Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αρμα μου η παιδιατρος μου εχει πει οτι οταν το ματακι ειναι κοκκινο καποια ιωση ειναι στο ξεκινημα ή στο τελειωμα ή απλα ειναι μολυνσουλα.

Μαλλον εσας ειναι απο την ιωση που τελειωσε.

Θα τα πουμε αργοτερα παω και εγω βολτα με τον μικρο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω με τα ποδια τον παω.

Εκτος και εχω σ/μ με πολλα ψωνια.

Γενικως τις τελευταιες μερες κανει μεγαλες αποστασεις με τα ποδια δεν κουραζεται καθολου το ατιμο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλημέρα κορίτσια και καλή σαρακοστή σε όλους μας με υγεία και χαρά.

Έμπαινα κατά καιρούς για να μαθαίνω τα νέα σας αλλά δυστυχώς δεν κατάφερνα να γράψω τίποτα γιατί δεν με άφηνε ο Τάτσηςςς (Αναστάσης)

Πικουλινάκι καλωςήρθατε και πάλι και καλή ανάρρωση κοπέλα μου.

Νατασούλα μου φαντάζομαι βρε κοπέλα μου πως πέρασες εφιαλτικό 3ημερο αλλά δόξα το θεό όλα καλά τώρα και τη στιγμή που δεν σε πανικοβάλλει ο γιατρός αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα σου το είχε πει.

Μαρινάκι όντως δεν θέλω να φανταστώ πως θα ένιωσες με τη μικρούλα να πηγαίνετε στο νοσοκομείο, να είναι περαστικά και αγύριστα στο μωράκι και να μη ξαναταλαιπωρηθεί άλλη φορά.

Σαρδελάκι , δεν μπορώ να σε νιώσω απόλυτα αλλά ειλικρινά το πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολη η αποχώρηση γιατί και εγώ ειδικά απο τότε που γέννησα νιώθω μεγάλη ασφάλεια όταν ο σύζυγος είναι σπίτι. Τη στιγμή που δεν μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση όμως προσπάθησε όσο μπορείς να διασκεδάσεις με τον Αστεράκο και να μπαίνεις συχνά να σου κρατάμε και εμείς με τη σειρά μας παρείτσα, έτσι ώστε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ομαλή αυτή τη στεναχώρια σου.

Ριτάκι απ'ότι είδα ο Γρηγοράκης φοβερός μάστορας και ειδικά η φώτο με το τηλέφωνο ήταν όλα τα λεφτά. Υπεύθυνος επαγγελματίας θύμιζε η φατσούλα του. Συγχαρητήρια επίσης για τη λαγάνα σου , φαίνεται τέλεια θα προσπαθήσω να τη φτιάξω και εγώ το ΣΚ, μην ξεχάσω να πω περαστικά και εσένα.

Αρμάκι και εσύ πέρασε δύσκολες μέρες με τον καλό σου και τη μικρή να θέλει να τον δει και να μη μπορεί , εύχομαι όμως να είναι σύντομα περαστικά και σε εσάς και μακάρι όλες οι αρρώστιες που συναντήσαμε να είναι μέχρι εκεί.

Πετρούλα και Βατραχάκι καλώς ήρθατε και εσείς από τα ταξίδια σας και του χρόνου να είσαστε γερές να ξαναπάτε και με τα 2 σας μωράκια πλέον.

Πετρούλα μεγάλη προσοχή τώρα τους πρώτους μήνες και μη ντρέπεσαι καθόλου να ζητήσεις βοήθεια.

Να μην ξεχάσω επίσης να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τους εορτάζοντες σύζυγο της Βίκης και γαμπρούλη της κας Φωτεινής και μανούλα της Νατάσας.

Σουλίτσα και του χρόνου και εσείς να είσαστε καλά και μπράβο που ντύθηκε η μικρούλα γιατί εμένα ο δικός όπως την πήρα έτσι την πακέταρα για του χρόνου τώρα τη στολή.

Την καλημέρα και στις Λαζαρένια και περαστικά στη ζουζούνα της , Γιοβάννα , Ντελένι και όποια άλλη έχω ξεχάσει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή σαρακοστή σε όλους μας με υγεία και χαρά.

Έμπαινα κατά καιρούς για να μαθαίνω τα νέα σας αλλά δυστυχώς δεν κατάφερνα να γράψω τίποτα γιατί δεν με άφηνε ο Τάτσηςςς (Αναστάσης)

Πικουλινάκι καλωςήρθατε και πάλι και καλή ανάρρωση κοπέλα μου.

Νατασούλα μου φαντάζομαι βρε κοπέλα μου πως πέρασες εφιαλτικό 3ημερο αλλά δόξα το θεό όλα καλά τώρα και τη στιγμή που δεν σε πανικοβάλλει ο γιατρός αυτό είναι το πιο σημαντικό γιατί αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα σου το είχε πει.

