Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Θα ξέρεις νωρίτερα πότε είναι η ωοληψια.. κι όχι την τελευταία μέρα, μην ανησυχείς! Αλλά αν γενικώς δυσκολεύεσαι με την άδεια της ωοληψιας, αναγκαστικά θα κάνεις την άρρωστη! Τώρα όσο για τους υπερήχους.. θα πηγαίνεις οποία ώρα σε βολεύει. Είναι μακρυά ο γιατρός που θα σου κάνει τους υπερήχους?

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Μα για τι το λες αυτό?? (Καλά.. εγκεφαλικά έχω πάθει!!)

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια! Από πού να αρχίσω?

Πικουλινάκι καλωσορίσατε σπίτι σας! Τι τράβηξε ο Παναγιωτάκης σου, γρήγορα να περάσουν όλα!

Χρόνια πολλά στο σύζυγο Βίκη!

Περαστικά στο Σωτηράκη, ψήθηκε κι αυτός ο κακομοιρης! Άντε να ξυπνήσει απύρετος!

Λαζαρένια δεν τον γλιτώσατε κι εσείς τον πυρετό τελικά? Μέχρι εδώ να είναι!

Άρμα περαστικά στο σύζυγο!

Ρίτα του πάει γάντι η στολή του Γρηγοράκη σου!

Σαεδελίνα υπομονή κορίτσι μου, να δεις που θα σας κάνει και καλό η απόσταση και θα φουντώσει κι άλλο ο έρωτας, οπότε εγώ ποντάρω εσένα για επόμενη εγκυούλα τελικά!;)

Γιοβάννα άντε και του χρόνου απόκριες με λιακάδα, να το ευχαριστηθείτε!

Πετρούλα σας ζόρισε ο μικρός ε? Όσο για την εγκυμοσύνη μην αγχώνεσαι όλα καλά θα πάνε! Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν άλλαξα κάτι στην καθημερινότητά μου με την εγκυμοσύνη και μέχρι 4-5 μηνών που επέστρεψα στη δουλειά ήμουν μόνη μου τα πρωινά με το Γώγο, η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ ζορίστηκα μετά που αρρώσταινε με το σταθμό και μαζί του κι εγώ, αλλά με τη βοήθεια της Παναγίας πήγαν όλα καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οσο για τα δικά μας, δυστυχώς δεν έλειψα για καλό αυτές τις 2 μέρες από την παρέα σας. Εν ολίγοις, από το Σάββατο το μεσημέρι που έγραψα το τελευταίο μήνυμα, πέρασα πολύ δύσκολες ώρες γιατί η μπουμπού μου μάλλον ζορίστηκε πολύ από το μπούκωμα και έπεσε σε κάτι σαν λήθαργο δεν ξυπνοόυσε με τίποτα (την έκανα μπάνιο,την ενοχλούσα, τη γαργαλούσα αλλά τίποτα), δεν έτρωγε καθόλου όσο περνούσε η ώρα ούτε από το στήθος αλλά ούτε από το μπιμπερό που είχα βγάλει γάλα για να τη διευκολύνω. Την Κυριακή το πρωί φτάσαμε στο χειρότερο σημείο νομίζω αφού το κοριτσάκι μου δε μπορουσε να αντιδράσει καθολου, ούτε καν άκουγα τη φωνούλα της. Ο άντρας μου ήταν στη δουλειά όλες αυτές τις ώρες, το μυαλό μου έπαιζε περίεργα παιχνίδια, νομίζω πως γέρασα μέσα σε λίγες ώρες! Τι να πω, χαρά στο κουράγιο που έχουν οι μανούλες που περνάνε πραγματικά δύσκολα με τα παιδάκια τους!Τελικά την Κυριακή το πρωί πήγαμε στο Παίδων, όπου μας είδε ο γιατρός που είχε έρθει και σπίτι, της έκαναν αναρρόφηση στη μυτούλα που μάτωσε, ψιλοξύπνησε, αλλά και πάλι δεν κατάφερνα να την ταίσω με τίποτα! Δόξα το Θεό, μόλις έκλεισε 24 ώρες ταλαιπωρίας, ψιλοσυνήλθε από μόνη της και άρχισε να ζητάει να φάει. Αυτά εν ολίγοις, είναι τόσο δύσκολο να βλέπεις ένα τόσο μικρό πλασματάκι να ταλαιπωρείται χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι! Ας είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Νατάσα μου μην λες τέτοια χαζά. Αλίμονο! Να μπαίνεις και να μας λες τα νέα και δεν χρειάζεται να μας διαβάζεις..αυτές οι μέρες είναι δύσκολες και το καφέ για τέτοιες στιγμές είναι για να λέμε τον πόνο μας και να διαβάζουμε καμιά καλή κουβέντα...;) Πάντως και η δική μου παιδίατρος αν δεν περάσουν 4-5 μέρες δεν το συζητά για αντιβίωση εκτός υποθέτω αν υπάρχει ωτίτιδα ή πυώδης αμυγδαλύτιδα..Ελπίζω να αρχίζει να συνέρχεται σιγά σιγά..

