Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

kiko μου και εγω με το ψαρι εχω τον φοβο για αγκαθακια.

Μια φορά οταν ακομα την ταιζα εγω τη μικρη της δινω τη μπουκιτσα και μετα απο λιγο βλεπω στα χειλακια της κατι το πιανω και ηταν αγκαθι.Ευτυχως το εβγαλε μόνη της.

Τώρα της το κόβω μικρα κομματακια στο πιατο και τα ελεγχω ενα ενα για να ειμαι σιγουρη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξαναρθα..

Λοιπον να σας πω σχετικα με τη βολτα που λεγαμε.

Λοιπον εγω απο πολυ νωρις ακομα και απο οταν ηταν στο καροτσι και απλωνε χερια παντου σαν πλωκαμια και ειχαμε κανει και τις ζημιες μας προσπαθησα να του μαθω να μην πειραζει πραγματα στα μαγαζια που πηγαιναμε.

Ετσι τα καταφερα να μην αγγιζει σχεδον (χιχιιχ)τιποτα και επιπελον να μην περνουμε τιποτα αν δεν το πληρωσουμε.

Απο εκει και περα μου ηταν πιο ευκολο να τον περνω μαζι μου βολτιτσα με τα ποδια.

Σε εκεινη τη φαση λοιπον αντιμετωπισαμε αλλες δυσκολιες καταρχην δεν ηθελε το χερι,μετα αρχισε να τρεχει και να πισωγυριζει στη διαδρομη,μετα ηθελε αγκαλια γιατι βαριοταν και τωρα τελευταια θελει αγκαλια οποτε περναμε απο μαγαζι που του μιλανε και ντρεπεται.

Τωρα λοιπον ειμαστε στην εξης φαση:

Εχουμε ξεκαθαρισει οτι μονος του μπορει να περπαταει μονο στο πεζοδρομιο και μαλιστα μονος του μου επεβαλε ενα παιχνιδι.Μου λεει ΄΄μαμα εκει,νινι μονος'' και μου δειχνει το δρομο το οποιο και σημαινει οτι εκεινος περπαταει απο το πεζοδρομιο και εγω απο κατω απο το δρομο και μου κρυβεται πισω απ οτα παρκαρισμενα...χαχα το καταδιασκεδαζει.

Ομως, εχουμε ξεκαθαρισει οτι μολις παω κοντα του δλδ οταν πλησιαζουμε δρομο μου δινει το χερι του.

Ακομα εχουμε τα πισωγυρισματα δλδ μπορει να θυμηθει κατι ή να θελει να δει κατι ή να θελησει να ανεβει καμμια σκαλα πολυκατοικιας ή να κυνηγησει καμμια γατα και ετσι τρεχει και εγω τον κυνηγαω.

Επιπλεον εχουμε τις ντροπες οπως προανεφερα αλλα το δουλευουμε και αυτο..

Παντως βλεπω τεραστια διαφορα στη συννενοηση μας σε αυτο το κομματι.Εχουμε μαθει και τα φαναρια και καθεται υπομονετικα και περιμενει να δει το πρασινο ανθρωπακι για να μου φωναξει ''παμεεεε΄΄.

Φυσικα οταν εχω να κανω πολυ μεγαλη αποσταση ή να κουβαλησω ψωνια ή βιαζομαι περνω το καροτσι.

Ομως φροντιζω οι βολτες μας να μην ειναι πιεσμενες χρονικα για να το ευχαριστιομαστε και οι δυο.

Σχετικα με το ''μαρτυριο της βολτας''χαχα

Μου εστειλαν ενημερωση της προαλλες απο το ξενο σαιτ που διαβαζω που ελεγε:

''Have an hour to kill? Ditch the stroller and let your toddler lead you on a walk around the block. You'll be amazed at how many times your curious explorer will stop to check out small objects such as an interesting rock, a dead leaf, or a parade of ants. Your toddler isn't trying to drive you crazy by dawdling. To him, the journey is as exciting as the destination, and the small details of the world are irresistible''

Γενικως ενα περιεργο πραγμα αυτο το σαιτ ειναι παντα λιγο πιο μπροστα απο τις συζητησεις μας εδω :lol:

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαργαρίτα μου, οντως το σαιτ μας προλαβαινει αλλα τα λεει και σωστα !!!!

Παντως εχεις πετυχει πολλη καλή συννεονόηση με τον Γρηγόρη, μπράβο.

