Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

3 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω του εβαζα κικο περσι οταν ηταν στο ξεκινημα μπουκωματος και τον ενοχλουσε μεχρι 2 μερες ομως.

Δεν ειπαμε να μην το χρησιμοποιεις, ειναι σωτηριο απλα να του το σταματησεις νωρς διοτι στην ουσια δεν ειναι θεραπευτικο.Απλα ξεμπουκωνει για λιγες ωρες.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι κικο μου εξαρτηση ειχα παθει αν δεν ειχα μαζι μου δυο σπρει ενιωθα ανασφαλεια ενω δεν ειχα μπουκωμα ξαφνικα δεν μπορουσα να παρω αναπνοη απο την μυτη μολις εβαζα ολα ηταν μια χαρα για να το κοψω ομως ειδα κι επαθα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ευχαριστώ βρε κορίτσια. Όντως πρέπει να το σταματήσω γιατί του βάζω ήδη από την Τετάρτη που πήγαμε στο γιατρό , τώρα δα και για μια μέρα λιγότερο δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά.

Καλησπέρα φιλενάδες. Πολύ χάρηκα που ο Πανούλης είναι πια απύρετος. Άντε να πάνε σπιτάκι τους να ηρεμήσουν

Και εμείς σχετικά καλά είμαστε, αν εξαιρέσεις βέβαια το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα έχει μύξες και βήχα. Που τον αππέχτησε και αυτή ρε γμτ; :-(:-(:-(:-( Μια εβδομάδα δεν έχει βγει από το σπίτι. Τέσπα. Ελπίζω να μείνουμε εκεί.

Ρίτα έλιωσα στα γέλια με το Γρηγόρη. :lol::lol::lol::lol::lol: Τελικά καταφέρατε να τον μαλώσετε;

Κωνκων η Αλεξάνδρα πέρασε μια βαριά ίωση στο τέλος Γενάρη με πολύ υψηλό πυρετό και μετά από μια εβδομάδα ξανακόλλησε ίωση με γαστρεντερίτιδα και είναι ακόμα σε δίαιτα.......και δεν είναι και παιδί με αποθέματα.

Sunsun ολόκληρο παιδί η Κάτια σου. Μπράβο!!!!!

Λαζαρένια είναι απύρετη η μικρή σου;

Νατάσα σε καταλαβαίνω που αγχώθηκες. Λογικά κάποια ίωση κόλλησε. Πηγαίνετε το απόγευμα στο γιατρό για να σιγουρευτείτε. Πάντως, από ότι μου έχει πει και γιατρός, και να τα κρατάμε στο σπίτι συνέχεια δεν σωζόμαστε. Χειρότερα τα κάνουμε γιατί έτσι αρρωσταίνουν αμέσως μόλις βγουν έξω.

Βατραχάκι για εξάρτηση από αποσυμφορητικά έχω ακούσει και εγώ. Κακιά συνήθεια.

Sardelaki εγώ έχω πάντα στο σπίτι αλοιφή με αλόη για τα καψίματα. Έχω καεί και εγώ ουκ ολίγες φορές. Πώς είναι ο Αστέρης τώρα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ευχαριστώ βρε κορίτσια. Όντως πρέπει να το σταματήσω γιατί του βάζω ήδη από την Τετάρτη που πήγαμε στο γιατρό , τώρα δα και για μια μέρα λιγότερο δε νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά.

Και εμάς πάντως ο παιδίατρος οτριβίν για 4ις μέρες είπε και μόνο 2 φορές την ημέρα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Η μπουμπούκα, ο Γώγος και ο άντρας μου κοιμούνται αλλά εγώ με τέτοια υπερένταση δε μπορώ να κλείσω βλέφαρο κι ας είμαι τελείως άυπνη από το βράδυ! Σας ευχαριστώ όλες πολύ, ευτυχώς το κοριτσάκι μου προς το παρόν δεν έχει κάνει πυρετό, αλλά φτερνίζεται συχνά και πού και πού βήχει! Βατραχάκι δοκίμασα και το μητρικό γάλα στη μυτούλα αλλά δεν είδα διαφορά. Πάντως και τίποτα να μην έχει έχω τέτοιο άγχος και ανασφάλεια που ανυπομονώ να έρθει ο γιατρός! Και όχι τίποτα άλλο αλλά γεννήθηκε και πολύ μικρούλα (2.610 και 50 πόντους) και τώρα πήρε τα πάνω της και κοντεύει τα 3.500 κιλά. Διαβάζω για το παιδάκι που γεννήθηκε πάνω από 6 κιλά και εχω μείνει, πώς το έβγαλε αυτή η μάνα!!!

Ρίτα και Κίκο μεγάλα παιδιά κάνατε κι εσείς βρε κορίτσια, φτού φτού! Ο Γιωργάκης μου γεννήθηκε 3.380 και 53 πόντους, αλλά μου φαίνεται όλο το βάρος το είχε στο κεφάλι (γεννήθηκε ολίγον κεφάλας :lol:) αφού έμοιαζε αρκετά πιο αδύνατος από τη μπέμπα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τελικά είχαν δίκιο όταν λέγανε στις ειδήσεις ότι ο Φλεβάρης και ο Μάρτης είναι οι πιο δύσκολοι μήνες για έξαρση των ιώσεων.Στον αέρα τις κολλάμε μου φαίνεται.

