Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες τις μανούλες και τα παιδακια!!!!

Πως ειναι σημερα τα αρρωστούλικα μας;;Οι μαμαδες;;

Ας ξεκινησω λοιπόν να σχολιαζω μιας και το πρόβλημα με τη forthnet καλά κρατεί!!!

Λαζαρένια να σας ζήσει η μπέμπα!!!Να ειναι γερή και να σκορπάει χαμόγελα!!Αγχώθηκες καλή μου ε;;Επρεπε μεσα στην αγωνια τους και εκεινοι να σε ενημερώσουν μωρε...Τελος καλό όλα υπέροχα!!

Βατραχακι αστεριας ο Τίμος με τις εξετασεις!!!Κι εσύ όμως δεν το βαζεις κτ, ειπες θα πας ταξιδι και δεν το βγαζεις απο το μυαλό σου, μ'αρέσεις..χαχα

Μαρίνα περαστικά στην τοσοδούλα, μακαρι να ειναι κτ πολύ ελεφρυ και να μην ταλαιπωρηθει η μπουμπου.Μπραβο στον Γιωργο ευσυνειδητος αδερφούλης. Βγηκες καμια βολτίτσα εσυ;;

Κωνκων σου αφιερωνω το τραγουδακι για να το λές στον Κων/νο να το ακουει και το σποράκι

(δεν το θυμασαι απο τα νηπια;;;;)

Εύα πως ειστε σημερα;;Σε επαιρνα χτες τηλ αλλά το ειχες κλειστό..Σου εστειλα μην.

Σαρδελάκι νομιζω τα Σκοπια ειναι πιο κοντα απο την Καβάλα (αντε βρε να παραγγείλεις και τπτ απο τα duty free)..Να παει με το καλό και θα περασει γρηγορα ο καιρός..

Σούλα καλή ειδηση μας εφερες..Θα παρω να ρωτησω στο ΙΚΑ που δουλευει η κουμπαρα μου και θα σας ενημερωσω

Για το κατεψυγμενο κρεας/φαγητο ξερω πως δεν κανει να αποψυχεται σε θερμοκρασια δωματιου γιατι οταν η θερμοκρασία του κρεατος γινει ιδια με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος αναπτυσσονται μικρόβια (αν το εξηγησα καλά...)

Σε φουρνο μικροκυμάτων, στη συντηρηση και κτ απο τρεχούμενο νερό (καλό ειναι κι αυτο να αποφευγεται)

Εμεις χτες βγηκαμε για φαγητό μεγαλη παρεα καθώς γιορταζε ο κουνιαδος μου και ευτυχώς ειμασταν μονοι στο μαγαζί γιατι ο Πριγκιποαναστασης οργιασε για τα καλά..Σκίστηκε και η μπερτα του Πρίγκηπα απο την τρέλα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι καλε εχει διπλα του κατι σκαθαρια φωτιστικα στον τοιχο και τα αναβοσβηνει μονος του..οταν αποφασισει να τν πεσει για υπνο τα σβηνει και πεφτει..χαχα

Αχ μεγαλο σοκ επαθα ολοτσιτσιδο το παιδι χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α καταλαβα, τα θυμαμαι απο τη φωτο...Και εγω του εχω διπλα του ενα μικρο φωτιστικακι που αν σηκωθει το φτανει και παιζει πολλές φορες με το διακοπτάκι..Ακουγες μες τη νυχτα κλικ-κλακ, κλικ-κλακ.. Του το εχω παρει τωρα απο εκει βεβαια..

Διαφημίσεις

Ρίτα καποια στιγμη οταν μπορεσεις ειναι ευκολο να μας βαλεις τους χρονους που πρεπει να μενουν κρεατα και λοιπά τροφιμα στην καταψυξη;;

Καπου ειχα κρατησει ενα περιοδικο gourmet ή κτ τετοιο και δεν μπορω να τα βρω..Εχω πολύ πραγμα στην καταψυξη και θελω να κανω μια εκκαθαριση

Εχω βαλει ενα αρθρο στο μασα θα το βρω κα θα σου βαλω το λινκ

Οσο για το ξεπαγωμα το σωστοτερο ολων ειναι να αποψυχθει σιγα σιγα μεσα στο ψυγειο.

Επιεδη σπανια εχουμε το χρονο να περιμενουμε οι περισσοτερες και εγω το βγαω απο βραδυς στο νεροχυτη ,τωρα το χειμωνα δεν εχει προβλημα το καλοκαιρι ομως ειναι πολυ επικινδυνο και φροντιζω να το βαζω ψυγειο απο βραδυς.Αν δεν το εχω υπολογισει το βαζω σε νερο αλλα οχι ζεστο και αλλαζω συχνα το νερο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Αχ αν και είμαι ξενυχτισα και ΠΑΛΙ με εχει πιασει νευρικο γελιο με τον Γρηγόρη.

ΜΑργαρίτα μου απλα δεν εχω τι να σχολιασω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είδες μωρε το παιδακι σου σε ειδε αυτες τις μερες στεναχωρημενη και μεχρι και ...στριπτιζ σου εκανε για να σε ευθυμησει!(χα χα)

Κάλημέρα σε όλες τις μανούλες και τα μωρακια

Ευχομαι τα αρρωτούλικα να ειναι ολα καλυτερα.

Παω να πιω λιγο καφεδακι με κανενα τσιγαρο για να ξυπνησω και επανερχομαι

Στονε δεν με πειράζει η απόσταση δηλ. το που θα πάει εφόσον ΣΚ θα έρχεται να μας βλέπει. Με πειράζει το γεγονός ότι θα είναι μακρυά κι ότι θα είμαι μόνη τα βράδυα αυτά. Και τα απογεύματα που ξέρω ότι τον είχα εδώ θα με πιάνει φρίκη που δεν θα είναι.

Ριτάκι τρομερός ο Γρηγόρης...αααααααααααααααα όσο για το ξεβράκωμα είμαστε εξπέρ κι εμείς σ΄αυτό !

m57Zp2.png

Καλημέρα!

Μπράβο στον Γρηγοράκη πρωί πρώι μας έφτιαξε τη διάθεση!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ρίτα αστέρι ο γιος!!!!

Κορίτσια εγώ κουτουλάω μετά απο 4 ώρες ύπνου ("σπαστές")... ο γιος μου νομίζω ότι μας βγήκε αγκαλίτσας!!!:lol::lol::lol: Τον είχα απο τις 3.30 μέχρι τις 4.30 αγκαλιά και με περιεργαζόταν ο καλός μου....αν τον άφηνα κάτω ήταν απαρηγόρητος!!!:lol:

Πάω για δουλειά, ελπίζω να έχουμε καλά νέα απο όλα τα αρρωστούλια...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...