Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ Πετρούλα μου αληθινη είναι η ιστορία αυτή. Και απο τοτε όσες νοικοκυρές είχαν τη δυνατοτητα φτιάχναν μια πίτα και μοιράζαν στα σπίτια των πιο φτωχών για τη μνήμη του παιδιού που χάθηκε.

Πολύ κρίμα..Το εχετε σαν ταμα ε;;

Βοηθεια σου Ντίνα και στην οικογένεια σου!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

όχι ριτάκι μου νερό δεν του έβαλα...κι αυτό επειδή παλιότερα μου είχε πεί ο γιατρός μου στην Γερμανία οταν καιγόμαστε δεν βάζουμε νερό πάνω. Απλά του έβαλα την αλοιφή...έκλαιγε μιάμιση ώρα και του έδωσα λίγο την πιπίλα για παρηγοριά γιατι μου πήρε τα αυτιά χαχα...τώρα ΟΚ...κλαίει απλά όταν το θυμάται!

Πάντως η flamigel είναι δοκιμασμένη και πολύ καλή...όταν είχα τον Αστέρη ημερών ήθελα να μεταφέρω το νερό από τον βραστήρα στο θερμός και από την βιασύνη μου γιατι έκλαιγε ο μικρός (τι σπάνιο φαινόμενο τότε χαχα!) μου έπαισε το μισμο το καυτό το νερό στο χέρι και πήγα πήρα αυτή την αλοιφή και μου πήρε το κάψιμο και τον πόνο στο λεπτό!

m57Zp2.png

Κοριτσακια μου σας αφήνω..

Αν δεν λυθει το πρόβλημα με το ιντερνετ, θα πάω στο μαγαζι να σας διαβασω απο εκεί, αν πάλι δεν βολέψει σας ευχομαι ενα ομορφο τριήμερο και να περασετε καλά οτι και να κάνετε..Ευχομαι και η Πικουλίνα να βγουν και να περασουν ενα ξεγνοιαστο τριημερο στο σπίτι τους

Καλη αναρρωση σε όλους

Φιλακια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα!

απο το πρωι σας διαβαζω αλλα δεν εχω προλαβει να γραψω ..χαρηκα με τα νεα του Πανουλη μας!!!μπραβο το αγορι μας αντε με το καλο σπιτι τους!!

Και βλεπω και τα υπολοιπα μωρα μας ειναι καλυτερα...

Και εμεις ειμαστε καλα και εοιμαζομαστε για αναχωρηση το απογευμα ..Σημερα ο Χρηστακος εχει παρτυ στον παιδικο ..βεβαια για στολη δεν το συζηταμε ...ουτε να την βλεπει στα ματια του άλλα του την εβαλα σε μια τσαντουλα μηπως τον πεισουν στο σχολειο ..

Βατραχακιον καλα να περασετε στην εκδρομη σας!!!και ειδες??τσαμπα ανησυχουσες για τον τιμουλη

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

εμείς τελικά την ακυρώσαμε την Καστοριά...θα μείνουμε εδώ παρείτσα μπάμπας, μαμά και γιος μιά και θα μας φύγει ο μπαμπάκας μας την Τρίτη και θέλουμε να το απολαύσουμε οι τρείς μας.

Έπειτα έχω να ετοιμάσω και τα πράγματα του συζύγου και κάποια πράγματα για να πάρει μαζί του...

ριτάκι έριξα και το σιρόπι και θα το αφήσω μέχρι το απόγευμα και μετά θα φτιάξω την κρέμα...πιστεύω πως θα γίνει σούπερ!

m57Zp2.png

Μπραβο σαρδελακι θα σου γινει σουπερ διοτι εχεις χρονο εγω μεσα σε ενα μεσημερι τα εκανα ολα μαζι.

