Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!

Μαρινάκι τι καλά που η μουμπούκα είναι καλα!!!! Μπράβο! Πολύ χάρηκα!

Όσο για τον καλό μου τι να κάνω? Το πιο πιθανό είναι να περνάει την ίωση της Εύας αλλά αν είναι κάτι άλλο?? Δεν το ρισκάρω..ακόμα κι εγώ με μάσκα πάω στο δωμάτιο και είμαι με ένα detol και ένα οινόπνευμα στο χέρι! Κατακουζίνας κατάντισα! :lol: :lol: :lol:

Ευάκι την είδα την Ραφαελίτσα, αλλά δεν πρόλαβα να γράψω. Είναι τρέλλα!!! Καλά η δικιά μου δεν νομίζω με τίποτα ότι θα καθόταν να την βάψω! :lol:

deleni καλά αποτελέσματα στον γιατρό! Περιμένουμε νέα σας.

κικο μην ανησυχείς για το φαγητό. Περνάνε κι αυτά τις φάσεις τους. όσο για το ψάρι εγώ της δίνω πέρκα φιλέτο πλέον γιατί το φρέσκο δεν το έτρωγε καθόλου οπότε δεν υπάρχει θέμα με τα αγκάθια. Κι εγώ τα τρέμω πάντως..

stone τα ηλεκρονικα θερμόμετρα όντως είναι ασταθή. Εγώ όταν δείξει μία πάνω μία κάτω μετα βάζω υδραργύρου για να είμαι σίγουρη. Ελπίζω να μην τον τριγυρίζει κατι τον Αναστασάκο..

Βατραχάκι μου κοντεύεις!!! Λες να σουβλίσετε το αρνί στο μαιευτήριο??? :lol:

όσο για τη βόλτα, πηγαίνουμε με το καρότσι αλλά αφού την κατεβάσω αν δεν έχει ευχαριστηθεί το παιχνίδι δεν κάθεται με τίποτα. Είναι με τις ώρες της. Σήμερα πήγαμε, έκανε κούνια, τραμπάλα, αλογάκι κλπ και μετά ήθελε να περπατήσει. Δεν ήθελε να της κρατάω το χέρι και περπατούσε σαν γιαγιά με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά! :lol: Όταν πλησιάζαμε στον δρόμο της είπα ''έλα κάτσε τώρα να περάσουμε τον δρόμο και να πάμε στον φούρνο'' και έκατσε χωρίς γκρίνιες. Πάντως σήμερα μετά από πολύ καιρό την είδα απίστευτα χαρούμενη. Μιλάμε όταν γυρίσαμε, τραγούδαγε, χόρευε, έκανε τα τρελλά της και γέλαγε συνέχεια.

Να σας πω και κάτι άλλο..έχω ένα περιοδικό που στην τελευταία σελ, εχει έναν άντρα και μία γυναίκα. Ο άντρας είναι σφήκτης. Ε, τον έχει ερωτευτεί! :lol: Τον κοιτούσε και γελούσε αρχικά και ώρα μόλις της πεις ''που είναι το αγόρι σου?'' τρέχει να τον βρει, τον δείχνει και κοιτάει πονηρά στο πλάι και βάζει τα γέλια το σούργελο! :lol: Πάλι καλά βέβαια που δεν δείχνει την γυναίκα!χαχαχαχαχα!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα αρμακι αντε κοβει το ματι της Ευας χαχαχαχα!!!!

οσο για το σουβλισμα εχθες μιλουσα με μια φιλη και μου λεει λες πασχαλιατικα να εισαι μεσα κι εγω ειχα την εξης απορια τι μενου θα εχει η κλινικη εκεινη την ημερα χαχαχαχα

λες να κανουν και μαγειριτσα;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΝΑΙ! Και μαγειρίτσα και αρνί στη σούβλα! Θα ψήνουν στους διαδρόμους! :lol:

Είπαμε, το δεύτερο αγοράκι σου θα είναι το κίντερ έκπληξη! Το μεγάλο! Το Πασχαλιάτικο! :lol: :lol: :lol:

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Βατραχακι το μεσημερι δεν εφαγε, κατεβασε 300 μλ γαλα όμως..

Η διαθεση στον ουρανό, τι να πώ..Φτου!

Μαρία το κοριτσακι σου την καταχαρηκε τη βολτα σας!Ομορφα περάσατε..

Αντε να ανοιξει ο καιρός να απαλλαγουν τα παιδακια μας απο τις αρρωστιες, να τα παμε για μπανακια και να βγαινουμε απο τις 8 μμ ως τις 11 μμ..

Τα πεθυμησα τα περσινα σουρτουκεματα..

