Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Δε ξέρω πόσο μακριά είσαι από Αθήνα. Αλλά αν πχ είσαι στις 2 ώρες μπορείς να λες πως θα καθυστερείς το πρωί λίγο γιατί έχεις προγραμματισμένες εξετάσεις και να πηγαινεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Επίσης δε ξέρω αν η δουλειά σου υποστηρίζει την τηλεργασία σε περίπτωση που η φύση της το επιτρέπει. Πχ εγώ όταν κάνω ωοληψια κάθομαι σπίτι μετά κ δουλεύω remotely. Αν δε κάνω λάθος ,ξέρω πως κοπέλες που μένουν επαρχία, κάνουν τους υπέρηχους στο γυναικολόγο τους ο οποίος μιλάει με τον εξωσωματιστη. Οι κοπέλες που είναι επαρχία μπορούν να επιβεβαιώσουν. 

Δε θα σου πουν έλα αύριο για ωοληψια, θα το ξέρεις 2 ημέρες πριν γιατί πρέπει να κάνεις κ την τελική ένεση ως 36 ώρες πριν. Ε όταν θα έρθει αυτή η ώρα, πες ότι κόλλησες Covid ή πως έκανες πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Παραδείγματα λέω τώρα, μπορείς να σκεφτείς κάτι ανάλογο βάσει της δουλειάς σου κ των απαιτήσεων της. Πχ σε κάποιες δουλειές ξέρω πως ζητάνε βεβαίωση Covid από φαρμακείο οπότε μπορεί να μη τους κάνει αυτή η δικαιολογία.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα φιλενάδες...λείπαμε όλη μέρα σήμερα...τί κάνετε;

Νατάσα τί κάνει ο μικρός;

Μαράκι πως είναι ο καλός σου; Κρύωμα έχει;

Αύριο το βράδυ φεύγει ο αντρούλης μου...δεν θα σας πω σε τι κατάσταση είμαι για να μην σας χαλάσω την διάθεση.

Με πονάει και εδώ και 4 μέρες το στομάχι μου κι έχω φρικάρει.

Σας εύχομαι ένα υπέροχο βράδυ και καλά να περάσετε και αύριο.

Φιλάκια

m57Zp2.png

Giovanna τι κακο πραγμα κι αυτες οι βροχες? Ελεος δλδ.. Καθε μερα που μας μιλας, λες οτι βρεχει... Απελπισια θα με επιανε. Δε μετακομιζετε στο Λονδινο λεω εγω? Λιγοτερο βρεχει πλακα πλακα!:lol::lol::lol::lol:

Κορίτσια πραγματικά, δεν κάνω πλάκα. Είναι ζήτημα αν βγάζει μία μέρα καλή κάθε 10. Βέβαια η Κέρκυρα δεν θα αντιμετωπίσει ποτά πρόβλημα λειψυδρίας, αλλά........σαπίσαμε.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Νατάσα μου εύχομαι να περάσετε ένα ήρεμο βράδυ σήμερα και να πέσει ο πυρετός επιτέλους..

giovanna και Εύα μπράβο που περάσατε καλά! Άντε να ακούμε και κανα καλό!

Σαρδελάκι μου υπομονη..δεν μπορώ να σου πω τίποτα άλλο, σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί δεν μπορώ ούτε λεπτό μακριά από τον καλό μου..ήδη σήμερα που θα κοιμηθούμε χωριστά ξέρω ότι δεν πρόκειτε να κοιμηθώ..ό,τι θες πάντως εδώ είμαι το τηλ μου είναι πάντα διαθέσιμο!

Ο καλός μου έφτασε 38.8. Τώρα αρχίζει να του πέφτει λίγο γιατί πήρα πονστάν. Ανησυχώ πολύ γιατί όταν αρρωσταίνει χτυπάει 40αρια και τώρα ειδικά το βάδυ έχω τρομερή αγωνία μη συμβεί τίποτα..ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά..

Ας ξημερώσει για όλες μας μία καλύτερη μέρα...

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

τι γινεται βρε κοριτσια??

επιδημια επεσε στο καφε μας?μας ματιασανε??

ολοι αρρωστοι?

κι εμεις σημερα καναμε πυρετο γμτο!!!38,3 ενω ηταν μια χαρα.βεβαια την βγαλαμε κι εξω αλλα εβλεπα οτι ανοιγε και η αναπνοη της.

σκαει και ο φρονιμιτης και τα χω παιξει!!!