Μαρινάκι όντως δεν θέλω να φανταστώ πως θα ένιωσες με τη μικρούλα να πηγαίνετε στο νοσοκομείο, να είναι περαστικά και αγύριστα στο μωράκι και να μη ξαναταλαιπωρηθεί άλλη φορά.

Σαρδελάκι , δεν μπορώ να σε νιώσω απόλυτα αλλά ειλικρινά το πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολη η αποχώρηση γιατί και εγώ ειδικά απο τότε που γέννησα νιώθω μεγάλη ασφάλεια όταν ο σύζυγος είναι σπίτι. Τη στιγμή που δεν μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση όμως προσπάθησε όσο μπορείς να διασκεδάσεις με τον Αστεράκο και να μπαίνεις συχνά να σου κρατάμε και εμείς με τη σειρά μας παρείτσα, έτσι ώστε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ομαλή αυτή τη στεναχώρια σου.

Ριτάκι απ'ότι είδα ο Γρηγοράκης φοβερός μάστορας και ειδικά η φώτο με το τηλέφωνο ήταν όλα τα λεφτά. Υπεύθυνος επαγγελματίας θύμιζε η φατσούλα του. Συγχαρητήρια επίσης για τη λαγάνα σου , φαίνεται τέλεια θα προσπαθήσω να τη φτιάξω και εγώ το ΣΚ, μην ξεχάσω να πω περαστικά και εσένα.

Αρμάκι και εσύ πέρασε δύσκολες μέρες με τον καλό σου και τη μικρή να θέλει να τον δει και να μη μπορεί , εύχομαι όμως να είναι σύντομα περαστικά και σε εσάς και μακάρι όλες οι αρρώστιες που συναντήσαμε να είναι μέχρι εκεί.

Πετρούλα και Βατραχάκι καλώς ήρθατε και εσείς από τα ταξίδια σας και του χρόνου να είσαστε γερές να ξαναπάτε και με τα 2 σας μωράκια πλέον.

Πετρούλα μεγάλη προσοχή τώρα τους πρώτους μήνες και μη ντρέπεσαι καθόλου να ζητήσεις βοήθεια.

Να μην ξεχάσω επίσης να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τους εορτάζοντες σύζυγο της Βίκης και γαμπρούλη της κας Φωτεινής και μανούλα της Νατάσας.

Σουλίτσα και του χρόνου και εσείς να είσαστε καλά και μπράβο που ντύθηκε η μικρούλα γιατί εμένα ο δικός όπως την πήρα έτσι την πακέταρα για του χρόνου τώρα τη στολή.

Την καλημέρα και στις Λαζαρένια και περαστικά στη ζουζούνα της , Γιοβάννα , Ντελένι και όποια άλλη έχω ξεχάσει.

Επίσης δεν θέλω να αναφερθώ για το θέμα ζωηράδα παιδιού γιατί δεν με παίρνει , εμάς έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση κορίτσια. αφήστε δε που τώρα στο σπίτι δεν κάθεται σε καρεκλάκι ή καναπέ αλλά μόνο στο τραπεζάκι του σαλονιού.

Επίσης να πω ότι εμείς Πετρούλα βγαίνουμε με το καρότσι γιατί ο δικός μου είναι καλομαθημένος , θα περπατήσεις10 λεπτά και μετά κουράζεται και θέλει αγκαλιά και έτσι προκειμένου να μου φεύγει εμένα η μέση παίρνω το καρότσι και αν βαρεθεί στο καρότσι μετά βγαίνει και συνεχίζει σπρώχνοντας εκείνος το καρότσι.

Μη με παρεξηγείτε , άλλο ήθελα να κάνω και όχι quote.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Καλημέρα κοριτσάρες μου και καλή Σαρακοστή να έχουμε!!!!!

Καλέ τι ωραία μέρα έχει σήμερα???? Εμείς χθες βγήκαμε πήγαμε σε έναν παιδότοπο στο Cosmos να παίξει λίγο η μικρή, το ευχαριστήθηκε και μετά γυρίσαμε σπιτάκι μας. Εγώ από χθες έχω λίγα πονάκια κάτω χαμηλά και είμαι κάπως.Σήμερα το πρωί με ενοχλούσε η θέση στο αυτοκίνητο.

Σας ετοιμάζω φωτό της μικρής να δείτε!!!!

