Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , Bubble24 είπε:

Άσε κοπέλα μου, προσπαθώ να δω το μέλλον αισιόδοξα και να συνεχίσω. Δεν έκανα υπέρηχο. Θα συνεχίσω με νέα διέγερση. Επιλογή μου…

Στο φυσικό μου έπαιρναν 2100 με κατάψυξη.

Εννοείται να δεις το μέλλον αισιόδοξα.. λογικό τώρα να χεις πέσει αλλά σίγουρα θα είσαι καλύτερα σε λίγες μέρες! Πάντως που διάβασα για την ωοληψια πιο κάτω και μένα μου φαίνονται πάρα πολλά! Εγώ με τεχνητό κύκλο ωοληψια και κατάψυξη για ένα χρόνο έδωσα 1500. Όπως και να χει έφυγες από κει ελπίζω ο επόμενος να ζητάει λιγότερα

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα και καλη σαρακοστη!

Βικυ να τον χαιρεσαι τον αντρα σου! Σημερα εχει γενεθλια και η μανουλα μου!

Σαρδελακι να μας τα λες, να ξεδινεις! Μην το σκεφτεσαι καν! Εδω ειμαστε εμεις για να σε ακουμε και να σου δινουμε δυναμη!

Εμεις ειμαστε ακριβως στα ιδια. Καμια βελτιωση. Το βραδυ μας εφιαλτικο για μια ακομα φορα... Ειμαι να σκασω. Ο παιδιατρος παλι ειναι καθησυχαστικος. Απο αυριο λεει θα δουμε διαφορα. Θα τον ξαναπαρω κι αργοτερα να του πω πως ειμαστε... Ιωση λεει ειναι σιγουρα... Αυτα!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλη σαρακοστή.

χρονια πολλα στον αντρουλη σου Βικυ και στη μανουλα σου Νατασσα.

Περαστικά σε ολους.

Sardelaki επειδη εχω χασει επεισοδεια για δουλειά φευγει ο ανδρας σου;

Λοιπον ο Παναγιωτης τρελαθηκε με τις ελιες και τον χαλβά.

Χρόνια πολλά και καλά κορίτσια. Τι κάνετε; Εδώ, πρώτη μέρα μετά από 1 εβδομάδα, έβγαλε λίγο ήλιο και κατεβήκαμε σαν άνθρωποι για κούνιες και καφέ. Χαρταετό δεν πετάξαμε γιατί εγώ βαριέμαι αφάνταστα όλη τη διαδικασία. Θα πηγαίναμε έξω για φαγητό, αλλά δεν είχαμε κλείσει πουθενά και φοβηθήκαμε να ξεκινήσουμε. Δεν πειράζει όμως.

Άρμα πώς είναι ο αντρούλης σου;

Λαζαρένια η μικρή σου; Έκανε και άλλο πυρετό;

Νατάσα τα δικά σας τα διάβασα. Μην στεναχωριέσαι. Και η Αλεξάνδρα από την 4η μέρα και μετά είδαμε βελτίωση.

Βίκυ χρόνια πολλά για τον καλό σου. Να είστε πάντα ευτυχισμένοι κορίτσι μου.

Σαρδελάκι σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εμένα ένα ΣΚ έλειψε ο καλός και μου φάνηκε μήνας. Πόσο θα λείψει εσένα;

Deleni καλά κάνατε κορίτσι μου και βγήκατε λίγο οι τρεις σας. Ο μπέμπης έτσι και αλλιώς δεν καταλαβαίνει ακόμα.

Πικουλινάκι μπράβο στον Παναγιώτη. Η Αλεξάνδρα πάλι ούτε να τον δει το χαλβά. Της έβαλα λίγο στο στόμα και πήγε να κάνει εμετό.

Μαρίνα πού είσαι; Πώς είναι η μπέμπα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Καλη Σαρακοστη!!

Πηγαμε βολτα,παιξαμε,τρεξαμε στις κουνιες τρελαθηκε το παιδι!

Ηπιαμε καφεδακι και καναμε και το κομματι μας με το γουρουνοοχημα πρωτη μουρη στα αλλα παιδακια που εβλεπαν τον Γρηγορη σαν μεγα οδηγο :lol::lol:

Μιλαμε πολυ γελιο ,ειχε μαζευτει ολη η μαριδα γυρω του και εκεινος καμαρωνε και σβιιιιιν το γκαζι χαχα.Με τα πολλα παρακαλια εδωσε το οχημα να κανουν και αλλα παιδακια βολτα.

Νατασσα μου ακομα?Αντε βρε κοριτσι μου το φαγατε το γαιδαρο οπου να ειναι θα συνελθει.

Ντελενι μου τελεια που βγηκετε οι 3 σας!Ζηλευει λιγακι η μικρουλα ε?Ενταξει μωρε μικρουλα ειναι μεσα στο προγραμμα ειναι αυτα!