αρμα περαστικα στον καλο σου.μακαρι αυριο να μας πεις θετικα νεα!

σαρδελινα παρε κατι για το στομαχι.μηπως απο την στεναχωρια σου που φευγει συζ σε επιασε?εγω το παθαινω αυτο.

ριτα τελεια η λαγανααααααααα αλλα με τιποτα δεν το επιχειρω.δεν θα το πετυχω!!!

νατασακι περαστικα κι αγυριστα.φετος μας τιναξανε αυτες οι ιωσεις!!!

πικουλινι τι κανετε?

μαρινα τι κανουν τα μωρα?

γιοβανα περυσι εμεις ειχαμε λιωσει στην βροχη.φετος καλυτερα ειναι.

ειναι σπαστικο αυτο συνεχεια.

παντως η αλεξανδρα θα καψε καρδιες.εμεις τελικα ντυθηκαμε μπαλαριαν αλλα με παραλαγη πεταλουδας.χαχαχαχαχ βαλαμε φτερα πεταλουδας και ηταν φανταστικηηη!!!την ματιασα σιγουρα!θα την γραψω μπαλετο σιγουρα κοριτσια.της παει πολυ.(παρ ολο που δεν ειμαι υπερ καρναβαλιων τελικα ξετρελαθηκα)

υπολοιπες φιλεναδες ειστε καλα?μακαρι ολα τελεια!!!

καλη σαρακοστη και καλα να περαστεε αυριο!!

φιλια πολλα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Καλημέρα.

Καλή Σαρακοστή!

1525325ct1ydhyyx9.gif

Μαράκι μου περαστικά στον καλό σου! Κρίμα ρε γμτ, τουλάχιστον είναι καλύτερα η Ευα. Είχε πυρετό και το βράδυ?

λαζαρενια μου η μικρή έκανε πάλι πυρετό?

sardelaki μου το στομάχι σου τόσο χάλια? Κανα χάπι δεν βοηθάει?

giovanna μου υπομονή να καλοκαιριάσει! Έχετε και υγρασία εκεί ε?

Ριτάκι μου μπράβο για τις λαγάνες! Να 'σαι καλά και του χρόνου! Αν έβλεπα τη συνταγή χθες θα έφτιαχνα κ εγώ.

pikoulinaki και ana πώς είναι σήμερα τα παιδάκια σας?

Sorry αν ξέχασα κάποιες, περαστικά σε όλους, πότε θα φύγουν οι παλιοιώσεις να ηρεμήσουμε λιγάκι?

Καλημέρα!

Καλή Σαρακοστή!

Εμείς χθες τη βγάλαμε στο σπίτι και η μικρούλα στο μπαλκόνι με τον μπαμπά και τον θείο να χαζεύει τα καρναβαλάκια! Και εμείς έχουμε καρναβάλι με παρέλαση κτλ κάθε χρόνο αλλά φέτος ο καιρός ήταν χάλια και η συμμετοχή πολύ μικρή οπότε...πάει το καρναβάλι...

Άρμα μου πως είναι σήμερα ο καλός σου;

Σαρδελάκι μην μου στεναχωριέσαι, ό,τι χρειαστείς είμαστε και εμείς εδώ..;)

Νατάσα πως είστε σήμερα; Ελπίζω να τελίωσε ο πυρετός...

Πικουλινάκι μου χάρηκα πολύ που είστε καλύτερα και ο Παναγιώτης ξαναβρίσκει τη φόρμα του....

κορίτσια εμάς νομίζω οτι η Αναστασία αρχίζει και εκδηλώνεται... Χθες έκλαιγε ο μπέμπης και της λέω:

Αναστασία μου να πάρει η μαμά αγκαλίτσα τον μπέμπη που κλαίει;

-όχι

- Αγάπη μου κλαίει το μωράκι... έτσι θα το αφήσουμε;

- Ναι, ναι

- Φοβάται το μωρό μόνο του... να μην το παρει η μαμά αγκαλίτσα;

-Όχι

- Έσυ όταν φοβάσαι δε σε παίρνει η μαμά αγκαλιά;

-Ναι

- Να πάρω και τον καημένο τον μπέμπη;

- Ναι....

Κορίτσια μισή ώρα διαπραγμάτευση (που λέει ο λόγος) για να παρω τον μικρό αγκαλιά... Τι θα κάνω αργότερα;;;;; Ούτε θέλω να το σκέφτομαι...

