Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ρε σαρδελακι παρτο αλλιως δεν κλαινε που εφυγε ο καλος σου αλλα που σου εμεινε η πεθερα...:lol::lol:

Εδω κλαινε...:lol::lol:

πολλα φιλακια!!!!!!

Καλα ξεσαλωσαμε τωρα το απογευμα.

Παω να του κανω ενα τοστ και ερχομαι να σας διαβασω.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον Πετρουλα γελασα και εγω αλλα σε καταλαβινω απολυτα σας το ειπα κιολας προ ημερων οσο πανε και χειροτερευουν αυτα...τι να σου λεω τωρα...τα ξερεις...

Εγκυμοσυνη με παιδι ζωηρο στο σπιτι οσο να ειναι θελει προσοχη.

Αν μου επιτρεπεις ζητα τη βοηθεια της μαμας σου ή της πεθερας σου τωρα στην αρχη για τα απογευματα ωστε να μην πολυσηκωνεις και να μην πολυκυνηγας τον μικρο..ειναι και βαρια τα ατιμα τα βλασταρια μας...

Πολυ ωραια ομως πρεπει να ηταν στο χιονισμενο ξενοδοχειο ε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μαρακι μου ελεγα να σε παρω αλλα δε μπορω να μιλησω...ρε κοριτσια δε βγαινει η φωνη μου..ειμασταν και ολη μερα εξω και χειροτερεψα.

Θα τα πουμε το πρωι φιλεναδα και κρατα γερα ο καλος σου αυριο θα ειναι περδικι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ρε σαρδελακι παρτο αλλιως δεν κλαινε που εφυγε ο καλος σου αλλα που σου εμεινε η πεθερα...:lol::lol:

Εδω κλαινε...:lol::lol:

πολλα φιλακια!!!!!!

Καλα ξεσαλωσαμε τωρα το απογευμα.

Παω να του κανω ενα τοστ και ερχομαι να σας διαβασω.

:D:p;)

m57Zp2.png

Ηρθα παλι για λιγο.. Γινομαι γραφικη το ξερω, αλλα το παιδι δεν εχει καμια βελτιωση. Ξαναμιλησα με τον γιατρο και συμφωνησαμε να ερθει αυριο να τον δει. Δεν ειχε προβλημα να ερθει και σημερα αλλα ειπα να δωσω μια μικρη παραταση να δω πως θα παει η νυχτα. Παντως εκεινος δεν ανησυχει, απο τη στιγμη που τον διαβεβαιωσα οτι οταν πεφτει ο πυρετος ο μικρος επαερχεται πληρως και εχει τρελα κεφια. Επισης μου ειπε οτι αυτο που λεμε οτι ο πυρετος κραταει 3 μερες ειναι μυθος. Δεν ισχυει αυτο, ο πυρετος μπορει να κρατησει και πολυ περισσοτερο. Συνεχιζουμε μα αντιπυρετικα και βλεπουμε. Ιογενης αμυγδαλιτιδα ειναι αυτο που εχει ο Σωτηρης, αλλα επειδη ο γιατρος ειναι κατα των ανιβιωσεων, το παλευουμε ετσι.

Θα σας διαβασω και ελπιζω να τα καταφερω να ξαναγραψω...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Νατασσουλα δε μας κουραζεις καθολου..να ερχεσαι να μας τα λες..

Λοιπον και εμενα η παιδιατρος μου εχει πει οτι συνηθως διαρκει ο πυρετος 3 εως 5 μερες..αναλογα το ειδος της ιωσης και του μικροβιου.Απο εκει και περα μετα τις 5 μερες ειναι καποιο επιμονο μικροβιο που ισως θελει αλλο χειρισμο.

Μην αγχωνεσαι αφου ειναι τα λαιμα του δεν περνανε τοσο γρηγορα σκεψου και τον εαυτο μας...ποσο μαλλον τα μωρα.

Αν δεις και ταλαιπωρειται πολυ ομως ρωτα και για την αντιβιωση.

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Βρε Νατασα τι ειναι αυτα που λές, γινεσαι γραφικη, ειναι δυνατόν;;Την ανησυχία σου μας λές και την αγωνία σου..Θα κανει τον κύκλο του και θα περασει, ότι και να είναι..Το καλό ειναι οτι πέφτει άμεσα ο πυρετός και το παιδι εχει κεφια.Η νυχτα ειναι δυσκολη που τη βγαζεις και εσυ στο πόδι..Θα περασει και θα ηρεμησετε όλοι..

Ρίτα εχεις δικιο, μαλλον θα χρειαστω μια βοηθεια αυτο τον καιρό..Η πεθερα μου δεν μπορεί γιατι ήδη κραταει τον μικρό τα πρωινά και μετα το μεσημερι που παίρνω το παιδί πηγαίνει στο μαγαζί μεχρι το βραδυ.Η μαμα μου απο την άλλη εχει ελέυθερα τα απογεύματα της και ήδη εχει αρχισει "τι να σας μαγειρεψω" "εχεις για σιδερο" "φερε μου το παιδί"..