Βρηκες την κρεμα ετσι?θα την ανακατεψεις με τον ενα φακελο γκαρνι και τον αλλο φακελο απο πανω.!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτάκι θα φτιάξω την garni και χώρια την κρέμα έτσι; Κι έπειτα θα ανακατέψω την κρέμα με την μισή σαντιγύ θα βάλω στο εκμέκ και από πάνω την υπόλοιπη σαντιγύ...σωστά;

Ελπίζω να μου γίνει καλό...γιαυτό διάλεξα και μία ολόκληρη μέρα για να το κάνω για να γίνει καλό...εφόσον θα φτιάξω την κρέμα το απόγευμα θα έχει κρυώσει καλά το κανταίφι. Μετά θέλει ψυγείο; Κατανάλωση πότε μπορεί να γίνει ;;; χαχα...ρωτάω γιατι ο άντρας μου δεν θα μπορεί να περιμένει και πολύ για να φάει το πρώτο κομμάτι. Πρώτη φορά πάντως φτιάχνω εκμεκ.

Πάνω στο κουτί από το κανταίφι έχει και μιά συνταγή για τούρτα κανταιφι και λέω να την δόκιμασω σε κάποια φάση κι αυτήν!

Ιωάννα μου πετάξου καλέ να φας ένα κομμάτι!

m57Zp2.png

Ολοσωστα οπως το λες θα το κανεις !!

Ε μετα που θα το βαλεις ψυγειο αστο καμμια ωριτσα!!

Να ξερεις οσο μενει τραβαιε καλυτερα το σιροπακι.Αυριο θα ειναι ακομα καλυτερο.

Θα σου γινει τελειο!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Ολοσωστα οπως το λες θα το κανεις !!

Ε μετα που θα το βαλεις ψυγειο αστο καμμια ωριτσα!!

Να ξερεις οσο μενει τραβαιε καλυτερα το σιροπακι.Αυριο θα ειναι ακομα καλυτερο.

Θα σου γινει τελειο!

σουπερ...! Αλλά μέχρι αύριο σιγά να μην περιμένει ο σύζυξ :lol::lol: είναι γλυκατζής...θα έρθει κι ο πεθερός το απόγευμα ο οποίος είναι επίσης γλυκατζής και θα με βάλουν να το κόψω πρίν την ώρα του :lol:

m57Zp2.png

Που είστε καλέ όλες???????????

Αντε να μονολογήσω λίγο.

Αυριο εχει ενα αποκριατικο παρτυ και θα παω καλως εχοντων των πραγματων την μικρή.

Της πήρα στολή μελισσακι και μιλαμε ειναι τοσο μα τοσο σοβαρη οταν τη φοραει.Και μεσα στο μαγαζι που της δοκιμαζα στολες δεν εβγαλε κιχ.

Θα σας βαλω και φωτο να τη δειτε.

Φέρτε λίγο γλυκάκι και απο εδω...

Μόλις έμαθα οτι θα έρθουν απόψε ενα ζευγάρι φιλικό απο το χωριό για 3ήμερο, οπότε έχω ετοιμάσιες τώρα.

Καλό 3ήμερο σε όλους μας και χωρίς αρρωστούλικα μωράκια!

2518736icehniy3i0.gif1312798akxz1qxk1u.gif

γεια σας κοριτσια.τι κανετε.πριν λιγο γυρισαμε απο παιδατρο.

την εξετασε και ευτυχως δε εχει τιποτα εκτος απο το συναχι .

θα της δινω σιροπακι σπιροπεντ για να προλαβω τον βηχα και να μην μου ξανακανει βροχιτιδα.παντα ετσι την παταμε.

της ειπα για το σκηνικο και μου λεει να δεις τι γινεται στους παιδικους και στους παιδοτοπους.τωρα μου λεει τις αποκριες αρρωστα τα βγαζουν εξω.

εγω αν δεν ειναι καλα δεν θα την παω πουθενα.θα κλειστουμε μεσα.

αχ θελω να πω πολλα αλλα εχω και τον αστυνομο μπεκα εδω και δεν μπορω!!!

τεσπα ο πανουλης πως ειναι??

κωνκωνακι μου καλα εισαι?

κοριτσακια δεν σας διαβασα ακομη.το μεσημερακι θα καθησω.σας φιλω

1654096yn4fep17z7.gif

Γεια σας κοριτσια!

Δεν προλαβαινω να γραψω και πολλα, να πω και παλι περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα! Εχω κι εγω τον Σωτηρακη μου με πυρετο... Ειμαι να σκασω... Δεν τον πηγα πουθενα, παρα μονο σουπερ μαρκετ και σε καμια τραπεζα... Που κολλησε ρε γμτ???

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...