Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα στα γρήγορα!

Να ευχηθω τα καλύτερα για την ανηψούλα σας Λαζαρένια μου! Ολόκληρη κοπέλα! Να είναι πάντα γερή!

Μίλησα με την Πικουλίνα το απόγευμα, δεν είναι πολύ καλά κυρίως ψυχολογικά αφου ο Πανούλης είχε πάλι πυρετό και τον παιδεύουν πολύ για να του βρουν φλέβα, αφού είναι λεπτές και σπάνε. Τουλάχιστον είναι η μικρή απύρετη. Ας της στείλουμε όλες τη θετική μας ενέργεια ώστε αύριο να είναι απύρετος ο Πανούλης!

Κι εμείς δεν είμαστε πολύ καλά αφού η τοσοδούλα μου είναι αρκετά μπουκωμένη και ηρεμεί μόνο στο στήθος ή στην αγκαλιά μου! Χτες ξυπνούσε ανά δύωρο! Ευτυχώς ο Γωγουλίνος είναι πολύ συνεργάσιμος και το μεσημέρι που έφτιαχνα σαλάτα άρχισε να κλαίει πάλι η μπουμπούκα και ο Γιωργάκης ήρθε τρέχοντας και μου λέει μαμάααα ουαάαα και με τραβούσε να πάω στη μικρή. Αφού είδε ότι δεν πήγαινα της πήγε εκείνος βιβλία και παιχνίδια μόνο που τα έβαλε μέσα στο πορτ μπεμπέ :lol: ευτυχώς στα πόδια και όχι στο κεφάλι της!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Σαρδελάκι δεν πρόλαβα να γράψω προηγουμένως αλλά τώρα θα το πω....

Όλο το μεσημέρι σε ονειρευόμουν!!!!!:lol::lol::lol::lol: Είμασταν στο σπίτι σου (υποτίθεται) για καφέ και μετά πήγαμε σε μια εκδήλωση και χορεύαμε λάτιν (σάμπα ήταν, τι ήταν δεν ξέρω ) αλλά μιλάμε για πολύ χορό!!!!:lol::lol::lol::lol: Είχαμε μαζί και τα ζουζούνια και ήταν ο Αστέρης ντυμένος πρίγκιπας και η δικιά μου σπανιόλα :lol::lol::lol: Τέτοια κούραση απο όνειρο... πτώμα σηκώθηκα!

Κορίτσια πάω σπίτι, καλό βράδυ σε όλες και ελπίζω αύριο όλοι οι αρρωστούληδες (μαμάδες και παιδάκια) να είναι καλύτερα!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

να ΄σαι καλά ντελενάκι μου που με έκανες να γελάσω...καλέ τί ωραίο όνειρο ήταν αυτό; χαχαχα και τα λατρεύω τα λάτιν.

Μ΄αρέσει όμως που είδες και τα μικρά μας και μάλιστα ντυμένα...

m57Zp2.png

τι κανετε κοριτσια:?::?::?:

ο Πανουλης ακομα πυρετο εχει εεε:?::?::?::-(:-(:-(:-( αμαν πια

Λαζανενια μου ολοψυχα να σας ζησει η μπουμπουκα και εσυ με το καλο κουκλα μου οταν το αποφασισετε για δευτερο μωρακι:):)

σαρδελινα κουραγιο θα κανεις οταν θα φυγει ο ανδρουλης σου και ξερεις αν χρειαστεις κατι εμεις εδω ειμαστε,

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες και από εμένα.

Λαζαρένια να σου ζήσει η ανιψούλα........ένας κορίτσαρος σωστός γενίτσαρος!!!!! Σχετικά με αυτό που σου είπα χτες, για το ντεπόν και το 38, εντάξει δεν έγινε και κάτι που έδωσες με το 37,3, έτσι και αλλιώς είναι ότι πιο ήπιο κυκλοφορεί και το δίνουμε και στα δόντια. Το 38 το έχουμε ως βάση για να δούμε πώς εξελίσσεται ο πυρετός. Το αλγκοφρέν είναι επίσης, αντιπυρετικό - αναλγητικό - αντιφλεγμονώδες και εγώ το βρήκα καλύτερο από το πονστάν. Έχει και γεύση φράουλα.

.

σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια και για ν ανιωσω πιο καλα στο 37,5 της εδωσα...

αλλα ειμαι παρα πολυ στεναχωρημενη και πολυ θυμωμενη.κλαιω απο τα νευρα μου.γιατι τοκοριτσακι μου χειροτερεψε ,χωρις πυρετο βεβαια αλλα ξερω οτι παλι θα της γυρισει σε βηχα οποτε παλι μασκες παλι αντιβιωση και παλι ταλαιπωριακαι ξενυχτια και αφαγιες!!!

