Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δεν πειραζει Σαρδελάκι, μακαρι να παν' όλα καλά κι ας γραφετε συνταγες..

Μαλλον θα τις χρειαστώ, για να τρώει καλά και το μπεμπέ..

Ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και για τη σαμπάνια Φωτεινή!!

Εγω πονταρω Ιωάννα (joa) και Κικη

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

BPE ME TIΣ TPIXEΣ TOY ΣAKH AΣXOΛEIΣTE;

ΠETPOYΛA MOY K AΛΛOI ΠPOΣEXAN K ΦYTPΩΣE TO ANHΨI!ΣTO ΠA EΓΩ ΔEN ΣTO ΠA;ANTE KOYKΛA MOY ME TO KAΛO,KAΛH EΓKYMOΣYNH NA EXEIΣ.

A ΣAPΔEΛA KOITA MH ΠONTAPEIΣ ΣE MENA ΓIATI ΘA XAΣEIΣ.

EIMAI KATΩ ΣTHN KOΛΛHTH MOY K ΛEEI:ΠEΣ TO ΣAPΔEΛAKI K TO ΠEΣTPOΦAKI NA ΨHΦIΣOYN TOYΣ 48 ΩPEΣ.(ΠOIOI EINAI AYTOI PE ΠAIΔIA;ΔEN TOYΣ ΞEPΩ)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Τι υπέροχα νέα μας είχες Πετρούλα! ΠΡαγματικά χάρηκα πάαααρα πολύ κι εύχομαι όλα να πάνε καλά και να έχεις μια ήρεμη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Επιτέλους να μην μαθαίνουμε όλο για ιώσεις και κάτι ευχάριστο επιτέλους!

Ήρθε ο παιδίατρος, μας βρήκε σε όλα τέλειες αλλά η μικρή εχει όντως ρινίτιδα που μπορεί να εξελιχτεί...Όταν τον ρώτησα τι σημαίνει αυτό μας είπε ότι μπορεί να το γυρίσει σε βρογχιολίτιδα και τότε τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και χρειάζεται νοσηλεία!

Περαστικά και στα υπολοιπα αρρωστούλικα σας αφήνω μήπως και κοιμηθούμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ήρθα εγώ κ φύγατε εσείς;

Περαστικά βρε μαρινάκι μου,ελπίζω να μη της γυρίσει της μικρής κ να είναι καλύτερα από αύριο κιόλας.ΠEPAΣTIKA ΣE OΛA TA ZOYZOYNIA

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

κοριτσια μου εγω ψηφιζω 48ωρες αν και μου αρεσει η νινη αλλα και η ελενη που εφυγε την περασμενη βδομαδα.παντως εγω κα φωτεινη δεν παρατηρω τις τριχες του σακη:lol::lol::lol:

πετρουλα μου σημερα χαρηκα παρα πολυ για σενα.ολα θα πανε καλα!!!

σαρδελινα μου ωραιο το γλυκο ε???μμμμμ

νομιζω οτι ο αστερακης θελει ενα σαρδελακι ακομη...χιχιιχιχ

παντως για μενα ξεχαστε το.

κανουν οι αδερφες μου μωρα γιατην παρτυ μου:lol::lol::lol::lol:

βικυυυυυυυυυυυυ βλεπεις και εσυ σακη???

εγω χαζοβλεπω να πω την αληθεια αφου ημικρη κοιμηθηκε και ξαναξυπνησε με εντονο βηχα.η μαμα μου μου ειεπ να την τριψω με βιξ.εγω το φοβαμαι αυτο.

μαρινακι μακαρι να περασει γρηγορα.θηλασε οσο μπορεις για να περασει.παντως κι εμενα η μαμα μου μου εβαζε στα αφτια ντοπιο γαλα της λεει οταν ημασταν μικρα(γιατι θηλαζε την μικρη την αδερφη μου) και περνουσε.

καληνυχτα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Πετρούλα τι καταπληκτικά νέα είναι αυτά; :lol::lol::lol::lol: Σούπερ. Με το καλό κοπέλα μου και σου εύχομαι να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη. Εεεεεε...........τι θα γίνει τώρα με την Πράγα;

Μαρίνα δεν νομίζω να χειροτερέψει η μικρή σου. Όλα καλά θα πάνε.

