Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

[Βρε Σούλα, όταν λες ότι την Ανδριάννα την προσέχουν οι γιαγιάδες εννοείς ότι την έχουν όλη μέρα σπίτι; Βόλτα πάει πουθενά να παίξει και να βγάλει την ενέργειά της; Αν όχι, πώς θα κουραστεί για να κοιμηθεί το βράδυ;

Δεν την πανε πουθενα γλυκεια μου.

Οταν ειναι καλός ο καιρός την βγαζουν καμμια βόλτα στην αυλή, αλλα τον τελευταιο καιρό βρεχει συνεχεια ή κανει πολύ κρύο οποτε καθονταιι μεσα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον ξυπνησε και ειναι σχετικα καλυτερα...βεβαι ολο το δερμα του ειναι σαγρε..υποβοσκουν τα σπυρια..το προσωπο παλι ειναι φουντωμενο.

Θα δουμε το απογευμα...αχ...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

το έβαλα στον φούρνο και τώρα φτιάχνω και το σιροπάκι να είναι έτοιμο για να περιχύσω το γλυκάκι μετά.

Ριτάκι μου το απόγευμα θα πάτε στον γιατρό;

Χθες βράδυ έστειλα μήνυμα στο Μαράκι αλλά δεν απάντησε...μιλήσατε; Είναι όλα ΟΚ; Από τον Παναγιωτάκη νέα;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

μόλις με πήρε και ίσα που πρόλαβα να μάθω ότι ο Πανούλης είναι απύρετος και το Ευάκι καλύτερα και κλείσαμε γιατι κάηκε ο γιος μου στο τζάκι κι ακόμη κλαίει απαρηγόρητος. Πάω!

m57Zp2.png

Συμπεθέρα μου ,

Πως κάηκε?Είναι πολύ?

Αχ ευτυχως που τα αρρωστουλικα ειναι καλυτερα

δεν τον πήρα χαμπάρι...αλλά γενικότερα πειράζει συνέχεια το τζάκι και ήταν αναμενόμενο...εκεί συνέχεια! Τώρα έφτιαχνα το σιρόπι για το γλυκό κι ακούω την τσιμπίδα να πέφτει και τον Αστέρη να κλαίει...μάλλον έπιασε κάρβουνο...το ένα του το δαχτυλάκι έκανε φουσκάλα :mad: του έβαλα flamigel

m57Zp2.png

Φτάνει καλέ με τα γλυκά πρωί πρωι!

Καλά σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα. Πάω τον μικρό σχολείο και ξαφνικά η θερμοκρασία του αυτοκινητου φτάνει στο κόκκινο:mad:. Κάνω τ/φ στο συνεργείο και μου λέει να το πάω και να το αφήνω να κρυώνει και μετά να ξεκινάω. Αφου φτάνω στο συνεργείο ανακαλείπτω οτι είναι κλειστό και θυμήθηκα που φτιάχναν το καινούριο συνεργείο λίγο πιο πέρα. Για να μην τα πολυλογώ 1 ώρα έκανα να φτάσω στο συνεργείο που κανονικά είναι 5 λεπτα. Και άλλη 1 ώρα για να βρω ταξί να γυρίσω σπίτι. Αυτά! Και να δω πότε θα είναι έτοιμο και πώς θα το πάρω και πως θα παρω τον μικρό απο το σχολείο και ο καλός μου λείπει ταξίδι και και και..... ουφ!

Πετρούλα μου ευχαριστώ, δεν το θυμόμουν καθολου.

Ρίτα μου όπως κατάλαβες μπορεί και πηγαίνει μόνος τουλέτα και μετά βάζει και την πάνα του:lol:! Αστέρι!!!

sardelaki μου έχεις να του βάλεις καμιά κρεμούλα? Και ο Κωνσταντίνος χθες έπιασε την κατσαρόλα που έβραζε και του έβαλα λίγη bepenthol κρέμα.