Ριτάκι κι εγώ ήθελα να σε πάρω, αλλά όταν είδα ότι έκλεισε η φωνή σου λέω άστο καλύτερα..χρειάζεσαι πλήρη αφωνία τώρα μπας και γλιτώσεις την κορτιζόνη.

Μαρίνα μου τι κάνει η μπουμπου?

Giovanna μου τι ωραία που τα λέει η Αλεξάνδρα! Πάντως και εμείς αυτό το ''ανεξάρτητο'' το αντιμετωπίζουμε γενικά, αλλά είναι ένα στάδιο που πρεπει να περάσουν τα παιδάκια μας όπως πολλά άλλα..

Λαζαρένια μου πως είναι η μικρή?

stone μου απ'όπου μπορείς να πάρεις βοήθεια να την πάρεις, ειδικά τώρα που είναι αρχή. Εγώ είμαι πολυ φοβιτσιάρα με αυτά..

Μαμαλευτερακι καλώς ήρθες!

Ο καλός μου ξανανέβασε 38.4 νομίζω και ελπίζω ότι είναι λογικό, δεν γίνεται να πέσει από την μια μέρα στην άλλη...Τώρα θα περιμένω να δω ότι θα του πέσει και μετά θα πάω για υπνο..Το Ευάκι μου σήμερα ήταν τοοοοοοοοοοσο καλό! Αχ κάνει κάτι πράγματα που με τρελλαίνουν τελείως! Θα σας πω κάποια στιγμή.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ναι σπίτι είμαστε! Δε μας κράτησαν ευτυχώς, φύγαμε κατευθείαν, απλά μας είπαν να την παρακολουθούμε και αν συνέχιζε θα ξαναπηγαίναμε! Ευτυχώς δε χρειάστηκε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αχ πάλι καλά βρε Μαρίνα μου! Πραγματικά η νοσηλεία σε τόσο νινάκια είναι πολύ ψυχοφθόρα. Ειδικά αν τα βάλουν σε θερμοκοιτίδα, όπως είχα εγώ την Εύα. Νομίζω όμως ότι έτσι κι αλλιως μετά τον μήνα τα νοσηλεύουν κανονικά και όχι σε μοναδα. Τελοσπάντων αχρείαστα να είναι...εύχομαι περαστικά και όλα να πάνε καλά!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Οσο για τα δικά μας, δυστυχώς δεν έλειψα για καλό αυτές τις 2 μέρες από την παρέα σας. Εν ολίγοις, από το Σάββατο το μεσημέρι που έγραψα το τελευταίο μήνυμα, πέρασα πολύ δύσκολες ώρες γιατί η μπουμπού μου μάλλον ζορίστηκε πολύ από το μπούκωμα και έπεσε σε κάτι σαν λήθαργο δεν ξυπνοόυσε με τίποτα (την έκανα μπάνιο,την ενοχλούσα, τη γαργαλούσα αλλά τίποτα), δεν έτρωγε καθόλου όσο περνούσε η ώρα ούτε από το στήθος αλλά ούτε από το μπιμπερό που είχα βγάλει γάλα για να τη διευκολύνω. Την Κυριακή το πρωί φτάσαμε στο χειρότερο σημείο νομίζω αφού το κοριτσάκι μου δε μπορουσε να αντιδράσει καθολου, ούτε καν άκουγα τη φωνούλα της. Ο άντρας μου ήταν στη δουλειά όλες αυτές τις ώρες, το μυαλό μου έπαιζε περίεργα παιχνίδια, νομίζω πως γέρασα μέσα σε λίγες ώρες! Τι να πω, χαρά στο κουράγιο που έχουν οι μανούλες που περνάνε πραγματικά δύσκολα με τα παιδάκια τους!Τελικά την Κυριακή το πρωί πήγαμε στο Παίδων, όπου μας είδε ο γιατρός που είχε έρθει και σπίτι, της έκαναν αναρρόφηση στη μυτούλα που μάτωσε, ψιλοξύπνησε, αλλά και πάλι δεν κατάφερνα να την ταίσω με τίποτα! Δόξα το Θεό, μόλις έκλεισε 24 ώρες ταλαιπωρίας, ψιλοσυνήλθε από μόνη της και άρχισε να ζητάει να φάει. Αυτά εν ολίγοις, είναι τόσο δύσκολο να βλέπεις ένα τόσο μικρό πλασματάκι να ταλαιπωρείται χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι! Ας είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου καλά!

