Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επιτελους εφτιαξε το πρόβλημα, να'μαι κι απ΄το σπίτι..

Νατασα περαστικά στον Σωτηρακη, τπτ δεν θα ειναι μην ανησυχείς..Επικοινωνησες με τον γιατρό;;

Μαρίνα κοριτσι μου και στη μπουμπου περαστικά.Η σταλίτσα ταλαιπωρείται..

Giovanna ξεκίνησε και βήχα η μικρη;;Κανα σιροπάκι;;;

Κικο τελος η αδεια μητρότητας;;;Αντε και εις άλλα με υγεία!!

Κανενα νεο απο τον Πανο;;

Λοιπόν τωρα με τις συνταγες παρακαλώ να ειστε πιο προσεχτικές γιατί υπάρχει αλλη μια εγκυούλα εδω που θα ζηλεύει, εε.....

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα σας είδα...

Ρίτα ευτυχως όλα βαινουν καλώς με τον Γρηγόρη, εμεινε μονο το αισθητικό μερος τωρα δλδ..Αντε να καθαρισει ο Γρηγόρης και να μην εχετε ούτε αυτό.Μπραβο του, σιδερενιος απο εδω και περα!!!

Βρε Νατασα, πολύ επιθετικά του ξεκίνησε του Σωτηρη, πανικοβλήθηκες όμως κι εσύ ε;;Περαστικά να είναι και μακαρι να μη χρειαστεί να παρει καθολου φαρμακα και αντιβιώσεις..Πολύ ξαφνικό ήταν του καημένου...

Ελααααα?μη μου πεις?

Μπραβο Stone!!Συγχαρητηρια να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!Με το καλο το μπουμπουκακι!

Το μεσημερι το εμαθα, ήταν απρόσμενο..Ειναι ακομη παρα πολύ νωρις μιας και τελευταία ήμουν αδιάθετη στις 13/1 όμως μου μπήκαν χτες ιδέες και επειδη τις τελευταίες 2 μερες ειχα κτ τσιμπηματακια οπως ακριβως στην αρχη της εγκυμοσυνης του Ανασταση ειπα να κανω μια χοριακή πριν φυγουμε, που θα δειξει με ακρίβεια αν είμαι εγκυος ή όχι.. Ακομη δεν μπορω να το πιστεψω, μ'αρεσει που χτες που το συζητουσαμε ελεγα πως το είχαμε παγώσει...Μας πρόλαβε όμως

Ο γιατρός μου είπε να πάω μετα τις 20/2 να δουμε σακο..

Καλε ουτε καθυστερηση δεν πορλαβες να εχεις!!

Μπραβο μπραβο!!

Με το καλο!

Τωρα θα φυγετε ?Δεν εχεις κατι ετσι?

(Ωχ στενευει ο κλοιος ερχεται και η σειρα μας,Αρμα Ιωαννα,Νατασσα ,γιοβαννα,Σουλα,Κικο,Βικυ,σαρδελακι,Λαζαρενια ακουτε? ....χαχαχαχα)

Εγω πονταρω την κικο για επομενη χχιχιχιιχ!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

1317309lsk5aj07xu.gif

1317309lsk5aj07xu.gif1317309lsk5aj07xu.gif

πετρουλαααααααααααααααααααα μπραβο κοριτσι μουυυυυυυυυυυυ!!!πολυ χαρουμενα και απροσμενα τα νεα σου!!1γι αυτο ολο γλυκακια ηθελες ε????

μπραβο μπραβο με το καλο να ερθει το δευτερο ζουζουνακι!!πες αντιδρασεις του καλου σου???

1654096yn4fep17z7.gif

Καλε ουτε καθυστερηση δεν πορλαβες να εχεις!!

Μπραβο μπραβο!!

Με το καλο!

Τωρα θα φυγετε ?Δεν εχεις κατι ετσι?

(Ωχ στενευει ο κλοιος ερχεται και η σειρα μας,Αρμα Ιωαννα,Νατασσα ,γιοβαννα,Σουλα,Κικο,Βικυ ακουτε? ....χαχαχαχα)

Εγω πονταρω την κικο για επομενη χχιχιχιιχ!

