Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κ απο μένα στα γρήγορα.

Μόνο τη φωτο της Αδριάννας είδα! Σουλίτσα μου θεά η μικρή! Αν και όχι τόσο μικρή, μεγάλωσε πολύ, ολόκληρη κοπέλα! Και νοικοκυρά έτσι?:D

Λοιπόν τα νέα μας... Εκλεισε ο βρεφικός "επ'αόριστον" έτσι μας είπαν...:mad: Είναι όλες οι κοπέλες με συμβάσεις και πλέον δεν θα τις ανανεώνει ο δήμος αλλά θα γίνετε μέσω ασεπ. Ο καθένας ψάχνει να βρεί το δίκιο του... Ο μικρός στο σπίτι, αυριο εγώ δουλευω και θα πάρει άδεια ο άντρας μου να μείνει μαζί του. Ελπίζω να βρουν λύση σύντομα, γιατί θα χάσουμε και εμείς τις δουλειές μας. Τα έχω πάρει λιγάκι...

Ευτυχώς είμαστε καλά απο υγεία!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξερω αν αυτες τις μερες αναρωτηθηκατε που ειμαι αλλα δυστυχως λειπω για κακο..

Ο Χρηστακης ειναι στο νοσοκομειο με εγκαυματα 1ου και 2ου βαθμου.υποφερει πολυ , ποναει πολυ και ελπιζουμε οτι μεχρι την αλλη εβδομαδα να καταφερουμε να βγουμε ..

Περναμε οικογενειακως μεγαλο λουκι και θα με χασετε για καποιο διαστημα ,θα τα πουμε οταν με το καλο συνελθει το αγορακι μου..

Προσευχηθειτε για το αγορακι μου να πανε ολα καλα!!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Βρε Σούλα επίτηδες το κάνεις και βάζεις φώτο της κουκλίτσας σου να σφαχτούμε πάλι οι υποψήφιοι γαμπροί? Τι μπουκλίτσες υπέροχες είναι αυτές? Πάντως στις φώτο μια χαρά φαίνεται το κοριτσάκι σου και από βάρος!

mGKop3.png60Jvp3.png

Δεν ξερω αν αυτες τις μερες αναρωτηθηκατε που ειμαι αλλα δυστυχως λειπω για κακο..

Ο Χρηστακης ειναι στο νοσοκομειο με εγκαυματα 1ου και 2ου βαθμου.υποφερει πολυ , ποναει πολυ και ελπιζουμε οτι μεχρι την αλλη εβδομαδα να καταφερουμε να βγουμε ..

Περναμε οικογενειακως μεγαλο λουκι και θα με χασετε για καποιο διαστημα ,θα τα πουμε οταν με το καλο συνελθει το αγορακι μου..

Προσευχηθειτε για το αγορακι μου να πανε ολα καλα!!!!

Τι έγινε κοπέλα μου???:shock::shock::shock: Πώς τα έπαθε? Μέσα απ'τη καρδιά μου να πάνε όλα καλά με τον Χρηστάκη! Κουράγιο!

Τι????????? Τι πάθατε βρε Joa μου! Γρήγορα να συνέλθει το παιδάκι σου! Δεν έχω λόγια, πραγματικά. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου για γρήγορη ανάρρωση του Χρηστάκη σου σας συνοδεύουν!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Δεν το πιστεύω αυτό που διαβάζω..μου κόπηκαν τα πόδια...πως έγινε αυτό βρε Ιωάννα μου???

Δεν μπορώ να πω κάτι..οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας θα είναι κονά σας. Εύχομαι το γρηγορότερο να γίνει καλά ο Χρηστάκης μας..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Δεν πιστεύω αυτό που διάβασα για τον Χρηστακο…..αν είναι δυνατόν….αχ Θεέ μου…Ιωάννα μου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ κούκλα μου….πως έγινε??? τι έγινε???

Δεν μπορώ να γράψω άλλο στεναχωρέθηκα :-(:-(

Ριτα αν μαθεις κατι παραπάνο γραψτο να το διαβασουμε

καληνυχτα κοριτσια

Επεξεργάστηκαν by fotinipap

Βρε κορίτσια μπήκα και εγώ να πω μια καλησπέρα και τρελλάθηκα.

Ιωάννα τι έπαθε ο Χρήστος; Πώς κάηκε το παιδί; Που έχει εγκαύματα. Παναγίτσα μου βοήθα τα μαναράκι μας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εχω ριξει πολυ κλαμα παιδια...

Χαλια ειναι το μωρακι λεει.

Επεσε ενα δοχειο με βραστο νερο που ειχε μεσα πιπιλα πανω του και εχει εγκαυματα 1ου και 2ου βαθμου απο το πηγουνι και κατω...ανοιχτες πληγες.

Ποναει πολυ.

Η Ιωαννα και ο ανδρας της ειναι πολυ χαλια..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Να σχολιάσω και τη Ραφαέλα και την Ανδριάννα που απλά είναι κούκλες!!! Να δω εγώ πότε θα σας βάλω φωτογραφία.........

Εχω ριξει πολυ κλαμα παιδια...

Χαλια ειναι το μωρακι λεει.

Επεσε ενα δοχειο με βραστο νερο που ειχε μεσα πιπιλα πανω του και εχει εγκαυματα 1ου και 2ου βαθμου απο το πηγουνι και κατω...ανοιχτες πληγες.

Ποναει πολυ.

Η Ιωαννα και ο ανδρας της ειναι πολυ χαλια..

Όχι ρε γμτ!!! Ό,τι άλλο μάθεις ενημέρωσέ μας.

Από την ώρα που διάβασα τα νέα αυτά έχω πέσει πολύ. Έχω καεί και εγώ παλιότερα με νερό, έφυγε το καπάκι της χύτρας και όλο το βραστό νερό έπεσε στο στήθος μου........ήταν και Καλοκαίρι........φορούσα ένα μπλουζάκι μόνο. Τεσπά, πραγματικά καταλαβαίνω τι πόνο τραβάει ο Χρήστος μας. Ελπίζω να είναι όλα περαστικά......τι άλλο να πω; Μόνο να προσευχηθούμε μπορούμε. :-(:-(:-(:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...