Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσια δεν προλαβα να σας διαβασω,καλο τριημερο να εχουμε.ελπιζω να τα πουμε και απο το σπιτι.

φιλακια πολλα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νατασσα τι επαθε?Ετσι ξαφνικα?Εχει πολυ πυρετο?

Ναι, ξαφνικα! Πριν απο καμια ωρα, ειχε λιγο γκρινια, τον επιασε η μαμα μου ζεστο και ειχε 37,6. Εφτασε 38,2 και του εδωσε ντεπον. Θα σκασω... Δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα...

t7fQp3.png

Μπα Ριτακι μου, δεν το βλεπω για δοντακι... Τα βγαλαμε τα πρωτα, τα 4 πισω τα τελευταια μας μενουν, αλλα δεν ειναι καν πρησμενα.. Εκανε και υψηλο πυρετο... Και τον φοβαμαι ρε κοριτσια τον πυρετο παρα πολυ. Χιλιες φορες να εχει κατι αλλο παρα πυρετο. Γιατι ο Σωτηρης το χτυπαει το 39,5 ευκολα... Ουφφφφφφφφφφ

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο λεω κι εγω... Που να κολλησε? Παντως οσες φορες εχει αρρωστησει ο Σωτηρης ξεκιναει με υψηλο πυρετο και μετα απο δυο μερες βγαζει συμπτωματα. Και οχι κατι φοβερο, λιγο κοκκινο λαιμο, λιγο βηχα, λιγο κοκκινο αυτακι, συναχακι, τετοια...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

α, ναι εμεις τον πυρετο τον εχουμε στο τσεπακι μας!

Τωρα που το λες Ριτα, μηπως πρεπει να παρω τον γιατρο τηλ. να τον δει απο σημερα? Φοβαμαι μη φυγει για τριημερο... Θα τον παρω το απογευματακι μαλλον.

t7fQp3.png

Γειά σας βρε ζουζούνες και απο'μένα.

Νατασούλα μην πανικοβάλλεσαι έτσι βρε κοπέλα μου, μπορεί να είναι ένα μικρό κρυωματάκι και να μην ξανανεβάσει πυρετό. Έχει και γκρίνια συγχρόνως , έφαγε το φαγάκι του ή δεν έχει όρεξη. Μακάρι να μην είναι τίποτα βρε κοπέλα μου αλλά είναι ο καιρός τώρα πολύ επικίνδυνος και τα παιδία έχουν πολύ ευαίσθητο ανοσοποιητικό και κολλάνε από οπουδήποτε. Έτσι και εμένα ο δικός μου , έχω να τον βγάλω έξω κάτι βδομάδες αλλά δεν ξέρω που μου μπούκωσε έτσι, ακόμα με οτριβίν είμαστε , κλείνουμε 2 εβδομάδες.

Σήμερα όμως δεν άντεξα να σας πω την αλήθεια, είχα και την τελευταία άδεια μητρότητας :(:(:(:( και τον πήγα λίγο στις κούνιες να ξεχαστεί μωρέ ο καημενούλης. Μα να τον βλέπατε πως έκανε , σαν θηρίο που είχε βγει απο το κλουβί , δεν ήξερε με τι να πρωτοπαίξει το πουλάκι μου , αλλά εκεί που πήρε φόρα έπιασε βροχή και φύγαμε άρων άρων.

Μπράβο για τον Πανούλη να πω και με το καλό να βγούν απο'κει μέσα και να μην ξαναπατήσουν όπως και κανένας σε νοσοκομεία.

Μπράβο και για το Ευάκι βρε Μαράκι , χαίρομαι που πάει καλύτερα αλλά προσοχή μέχρι να αναρρώσει τελείως.

Ιωάννα και εγώ είτε την πήρα την στολή του μικρού είτε όχι το ίδιο και τ'αυτό είναι , ούτε ζωγραφιστή δεν τη θέλει και του πάει τόσο πολύ του σκατούλη μου.

Λαζαρένια μου να σας ζήσει η ανηψούλα να είναι γερή και καλότυχη. Έτοιμο παιδάκι πάντως είναι αυτό, ούτε θα φοβάται η αδερφούλα σου πως θα την πιάσει ή πως θα την κάνει μπάνιο, μπράβο μπράβο , αυτό το καλό έχουν τα μεγάλα παιδιά, σε ταλαιπωρούν στη γέννα αλλά μετά όλα καλά.