Βατραχακι μην ανησυχεις ενα αρνακι όπως και να'χει θα το σερβιριστεις!!Αντε βρε μακαρι, οι ημερομηνιες λίγο-πολύ συμπίπτουν..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!ΝΑΙ! Και μαγειρίτσα και αρνί στη σούβλα! Θα ψήνουν στους διαδρόμους! :lol:

Είπαμε, το δεύτερο αγοράκι σου θα είναι το κίντερ έκπληξη! Το μεγάλο! Το Πασχαλιάτικο! :lol: :lol: :lol:

:lol::lol::lol::lol:

ε αμα εχει τετοιο νταβαντουρι παω θα ριξω και τα τσαμικα μου χαχαχαχα!!!

λες ε;πω και την ωρα που θα σκανε τα βεγγαλικα και θα λεει ο παπας χριστος ανεστη θα φωναζω εγω γενναω!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

στονε μου ασχετο που πατε για μπανιο εσεις απο εκει;

κι αλλο ασχετο εχθες που περνουσαμε απο τα μερη σας εψαχνα να δω τα κουφαλια αλλα πουθενα κουφαλια που ειναι;δεν ειναι κοντα στη χαλκιδωνα;

Κοριτσαρα μου όπως επιστρεφατε μετα απο Πελλα πριν μπεις Χαλκηδόνα, στα φαναρια, στριβεις αριστερα στα 7 χλμ. ειμαστε, δεν περνας απο μεσα όμως..Αν ρωτουσες το συζ. θα σου εδειχνε

Για μπανιο πάμε τα Σαβ/κα οταν δεν εχει δουλεια ο συζ. Χαλκιδικη σε διαφορα μερη και Παντελεημωνα (Πιερία)

αααα τζαμπα εψαχνα δηλαδη χαχαχα ειδα μια ταμπελα με ενα κεντρο γι'αυτο εψαχνα!

πω μακρια πατε για μπανιο ε;ευτυχως εμεις ειμαστε τυχεροι και βουνο και θαλασσα ολα διπλα μας ειναι!

Το κεντρο καλά το ειδες αυτό ήταν!!χαχα

Επισης πιο κατω ήταν και το μαγαζι με τα έπιπλα

Ενταξει εσεις τα εχετε διπλα σας..Για Παντελεημονα κανουμε 45 λεπτα και για Χαλκιδικη λίγο παραπάνω, αλλά μη σε πιασει η κινηση την εβαψες!!!

Διαφημίσεις

μμμμμμμμμ κι εμεις εκεινη την ωρα ξεκινησαμε σιγουρα θα βρεθηκαμε τοτε να σου πω ειδα μια κοπελα και σε παρομοιασα εχετε σκουρο τζιπ suzuki;

Σκουρο τζιπ ναι αλλά οχι suzuki..χαχα

Μωρε παλαβη, λες να συναντηθηκαμε;;;

Ρίτα, αυτο με τα φαναρια πολύ εντυπωση μου κανει, μπραβο σας!Αναγκαστικα όμως φανταζομαι μιας και στον περιπατο σας θα συναντατε πολλά απο αυτα.Εμεις εδω δεν εχουμε τετοιο θεμα..

Οσο για αυτό που παρεθεσες παραπάνω εχω να πώ οτι οι Αμερικανοι μαλλον εχουν λύσει το θεμα με τα αδεσποτα, για αυτό παροτρυνουν το γονιο να αφηνει το παιδι του να εξερευνει τη φυση και τα μυστικά της..Για να ερθουν και στην Ελλαδίτσα μας καθε βημα και περιττώματα ζώων.. Αστα, τα πατήσαμε και την πατησαμε!!

Χαχαχα ναι καλε στο μαγευτικο παγκρατι μενω.. κεντρο, καρακεντρο..απο φαναρια εχουμε μπολικα..αν μεναμε καμμια Εκαλη θα τα ψαχναμε :lol::lol:

Οσο για τα σκυλια...δραααααμα ο ανδρας μου ειναι τοσο τσαντισμενος που σκεφτεται να στειλει λεει διαμαρτυρια στους δημους να μαζεψουν τα σκυλια απο τις παιδικες χαρες...η αληθεια ειναι οτι οποτε παμε ολο και με καποιον τσακωνεται διοτι εχουμε καταντησει να χεζουν τα σκυλια στα παρκα και τα παιδια να παιζουν στα μπαλκονια τους.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σκουρο τζιπ ναι αλλά οχι suzuki..χαχα

Μωρε παλαβη, λες να συναντηθηκαμε;;;

καλα για το suzuki δεν ειμαι και σιγουρη μπορει να ηταν και κατι αλλο α! κοιτα να δεις εσεις ησασταν θα τρελαθω θα πηδηχτω απο το παραθυρο χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...