Συμπεθέρα η Φωτεινούλα μαλλον προτιμάει το Αννα:lol::lol::lol:!

Διαφημίσεις

μόλις με πήρε και ίσα που πρόλαβα να μάθω ότι ο Πανούλης είναι απύρετος και το Ευάκι καλύτερα

Αντε μακάρι! Περαστικά και στους 2 και ο Πανούλης σύντομα να πάει στο σπιτάκι του!

Αχ βρε συμπεθερα η ψυχούλα μου θα πονεσε.

Ευτυχως που ειναι λιγο και ειχες και αλοιφουλα.

ΜΑ και αυτα πια εκει που δεν πρεπει να πανε εκει τρυγυρνανε.Εγώ το τζακι δεν το εχω αναψει καθολου φετος, μονο διακοσμητικο ειναι.

Καλημέρα φιλενάδες!

Ο Πανούλης μας από χτες το μεσημέρι είναι απύρετος!!!!! :-) :-) :-). Χάρηκα πάρα πολύ!!! Αν όλα πάνε καλά και σημερα αύριο θα βγουν! ΟΥΦ! Άντε να περάσει κι αυτό!

Η Εύα συνεχίζει να έχει μπούκωμα, όχι πολύ, αλλά γενικά έχει πάρα πολύ γκρίνια και σπάζεται με το παραμικρό. Λογικό, έχει ταλαιπωρηθεί, την έχει φάει και η κλεισούρα, τι να κάνει το πουλάκι μου?

Εύα μου περαστικά! Πως είστε?

Λαζαρένια να σου ζήσει η ανηψούλα!

Σουλίτσα ξανά στο ξενύχτι ε? Αμαν βρε κοπέλα μου και εσύ, κάθε μέρα μπουζούκια? Καθίστε και μια μέρα σπίτι σας..:lol: :lol: :lol:

Βατραχάκι μου πολύ χάρηκα με τα αποτελέσματα το Τιμούλη! Είδες βρε? Μια χαρά είναι το παιδί! Απλά θα είναι κορμάρα!!! :lol: Να περάσετε τέλεια στο ταξιδάκι σας!

Μαρίνα μου πως είναι η μπεμπούλα?

deleni αγκαλίτσας το αγοράκι σου ε??? Τον γλυκούλη μου! Άντε καλή δύναμη!

κωνκωνακι μου εσύ πως είσαι γενικά?

sunsun θηρίο η κοράκλα σου! Μπράβο! Στου μανώλη την ταβέρνα το λέγαμε κι εμείς παλιά, τώρα το έχει βαρεθεί.

Λοιπόν κορίτσια έχουμε μία γκάμα τραγουδιών πολύ μεγάλη από την αδερφή μου που κάποια στιγμή δούλευε σε παιδικό σταθμό. Κάποια στιγμή θα σας γράψω τα πιο πετυχημένα, αυτοσχεδιάστε λίγο με τη μουσική και θα είναι τέλεια με τα πιτσιρίκια! Το τελευταίο σουξέ που κάνει η Εύα είναι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=VGlsaxbBBV8

Φιλιά σε όλες σας! Πάω γιατί φωνάζει!!!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Ντινάκι μου ωραία ξεκίνησες τη μέρα σου.

Αχ αυτος ο νομος του MERFI ποτέ μου δεν τον χώνεψα!!!

Ελπίζω να σου φτιάξουν γρήγορα το αμαξακι σου γιατι σου δενει τα χερια , λείπει και ο αντρούλης σου..

Οχι ρε γμτ..... 500 ευρω το αυτοκινητο, λές και μας περισσευαν:mad:!

Μαράκι μου βγάλτην λίγο έξω να αναπνευσει καθαρό αέρα! Οταν έχουμε μπούκωμα τον βγάζω λίγο έξω και μετά είναι λίγο καλύτερα. Εγώ εκτός απο το τρέξιμο που έχω ρίξει σήμερα, καλά είμαι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...