Το θεμα ειναι οτι δεν θελω να την κουραζω και εκεινη..Ισως να μας μαγειρευει 1-2 φορες την εβδομάδα, θα δω..Αυτο που σκεφτομαι σιγουρα σε πρωτη φαση ειναι η γυναικα που ερχεται και καθαριζει μια φορα στις 15 να της πω να ερχεται καθε βδομαδα και να μου μενουν εμενα μονο πλυσιμο/σιδερο και μαγειρεμα

Λοιπον Πετρουλα γελασα και εγω αλλα σε καταλαβινω απολυτα σας το ειπα κιολας προ ημερων οσο πανε και χειροτερευουν αυτα...τι να σου λεω τωρα...τα ξερεις...

Εσενα θυμηθηκα σημερα στην επιστροφή και το σχολιαζα στο συζυγο..Θυμαμαι που ειχες πει οτι μολις γινουν 20 μηνων η συμπεριφορα αλλάζει και αρχιζουν να γίνονται πιο ατακτα και ατιθασα.

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ναι βρε Πετρουλα καλα οι δουλειες βολευονται..με τον μικρο ισως χρειστεις λιγη βοηθεια παραπανω εστω να υπαρχει καποιες μερες τωρα στην αρχη καποιος ακομα σπιτι να τον σηκωνει κτλ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι αυτο το σηκωμα πρεπει να το περιορίσω λίγο, τον σηκώνω με το παραμικρό..Να ειναι καποιος στο σπίτι ειναι λίγο δυσκολο Ρίτα, γιατι η μαμα μου μενει λίγο μακρια και δεν οδηγει..Να τη φερνω καθε μερα με τα πόδια;;

Εσεις βρε εγκυούλες τι κανατε;;Πήρατε καποια μετρα στις αρχες;;

Σημερα σκεφτομουν να κατεβασω και το καγκελο της κουνιας..Απο την άλλη πάλι το σκεφτομαι γιατι ο μικρος μεχρι να τον παρει ο υπνος, γυρναει, στριφογυρναει, σηκώνεται..Αν το καγκελο ειναι κατεβασμενο, δεν θα καθεται μεσα με τπτ..

Πετρούλα καλώς ήρθες. Περάσατε καλά; Δεν είδατε όμως και πολύ τα Γιάννενα έτσι; Είναι πολύ όμορφη πόλη.

Κορίτσια αυτό που λέτε για τους 20 μήνες είναι αλήθεια. Και εγώ παρατηρώ αλλαγές στη συμπεριφορά της Αλεξάνδρας. Ξεκίνησε να έχει και άποψη για τα ρούχα και μου τη δίνει αυτό.:mad::x:x:x Χαμό κάνει αν της βάλω κάτι και δεν το θέλει. Επίσης θέλει να τα κάνει όλα μόνη της. Να φάει, να πλύνει το πρόσωπό της, να βάλει κάλτσες......οπότε καταλαβαίνετε τι γίνεται.

Να σας πω και έναν διάλογο

-Αλεξάνδρα τι είσαι εσύ;

-Κουκλί.

-Και τι άλλο;

-Αλεπού

-Και που θα πας του χρόνου;

-Λαλέτο (μπαλέτο), μουσική

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Νατάσα δεν μας κουράζεις καθόλου. Όλες τα ίδια άγχη έχουμε κατά καιρούς. Από ότι λένε όλοι και ο Μάρτης θα είναι δύσκολος με τις ιώσεις, αλλά μετά θα στρώσουν τα πράγματα.

Το Βατραχάκι γύρισε;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Aααα το ''μονος του'' ειναι το must αυτης της εποχης...

Μου το λεει 100 φορες τη μερα..''νινι μονοςςςς'' με το ςςς παχυ χαχα

Εγω παντως ξαναλεω μετα τον 21ο μηνα να δειτε...αλλαξε ριζικα ο δικος μου ολες του τις συνηθειες...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι Ιωάννα τα Γιαννενα ειναι πολύ όμορφη πόλη..Πήγαμε αρραβωνιασμενοι και ειδαμε καλύτερα την πόλη..Τότε επισκεφτηκαμε και την Πάργα, Μάιος ήταν και ο καιρός βοηθησε τοτε..

Αυτο το λαλετο είναι όλα τα λεφτα!!!Μια λαλαρίνα η Αλεξάνδρα μας..

Δλδ Ρίτα μετα τον 21ο επανερχονται ή αποτρελαίνονται;;

μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα από την καθημερινότητα που τόσο επιθυμήσαμε ΤΕΛΙΚΑ για τι σαν το σπίτι μας πουθενά να μαστέ πάλι πίσω καλησπέρα καλή σαρακοστή σε όλους και ελπίζω να είναι όλα τα παιδάκια καλά

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...