Περαστικά και σε εσάς Giovanna μου, μέχρι εκεί να είναι το κρυωματάκι , πολλές πορτοκαλάδες και βιταμίνη c να παίρνουν τα ζουζούνια για να γλιτώνουμε τις ιώσεις κορίτσια.

Μαρινάκι σε καταλαβαίνω (όσο μπορώ δηλαδή) για την αγωνία σου. Δεν θα είναι τίποτα θα το δείς.

Και εσύ καλέ μια χαρά ζουζούνο έκανες δεν έχει μεγάλη διαφορά στο βάρος και ψηλό μωρό ήτανε. Πάντως απο κεφάλι νομίζω πως όλα ειδικά τα αγοράκια έχουν ένα θέμα με το κεφάλι τους, έχουν πολύ μυαλό βλέπεις σε σύγκριση με εμάς τις γυναίκες.χιχιχι

Επεξεργάστηκαν by kiko

Κοριτσια μου την κανω! Μαρινακι μεσα απο την καρδια μου ευχομαι να μην εχει τιποτα η μπουμπουκα σου! Περιμενουμε νεα!

Αντε να εχουμε ενα καλο τριημερο κοριτσια! Για να δουμε.......

t7fQp3.png

Γειά σου Νατασούλα, περαστικά και σε εσάς. Μακαρι να περάσετε και εσείς ένα ήρεμο και ευχάριστο 3ημερο.

Αναμένουμε νέα σου απο τον γιατρό.

Μόλις ξύπνησε ο ζουζούνος , μου φαίνεται πρέπει να τον πηγαίνω πιο συχνά στις κούνιες, 3 ώρες κοιμότανε το μανάρι μου.

Να περάσετε όλες όσο πιο όμορφα μπορείτε. Καλό ταξίδι σε όσους θα φύγουν και περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια.

kite-2.jpg

Επεξεργάστηκαν by kiko

kαλησπερα κοριτσια,

δεν προλαβα να διαβασω πολλα. Λαζαρενια μου να σου ζησει το ανηψι ....γερο και ευτυχισμενο και παντα χαρες να εχετε!!!

Περαστικα Μαρινα μου στα παιδακια σου. Αυτο το τριημερο παλι θα τρεχω απο εδω και απο εκει...γαμους και ιστοριες οποτε δεν ξερω ποσο χρονο θα βρω να ξαναμπω. Αν δεν τα καταφερω καλο τριημερο σε ολες...φιλια

Διαφημίσεις

Και ο γιατρός Λαζαρένια μου αυτό ακριβώς μας είπε, να του βάζουμε σταγόνες για 4 μέρες μόνο για να μην πάθει μετά ανοσμια.

Περαστικά και εσάς που ξέχασα να αναφέρω.

Τώρα να πω κάτι σχετικά με το έτοιμο μωρό που έγραψα πιο πάνω. Ο αδελφός του άντρα μου γεννήθηκε κορίτσια 6500 κιλά, ναι ναι καλά διαβάσατε , είχε ζάχαρο η πεθερά μου και δεν το γνώριζε , οι γιατροί εκείνη την εποχή ήταν δυσεύρετοι και γεννήθηκε όχι απλώς έτοιμο μωρό αλλά σχεδον 4μηνο.Η μαία λέει ενώ τα άλλα παιδιά τα κουβάλαγε δύο δύο εκείνον δεν μπορούσε να τον κρατήσει καλά. Το γράφω τώρα και με πιάνουν τα γέλια γιατί όλες οι φωτογραφίες του νομίζεις ότι είναι από 5 μηνών και πάνω ενώ μιας μέρας παιδί.

kiko μου ναι μην ξαναβαλεις γιατι την εκανα εγω την πατατα αυτη.

οσο για το μωρο ναι και η αδερφη μου ειχε ζαχαρο και ηταν σε διαιτα απο την καμπυλη ζαχαρου και μετα γι αυτο και η μικρη βγηκε μεγαλη και αν επερνε ολο τον μηνα της (πητ 21|2 ή 22 ξεχσα τωρα) φαντασου ποσο θα πηγαινε.

αφου 4 μηνων η αδερφη μου ηταν οπως εγω στον 8ο.

αλλα και η αλλη μου αδερφη που γεννησε στις 15\1 εκανε 3950 μωρο χωρις ζαχαρο.

κοριτσια μου οχι δεν εχουμε πυρετο.εμεις δεν ανεβαζουμε ευκολα πυρετο αλλα κολαμε ευκολα ιωσουλες οι οποιες μας χτυπανε στα βροχικα γιατι αυτο ηταν το πρωτο που παθαμε κι αυτο θα μας ταλαιπωρει τουλαχιστον μεχρι τα 5.

