Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια κ καλή σαρακοστή

Ελπίζω να περάσατε καλά και να χαρήκατε το 3ημερο.

Πικουλινακι μεγάλη ταλαιπωρία κ στενοχώρια στο νοσοκομείο, άλλα τώρα όλα τελείωσαν ,καλή ανάρρωση.

Πετρουλα ολα καλα:?: περασατε ωραια διαβαζω..εκτος οτι ο Αναστασης σας ετρεχε:):) μην βγαζεις το καγκελο ακομα..λιγο νωρις δεν ειναι:?::?: ακομα μικρα ειναι και ολο το βραδυ γυρνανε σαν της σβουρες

Διαβάζω ότι η μπουμπούκα της Μαρίνας είναι άρρωστη όπως επίσης και η μικρή λαζαρενια, και ο καλός της αρμας, ελπίζω να μην ξέχασα κανένα.

Σαρδελάκι μου μην κλαις και να δεις που θα περάσει ο καιρός, βεβαία θα λες ότι εύκολα τα λογία όταν δεν το ζεις…άλλα έτσι είναι κούκλα μου, η πρώτες μέρες είναι δύσκολες και η επόμενες απλός το παίρνεις απόφαση και προχώρα. Να θάμασε ότι είναι δύσκολη καιροί και όλα αλλάζουν ραγδαία, μεγαλη ανεργία και ακρίβεια. Ο καλος σου πήγε για καλό σκοπό και ένα μεγάλο μπράβο του γιατί υπάρχουν άλλοι που δεν θα το εκάναν.

Εμείς εδω είμαστε για να σε κρατάμε παρέα και ότι άλλο θελήσεις.

Τώρα θα μου πεις σου έμεινε η πεθερά, :wink:;-)εκμεταλλεύσου το όσες φορές έρχεται.

Θέλω να την πάρω ένα καρεκλάκι με τραπεζάκι…έχετε κανένα στο μυαλό σας. λέω να πάω τζαμπο το απογευμα

Αυτά για την ώρα και θα επανέρθω γιατί η μικροσκοπική εγγονούλα μου με έχει αδειάσει ένα μπολ από κοκοποπς στο πάτωμα:):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ vatraxaki μου ,

Χθες και εμεις στην Αλεξάνδρεια ήμασταν το μεσημέρι για φαγητό!!!!

Παντως την επόμενη φορα θα το κανονίσουμε οποσδήποτε.

Lazarenia μου περαστικά και στη δική σου μικρούλα.

Καλημέρα! Καλή Σαρακοστή και πάλι....

Στονε και Βατραχάκι ακούγονται πολύ ειδυλιακά όλα αυτά με το χιόνι τις τζαμαρίες και τα τζάκια και νομίζω ότι κατά το Πάσχα με το καλο θα σας ζητήσω πληροφορίες για να "αποδράσω" με τον καλό μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πετρούλα ούτε καί εγώ άλλαξα κάτι στην καθημερινότητα μου εκτός απο αυτό που σκέφτηκες και εσύ... γυναίκα κάθε εβδομάδα στο σπίτι και για το σίδερο όμως ώστε να μην κουράζομαι με τις δουλειές και να έχω αντοχές για τη μικρούλα μου...

Μαρίνα μου...ούτε να το σκέφτομαι αυτό που περάσατε... πως είναι η μικρούλα σήμερα;

Ρίτα περαστικά σου...μιλάς σήμερα;;:lol::lol::lol:

Άρμα καταταλαιπωρήθηκε ο άντρας σου...Μ' αρέσει πάντως που σ' αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνουν τα μικρά μας και γίνονται... άγγελοι!!!;)

Νατάσα επιτέλους! Άντε σιγά σιγά να αναρρώνετε!!:D

Σαρδελάκι μου μην το ξαναπείς ότι μας πρήζεις.. εμένα αν έφευγε έτσι στο τέλος θα κάνατε ότι δεν με ξέρατε για να αποφύγετε τη γκρίνια...:lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Αχ vatraxaki μου ,

Χθες και εμεις στην Αλεξάνδρεια ήμασταν το μεσημέρι για φαγητό!!!!

Παντως την επόμενη φορα θα το κανονίσουμε οποσδήποτε.

αχ δεν το πιστευω τι χαζη δεν σου εστειλα ενα μυνημα τουλαχιστον να πιναμε εκει ενα καφε!