αχ βρε μαρινακι!στεναχωρηθηκα τωρα.

μακαρι να συνελθει γρηγορα γιατι ειναι πολυ δυσκολο σε νεογεννητο ολο αυτο!

μην το βαζεις κατω.αμαν πολυ εχεις ταλαιπωρηθει κι εσυ!

σαρδελινα μου μην κλαις κοριτσι μου...στεναχωριεμαι πραγματικα.

εγω πια δεν εχω αλλα δακρυα...στερεψα ...απλα τα κραταω μεσα μου.

για ποσες μερες θα λειψει?θα μπαινεις εδω να τα λεμε!!!

νατασακι μου κριμα μωρε ο μικρουλης .αμυγδαλιτιδα ε?ευτυχως εχει κεφια οταν πεφτει ο πυρετος.τρωει καθολου?φανταζομαι οχι ε?

περαστικα και αγυριστα!

αρμα ειστε καλυτερα ε?να μας πεις τι κανει η ευα.

ριτα εγω παντως απο την στιγμη που πατησε τον 20ο μηνα ηρεμησα καπως!

ολα αυτα που αναφερεται εμενα τα εκανε πριν.

τωρα ναι μεν εχει αποψη (παντα ειχε) αλλα ειναι πιο συνεργασιμη.

μου δινει το χερι εξω πλεον,με ακουει οταν θα πω κατι και γενικως συνεργαζεται πιο καλα.

απλα η δικια μου ειναι κοριτσι που δεν θελει πιεσεις!αν δεν θελει κατι δεν θα το κανει με την καμια!ειναι πολυ εντονη προσωπικοτητα ασχετα αν στους ξενους φαινεται πιο συνεσταλμενη!

πετρουλα μου μια ιλη μου που ειναι εγκυος στο δευτερο αγορασε κρεβατι στην μικρη της και της εβαλε καγκελο.δεν μπορουσε με τιποτα στην κουνια!

τι αλλα?τι κανετε?

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημερα Μανούλες και παιδακια!!!

Πως είστε σημερα;;Τα αρρωστουλικα μας;;

Βρε Μαρίνα τι παθατε με την μικρη;;Κόπηκαν τα πόδια σου φανταζομαι..

Τωρα είστε καλά;;Βαζεις τπτ στη μυτούλα της Μαρίνα;;

Νατασα πως ήταν η βραδια σας;;Συνερχεται καθολου ο Σωτηρακης;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!!

Ο Σωτηρακης μου περασε τη νυχτα απυρετος! Τον κρατησε το πονσταν 12 ωρες, που σημαινει οτι αρχισε να παιρνει τα πανω του. Τωρα ξαναεχει πυρετο (37,5 μεχρι στιγμης), αλλα το καλο ειναι οτι τα πυρετικα διαστηματα μεγαλωσαν που ειναι αυτο που θελαμε οπως μου ειπε ο παιδιατρος. Μπορει να εχει πυρετο για λιγες μερες ακομα, αλλα τουλαχιστον μια βελτιωση υπαρχει! Οσο για το φαγητο κατι ψιλοτρωει το φαγανο μου! Δεν τρωει ολοκληρη μεριδα, αλλα τρωει τη μιση. Δεν εχω παραπονο. Και πινει παρα πολλα υγρα, που ειναι σωτηριο οπως μου ειπε ο παιδιατρος.

Μαρινακι μου τι παθατε βρε κοπελα μου? Φανταζομαι την τρομαρα σου! Περαστικα σας και αγυριστα να ειναι! Πως ειναι σημερα η μπουμπου?

Σαρδελακι πως εισαι σημερα?

Αρμα ο καλος σου? Πως ηταν το βραδυ σας?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα;

τι κανετε;

βλεπω ακομη αρρωστουλικα και στεναχωριεμαι περαστικα σε ολα!!!

Μαρινακι μου μεγαλη λαχταρα περασατε ευχομαι ολα καλα απο εδω και περα!!!

Νατασσα μου αφου ηταν ολο το βραδυ απυρετος μπορει αυτα να ειναι και τα τελευταια δεκατα που σου κανει το ευχομαι!

αρμακι περαστικα και στον καλο σου!

σαρδελινα μου μην στεναχωριεσαι αγαπη μου θα περασει ο καιρος να νερακι!