Γιοβαννα αχ ωραια που περασατε κι εσεις καλα!Ευτυχως μας εκανε καλη μερα!

Βικακι να τον χαιρεσαι!!!!!!Παντα αγαπημενοι να χαιρεστε το κοριτσακι σας!

Σαρδελακι μου...τι κανεις?σε καταλαβαινω..εμενα απο τοτε που γεννησα δεν εχει λειψει αλλα θα ττο επαιρνα βαρια η αληθεια ειναι..ηρεμησε τωρα και σκεψου οτι θα περασει ο καιρος.Εδω θα ειμαστε να τα λεμε φιλεναδα!

Αρμακι μου πως ειναι ο καλος σου και η μικρη?

Πικουλινι χαλβα ε?Εγω δεν κανει να του δωσω ακομα τιποτα..τον εχω στη διαιτα και λαχταραει ο καημενος.

Τσακισε λαγανα ομως.

Εγω κοριτσια ημερα εχω εντελως κλειστη φωνη..το συναχι με χτυπησε εκει..ηρεμησαν λεει ο καλος μου εδω μεσα απο τις φωνες μου χαχα

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Καλησπέρα! Καλή σαρακοστή!

Βικάκι να χαίρεσαι τον καλο σου! Να τα εκατοστήσει!

Νατάσα πως είναι το παιδί? Πολύ στενοχωρήθηκα ρε γμτ που ξαναπεράσατε άσχημο βράδυ..με τον γιατρό ξαναμίλησες?

deleni μου εγώ πιστεύω πως σε λίγο καιρό η Αναστασία δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Αυτό που περιγράφεις ναι, δείχνει ζηλίτσα αλλά είναι σε μικρή ηλικία οπότε θα το ξεπεράσει γρήγορα..

giovanna επιτέλους! Είδατε κι εσείς λίγο ήλιο! Μπράβο που ξεσκάσατε!

Πικουλίνι καλά ο Πανούλης τελικά είναι παιδί του ''μεζέ'' :lol: :lol:

Σαρδελάκι μου εγώ δεν σε θεωρώ καθόλου υπερβολική..σε νιώθω ΑΠΟΛΥΤΑ καρδούλα μου..στο ξαναλέω, αν θες πέρνε να κλαίμε παρέα γιατί για κουράγιο...άστο! Δεν πρόκειτε να σου δώσω..:lol: Σ'αυτό είναι καλή η Βίκυ μας! :lol:

Ριτάκι περαστικά βρε! Πολύ σε κακολογεί ο καλός σου! χαχαχαχα!!! Άκου ηρέμησε το κεφάλι τους! :lol:Ο Γρηγόρης τρελλό καμαρι με την γουρούνα ε? Μπράβο το μανάρι μου! Θα χάρηκε κι αυτό!

Ο καλός μου για καλή μας τύχη από τις 5 το πρωί ξανανέβασε λίγα δέκατα πριν λίγο..κατά τ'άλλα ζούμε ένα δράμα..εκείνος κλεισμένος στο δωμάτιο, η Εύα ''μπαμπάκο μπαμπακο'',απ'έξω ο καλός μου να την ακούει και να δακρίζει που δεν μπορεί να την δει και η Εύα να μου δείχνει συνέχεια τα φάρμακα για να γίνει καλά ο μπαμπάς της...Το πρωί την πήγα μια βολτίτσα στις κουνιες και το ευχαριστήθηκε πολύ! Ξεχάστηκε λίγο.Δεν κατέβαινε με τίποτα από την κούνια! :lol: Αυτά τα νέα μας..άντε να περάσει κι αυτο!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ευχαριστούμε κορίτσια για τις ευχές σας.να είσαστε γεροί κ να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Εγώ πάντως όταν φεύγει(μια μέρα μόνο)κάνω πάρτυ,έρχονται οι φίλες μου παίζουμε επιτραπέζια βλέπουμε έργα κ περνάμε μια χαρά,είναι λίγο κλειστός χαρακτήρας κ βρίσκω ευκαιρία να κάνω αυτα που μ'αρέσουν.που να σας πω για όταν έλλειπε 1 χρόνο στην αθήνα...απανωτά τα πάρτυ.χαχαχα

Νατάσα μου χρόνια πολλά στη μανούλα σου να είναι γερή να σας καμαρώνει.πως είναι το παιδί;

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλησπέρα κοριτσια και Καλή Σαρακοστη να έχουμε!!!

Πικουλίνα χαρηκα πολύ με την αναρρωση του Πανουλη και την επιστροφή σας στο σπιτι.Να είστε καλά.

