Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευάκι μου ,

είναι κουκλίτσα.ΚΑλέ τι πονηρά ματάκια ειναι αυτα???

Πω πω αυτο το πλασματάκι πρεπει να σας πουλαει και να σας αγοραζει στο λεπτο(χα χα)

Αχ και οσο για τη συμπεριφορά τους που αλλαζει, (αχ μας τα ελεγε η ΜΑργαριτα) τι να πω?

Και η Ανδρεάννα εχει αλλαξει πολύ αλλα περισσότερο οταν ειναι με καποιον αλλο εκτος από μενα.

Παράδειγμα οση ωρα καθομαστε μαζι , μιλ΄'αμε τραγουδάμε και αν παει να κανει κατι που δεν της επιτρέπω της λεω με ηρεμο τονο να μην το κανει και της εξηγω το γιατι, μεχρι τωρα πιανει.

Αν τολμήσω και φυγω απο το δωματιο και μεινει με τον μπαμπα της μεσα σε πεντε λεπτα αρχιζουν οι φασαριες.Μη αυτο μη εκεινο ο μπαμπας .. μουρμουρα η Ανδρεάννα τι να πω????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εύα κούκλα η μικρούλα;;!!!!!:D:D Τρελό νάζι! Φτου φτου σκόρδα, να μη σας ματιάσω!!!

Εμένα ούτε που καθόταν να τη βάψω...:-(

Βικουλιναααααα :-):smile: παμε ΙΚΕΑ οταν κοιμηθεί η μικρη...θα την αφήσουμε στον Λουκα...εγω κερναω:):):):)1306169mci469knnw.gif

Φωτεινή μου έρχομαι εγώ αν δεν έρχεται η Βίκυ... (ψοφάω για ΙΚΕΑ...) :lol::lol:

Ευχαριστούμε και για τα κεράσματα... να χαίρεσαι εσύ τον γαμπρούλη σου και η Βίκυ τον άντρα της!!!

Ευάκι μου ,

Παράδειγμα οση ωρα καθομαστε μαζι , μιλ΄'αμε τραγουδάμε και αν παει να κανει κατι που δεν της επιτρέπω της λεω με ηρεμο τονο να μην το κανει και της εξηγω το γιατι, μεχρι τωρα πιανει.

Αν τολμήσω και φυγω απο το δωματιο και μεινει με τον μπαμπα της μεσα σε πεντε λεπτα αρχιζουν οι φασαριες.Μη αυτο μη εκεινο ο μπαμπας .. μουρμουρα η Ανδρεάννα τι να πω????

Και μένα Σούλα μου γίνεται αυτό αλλά συνήθως γιατί ο άντρας μου κάθεται στον καναπέ βλέπει τηλεόραση και όταν φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο με τη μικρή αρχίζει τα "μη" και τα "όχι" και εννοείται ότι η Αναστασία τον γράφει στα παλιά της τα παπούτσια:rolleyes::rolleyes: Και ενώ προσπαθώ να του πω ότι δεν μπορείς απο τη μια στιγμή στην άλλη εκεί που την αφήνεις και ξεσαλώνει (και γκρινιάζει γιατί δεν ασχολείται μαζί της) να περιμένεις να ακούσει αυτά που της λες με λεεί και υπερβολική...

Φεύγω κορίτσια, το απόγευμα έχουμε ραντεβού με τη παιδογαστρεντερολόγο, θα προσπαθήσω το βράδυ να μπω να σας πω τα νέα μας...

Καλό απόγευμα!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ηρθαμε!

Καλα ευα μιλαμε κουκλα!!!!!!!!!!!!Να τη χαιρεσαι ειναι απιστευτη!!!

Ντελενι μου καλη επιτυχια στη γιατρο σημερα..περιμενουμε νεα ,σας εχω πολυ στο μυαλο μου με αυτη την κατασταση με τις γουλιες.

Θα επανελθω να σας πω για τη βολτα και τα σχετικα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

εχω ευχαρισταααααα,τις επομενες μερες θα μας ερθουν 2 νεες κοπελες για βοηθεια στο λογιστηριο.αεχες μαρτιου θα ερθει και η λεχωνιτσα μας και θα εχω πιστευω χρονο.πρεπει να τους μαθουμε την δουλεια βεβαια,αυτο μονο σκεφτομαι.

την τελευταια σελ διαβασα μονο.

ντελενακι ευχομαι να ειναι ολα καλα τα νεα που θα μας πεις.

μαμα μου τι ακριβως κερνας?καναπεδες η τραπεζια?εισαι μειον 400 ευρω ακομα,να ξερεις....κριση εχουμε οικονομια κανε καλε.θα δουμε ειμαι μονη μου και πνιγομαι παλι,δεν ξερω τι κεφαλι θα εχω οταν φυγω απο εδω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Εύα κούκλα η Ραφαέλα μας….μη σε στεναχωρεί ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά της και στην Φωτεινή μια απο τα ιδία. Έχουν τώρα άποψη και διεκδικούν διαμορφώνουν χαρακτήρα τα μικρά μας, εγώ όταν την μαλώνω μου ρίχνει καμιά μπάτσα:):) ….ξέρεις τι χαστούκια έχω φάει :):)…σαν την Βουγιουκλάκη στο έργο το ξύλο βγήκε από το παράδεισο.:):)

Απλός όταν πάει να σηκώσει το χερουδακι της το κρατάω και λέω κατηγορηματικά ΟΧΙ αυτό είναι κακό …και τσούπ το κατεβάζει κάτω και αποχωρεί…τώρα βεβαία δεν το κάνει γιατί πηρε το μάθημα της ειναι συνεργάσιμη πολυ.