οποτε θελει προσοχη αλλα τα βροχικα εκτος οτι ειναι κουραστικα και χρονια παθηση(ενα μηνα καναμε να καθαρισουμε τις προαλλες)

επιβαρυνεται και απο τα καυσαερια κλπ.

σουλιτσα ευχαριστω για την πληροφορια

1654096yn4fep17z7.gif

μιά και λέτε για τα μεγάλα σας μωράκια ας σας πω κι εγώ για το δικό μου... γεννήθηκε 47εκατοστά και 2.500 κιλά χαχαχα...αφού νόμιζα δεν θα γίνει παιδί αυτό κι όμως μεγάλωσε μιά χαρά.

Το γλυκό έτοιμο και πρέπει να είναι μούρλια...θα σας πω όταν το δοκιμάσουμε.

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα!

m57Zp2.png

Βρε κορίτσια τι διαβάζω πάλι??? :-(. Τι έγινε ρε γμτ με τις σκατοιώσεις?

Μαρίνα μου περαστικά σας βρε κοπέλα μου..ελπίζω να μην χειροτερέψει άλλο η μπουμπούκα. Την είδε γιατρός τελικά?

Νατάσα μου εύχομαι ο Σωτηράκης σου να μην ανεβάσει καθόλου πυρετό..περαστικα και σε εσάς.

giovanna μου πάλι η Αλεξάνδρα? Ουφ! Τουλάχιστον να μην είναι κάτι..τι να πω πια?

Βατραχάκι και όλες όσες φύγετε να περάσετε καλα!

Σαρδελάκι καλοφάγωτο το γλυκό!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μολις εφυγε ο παιδιατρος. Εχουμε ιωση με κατακοκκινο λαιμο και μυξα που ακομα ομως δεν εχει εκδηλωθει.. Το ντεπον τον κρατησε με το ζορι 4 ωρες οποτε η νυχτα προβλεπεται πολυ δυσκολη... Ειναι πιθανο να το γυρισει σε ωτιτιδα ή σε λαρυγγιτιδα. Εχω τις σολντεσανιλ σε ετοιμοτητα. Μου ειπε επισης οτι τις τελευταιες 15 μερες οργιαζουν οι ωτιτιδες και οι πνευμονιες. Ωραια πραγματα δλδ... Επισης για μια ακομα φορα μου εκανε ψυχοθραπεια για τον πυρετο. Μου ειπε να μην τον φοβαμαι καθολου, ας κανει και 40. Ειναι η αμυνα του οργανισμου να διωξει τον ιο. Ειναι η πιο ηγιης αντιδραση του οργανισμου. Αντιπυρετικα λοιπον, και τον παρακολουθω... Αυτα! Παντως πλακα πλακα, με τοσες ιωσεις και τετοιους πυρετους που εχει κανει ο Σωτηρης, αντιβιωση δεν εχουμε παρει ποτε... Ισως απ'ο,τι καταλαβα να βοηθαει και ο πυρετος σε αυτο... Ετσι καταλαβα τουλαχιστον... Ο Σωτηρης πλανταξε στο κλαμα, τοσο που κοκκινισε το δερματακι του και ο παιδιατρος νομισε προς στιγμην οτι εχει βγαλει εξανθημα. Τελικα μολις ηρεμησε, εφυγε και η κοκκινιλα. Αυτα...

t7fQp3.png

hello!!!

Πηγαμε παιδιατρο,βολταραμε και κουρευτηκαμε ολα μαζι !!χαχα

Οπως καταλαβατε ολα καλα!!Αν εξαιρεσουμε το εξανθημα που θα φυγει σιγα σιγα και να μην αγχωνομαι λεει οτι εγινε- εγινε και αυτο αντιδραση του οργανισμου ειναι και θα μπορουσε να τυχει στον καθεναν χαιρουμε ακρας υγειας!

Το αυτακι μας ειναι σουπερ και γενικα ολα καλα!

Αντε να καθαρισει και το παιδι απο το πουα και να ηρεμησω!

Κουρευτηκαμε κιολας αδιαμαρτυρητα και γιναμε κουκλοι!

Αχ συνηλθε το παιδακι μου!!

Νατασσουλα περαστικα!Καλα στα λεει ο γιατρος και εγω ετσι ξερω οτι ο πυρετος ειναι αμυνα του οργανισμου και θα πανε ολα καλα!Μια 3ημερη ιωσουλα και μετα θα ειστε περδικια!THINK POSITIVE.

O πανουλης και η αδερφουλα του?τι κανουν?

Η Ευουλα?

Η μπουμπουκα και ο γωγουλης?

Η αλεξανδρα?

Οι Λαζαρενιες?

Η Ραφαελιτσα?

Ο Αναστασουλης της Κικο?

Ο Αστερης με το μπουκωμα?

Ο Χρηστακος με τη μυξουλα?

Ξεχασα κανεναν αρρωστουλι?

Ολα καλα να πανε κοριτσια και καλο τριημερο!!!

Σορρυ για το πρηξιμο που σας εκανα ολες αυτες τις μερες.

Οσες φυγετε να περασετε σουπερ!

Μουτς!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...