Ρίτα δεν μας έπρηξες καθόλου. Αλλά και να το έκανες, δεν πειράζει αφού όλες αυτό κάνουμε όταν κάτι πάει στραβά. Πόοοοοοσες φορές θα σας πρήξω ακόμα εγώ! Αντέχετε; Να περάσετε καλά το τριήμερο και να μας βάλεις φωτογραφία το Γρηγόρη από Βοb Μάστορα. Θα σας βάλω και εγώ από την ποντικίνα μου.......αν φυσικά σταματήσει να βρέχει και γίνει καρναβάλι.

Σήμερα πήραμε και εμείς το γιατρό τηλέφωνο......για άλλη μια φορά......και μας είπε να της δώσουμε αέριους και οτριβίν για 4ις μέρες. Οι μύξες της κάνουν το βήχα. Κατά τα άλλα είναι καλά και άνοιξε και η όρεξή της για φαγητό.

Η γλυκιά μου σήμερα κρεμιόντανε στα πόδια μου και έλεγε 'μαμά, βόλτα'. Μπούχτισε σπίτι. Επίσης από χτές λέει 'πάμε Μίτο, Νίνο, Ζωή, Μανένα, όκι άλλο γιαγιά' μετάφραση = πάμε στο Μίλτο, στον Κωνσταντίνο, στη Ζωή (τα παιδάκια στον παιδικό), στη Μαριλένα (η δασκάλα της), όχι άλλο με τη γιαγιά.

Ρίτα εγώ σε εσένα ποντάρω για 2ο μπεμπέ. :-):-)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα Μανούλες και μωρακια!!!

Μαρίνα όλα καλά να πάνε με τη μπέμπα.Μηπως ειναι και τπτ αλλεργική αυτη η ρινίτιδα;;

Giovanna έσκασε και η Αλεξανδρίτσα, θελει τις παλιες της συνηθειες..Αφου αρχισε να τρώει, συντομα θα γινει τελείως καλά.

Όσο για το ταξίδι στην Πραγα μετα το συμβαν (με το τροχαίο) άρχισα να εχω ενδοιασμούς, τωρα όμως είμαι σχεδόν σίγουρη ότι δεν θα το κάνουμε ότι και να μου πει ο γιατρός..Κάποια πράγματα δεν χρειάζονται καν δεύτερη σκέψη..Ας είμαστε καλά και θα κάνουμε πολλά ταξίδια, αλλο προέχει τωρα..

Πάω να ετοιμαστώ για σε κανα δύωρο θα φυγουμε και δεν εχω φτιαξει τπτ..Καλημερα σε όλους

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Στονε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Με το καλό και να έχεις μια καλή εγκυμοσύνη!

Εμείς είμαστε άυπνη αν και ο μπουμπούκος κοιμήθηκε 5,30 ώρες (απο τις 10.30-4.00)... το πήρα απόφαση απο δω και πέρα θα κοιμάμαι με τις κότες!!!!

Μαρίνα μου ελπίζω η μπουμπού σου να είναι καλύτερα...πολύ στεναχωρέθηκα...

Όσο για τα μαλιά του Σάκη... ο άντρας μου είχε φαγωθεί χθες :lol::lol::lol::lol:

Σας αφήνω να την πέσω λίγο και τα λέμε μετά, φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Καλημέρα!

Τι ωραίο νέο ήταν αυτό ανάμεσα στις ιώσεις???

Πετρούλα μου συγχαριτήρια! Πάμε για την κόρη???:lol: Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και όλα να κυλίσουν τέλεια!!!

123518lvuy3rkxxr.gif

Μαρινάκι μου πως είναι η μπουμπούκα? Εύχομαι να μην χειροτερέψει...

Νατάσα μου ο Σωτηράκης? Πως ηταν το βράδυ σας?

Εμείς καλά γενικά, το κοριτσάκι μου κοιμήθηκε ήρεμα. Ο Πανούλης μέχρι χτες το βράδυ δεν είχε καθόλου πυρετό οπότε μάλλον σήμερα γυρίζουν σπιτάκι τους!

Ριτάκι πολύ χάρηκα με τον Γρηγόρη! Άντε πάει κι αυτό!

giovanna περαστικά και σε εσάς!

Εγώ ποντάρω joa και κικο!

Α! Χάρηκα τοοοοοοοοοοοοοοοσο πολύ που το πήρε ο Σταύρος! Μιλάμε ότι ο τυπος δεν παίζεται! Τραγουδάει και το στυλ της μουσικής που μου αρέσει και τον θεωρώ πολύ ξεχωριστό. Δεν το περίμενα!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...