Νατασα πως ειναι ο Σωτηρης;;Για να λεει ο παιδιατρος, θα ξερει, αυριο το παιδι θα ειναι μια χαρα..Θα κανει η ιωση τον κύκλο της και θα περάσει.Σας ριχνει όμως μπαμ και κατω.Γρηγορο περασμα αλλά δυνατό

Μαρία περαστικά στον καλό σου..Εχουμε και τα αλλα παιδακαι μας και θελουν κι αυτοί νταντεμα.

Ρίτα ο Γρηγορης είναι φοβερός, ειδικα στη δευτερη φωτο εχει παρει πολύ σοβαρα το ρόλο του μάστορα, θαρρείς και κλείνει ραντεβού για service..Μπήκε στο πετσι του ρόλου για τα καλά!!!χαχα

Περαστικά και σε σενα, καμια καραμελίτσα και πιες κανα χαμομηλάκι για τη φωνη..Και εγω κατα καιρόυς ταλαιπωρούμαι απο το λαιμό μου

Βικυ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!Να ειστε πάντα καλά all together!!

Με συγκίνησες προχτες που με κάλεσες..Σε ευχαριστώ

Lazarenia ανεβάσατε πυρετό τελικά;;Πως είναι η μικρή;;

Ερχομαι να σας πω τα δικα μας νεα...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Έστω ρε Μαράκι ας κλαίμε και παρέα...χαχα

σήμερα και αύριο θα έχω την πεθερά εδώ και θα φύγει Τετάρτη το απογευματάκι μάλλον...αλλά δεν είναι παρηγοριά αυτό...παρόλα αυτά προσπαθώ να είμαι δυνατή, αλλά δεν τα καταφέρνω γμτ!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως όταν φεύγει(μια μέρα μόνο)κάνω πάρτυ,έρχονται οι φίλες μου παίζουμε επιτραπέζια βλέπουμε έργα κ περνάμε μια χαρά,είναι λίγο κλειστός χαρακτήρας κ βρίσκω ευκαιρία να κάνω αυτα που μ'αρέσουν.που να σας πω για όταν έλλειπε 1 χρόνο στην αθήνα...απανωτά τα πάρτυ.χαχαχα

Καλά δεν παίζεσαι! :lol: :lol: :lol: Τρελλοκομείο!!! Αλί σε εμάς που μας έφαγε η καψούρα..:lol:

Έστω ρε Μαράκι ας κλαίμε και παρέα...χαχα

σήμερα και αύριο θα έχω την πεθερά εδώ και θα φύγει Τετάρτη το απογευματάκι μάλλον...αλλά δεν είναι παρηγοριά αυτό...παρόλα αυτά προσπαθώ να είμαι δυνατή, αλλά δεν τα καταφέρνω γμτ!

Σαρδελάκι μου τουλάχιστον δεν θα είσαι ολομόναχη..κάτι είναι και αυτό! Μην σταματάς να προσπαθείς! Τουλάχιστον μπροστά στον Αστεράκο.. Οποτε θέλεις πάρε με!

stone καλώς όρισες! Πως είσαι καινούρια μας εγκυούλα???

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Τάισα τον μικρό και ήρθα...

Λοιπόν θα τα πω όλα με μια λέξη, ο μικρος με εσκασε ή αλλιως με εβγαλε την ψυχη!!!Ήταν τοσο ζωηρός και ατίθασος που με άφησε κάγκελο με τη συμπεριφορα του.Αντι να ηρεμει οσο πάει και χειροτερεύει!!Τι να πώ, μονο όταν κοιμόταν επικρατουσε πλήρη ηρεμια και ησυχία στο ξενοδοχείο..Πιο πολύ με άγχωσε το γεγονός οτι υπήρχαν και άλλοι ενοικοι στο ξενοδοχείο και θεωρησα οτι ενοχλούνται αλλά εκεινοι εκαναν χαζι μαζί του και μου ελεγαν ποσο τρελη φατσα ειναι και πόσο χαριτωμενος..Εγω όλη την ώρα ετρεχα απο πίσω του μην τυχον και μπει στην κουζίνα, μην πειραξει το σκυλο του ξενοδοχείου, μην πάει στο τζακι (που δεν ειχε ποδιά), μην παει στη μηχανη νερού και πατησει το βρυσακι (3 φορες αλλάξαμε ρούχα), να μην ανεβει στον Η/Υ της reception, να μην, να μην, να μην... Πρωτη φορα τον βλέπω σε τετοια κατασταση, λεπτο δεν εκατσε να παιξει.

Κατα τα άλλα εριξε πολύ χιονι και το εστρωσε για τα καλά 2 μερες,για αυτό και δεν κουνηθηκαμε να πάμε πουθενα άλλου, που να πάς με τετοια κακοκαιρία και 3 παιδιά... Το ξενοδοχείο ειχε μεγαλες τζαμαρίες και εβλεπες το χιονι στρωμένο καταλευκο να απλώνεται σε όλη την περιοχή και το βουνό. Βγηκαν και οι υπόλοιποι εξω να το χαρούν και να περπατήσουν στο χιονι.

