Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άστο δε λέγεται Γιοβάννα μου!:tongue: Αν δείτε καμιά ξεβράκωτη να κυκλοφορεί έξω μπορεί να είμαι εγώ, μόνο αυτά σας λέω...Πώς να κοιμηθώ που πρέπει να πλακωθώ στα υπνωτικά χάπια, και όταν θέλω εγώ να κοιμηθώ η μπουμπού ξυπνάει στο δύωρο???

Γιοβάννα τώρα αρχίζουν τα καλά πες στη φίλη σου, τα δύσκολα πέρασαν ανεπιστρεπτή! Θα συνηθίσουν και μια χαρά θα βρουν τους ρυθμούς τους στο σπίτι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Γιοβάννα τώρα αρχίζουν τα καλά πες στη φίλη σου, τα δύσκολα πέρασαν ανεπιστρεπτή! Θα συνηθίσουν και μια χαρά θα βρουν τους ρυθμούς τους στο σπίτι!

Ναι και εγώ προσπαθώ να την εμψυχώσω, αλλά μάλλον τα περιμένε πολύ εύκολα. Δεν έχει μάθει καλά - καλά να τον αλλάζει και να τον πλένει και σήμερα που χρειάστηκε να τα κάνει αρκετές φορές, έβαλε τα κλάμματα. Με πήρε τηλέφωνο για να της δώσω 'οδηγίες χρήσης' :-):-):-):-)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πικουλινακι μου!!!!Τελος καλο ολα καλα!!!Πολλα φιλια στον κουκλο σου!!Σιδερενιος!

Μαρινα θα περασει οπου να ειναι !ολα θα πανε καλα!

Γιοβαννα δινε της κουραγιο..εχει δικιο η κοπελα εξω απ οτα νερα της θα ειναι..αφου το μωρουλι ειναι καλα αυτο εχει σημασια!

Εμεις μολις ξυπνησαμε ντυθηκαμε μαστορας και πηγαμε επισκεψη σε ολη την πολυκατοικια!!Ξετρελαθηκαν ολοι!!!

Το καμαρι μου του ειχα πει απο το πρωι μολις ξυπνησεις θα ντυθεις και το ξεχασα και πηγε και εφερε μονος του τη στολη!!

Τραβηξα κατι λιγες φωτο θα σας βαλω το βραδυ να δειτε.

Αυριο λεμε να τον παμε ζαππειο αν εχει καλο καιρο!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Σαρδελακι μου εξ αρχης η σκεψη ηταν να γεννησω το δευτερο οταν ο Γρηγορης θα ειναι καπου 3 ετων.

Ετσι λοιπον θα μας βολευε εξαιρετικα να μεινω παλι εγκυος καλοκαιρι ωστε και να μη χασουμε τιποτα απο τις διακοπες μας φετος και να χαρω τον Γρηγορακη μου αλλα και να εχω γεννησει μεχρι το επομενο καλοκαιρι.

Ολα αυτα ειναι σκεψεις βεβαια...βλεπωντας και κανωντας ακομα δεν το εχω αποφασισει καλα-καλα παντως..χαχαχα

Ειναι κατι ωρες που μονο που μου περναει η σκεψη τη διωχνω..

Θα δουμε...

Τι εγινε το εκμεκ?

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σαρδελακι μου εξ αρχης η σκεψη ηταν να γεννησω το δευτερο οταν ο Γρηγορης θα ειναι καπου 3 ετων.

Ετσι λοιπον θα μας βολευε εξαιρετικα να μεινω παλι εγκυος καλοκαιρι ωστε και να μη χασουμε τιποτα απο τις διακοπες μας φετος και να χαρω τον Γρηγορακη μου αλλα και να εχω γεννησει μεχρι το επομενο καλοκαιρι.

Ολα αυτα ειναι σκεψεις βεβαια...βλεπωντας και κανωντας ακομα δεν το εχω αποφασισει καλα-καλα παντως..χαχαχα

Ειναι κατι ωρες που μονο που μου περναει η σκεψη τη διωχνω..

Θα δουμε...

Τι εγινε το εκμεκ?

Για μένα λες;Ακριβώς τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ,Ρίτακι μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Επιτελους ειμαστε στο σπιτακι μας!!!!

Κοριτσια μου σας ευχαριστω τόσο πολύ για το ενδιαφερον σας. Μου ελεγε η Μαρια καθημερινα ποσο μπολυ μας σκεφτοσασταν!!!

Η αλήθεια ειναι οτι περασαμε πολύ δυσκολα μιας και ο πυρετος επεμενε!!! Το παιδακι μου τραβηξε παρα πολύ. Φοβαται τα παντα και τους πάντες!!! Κλαει στο υπνο του και φωναζει συνεχεια μαμα. Απλωνει κοιμισμενος τα χερακια του για να τον παρω αγκαλια. Σημερα ομως σαν να ειχε καταλαβει οτι θα φευγαμε και ηταν τοσο συνεργασιμος με τον γιατρο. Μεχρι το στομα του ανοιξε απο μονος του. Ο γιατρος τρελαθηκε. Στο τελος του χαμογελασε κιολας. Εει τρελο εκνευρισμο και χτυπαει συνεχεια το κεφαλακι του στο πάτωμα. Τραβαει το ρουχα και εχει γενικα τετοιες αντιδρασεις.