Βρε Σούλα μου , αν βρεις χρόνο εξήγησέ μου και εμένα τι είναι αυτή η παροχή από το ΙΚΑ , δικαιούμαι και εγώ , πως να το ψάξω;

Σαρδελάκι θα πόνεσε πολύ το μανάρι μου , εγώ όταν ήμουν μικρή είχα πάει στο τζάκι του παππού μου και έπιασα ανάποδα την τσιμπίδα, το χέρι μου είχε γίνει σαν και αυτούς τους φακέλους με τις φουσκαλίτσες μέσα που σκάνε (ασφαλείας) , ένα τέτοιο πράγμα. Θα γιάννει όμως σίγουρα μέχρι να παντρευτεί ο μικρός , έτσι έγιαννε και σε 'μένα.χιχιχ

Ρίτα ο Γρηγοράκης βλέπω ξαναχτύπησε , μπράβο πάντα έτσι ευδιάθετος να είναι μωρέ και να φύγουν και αυτά τα παλιοσπυράκια σιγά σιγά.

Κωνκωνάκι καλές ετοιμασίες για αύριο.

Πετρούλα καλά να περάσετε και εσείς.

Περαστικά και στην Ραφαέλα της Ευούλας και σε όποιο άλλο παιδάκι ξέχασα.

Βατραχάκι καλό ταξίδι να έχετε

Κορίτσια χαίρομαι που τα περισσότερα μωράκια είναι καλύτερα, άντε να βγει και ο Πανούλης από το νοσοκομείο! Όσο για το Σωτηράκι εύχομαι να το ξεπεράσει κι αυτός γρήγορα. Εμείς δυστυχώς δεν είμαστε καλά και φαντάσου Αναστασία ότι είμαστε τελείως κλεισμένοι σπίτι. Ο Γιώργος έχει πολλές μυξούλες αλλά δε με ανησυχεί όμως η μπουμπουκα μου-μια σταλιά ανθρωπάκι ταλαιπωρείται απίστευτα με μπουκωμα και οι οροί δεν της κάνουν τίποτα η παιδίατρός μας έφυγε ταξίδι, δε θέλω να την πάμε νοσοκομείο αλλά φοβάμαι μήπως έχει τίποτα πιο σοβαρό και με τα χίλια ζόρια βρήκα ένα γιατρό που μάλλον θα έρθει να τη δει το βράδυ. Σας αφήνω τα λέμε αργότερα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Τι εγινε ρε παιδια τι διαβαζω?

Πω πω θα αρχισω να τον φτυνω τελικα(καλα λεει η μανα μου χαχα)

Αν κολλησουμε ιωση τωρα που δεν επιτρεπεται να παρει φαρμακο την κατσαμε...

Περαστικα Μαρινα μου,εκανε πυρετο η μπουμπουκα?

Σουλα ισως ειναι λιγο καλυτερα στο σωμα αλλα στο προσωπο τα ιδια..

Εγω αγχωνομαι διοτι ειναι με αντισταμινικα και παλι δεν εχουν σβησει..

Θα παμε γιατρο στις 17:00

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια χαίρομαι που τα περισσότερα μωράκια είναι καλύτερα, άντε να βγει και ο Πανούλης από το νοσοκομείο! Όσο για το Σωτηράκι εύχομαι να το ξεπεράσει κι αυτός γρήγορα. Εμείς δυστυχώς δεν είμαστε καλά και φαντάσου Αναστασία ότι είμαστε τελείως κλεισμένοι σπίτι. Ο Γιώργος έχει πολλές μυξούλες αλλά δε με ανησυχεί όμως η μπουμπουκα μου-μια σταλιά ανθρωπάκι ταλαιπωρείται απίστευτα με μπουκωμα και οι οροί δεν της κάνουν τίποτα η παιδίατρός μας έφυγε ταξίδι, δε θέλω να την πάμε νοσοκομείο αλλά φοβάμαι μήπως έχει τίποτα πιο σοβαρό και με τα χίλια ζόρια βρήκα ένα γιατρό που μάλλον θα έρθει να τη δει το βράδυ. Σας αφήνω τα λέμε αργότερα.

Ωχ βρε Μαρίνα μου και εσείς τα ίδια , εδώ τα μεγάλα παιδιά και δεν μπορούν να ηρεμήσουν πόσο μάλλον αυτό το βρεφάκι που δεν θα μπορεί να ανασάνει καθόλου.Κατα τη γνώμη μου καλά έκανες και φώναξες άλλο γιατρό για να νιώθεις και εσύ ασφάλεια , να δεις που δεν θα είναι τίποτα και θα σου πει να συνεχίσεις με τον ορό. υγραντήρα έχετε γιατί πιστεύω θα βοηθήσει λίγο την κατάσταση.Περαστικά να είναι και των δύο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...