Αχ Φωτεινή μου τι να σε πώ....Ώρες ώρες και με τις ορμόνες μου στα ύψη εκνευρίζομαι και δεν μπορώ να συγκρατηθώ και άμα την μαλώσω μετά στεναχωριέμαι!!!!

Αλλά ώρες ώρες δεν παίζεται!!!!!!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

γεα σας κοριτσια,

Χαθηκα κλασικα αλλα ξερω οτι με συγχωρειτε....

Διαβασα την τελευταια σελιδα μονο..Βικακι μου να τον χαιρεσαι..... αντε κανε ενα χατηρι στη μανουλα που εχει ορεξη για ΙΚΕΑ..να ξεσκασει και αυτη λιγακι. Αν δεν ειχαμε κολυμβητηριο θα σας καναμε παρεα και εμεις..Σκεφτομουν να παω. Βεβαια το κεφαλι μου ειναι ξεκουραστο γιατι με το καινουργιο ποστο το πολυ να καθομαι 1 ωρα στον υπολογιστη την ημερα.. Θα επανελθω με την πρωτη ευκαιρια..

Ελένη μου εεεεελαααα:!::!::!:... μαζί μας ..αν πάμε:confused:….θα περιμένουμε να μας πεις τι σας είπε ο γιατρός για τον μπέμπη

Δεν μου αρέσει καθόλου το ΙΚΕΑ γιατί εκεί μέσα αισθάνομαι ότι πνίγομαι.. άλλα θέλω να πάω για το τραπεζάκι που είπαν τα κορίτσια

Διαφημίσεις

αχ Ευα μου εγω που εχω και τα εμμηνοπαυσικα μου...δεν το σηζηταω καθολου :):):):)...αλλα τις περισσοτερες φορες περναω τελεια μαζι με την μικρουλα μου.. αν δεν την ειχα θα ειχα σαλταρει.

μονο στο θεμα του φαγητου ειναι να τραβας τα μαλλια σου απο τα νευρα που δεν τρωει....σημερα καπως καλα πηγαμε...να δουμε ......

Φωτεινή μου ,

Το θέμα του φαγητού πονεμένη ιστορια.

Αυτές τις 3 μέρες που ήμουν σπίτι εφαγε παρα πολύ καλά τώρα με τις γιαγιάδες δεν ξερω παλι τι θα γίνει.

Αχ και σήμερα θα παμε στον παιδίατρο και δεν μας βλέπω να πήραμε γραμμαριο.Θα το συζητησω και μαζι του.

Πω πω μάλλον ψύξη επαθα και με εχει πεθανει ο λαιμός μου.

Ευάκι έτοιμη για σκι η κορούλα σου, τέλεια είναι.

Πόσο θα ήθελα να πάω και εγώ ΙΚΕΑ, έχω να πάω κάτι χρόνια , δεν πάω γιατί ο άντρας μου δεν τα θέλει με τίποτα τα μεγαλομάγαζα και μόνη μου δεν παίρνω εύκολα την πρωτοβουλία να παώ.

Ελενίτσα με το καλό να πάτε στο γιατρό και να έχετε καλά νέα.

Μαμάλευτεράκι περαστικά στον ζουζούνο σου μωρέ , θα την άρπαξε κι αυτός.

Kάτι λέτε για φαγητά κορίτσια και εγώ τον μάτιασα , εκεί που μου έτρωγε τα πάντα ο μικρός τώρα μου έχει γίνει κάπως περίεργος , το γάλα μου το πίνει μισό απο 'κει που άδειαζε το μπουκάλι, το γιαούρτι ούτε να το δεί και την Πέμπτη που είχα φτιάξει μουσακά ούτε να το φτύσει δεν ήθελε.

Δεν σας είπα κι όλας που τις προάλλες είχα φτιάξει ψαράκι ψητό και ενώ το καθάρισα πολύ καλά στην πρώτη μπουκιά δεν ξέρω πως , αλλά πρέπει να είχε κοκκαλάκι και την ώρα που κατάπιε κορίτσια άρχισε να κοκκινίζει να κλαίει και να προσπαθεί να κάνει εμετό.Μιλάμε τα είδα όλα δεν ήξερα τι να κάνω , εκείνος να κλαίει και εγώ να τον χτυπάω στην πλατούλα λες και είχε καταπιεί μεγάλη μπουκιά και ήθελα να πάει κάτω. Απο τα πολλά του έλεγα συνέχεια φτύστο παιδί μου , και έβγαλε εκεί κάτι σαλάκια αλλά μετά ούτε να το δεί και λογικό ήτανε. Πάντως τρομοκρατήθηκα πολύ , έχασα 10 χρόνια με αυτό που έγινε.

Κικο και εγω τις περισσότερες φορες με το καρότσι.Θελει να πειραξει τα πάντα, μεχρι και τις πέτρες, οποτε όταν εχω δουλεια και βιαζομαι τον δενω στο καρότσι και το χαίρεται κιόλας!

Μάλλον το έχει το όνομα, σα να μιλάς για το γιό μου ένα πράγμα....:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...