Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!!

Πετρουλα μου μπραβο!!!!!!!! Συγχαρητηρια!!!!!! Να εχεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη! Κατι μου λεει οτι ειναι κορη! Παντως κι εγω στην Ιωαννα πονταρω και στην Κικη! Α, και στην Giovanna ισως!

Μαρινα ολα καλα θα πανε, μην αγχωνεσαι!

Περαστικα και σε ολα τα αρρωστουλικα!

Εμεις ειχαμε ενα δυσκολο βραδυ, οπως το περιμενα δλδ. Το ντεπον τον κραταει το πολυ 4 ωρες, το πονσταν το πολυ 5. Το καλο ειναι πως οταν ειναι απυρετος ειναι πολυ ευδιαθετος. Παντως επειδη τον ξερω αν δεν μπουμε στο τριτο 24ωρο, δε θα δουμε βελτιωση...

Σαρδελακι θελω να σε ρωτησω κατι για τους σπασμους. Συγνωμη που το επαναφερω στη μνημη σου, θα παρω και τον παιδιατρο, αλλα θελω και τη γνωμη σου. Χθες και το βραδυ και τη νυχτα, την ωρα που ανεβαζε πυρετο ο Σωτηρης και κοιμοταν, εκανε κατι περιεργα πεταγματα... Οπως οταν βλεπουμε ονειρο και νομιζουμε οτι πεφτουμε.. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω. Το εκανε γυρω στις 6-7 φορες. Δυο το βραδυ και 4-5 τη νυχτα. Δεν διαρκουσαν πανω απο 1-2 δευτερολεπτα. Τον ξυπνησα και ειχε επαφη με το περιβαλλον μια χαρα και οσο ηταν ξυπνιος δεν το ξαναεκανε. Ο αντρας μου λεει οτι ή που εβλεπε ονειρα, ή που κρυωνε απο τον πυρετο που ανεβαινε και το εκανε απο τη ριγη. Υπαρχει περιπτωση αυτο να ηταν κατι σαν μικροι σπασμοι? Συγνωμη και παλι, αλλα πραγματικα αγχωθηκα παρα πολυ τη νυχτα....

Επεξεργάστηκαν by ana08

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!!

τι κανετε;

στονε μου ευχομαι να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη κι ενα γερο μωρο!

δεν προλαβαινω να σας πω πολλα γιατι φευγουμε φιλια σε ολες και καλα να περασετε οτι κι αν κανετε οπου κι αν πατε!!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Νατάσα μου, να σου πω από τα λίγα που ξέρω ότι το τρέμουλο που γίνεται από το ρίγος όταν ανεβαίνει ο πυρετός ή τα τινάγματα δεν έχει καμία σχέση με τους σπασμούς. Στους σπασμούς για να στο πω ''χοντρά'' το παιδί είναι ''ξερό''. Κοκκαλλώνει για λίγα λεπτά και δεν έχει επαφή. Το έχω συζητήσει κι εγώ με την παιδίατρο μιας και είχε κάνει ο άντρας μου όταν ήταν μικρός,οπότε είμαστε και εμείς κάθε φορά σε επιφυλακή όταν κάνει πυρετό η Εύα.

Θα σου πει και το σαρδελάκι μας βέβαια.

Περαστικά σας και πάλι!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Νατάσα μου, να σου πω από τα λίγα που ξέρω ότι το τρέμουλο που γίνεται από το ρίγος όταν ανεβαίνει ο πυρετός ή τα τινάγματα δεν έχει καμία σχέση με τους σπασμούς. Στους σπασμούς για να στο πω ''χοντρά'' το παιδί είναι ''ξερό''. Κοκκαλλώνει για λίγα λεπτά και δεν έχει επαφή. Το έχω συζητήσει κι εγώ με την παιδίατρο μιας και είχε κάνει ο άντρας μου όταν ήταν μικρός,οπότε είμαστε και εμείς κάθε φορά σε επιφυλακή όταν κάνει πυρετό η Εύα.

Θα σου πει και το σαρδελάκι μας βέβαια.

Περαστικά σας και πάλι!