στονε μου εγω να σου πω την αληθεια εως και σημερα δεν αλλαξα κατι στην καθημερινοτητα μου κανω τα παντα οπως και πριν γι'αυτο πολλες φορες θα ακουσες να με μαλωνουν κιολας τα κοριτσια εσενα ομως θα σε συμβουλεψω να προσεχεις καλα;

να σας πω και τα δικα μας νεα επιστρεψαμε εχθες απο το ταξιδακι μας στο οποιο περασαμε τελεια!

ο μικρος ξετρελαθηκε και ηταν πολυ συνεργασιμος σε ολα και στον υπνο και στο φαγητο παντου στο μονο που γκρινιαζε ηταν οτι ηθελε ολη μερα να ειναι εξω και να παιζει με τα χιονια!

ο ξενωνας ηταν τελειος πολυ ζεστος καθαρος και ειχε τα παντα μεσα μου αρεσε παρα πολυ!

κι εμεις δεν γυρησαμε πολυ την κυριακη ημασταν απο το μεσημερι και μετα μεσα γιατι εξω χιονιζε παρα πολυ και οι δρομοι ηταν χαλια αλλα το απολαυσαμε ειχαμε και το τζακι αναμενο κι ολα ηταν υπεροχα!!!

αυτα τα δικα μας!

φιλια σε ολα τα κοριτσια!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημέρα και από μένα.

Αχ δεν πρόλαβα να μπω καθόλου αυτές τις μέρες και άντε να δω από πού θα αρχίσω.

Λοιπόν καταρχήν να ευχηθώ στον Παναγιωτάκη μας σιδερένιος να είναι και να μην ξαναταλαιπωρηθει ποτέ ξανά.

Νατάσα μου ευχομαι γλυκειά μου να είναι στα ‘ τελειώματα ‘ ο μικρος και να συνερθει .Περαστικα σας.

Μαράκι μου ευχομαι και ο δικός ο αντρούλης να εχει συνερθει κοριτσαρα μου.

Μαρίνα μου πραγματικά μου κόπηκαν τα πόδια .Τοσο μικρούλι γμτ.

Αχ ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεί η ψυχούλα μου.

Μαργαριτάκι δεν εχω και πάλι λογια για το αντρακι σου σωστό παληκαρι.Κουκλι.

Περαστικά και σε σενα κοριτσαρα μου .Πως εισαι σημερα ακομα άηχη’?????

Συμπεθερα μου γλυκεία μην μου στεναχωριέσαι.Εχεις το γιοκα σου και φυσικα ολες εμας εδώ για παρειτσα(την πεθερα δεν τη μετραω).

Το τηλ. Μου το εχεις οποτε θελεις με παιρνεις!

Πετρούλα μου.Σε αφησα τελευταια !!!!!

Βρε είδες που σε ρωτούσα τις προαλες και μου ελεγες για παγωματα κλτλ?????

Συγχαρητήρια ,ευχομαι να πανε όλα τελεια και οντως κοιτα βρες λιγη βοηθεια γιατι δεν παλευεται το παληκαρακι σου.

Θα σε παρω και τηλ. να τα πουμε!!

Φιλιώ μου χαίρομαι που περασατε καλά .Εγω παντως σας περίμενα.Αντε την επόμενη φορα οποσδηποτε!!!!!!

Τα δικα μας τωρα.

Περασαμε τελεια .Πηγαμε το Σαββατο σε παρτυ με την ζουζουνα μου , την εντυσα μελλισουλα και ξεσαλωσε.

Χθες βγηκαμε παρεα για φαγητο και το κοριτσακι μου ηταν αψογο.Γενικα πολλες βολτες και εχω να πω ότι η κόρη μου ηταν ευτυχισμενη ελαμπε.

Βεβαια ειμαστε ακομα μπουκωμενες και σημερα εχουμε και εμβολιο αλλα θα δούμε.

Βικακυ , κικο, giovanna, Ευα, lazarenia πολλα φιλια!(ξεχασα καμμια?)

Αχ ειπα παρααα πολλα

Σουλα μου κι εγω ηθελα πολυ να περασουμε αλλα μας ειχαν το τραπεζι οι φιλοι που σου ελεγα και μετα ξεκινησαμε για την επιστροφη και ηταν μεσημερι και δεν σε πηρα καθολου τηλ γιατι ηταν η ωρα ακαταλληλη και δεν ηθελα να ενοχλησω αλλα αφου εισαστε τοσο κοντα στην Αλεξανδρεια την επομενη φορα θα το κανονησουμε να ερθουμε για καφε.

χαιρομαι που περασατε κι εσεις ομορφα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...