χαχαχαχαχ ευτυχως που με ξεχασες!!!!:lol::lol::lol::lol:

ουτε να το σκεφτομαιιιιιιι!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Ρίτα ψιλοαγχώθηκα και τον ρωτησα..

Μου είπε πως αν έκανα ενα απλό τεστ δεν θα εδειχνε και ειναι ακομη παρα πολύ νωρίς για να πουμε το οτιδήποτε..Απλά οτι οι τιμες ειναι καλές και να συνεχίσω φυσιολογικά μεχρι την επόμενη βδομάδα που θα δούμε (με το καλό) τον σάκο..Απλά να αποφυγω βαριες δραστηριοτητες και όπου μπορω να μη σηκώνω άσκοπα τον Ανασταση

Ο καλός μου δεν το πίστευε, νομιζε του έκανα πλάκα.. Οταν ήρθε το μεσημερι, ο Αναστασης φωναζε "μαμα νινι" (του το ειχα πει να το λέει) και εκεινος πάλι δεν καταλαβε...Ποιο νινι φωναζει μου΄λεγε "αυτο που'ρχεται του ειπα εγω"..καγκελο εμεινε και φυσικα χαρηκε πολύ γιατι εκεινος (όπως οι περισσότεροι μπαμπαδες) ήθελε πολύ το δευτερο..Ασε που απο εκεινη την ώρα μ'έχει στα όπα όπα..μεχρι και για το ιντερνετ φωναξε τεχνικό να το φτιαξει...

Εγω είμαι ακομη επιφυλακτική

Επεξεργάστηκαν by Stone

Κορίτσια καλησπέρα…..σαν πολλές ίωσης διαβάζω έπεσαν, ακόμα και η μπουμπούκα της Μαρίνας…..αχ ολόψυχα εύχομαι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

και ΠΕΤΡΟΥΛΑΑΑΑΑ πέστο ξεκάθαρα κούκλα μου να ανοίξουμε σαμπάνια :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ελα περιμενω:!::!::!::):):):):):)

Διαφημίσεις

εγω πονταρω σαρδελα παντως!!!

α και ριτα δεν μας κουρασες καθολου!τι ειναι αυτα που λες?γι αυτο ειμαστε εδω για να λεμε τα μωρα μας.αφου σας ειπε η γιατρος ολα καλα πολυ καλο νεο αυτο.μεγεια και το κουρεμα.

καλα να περασετε και το τριημερο.

νατασακι περαστικα σας μωρε κι εσας.

ωχ μωρε μακαρι να μην το γυρισει σε λαρυγγιτιδα παλι.

κοριτσια εμενα σημερα η παιδιατρος μου ειπε οτι μολις κλεισει τα δυο θα κανουμε ολες τις εξετασεις!

αιματος,ορθοπαιδικος,οφθαλμιατρος και οδοντιατρος.και μου ειπε οτι επρεπε ηδη να εχω παει σε οδοντιατρο απο το πρωτο κιολας δοντι.το ξερατε αυτο ή εγω ειμαι πισω??

1654096yn4fep17z7.gif

Σωστα σου λεει Πετρουλα !

εγω την παραμονη της αναμενομενης περιοδου ημουν Ζαχαρω στις πυρκαγιες,ανεπνευσα ΤΟΝ καπνο,καπνισα και 2 πακετα τσιγαρα απο το αγχος και εμαθα την εγκυμοσυνη 10 μερες μετα χωρις κανενα απολυτως προβλημα!

Να πατε και να περασετε καλα απλα μην πολυ σηκωνεις τον μικρο τωρα για αρχη ασε τον μπαμπα του αφου θα ειναι απο κοντα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Πετρούλα συγχαρητήρια βρε...όσο για τις συνταγές δεν μπορώ καλέ να τις κόψω ουυυυυυυυυυυυυυυυυφ!

Το γλυκό έγινε μούρλια, το δοκίμασα Το έγραψα όσο πιο μικρό γινόταν...είναι οκ ετσι; :P:lol:

Ριτάκι χάρηκα πολύ που ο Γρηγοράκης είναι καλά.

Τα άλλα αρρωστούλικα τί κάνουν; Περαστικά σε όλααααααααααααα...

Καλέ λαζαρένια γιατί ποντάρεις σε μένα;

Εγώ ποντάρω στην Βίκη :wink:

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...