Ο Αναστασης το'φαγε κιόλας, όταν τον είδα απο μεσα αρχισα να κανω νοηματα στον μπαμπα του να τον αποτρεψει αλλά πέρα εβρεχε για εκεινον!!

Στην πόλη των Ιωαννίνων κατεβήκαμε 2-3 φορες και στην επιστροφή σταματησαμε στα Γρεβενα για φαγητό και καναμε μια βολτιτσα μες την πόλη.

Εγω είμαι καλά, εχω βεβαια κτ μικροενοχλησούλες και ειναι ακριβως οι ιδιες με αυτες που είχα στον Ανασταση,τις πρωτες-πρωτες μερες.Αρχιζω να το συνειδητοποιώ όταν πάω να σηκώσω το παιδί ή όταν αρχιζω να τον κυνηγάω, να σηκώνω βαρη κλπ

Κατα τα άλλα δεν μπορω να πώ οτι ξεκουραστηκα, τουλάχιστον αλλάξαμε παραστασεις και ξεφαντωσαν τα παιδια..

Μετα από όλα αυτα άρχισα να αναρωτιέμαι, τι με περιμενει αραγε;;;

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

έφυγε ο σύζυξ...έριξα τοοοοοοοοοο κλάμα...α πα πα πα πα τέτοια ευαισθησία. Καψουρα είναι μαράκι ε; :lol:

ναι μωρέ τουλάχιστον έχω παρέα, κάτι είναι κι αυτό...αν και σήμερα θα ήθελα να είμαι μόνη!

m57Zp2.png

καλησπερα κοριτσια κα καλη σαρακοστη.και του χρονου με υγεια πανω απο ολα!

εμεις ειχαμε κανονισει να μαζευτουμε παρεα αλλα η μικρουλα εκανε πυρετο το βραδυ και το πρωι στισ 5 μου εκανε κι ενα καλο εμετο:confused::confused::confused:

σημερα ειναι καλυτερα αλλα εχει ακομη μυξα.δεν καναμε τιποτα τελικα εκτος που πηγαμε να αγορασουμε λαγανες με το αυτοκινητο και εκει ο μπαμπας μας πεταξε τον αετο.αυτα...

αρμα ευτυχως που ειναι καλυτερα ο αντρουλης σου.περαστικα σας !!

ριτα φανταζομαι τον γρηγορη στην γουρουνα!!!σουμαχερ κανονικος!

βικακυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου.παντα αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι.

κα φωτεινη να χαιροσαστε τον γαμπρουλη σας!

στονε μου ωραια η περιγραφη σου εγω γελασα πολυ αλλα δεν πρεπει να κουραζεσαι τωρα βρε κοριτσι μου.

γιοβανα τι καλα που κανατε.επιτελους ηλιος ε?

ελενη τελειος ο διαλογοσ σας.νομιζω οτι ζηλευει?

η σουλα που ειναι?

κωνκωνακι εισαι καλα?

ανα08 αντε μωρε ο καημενουλης...ταλαιπωρηθηκε...ολο ιωση λενε οι γιατροι ,αλλο ονομα δεν εχουν αυτες οι ιωσεις??

φαστ,πικουλινι, και υπολοιπα κοριτσια ειστε καλα?

κοριτσια η mamyblue χαθηκε εντελως.τι κανει?

καλημέρα φιλεναδούλες μου, πώς είναι τα αρρωστούλικα;

Μαράκι ο άντρας σου τί κάνει;

Μάλλον το στομάχι θα είναι από την στενοχώρια, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο γιατι έχω γερό στομάχι.

Σκέφτομαι και το μικράκι μου που θα φρικάρει χωρίς τον μπαμπά του και τρελλαίνομαι περισσότερο. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που αισθάνομαι...εδώ φεύγει το πρωί για δουλειά και ανυπομονώ πότε θα έρθει το απόγευμα για να γυρίσει κοντά μας...τώρα θα πρέπει να περιμένω κάθε Παρασκευή, τι φρίκη!

Σόρρυ αν σας έπρηξα...ίσως με θεωρήσετε και υπερβολική...

καθολου δεν μας επρηξες.τι να πω κι εγω που σας εχω σκασει τοσο καιρο???δεν μπορω να σου πω κατι σαρδελινα μου.ξερω πως ειναι πολυ δυσκολο αλλα θα περασει ο καιρος.και τα πεθερικα να χεις δεν ειναι το ιδιο.δεν ειναι η παρεα ...το ξερω.εμεις ειμαστε εδω και θα σε συμπαραστεκομαστε.σε φιλω...

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...