Φιλάκια σε όλες παω να διαβάσω τα νέα σας και τα ξαναλέμε!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτισα πρέπει να σας πώ τον πόνο μου η μικρή έχει αλλάξει πολύ και δεν μας ακούει σχεδόν καθόλου.Έγινε πολύ γκρινιάρα και εδώ και μια εβδομάδα μας έχει τρελλάνει.Αν δεν την κάνεις το χατήρι της κλαίει και δεν σταματάει.Και σήμερα το πρωί που την μάλωσα γιατί έκανε ζημιές πήγε παιδιά να με δαγκώσει!!!!!!:( Ύμαρτον !!!!!! Ασε για να την αλλάξουμε στην αλλαξιέρα χτυπιέται κλωτσάει και καταλαβαίνεται τι γίνεται.

Γιατί βρε κορίτσια άλλαξε έτσι ???? Λέτε να φταίνε και τα δόντια της ???? Γιατί βγάζει 4-5 μαζί και ίσως πονάει και εκνευρίζεται????

Δεν ξέρω τι να πώ!!!!!

Και τώρα που βαραίνω ώρες ώρες είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις????

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Κορίτισα πρέπει να σας πώ τον πόνο μου η μικρή έχει αλλάξει πολύ και δεν μας ακούει σχεδόν καθόλου.Έγινε πολύ γκρινιάρα και εδώ και μια εβδομάδα μας έχει τρελλάνει.Αν δεν την κάνεις το χατήρι της κλαίει και δεν σταματάει.Και σήμερα το πρωί που την μάλωσα γιατί έκανε ζημιές πήγε παιδιά να με δαγκώσει!!!!!!:( Ύμαρτον !!!!!! Ασε για να την αλλάξουμε στην αλλαξιέρα χτυπιέται κλωτσάει και καταλαβαίνεται τι γίνεται.

Γιατί βρε κορίτσια άλλαξε έτσι ???? Λέτε να φταίνε και τα δόντια της ???? Γιατί βγάζει 4-5 μαζί και ίσως πονάει και εκνευρίζεται????

Δεν ξέρω τι να πώ!!!!!

Και τώρα που βαραίνω ώρες ώρες είναι πολύ δύσκολο να αντέξεις????

Αχ Ευάκι μου σε νιώθω απόλυτα , όπως έγραψα και εγώ πιο πάνω και εμένα ο μικρός έχει ξεφύγει τελείως. Προσπάθησε όσο μπορείς με τον διάλογο και με ήρεμη φωνή να της μιλάς γιατί εγώ με τις φωνές και τα νεύρα δεν κατάφερα τίποτα , το αντίθετο μάλιστα. Τώρα τελευταία που προσπαθώ με ηρεμία να του μιλήσω και να δείχνω καταννόηση είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα , βέβαια εκεί που κινδευνεί είμαι απόλυτη και αυστηρή δεν δέχομαι 2η κουβέντα , προσπάθησε επίσης να την ξεγελάς με διάφορα πράγματα για να ηρεμεί κάπως.Αρχίσαν να ανταρτεύουν τα ζουζούνια μας τι να τα κάνουμε , υπομονή γιατί έρχεται και το 2ο σε 'σένα και θα τη χρειαστεις οπωσδήποτε.

Κυρία Φωτεινή ευχαριστούμε για τα κεράσματα , ομολογώ πως αν τα νηστίσιμα ήταν όλα έτσι θα ήμουν απο τις πρώτες που θα κράταγα όλες τις νηστείες γιατί τώρα μεγαλοβδομάδα και άμα μόνο.

Ευάκι η κόρη σου είναι από τις πιο γλυκές και ναζιάρες γατούλες που έχω δει. Μπράβο να σου ζήσει η ζουζούνα σου.

Κουράγιο Εύα μου, καπως ετσι ειμαστε όλοι, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.Το θεμα με εσας τις εγκυούλες (και εμενα σε λίγο) ειναι οτι εχουμε και τις ορμόνες και οι αντοχες αρχιζουν και μας εγκαταλείπουν όσο η εγκυμοσυνη εξελίσσεται.

Βικυ που είσαι σημερα;;Η μαμα σου κανει πρόταση για shopping, δεν χανονται τετοιες ευκαιριες βρε...χαχα

Κικο και εγω τις περισσότερες φορες με το καρότσι.Θελει να πειραξει τα πάντα, μεχρι και τις πέτρες, οποτε όταν εχω δουλεια και βιαζομαι τον δενω στο καρότσι και το χαίρεται κιόλας!

χαχα κουκλίτσα η γατούλα μας!!!Πολύ πετυχημένη Εύα, ειναι υπέροχη!!Και του χρόνου με υγεία να γεμισετε γατούλες!!Μηπως θελετε και κανενα ποντικακι για μεζεδακι;;Νομιζω πως θα εχω δυο απο το φθινόπωρο..χαχα

Μια που λέμε για ποντίκια πάω να το πάρω και θα τα πουμε το μεσημερακι απο το σπίτι, φιλακια!!!

Απουσιες εχουμε πάλι, Joa, κωνκων,Λαζαρενια,Μαρίνα,fast και Πικουλίνα που ειστε;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...