Και εγω δεν εχω ιδιατερο προβλημα με τη μικρη, γενικα δεν πειραζει πραγματα .

Αυτο με τη ντροπή βεβαια το εχουμε και εμεις αλλα το ξεπερναει μετα απο λιγο.

Σούλα μου , αυτό είναι το περίεργο και εγώ με το χέρι του έδινα τη μπουκιά και μάλιστα την ΄ψηλάφιζα πολύ καλά σε περίπτωση που είχε κοκκαλάκι αλλά την πάτησα.

Ριτάκι πολύ ενδιαφέρον αυτό το site που στέλνει ενημερώσεις σχετικά με την πρόοδο των παιδιών. για στείλε και απο δω να διαβάζουμε και να ενημερωνόμαστε.

Οντως μου στελνουν ενημερωση απο οταν ηταν ο Γρηγορης 3 μηνων και γραφτηκα και σε ολα συμπιπτουν

Αυτο ειναι

http://www.babycenter.com

http://www.babycenter.com/pregnancy-calendar?intcmp=Nav_Global_MyBC_MyCalendar&pn=Baby%20calendar

Κατω κατω στη σελιδα θα δειτε κατι κουτακια να σημειωσετε την ημερομηνια γεννησης του παιδιου και μετα θα πατησετε sign up και θα σας ερχετε στο μαιλ σας.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Κικο τωρα διαβασα για το ψαρι...και εγω το τρεμω.

αν ειναι φρεσκο του το μαδαω με το χερι μου αλλιως περνω κατεψυγμενο φιλετο και εγω το κεφαλι μου ησυχο...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοριτσάκια μου ,

Σχολαω.Αντε το απόγευμα αν ακουσετε φωνες μην αγχωθειτε η κορη μου θα ειναι μολις μπουμε στον παιδατρο.ΟυΦ!!!!!

Καλή ξεκούραση Σουλίτσα και με το καλό να πάτε στον παιδίατρο.

Αλήθεια η joa που είναι;

Νατασούλα ο Σωτηράκης πως πάει;

Σας φιλώ και εγώ γλυκά , ήρθε και η δική μου ώρα.Καλό απόγευμα και περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μικρά και μεγάλα.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Διαφημίσεις

τσα!!!!Ηρθαμε...

Πηγαμε στη μαμα μου και φαγαμε και μετα προσπαθησα να τον κοιμισω εκει αλλα ματαιο, εκλεισα και παντζουρια και επειδη δεν εβλαπε τπτ σηκωθηκε και χτυπουσε τον τοιχο, σαν να τον ενοχλούσε ενα πράγμα..Τον πήρα και τον εφερα σπίτι, τον αφησα στο κρεβατακι του και αφου εκλαψε κανα 5λεπτο κοιμηθηκε πια..Νομιζω βγηκε λίγοα πο τα νερα του, το πρωί ειχε και κατι δεκατακια, αφου οταν πήγα να τον πάρω απο την πεθερα μου καθόταν στον καναπέ..Νομιζω πως κτ του τριγυρναει..

Ρίτα, αυτο με τα φαναρια πολύ εντυπωση μου κανει, μπραβο σας!Αναγκαστικα όμως φανταζομαι μιας και στον περιπατο σας θα συναντατε πολλά απο αυτα.Εμεις εδω δεν εχουμε τετοιο θεμα..

όσο για το ξενο site απο τοτε που το ανεφερες αρχικα εχω γινει και εγω μελος και σχεδον καθε μερα μου στελνουν ενημερωτικες πληροφορίες και συμβουλές.Οσο για αυτό που παρεθεσες παραπάνω εχω να πώ οτι οι Αμερικανοι μαλλον εχουν λύσει το θεμα με τα αδεσποτα, για αυτό παροτρυνουν το γονιο να αφηνει το παιδι του να εξερευνει τη φυση και τα μυστικά της..Για να ερθουν και στην Ελλαδίτσα μας καθε βημα και περιττώματα ζώων.. Αστα, τα πατήσαμε και την πατησαμε!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Να 'μαι κι εγώ! Η μικρή φαίνεται πολυ καλύτερα! Άρχισε τα γνώριμα ξενύχτια και συχνά-πυκνά "απαιτεί" τσιρίζοντας το φαγητό της! Πραγματικά πολυ΄χαίρομαι! Σήμερα την άφησα ένα δύωρο και βγήκα με το Γώγο στην αγορά να τους ψωνίσω! Αισθάνθηκα άλλος άνθρωπος, αυτή η κλεισούρα, άνετα σε τρελαίνει! Πάντως με το καρότσι πήγαμε, μονο για μικρές βόλτες πάμε με τα πόδια, αφήστε που ο μικρός ξεμυαλίζεται και τελικά πάμε όπου θέλει εκείνος και όχι εκεί που θέλαμε εμείς!