Να'σαι καλα βρε Αρμακι μου! Κι εγω απο κατι λιγα που διαβασα τωρα, δεν πρεπει να ηταν σπασμοι. Διαβασα οτι οι σπασμοι κρατανε το λιγοτερο 2 λεπτα. Του Σωτηρη ηταν τιναγματα, προφανως επειδη κρυωνε. Παντως τορμαξα αρκετα...

t7fQp3.png

Καλημερα!!

Πως ειναι τα ζουζουνια σημερα?

Νατασσα μου και εγω ξερω οτι αυτο το τιναγμα λεγεται ριγος.Το ειχα διαβασει στο θεμα των σπασμων στο parents ειναι αλλο πραγμα.

Τωρα πως ειναι το παιδι?

Εχει πυρετο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κούκλες μου...από το πρωί κάνω δουλείτσες, βγήκα και μιά βόλτα με το Αστεράκι μου κι έτσι τώρα μπόρεσα να καθίσω να σας πω μιά καλημέρα.

Βικάκι μου σήμερα διάβασα αυτά που έγραψες...δεν ψήφισα αλλά παρόλα αυτά χάρηκα κι εγώ πάρα πολύ όπως και το Μαράκι που το πήρε ο Σταύρος!

Μαρινάκι πως είναι η μπουμπού; Και τί μπορείτε να κάνετε για να μην εξελιχθεί η ρινίτιδα; Ορούς, οτρισαλιν και αγιος ο Θεός;

Τα υπόλοιπα αρρωστούλικα πως είναι; Ο Σωτηράκης καλά; Ο Παναγιωτάκης; Ο Γρηγοράκης μας; Το Ευάκι μας; Ποιον ξέχασα;

m57Zp2.png

Γειά σας σε όλες. Μπήκα στα κλεφτά να δω πως πάνε τα αρρωστούλικα γιατί έχω τον ταλιμπάν αγκαλιά και πατάει τα πλήκτρα και δεν με αφήνει για πολλά πολλά.

Μπράβο για τον Πανούλη , πολλά φιλιά στο Πικουλινάκι να δώσετε και μέχρι εκεί να ήταν η ταλαιπωρία τους.

congratulations.jpg

Πολλά πολλά συγχαρητήρια Πετρούλα μου , μπράβο , όλα καλά να πάνε κοπέλα μου εύχομαι και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη.

Νατασούλα ιωσούλα είναι και θα περάσει βρε κοπέλα μου , μακάρι να είναι έτσι ευδιάθετο το παιδάκι συνέχεια και να μη χρειαστεί καμία αντιβίωση.Όντως ο πυρετός εν μέρει είναι καλός απ'οτι γνωρίζω και εγώ γιατί έτσι αμύνεται ο οργανισμός στην ίωση. Το είχε και σε ένα ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ πρόσφατα.

Ριτάκι μπράβο και για 'σας , τα δύσκολα πέρασαν βρε θα ανακάμψετε και εσείς σε λίγο τελείως , τι μας κούρασες καλέ; σε τέτοια θέματα δεν τίθεται θέμα κούρασης.

Μαρινάκι μακάρι μέχρι εκεί να είναι και για τη μπουμπούκα που θα είναι θα το δείς. Δώσε όσο μπορείς μητρικό γαλατάκι και θα καλυτρέψει το μωρό.

Giovanna περαστικά και σε εσάς και αγύριστα βρε κοπέλα μου.

Αρμάκι μπράβο και εσάς , άντε να πετάξουμε τον χαρταετό γεμάτοι υγεία όλοι.

Λαζαρένια μακάρι να αναρρώσετε και εσείς τελείως χωρίς αναπνευστικά προβλήμνατα.

Καλέ γιατί όλες σας λίγο πολύ στοιχηματίζετε ότι θα είμαι η 2η; ξέρω γιατί επειδή με έχει πιάσει το κατιτίς που τελείωσε η άδεια μου μητρότητας και πρέπει να βρω τρόπο για να ξανακάτσω κανένα διάστημα έ;;χιχιχιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue:

μακάρι να σας πω την αλήθεια γιατί ξεκίνησα να το σκέφτομαι ζεστά το όλο θέμα και να μου φέρετέ γούρι , αν και εγώ στοιχηματίζω περισσότερο στην JOA.