Τεσπα... Θα κάνετε τίποτα σήμερα;

εμείς μάλλον θα αφήσουμε τον μικρό στη μαμά μου και θα πάρουμε τη μικρούλα να πετάξουμε αετό και να φάμε κάπου έξω...;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

καλημέρα φιλεναδούλες μου, πώς είναι τα αρρωστούλικα;

Μαράκι ο άντρας σου τί κάνει;

Μάλλον το στομάχι θα είναι από την στενοχώρια, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο γιατι έχω γερό στομάχι.

Σκέφτομαι και το μικράκι μου που θα φρικάρει χωρίς τον μπαμπά του και τρελλαίνομαι περισσότερο. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που αισθάνομαι...εδώ φεύγει το πρωί για δουλειά και ανυπομονώ πότε θα έρθει το απόγευμα για να γυρίσει κοντά μας...τώρα θα πρέπει να περιμένω κάθε Παρασκευή, τι φρίκη!

Σόρρυ αν σας έπρηξα...ίσως με θεωρήσετε και υπερβολική...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

καλη μερα κοριτσια τι κανουν σημερα τα αρρωστουλικα μικρα και μεγαλα?ελπιζω να ειναι ολοι πολυ καλυτερα,εμεις ειμαστε πολυ καλα.εχει γενεθλια ο αντρας μου και θα μας παει το μεσημερι για φαγητο στου μπαμπα μου το μαγαζι.

σαρδελακι μηπως ειναι τιποτα αλλο?κανα μωρακι δηλαδη.... και γι'αυτο ποναει το στομαχακι σου?

ριτακι τελειως ο μαστορακος σου,ποσο παει μια αλλαγη βρυσης?θα μου κανετε μια καλυτερη τιμη φανταζομαι.

νατασα ο μικρος πως ειναι?

λαζαρενια και εσεις παλι αρρωστοι?

αρμακι μου περαστικα στον αντρουλη σου.

οσο περναει ο καιρος με αυτα που διαβαζω εδω μεσα γινομαι ακομη πιο αναισθητη στο θεμα των ιωσεων των πυρετων,της μυξας,της αμυγδαλιτιδας και ολων των αλλων περιπτωσεων που εχουμε κατα καιρους.ταλάιπωρουνται τοσο πολυ καποια παιδια.δεν ξερει κανεις τι θα γινει με τις ζωουλες τους μιλαω για την abbie και την annina ας προσευχηθουμε ρε κοριτσια να γινουν καλα αυτα τα μωρακια ολη τους την ζωη την περασαν στα ψυχρα νοσοκομεια.

συγνωμη που εγραψα αυτα πρωι πρωι αλλα δεν φευγουν απο το μυαλο μου.

οσοι βγειτε να περασετε τελεια και οσοι μεινετε μεσα να περασετε ακομη καλυτερα

φιλια πολλα σε ολους και σε ολα τα μωρακια.

καλη σαρακοστη.

Επεξεργάστηκαν by vickypap

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

καλημέρα φιλεναδούλες μου, πώς είναι τα αρρωστούλικα;

Μαράκι ο άντρας σου τί κάνει;

Μάλλον το στομάχι θα είναι από την στενοχώρια, δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο γιατι έχω γερό στομάχι.

Σκέφτομαι και το μικράκι μου που θα φρικάρει χωρίς τον μπαμπά του και τρελλαίνομαι περισσότερο. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτό που αισθάνομαι...εδώ φεύγει το πρωί για δουλειά και ανυπομονώ πότε θα έρθει το απόγευμα για να γυρίσει κοντά μας...τώρα θα πρέπει να περιμένω κάθε Παρασκευή, τι φρίκη!

Σόρρυ αν σας έπρηξα...ίσως με θεωρήσετε και υπερβολική...

ναπαρω την φωτεινη και να ερθουμε μονιμα σε σενα?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

σαρδελακι μου θα ερθω σιγουρα.ξερεις κιολας οτι θες εδω ειμαστε.μη σε στεναχωρει τιποτα κουκλιτσα μου.

που πηγατε ολες?χαρταετο πετατε?

σαρδελακι μου θα ερθω σιγουρα.ξερεις κιολας οτι θες εδω ειμαστε.μη σε στεναχωρει τιποτα κουκλιτσα μου.

που πηγατε ολες?χαρταετο πετατε?

ευχαριστώ αγάπη μου...είσαι υπέροχη!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...