Μαρακι μου οσο για σενα θα επρεπε να γραφω ωρες για να σου σε λεω ευχαριστώ και ξανα ευχαριστω και ξανα ευχαριστω. Να ξερεις οτι εστω και τηλεφωνικώς με στηριξες παρα πολύ. Μετα τον αντρα μου και τη μανουλα μου , ησουν η επομενη που με στηριζες καθημερινα. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ κοριτσακι μου πολύ.

Καριτσακια μου λέω ξανα και σε εσας ευχαριστω γιατι απο οσα προλαβα να διαβασω ειδα οτι καθημερινα αναζητουσατε νεα μας!!! Τελικα ειμαστε πολυ καλες φιλεναδιτσες και αγωνιουμε τοσο η καθεμια για την άλλη.

Πετρουλα μου τελεια!!! Με το καλό κορίτσι μου. Το εμαθα στο νοσοκομειο και καταχαρηκα.

Φιλακια

Μπραβο Πικουλινι μου!Καλως ηρθατε!!Σιδερενιος και παλι!

Οσο για τις αντιδρασεις του ειναι απολυτως λογκες νομιζω.Πολλες αγκαλιτσες να του κανετε και θα το ξεπερασει γρηγορα!Εγω εμαθα οτι ηταν παληκαρι!

Να μου τον φιλησεις!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ριτακι πραγματικα παλικαρι ηταν. Εννοειται οτι ειναι ολο αγκαλιες. Τον αφηνουμε να κανει οτι θέλει. Ακομα και σε αυτα που ειναι απαγορευμενα τον αφηνουμε να πηγαινει.

Καλα κανετε πικουλινι μου για να ξαναβρει την αυτοπεποιθηση του το παιδι και να νιωσει ελευθερο να κανει οτι θελει...

Ολα καλα θα πανε σε λιγες μερες θα ειναι οπως πρωτα.

Η μπουκουκα τι κανει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σας γραφω στα πολυ γρηγορα γιατι ο πυρετος ανεβαινει συνεχεια. το ντεπον τον κραταει μονο δυο ωρες και το πονσταν τρεις. Θα εχουμε παλι πολυ δυσκολη νυχτα...

Πικουλινι μου δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που γυρισατε σπιτακι σας! Αντε ολα καλα τωρα, θα ξεχαστει και ο Πανουλης σου και ολα θα πανε τελεια! Να σε ρωτησω κατι? Μας ειπε η Αρμα οτι ο πυρετος εφτασε 42... Σας ξεφυγε ή απλα εφτασε 42 σε λιγη ωρα μεσα και δεν προλαβε να τον πιασει το αντιπυρετικο? Γιατι για εμενα που Σωτηρης ανεβαζει ευκολα πυρετους και σχετικα γρηγορα, ειναι το μονιμο μου αγχος....

t7fQp3.png

Σας γραφω στα πολυ γρηγορα γιατι ο πυρετος ανεβαινει συνεχεια. το ντεπον τον κραταει μονο δυο ωρες και το πονσταν τρεις. Θα εχουμε παλι πολυ δυσκολη νυχτα...

Πικουλινι μου δεν ξερεις ποσο χαιρομαι που γυρισατε σπιτακι σας! Αντε ολα καλα τωρα, θα ξεχαστει και ο Πανουλης σου και ολα θα πανε τελεια! Να σε ρωτησω κατι? Μας ειπε η Αρμα οτι ο πυρετος εφτασε 42... Σας ξεφυγε ή απλα εφτασε 42 σε λιγη ωρα μεσα και δεν προλαβε να τον πιασει το αντιπυρετικο? Γιατι για εμενα που Σωτηρης ανεβαζει ευκολα πυρετους και σχετικα γρηγορα, ειναι το μονιμο μου αγχος....

Λοιπον πρινα απο λιγο συνειδητοποιησα οτι ο πυρετος δεν ηταν 42 αλλα 40,2. Απο τον πανικο μου το ειδα 42. Τωρα που κοιταξα το καταλαβα. Δε μας ξεφυγε , καθε 15΄του εβαζα θερμομετρο. Το ντεπον και το πονσταν κρατουσαν ακριβως τεσσερεις ωρες. Του ανεβαινε πολυ γρηγορα και του επεφτε πολυ αργα. Τρεμει γιατι κρυωνει. Και εμας, γετσι εκανε. Εγω εμπενα στο μπανιο μαζι του , γιατι ετρεμε και δε μπορουσε να σταθει μονος του. Νατασσα μου ειπε η παιδιατρος να τον ξεγυμνωσω απο τη μεση και κατω και να τον τυλιξω με βρεγμενη πετσετα. Οντως ειχε αποτελεσμα. Περαστικα σας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...