Άσχετο αλλά βρε Deleni Πώς την παλεύεις και βγάζεις όλα τα γεύματα του μικρού?Πόσο αντλείς καθημερινά? Το έκανα 1-2 μέρες που ζορίστηκε πολύ η μικρή και τα έπαιξα! Ευτυχώς τώρα θηλάζει κανονικά και βγάζω ένα γεύμα για καβάντζα! Περιμένουμε τα νέα από τον παιδογαστρεντερολόγο! Εγώ τώρα που ελάττωσα τα γαλακτοκομικά είδα βελτίωση,αν και χτες έφαγα χταπόδι και είχαμε θέμα!

Πολύ χαίρομαι που περάσατε καλά Βατραχουλίνα, τελικά μπερδεύτηκα, πού είχατε πάει? Πόπο τώρα είδα ότι μπήκες στο 8ο!!! Περνάει ο καιρός ε?

Αρμάκι άντε να συνέλθει και ο σύζυγος κρίμα ο καυμένος που τον έχετε αποκλεισμένο στην κρεβατοκάμαρα! Τι να κάνετε βέβαια, οι ιώσεις μας έχουν περικυκλώσει...

Βατραχάκι εμείς παρόλο που έχουμε συνέχεια καλοριφέρ και υψηλή θερμοκρασία στο σπίτι, της φοράω μακρυμάνικα της μπουμπουκας φανελάκια μάλλον είναι και θέμα συνήθειας! Πάντως δε μένει καθολου σκεπασμένη, όλη την ώρα κλοτσομανάει και τελικά ξεσκεπάζεται! Πάντως έχουν δίκιο τα κορίτισια εσύ πρώτα ο Θεός θα γεννήσεις μέσα Απρίλη, αν χρειαστείς για λίγες μέρες μόνο μακρυμάνικα, ανάλογα και με τα καπρίτσια του καιρού!

Εύα κούκλα η γατούλα σου! Πάω να κρύψω το Γωγουλίνο μου που ήταν ποντικός γιατί κινδυνεύουμε από τη δικιά σου!:lol:

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινα μπραβο στη μπουμπου αντε παει κι αυτο!!!

εμεις τελικα πηγαμε στο Σελι αν κι εγω το χιονοδρομικο δεν το ειδα πηγε μονο ο αντρας μου το πρωι για να κανει σκι αλλα δεν με χαλασε καθολου :lol: ασε ναι μπηκα στον 8ο!ουτε κι εγω δεν το πηρα χαμπαρι οσο για τα φορμακια θα παρω να εχω μερικα και θα δω αναλογως και τον καιρο οπως ειπες ;)

στονε μου ευχομαι να μν σας περιτριγυριζει κατι!μονο το πρωι ειχε δεκατα;

Ευα θεα η μικρη φτου σας!

οσο για τις βολτες κι εμεις ειναι αναλογως που θα παμε και ποσα θα παρουμε οταν ειμαι με τον αντρα μου δεν περνουμε ποτε καροτσι δεν το θελει του αρεσει να τρεχει :lol:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Μαρίνα πολύ ευχαριστο που η μπουμπου πήρε τα πάνω της.Και εσυ το ίδιο...Καλα εκανε ςκαι βγηκες βολτιτσα!Να μας την φιλήσεις τη μπουμπουκα.

Βατραχακι ναι το πρωί ειχε μονο στην πεθερα μου..Εκεινη βεβαια ειχε ενα ηλεκτρονικο θερμομετρο που πότε εδειχνε 36.2 και πότε 37.2..Ξερω 'γω, δεν τα χρησιμοποιώ αυτα γιατι ειναι λίγο ασταθη ετσι δεν ειναι;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

στονε μου ενταξει μπορει να ετυχε τα πιο σιγουρα θερμομετρα ειναι του υδραγυρου αλλα αργουν πολυ!

παντως αν ειναι να σου κανει πυρετο θα ανεβασει απο το απογευμα και μετα ευχομαι να μην ανεβασει!

η ορεξη του πως ειναι τα κεφια;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...