τι επομενη φορα σιγουρα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Φωτεινή ελεγα να το κατεβαζα λίγο, δεν είμαστε για να το βγαλω τελείως.. Ο συζ. διαφωνει και με αυτό γιατι ειναι πολύ ανησυχος στον υπνο του και αν καταλάβει οτι το καγκελο ειναι κατεβασμενο θα εχει συνεχεια εκει τον νου του και θα κατεβαίνει..Χτες ας πουμε ξυπνησε το βραδυ και όταν πήγε ο αντρας μου να τον δει, ήταν όρθιος στα κάγκελα και περίμενε..

Η Φωτεινούλα τι κανει;;

Σούλα εκανες πρόβλεψη για μένα, πρίν απο μένα, χαχα

Για να μη σου πω ότι μου έβαλες και ιδέες για να κανω την εξεταση..

Η μελισσούλα σου πως είναι;;Διαβαζω περασατε πολύ καλά αυτες τις μερες, ο υπνος της, ενταξει;;

Ελένη, πως ειστε εσεις;;Διαβαζα για την Αναστασία που αρχισε να ποναει το δοντακι της;;;Μες το πρόγραμμα ειναι όλα..Το ωραριο σου ειναι κανονικό όπως πριν ή κανονιζεις να καθεσαι λιγότερο;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Επανέρχομαι για να σας πω πως περάσαμε χθες...

Μας.... φίλησαν κορίτσια!!!!:lol::lol::lol::lol:

Είμασταν σε μια ταβέρνα και τρώγαμε και ήταν και ένας μπουλούκος με τους δικούς του λίγο μικρότερος απο την Αναστασία... Μας βλέπει που λέτε ο Δημητράκης και καρφί έρχεται στην Αναστασία... εκείνη ήταν κολλημένη στον μπαμπά της και μαζευόταν, κάποια στιγμή πλησιάζει ο Δημητράκης (φουλ στα χαμόγελα) και τη φιλάει στο μάγουλο!!!! Όλη η ταβέρνα έπεσε κάτω...:lol::lol::lol: Η δικιά μας μαζεύτηκε και φώναζε "μπαμπά γκαλά (αγκαλιά), μπαμπά γκαλά" γεμάτη παράπονο και σκουπιζε το μάγουλο με το χέρι!!!!:lol::lol::lol: Την παίρνει ο άντρας μου αγκαλιά και ξαναέρχεται ο Δημητράκης και της φιλάει το χέρι!!!! Εκει να δείτε παράπονο το κορίτσι μου!!!!:lol::lol::lol: Ήταν απόλαυση ο μικρός...όλα τα λεφτά!

Όσο για το πως μας λένε έχουμε διάφορα ονόματα...

Σασα (με το σίγμα παχύ...ρώσικο :tongue::tongue:), μπουμπούκα, λουλούκα, Σισίνι (έτσι τη φωνάζω εγώ..), λουλούδω... Διαλέγετε και παιρνετε!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Πετρούλα μου,

Είδες? Εχω ενστικτο!!!!

Η μικρή είναι ή τουλάχιστον ήταν πολύ καλή αυτες τις μερες και στο φαγητο και στον υπνο.Αψογη.

Μαλλον εχει θεμα με τις γιαγιάδες!!!

Αχ εγώ ξεχασα να σας πω οτι το πρωι που ξύπνησα δεν μπορουσα να γυρισω δεξια το κεφαλι μου και δεν το βλεπω και να βελτιωνεται!

χαχα αντε deleni μου εχετε κι επιτυχιες!!!!

να ρωτησω κατι που θυμηθηκα τον μικρο του φορας μακριμανικο εσωρουχακι η με μανικακι;

δεν ξερω τι να κανω να παρω μακριμανικα η να του φοραω κοντομανικα κι απο επανω μακρομανικα ρουχακια;

στονε μου να δεις ο Τιμος τι ανησυχο υπνο εκανε μεσα στη κουνια στο κρεβατι ομως εστρωσε κι οταν ξυπναει δεν σηκωνεται ορθιος καθεται και περιμενει να παω ενω στην κουνια ηταν ολο ορθιος!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα κορίτσια!

Νατάσα μου πολύ χάρηκα που ο Σωτηράκης είναι καλύτερα! Άντε να ηρεμήσεις κι εσύ!

Σούλα και βατραχάκι μπράβο σας που περάσατε καλα! Άντε ξεσκάσατε κι εσείς λίγο!

Φωτεινή μου για τα τζάμπο δεν ξέρω, αλλά το ικέα έχει ωραία τραπεζάκια και καρεκλίτσες.

deleni μου την πρώτη μέρα που αρρώστησε ο καλός μου η Εύα είχε φρικάρει, μετά όμως το κατάλαβε που της έλεγα και της ξαναέλεγα τι συμβαίνει οπότε ευτυχώς το πήρε απόφαση...:lol:

Λαζαρένια μου η μικρή σου πως είναι σήμερα?

