Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

πικουλινάκι μου σιδερένιο το αγοράκι σου...περαστικά και αγύριστα. Χάρηκα πάρα πολύ που γυρίσατε σπιτάκι σας.

Ριτάκι μου κι εγώ το σκέφτομαι για παιδάκι και πολλές φορές όπως κι εσύ την διώχνω κατευθείαν την σκέψη!

Το εκμεκ έγινε τέλειο...το έβγαλα και φώτο καλέ χαχα...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

πικουλινάκι μου σιδερένιο το αγοράκι σου...περαστικά και αγύριστα. Χάρηκα πάρα πολύ που γυρίσατε σπιτάκι σας.

Ριτάκι μου κι εγώ το σκέφτομαι για παιδάκι και πολλές φορές όπως κι εσύ την διώχνω κατευθείαν την σκέψη!

Το εκμεκ έγινε τέλειο...το έβγαλα και φώτο καλέ χαχα...

Αχ μπραβο που σας αρεσε!

Αντε βαλε τη φωτο καλε στα σχολια.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου ναμαι κι εγω τις μεγαλες ωρες κλασικα.

να πω οτι χαρηκα πολυ για το πικουλινακι μας.ευτυχως γυρισατε σπιτακι σας και τωρα καλη αναρρωση να εχετε.

λογικο ειναι το παιδι να χει τετοιες αντιδρασεις με τοσα που περασε.ολα θα ξεπεραστουνε ομως σιγα σιγα και θα βρειτε τους ρυθμους σας.

να ειστε παντα γεροι και ποτε ξανα τετοιες εμπειριες.μονο καλα να εχετε.

νατασακι μου περαστικα σας μωρε .τι ταλαιπωρια κι εσεις τραβατε!!

ριτα τελειος ο μπομπ ο μασταρακος σου!!χιχιχι εινια τελειος με τα εργαλεια του!!!

σαρδελινα εβαλες κι εσυ φωτο?δεν την βλεπω!

αρμακι κι εγω χαρηκα για τον σταυρο αν κι εμεινα με ανοιχτο το στομα.το απολυτο αουτσαιντερ ηταν.εγω περιμενα 48 ωρες!μπραβο του.

εμεις σημερα ειμαστε καλυτερα γιατι της κανω μασκες ασχετως αν μου ειπεοχι η γιατρος.εγω ξερω το ιστορικο της.

βγηκαμε και βολτα το πρωι εξω και χαρηκε.αυριο αν εχει καλη μερα οπως σημερα θα την παω στην παρελαση .εξαλλου μονο σε εξωτερικο χωρο μπορω.

κοριτσακια σορυ αν ξεχασα καποια αλλη.σας φιλω γλυκα.

καληνυχτα

1654096yn4fep17z7.gif

Ρίτα Τέλειος ο Γρηγόρης, η φωτό με τα γυαλιά και το τηλέφωνο δεν παίζεται!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Πικουλινάκι τα καλύτερα νέα ήταν αυτά!!! Αφήστε τον λίγο να του φύγει η ένταση των ημερών και όλα θα πάνε κάλά...:D:D:D

Μαρίνα και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες να προσαρμόσω το πρόγραμμα μου στου μπέμπη...

Καλα να περάσετε αύριο φιλενάδες, καλό βράδυ!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

KAΛHMEPA KOPITΣAKIA.

ΠIKOYΛINAKI MOY XAPHKA ΠAPA ΠOΛY ΠOY EIΣTE KAΛA.

ANTE NA ΓINOYN OΛA TA MΩPAKIA MAΣ KAΛA NA MHN EXOYME OYTE ENA APPΩΣTOYΛI.

KOPITΣIA ΛETE NA EXΩ ΠPOBΛHMA ΠOY ΓPAΦΩ KAΠOIEΣ ΦOPEΣ ME KEΦAΛAIA;ΣTO ΠAPENTΣ ΘA EIXA ΣIΓOYPA,EΔΩ;

ΔEN ΔIABAΣA AKOMH TIΠOTA,ΘA ΠPOΣΠAΘHΣΩ OMΩΣ ΓIATI EXΩ ΔOYΛEIEΣ ME ΦOYNTEΣ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα!

Ο Σωτηρακης μου ψηθηκε στον πυρετο το βραδυ. Φτασαμε το 39.6. Το μπανιο πηγε συννεφο τη νυχτα.. Ο καημεος μου με 39,6 στις 4 τη νυχτα, μεσα στον υπνο του που τον εχωσα στην μπανιερα, ηταν να τον λυπασαι.. Ετρεμε, εκλαιγε, χαλια κοριτσια... Αλλα συμπτωματα δεν εχει, ο λαιμος του πρεπει να τον ποναει, αλλα και παλι με τοσα φαρμακα, δε δειχνει να υποφερει, απο αυτο τουλαχιστον. Για να δουμε πως θα παμε σημερα...

Πικουλινι ετσι ακριβως και ο Σωτηρης. Του ανεβαινει ο πυρετος παρα πολυ γρηγορα και τα αντιπυρετικα θελουν και μια ωρα να τον πιασουν. Οποτε μεχρι τοτε τη βγαζουμε στην μπανιερα...

Ριτακι τελειος ο μικρος! Μαστορακος κανονικος!!!!!!!!! Πολυ γελιο!

Κοριτσια σας ευχαριστω ολες για το ενδιαφερον σας! Και για ολα αυτα που γραψατε για τους σπασμους, πραγματικα με ξεαγχωσατε! Ευχαριστω πολυ!

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Μανούλες και μωράκια καλημέρα

Πικουλίνακι καλή ανάρρωση τώρα, καταλαβαίνω την ταλαιπωρία σας, τώρα όλοι η αγάπη και τα χάδια θα κάνουν τον Πανουλη να τα ξεχάσει όλα

Νατάσσα περαστικά στον Σωτηρακη ακόμα έχει πυρετό ο καημενούλης εεε???

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ:):):):):)1597980f9omafr1ur.gif

Και εμεις την προηγουμενη Παρασκευη ξεκινησαμε. Τι αντυπυρετικά του δινεις;

Πονσταν, ντεπον και υποθετα ντολαλ τη νυχτα μονο ομως για να μην τον ταλαιπωρω με τα σιροπια... Εσεις τι δινατε?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...