Φιλιά σε όλες και πάντα τέτοια ευχάριστα νέα να διαβάζουμε απο εδώ και στο εξής.

Ξέχασα να πω πως ευτυχώς που σας διάβασα και έμαθα ποιος ήταν ο νικητής του ΧFACTOR γιατί βρε κορίτσια το έβλεπα και λίγο πριν ανακοινώσουν τον νικητή μου κλείσανε τα μάτια και τώρα το πρωί είχα λυσσάξει να βρω εκπομπή που να λένε ποιος νίκησε αλλά τζίφος και εγώ πάντως ήμουν φαν του Σταύρου γιατί έχει φωνάρα το παιδί, το μόνο άσχημο ήταν ότι είχε μάνατζερ τον Μουρατίδι.χιχιχιχιχ

Πάντως για τον Σάκη δεν ξέρω αν έβαψε το μαλλάκι του εγώ ξέρω πως ήταν κουκλί ο άνθρωπος.

Επεξεργάστηκαν by kiko

Γεια σας παιδες!

τι κανετε?Εχουμε κανα νεο απο τα αρρωστουλικα?Πως ειναι?

Εμεις καλα πηγαμε σ/μ και βολτα με το αμαξι στο μαγαζι του μπαμπα μας.

Τωρα γυρισαμε.

Παμε για νανι!

Καλο μεσημερι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ο Πανούλης μας γύρισε σπιτάκι του!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!

Εμείς βγήκαμε μια μικρή βολτίτσα αλλά είχε πολύ αέρα και κρύο μάλιστα οπότε γυρίσαμε γρήγορα. Το Ευάκι δεν ήθελε καθόλου να μπει στο σπίτι γμτ..πάντως η μυτούλα της άνοιξε κατευθείαν και οι μύξες πλέον τρέχουν..

Νατάσα μου καταλαβαίνω απόλυτα τον φόβο σου..ό,τι και να λένε για τον πυρετό εγώ τον φοβάμαι πολύ. Και τώρα ειδικά που η Εύα δεν έπαιρνε και αντιπυρετικά, είχα ακόμα περισσότερο φόβο. Ευτυχώς που ο οργανισμός της τα κατάφερε και τον έριχνε μόνος του αλλά δεν ήταν και υψηλός..εύχομαι να αναρρώσει πολύ γρήγορα ο Σωτηράκης!

Κικο μου άντε αφού το σκέφτεσαι κι εσύ να σου ευχηθούμε με το καλό και σύντομα ένα δεύτερο μωράκι!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!! Επέστρεψε σπιτάκι του ο Πανούλης??? Χάρηκα πάααρα πολύ άντε σιδερένιοι οικογενειακώς τώρα και να μην ξαναπατήσουν σε παλιονοσοκομείο!

Και τα υπόλοιπα παιδάκια είναι καλύτερα από ότι διαβάζω ε?Άντε να παίρνουμε τα πάνω μας, μόνο ο Σωτηράκης είναι με πυρετο αν θυμάμαι καλά, γρήγορα σιδερένιος κι εκείνος, πάντως από αυτά που περιγράφεις Αναστασία μου τα συμπτώματα που περιγράφεις νομίζω κι εγώ ότι δεν έχουν καμία σχέση με σπασμούς είναι που ανεβοκατεβαίνει ο πυρετός! Και στους μεγάλους συμβαίνει αυτό, ειδικά το τίναγμα όπως όταν βλέπεις ότι πέφτεις εγώ το παθαίνω σχεδόν πάντα όταν έχω πυρετό!

Βατραχάκι και Πετρούλα καλά να περάσετε στις εκδρομούλες σας! Πάντως Πετρούλα, ξανασκέψου το για την εκδρομή στην Πράγα γιατί αν είσαι καλά και έχεις ο.κ. από το γυναικολόγο σου είναι κρίμα να τη χάσεις! Με δύο παιδιά είναι αρκετά πιο δύσκολο να πάτε κάπου με τον άντρα σου!