Ριτάκι εσύ πως είσαι? Άνοιξε η φωνή σου?

Ο καλός μου μετά τον βραδυνό πυρετό τώρα είναι απύρετος. Ο καημένος έχει καταπιαστεί στο κρεβάτι, δεν κυκλοφορεί καθόλου στο σπίτι..σε λίγο θα βγάλω την Εύα για να σηκωθεί κι αυτός λίγο. Εγώ έχω ξεπατωθεί και σήμερα πονάει τρομερά και η μέση μου γιατί πιάστικα στον καναπε..Επίσης από χτες έχει κοκκινήσει λίγο το ματάκι της Εύας. Είχε τσίπλες αρκετές μέρες και εχτές κοκκίνησε κιόλας.Μου είπε η παιδίατρος να της βάλω δάκρυα και αν δεν φύγει tomrex. Αυτά τα νέα μας.

Φιλιά σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Βατραχάκι επειδή στο σπίτι έχουμε αρκετή ζέστη (είναι σταθερά στους 23 βαθμούς) του φοράω κοντομάνικα και απο πάνω μακρυμάνικα φορμάκια... Χθες όμως που τον έβγαλα για να τον παώ στη μαμά μου του έβαλα μακρυμάνικο... Εγώ θα σου έλεγα να παρεις και λιγα μακρυμάνικα...

Και εμένα η Αναστασία το ίδιο κάνει, ξυπνάει και μας φωνάζει και κάθεται ξαπλωμένη...:D

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Ελενίτσα μου,

Τι τελειο σκηνικό.Αλλα η κόρη σου κυρία!!!!!!! Και ο Δημητράκης ιππότης, μα το χέρι????

Χα χα απίθανο!!

Ειναι φοβερό τι κανουν πλεον τα μικρά μας.

Η δική μου χθες στην αρχη που πήγαμε στην ταβέρνα είχε κολλήσει επανω μου και ειχε χαμηλώσει και το βλεμα , αλλα μετα από λίογ ποιος την επιανε!!!

Πάντως εμείς γαμπρο δεν βρηκαμε.

Α! Το σισινι ΤΕΛΕΙΟ!!

Καλημερα!!

Χαιρομαι που ολα τα ζουζουνια ειναι καλυτερα!

Αρμα πως ειναι ο καλος σου?

Μαρινα ουτε να φανταστω δε θελω την αγωνια σου..τελος καλο ολα καλα!

Σουλα- βατραχακι περασατε τελεια ε?Μπραβο!!

Και εμεις ειχαμε ενα υπεροχο τριημερο!!

Η φωνη μου σημερα καπως καλυτερα αλλα οχι εντελως καλα..το παθαινα και παλια αυτο οταν ειχα κρυωμα.Θα περασει δεν ανησυχω.

Ντελενι καιει καρδιες η μικρη!!!

Βατραχακι επειδη γεννησα Απριλιο να σου πω οτι μακρυμανικα εσωρουχακια χρειαστηκα περιπου 15 μερες με φορμακι απο πανω.Μετα κοντομανικα και φορμακια και μεχρι να σαραντησουμε εσκαγε ο τζιτζικας και βγηκαμε με κοντομανικο.Μην παρεις πολλα μακρυμανικα αχρηστα θα πανε.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρία περαστικά στο Ευακι, βαλε σταγονιτσες, τις χρησιμοποιώ κι εγω στον Ανασταση..Μηπως ειναι καμια αλλεργιούλα;; Ο συζυγος τα ίδια;;

Φωτεινή μου για τα τζάμπο δεν ξέρω, αλλά το ικέα έχει ωραία τραπεζάκια και καρεκλίτσες.

Ναι ειναι πολύ πρακτικά και όμορφα, τα εχουμε κι εμεις.

Βατραχακι γιατι να πάρεις μακρυμανικα, ανοιξη θα ειναι οταν γεννησεις..Μην τα παρεις και σου μεινουν..Ετσι κι αλλιως τα σπιτια μας πλέον ειναι ζεστα και στις αρχες το μωρακι δεν θα εχει προβλημα να ξεσκεπάζεται και να κρυώνει..Αστα για αργοτερα, μολις χειμωνιασει..

Ελένη το κοριτσακι σου ειναι πολύ ντροπαλό και σεμνό, χαχα

Θα σας το κλέψει ο Δημητρακης..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...