Κι από το ένα θέμα στο άλλο, για επόμενη εγκυμοσύνη εγώ είμαι ανάμεσα σε Joa και Κίκο, αν και το Ριτάκι μπορεί να της προλάβει! Άντε κορίτσια με το καλό όποια αποφασίσει και εγώ τουλάχιστον με το 2ο παιδί άρχισα να νιώθω ολοκληρωμένη!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Όσο για μας, η μπουμπούκα μου μου φαίνεται λίιιιγο καλύτερα. Πριν από κάθε θηλασμό της βάζω ορό κι ρουφάω μυξούλες με οτριζαλίν,αν και η παιδίατρος μου είπε να μην το κάνω πάνω από 2 φορές την ημέρα, αλλά ο άλλο γιατρός που ήρθε χτες μου είπε να το κάνω συνέχεια. Το ίδιο μου είχε πει και για το Γιώργο αλλά αν δεν το κάνω η μικρούλα δε μπορεί να φάει. Νομίζω γενικά ότι τρώει λιγότερο και ξυπνάει πιο τακτικά για να φάει αλλά πιστεύω αυτά θα τα ξεπεράσουμε, αρκεί να φύγει το παλιομπούκωμα από το κοριτσάκι μου! Εγώ πάλι είχα την ευκαιρία να κοιμηθώ αλλά η υπερένταση δε με άφησε, και άρχισα να κάνω χοντρές βλακείες από την αυπνία! Ελπίζω να μη βάλω καμιά φωτιά στο σπίτι σε λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα και από εμάς κορίτσια.

Πικουλινάκι επιτέλους είστε σπίτι σας. Κοίτα να ξεκουραστείς και εσύ τώρα λίγο.

Μαρίνα πώς είναι σήμερα η μπέμπα;

Deleni εσείς με τις αναγωγές πώς πάτε;

Νατάσα πώς είναι ο Σωτήρης; Με τίποτα δνε είναι αυτό που περιγράφεις σπασμοί.

Επιτέλους, σήμερα κατεβήκαμε βολτίτσα. Όταν είπα στην Αλεξάνδρα 'πάμε να σε ντύσω να πάμε βόλτα' έκανε σαν τρελή. Αφού την έντυσα έψαχνε να βρει το μπουφάν της, το κασκόλ και το σκούφο, και στη συνέχεια έφερε και τα δικά μου παππούτσια :lol::lol::lol::lol: Βέβαια είχε και εδώ κρύο και αέρα αλλά την είχα ντυμένη καλά. Δεν πήγαμε κούνιες, γιατί φοβήθηκα με το κρύο, αλλά κάναμε κάτι ψώνια και ήπιαμε καφέ.

Θυμάστε που μια φίλη μου γέννησε στις 17/1 αλλά στη συνέχεια χρειάστηκε ο μπέμπης να νοσηλευτεί γιατί κόλλησε σταφυλόκοκο από τη μαμά; Λοιπόν, σήμερα πήγαν σπίτι τους. Ένα μήνα, παρά κάτι, νοσηλεύτηκε το παιδί :-(:-(:-(:-( αλλά τώρα είναι καλά και οι τελευταίες αναλύσεις του είναι καλές. Η φίλη μου όμως τα έχει παίξει γιατί δεν ξέρει καθόλου το 24ωρο του μπέμπη. Όσο ήταν στο νοσοκομείο πήγαινε 3ις φορές την ημέρα να τον δει. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα......

Vatraxaki και Stone εύχομαι να περάσετε τέλεια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ό Εγώ πάλι είχα την ευκαιρία να κοιμηθώ αλλά η υπερένταση δε με άφησε, και άρχισα να κάνω χοντρές βλακείες από την αυπνία! Ελπίζω να μη βάλω καμιά φωτιά στο σπίτι σε λίγο!

Σαν τι βλακείες έκανες βρε κορίτσι μου; Δεν κοιμάσαι λίγο,μήπως και χαλαρώσεις;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...