κι εχω νευρα με την αναισθησια και την ανευθυνοτητα καποιων γονιων και λυπαμαι που ειναι φιλοι μου αλλα τολεω γιατι ετσι ειναι!γιατι ξερεις οτι το παιδι σου ειναι ντιγκα στην μυξα και κατακοκκινο και ερχεσαι επισκεψη.

σε ρωταω αν ειστε καλα και μου λες ναι.

και μετα κολαει και το δικο μου.κι αυτο γινεται συνεχεια!δηλ ελεος πια!!!

εγω δεν το κανω αυτο.εχω βαρεθει πια.συγνωμη κοριτσια μου τα πα και ξεσπασα.

Καλησπέρα στα γρήγορα!

Να ευχηθω τα καλύτερα για την ανηψούλα σας Λαζαρένια μου! Ολόκληρη κοπέλα! Να είναι πάντα γερή!

Μίλησα με την Πικουλίνα το απόγευμα, δεν είναι πολύ καλά κυρίως ψυχολογικά αφου ο Πανούλης είχε πάλι πυρετό και τον παιδεύουν πολύ για να του βρουν φλέβα, αφού είναι λεπτές και σπάνε. Τουλάχιστον είναι η μικρή απύρετη. Ας της στείλουμε όλες τη θετική μας ενέργεια ώστε αύριο να είναι απύρετος ο Πανούλης!

Κι εμείς δεν είμαστε πολύ καλά αφού η τοσοδούλα μου είναι αρκετά μπουκωμένη και ηρεμεί μόνο στο στήθος ή στην αγκαλιά μου! Χτες ξυπνούσε ανά δύωρο! Ευτυχώς ο Γωγουλίνος είναι πολύ συνεργάσιμος και το μεσημέρι που έφτιαχνα σαλάτα άρχισε να κλαίει πάλι η μπουμπούκα και ο Γιωργάκης ήρθε τρέχοντας και μου λέει μαμάααα ουαάαα και με τραβούσε να πάω στη μικρή. Αφού είδε ότι δεν πήγαινα της πήγε εκείνος βιβλία και παιχνίδια μόνο που τα έβαλε μέσα στο πορτ μπεμπέ :lol: ευτυχώς στα πόδια και όχι στο κεφάλι της!

σε ευχαριστω πολυ μαρινακι μου.κι εσεις περαστικα σας.αρκετα ταλαιπωρηθηκατε.παντως ο γωγουλινος ειναι πολυ συμπονετικος!!!

Σαρδελάκι δεν πρόλαβα να γράψω προηγουμένως αλλά τώρα θα το πω....

Όλο το μεσημέρι σε ονειρευόμουν!!!!!:lol::lol::lol::lol: Είμασταν στο σπίτι σου (υποτίθεται) για καφέ και μετά πήγαμε σε μια εκδήλωση και χορεύαμε λάτιν (σάμπα ήταν, τι ήταν δεν ξέρω ) αλλά μιλάμε για πολύ χορό!!!!:lol::lol::lol::lol: Είχαμε μαζί και τα ζουζούνια και ήταν ο Αστέρης ντυμένος πρίγκιπας και η δικιά μου σπανιόλα :lol::lol::lol: Τέτοια κούραση απο όνειρο... πτώμα σηκώθηκα!

Κορίτσια πάω σπίτι, καλό βράδυ σε όλες και ελπίζω αύριο όλοι οι αρρωστούληδες (μαμάδες και παιδάκια) να είναι καλύτερα!;)

με εκανες και γελασα.εισαι φοβερη!

βατραχινα παλι καλ που στο θυμησα!

σαρδελινα εμεις εδω θα ειμαστε να σου κραταμε συντροφια.μην ανυσηχεις .θα περασει γρηγορα ο καιρος.κι αν ερθουν και οι δικοι σου δεν α το καταλαβεις!

ριτα ευτυχως που ειναι και ορεξατος.αντε περαστικα κι αγυριστα!

στεναχωρηθηκα και για τον πανουλη μας!αντε να τελειωνει ολο αυτο!!!!

σας ευχαριστω ολες σα για τις ευχες σας.να στε καλα να χαιρεστε τα ζουζουνια σας!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσάκια μπήκα μόνο για να σας πω μια ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. Εύχομαι αύριο όλα τα αρρωστούλικα να είναι καλύτερα και ειδικά ο Πανούλης. Φιλιά σε όλες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

lazarenia να σου ζήσει η ανιψούλα!

ρίτα το πουά παιδάκι να γίνει σύντομα ο Γρηγοράκης σου!

περαστικά στην Αλεξάνδρα και στον Πανούλη και από μένα.. το πικουλινάκι περνάει δύσκολα σίγουρα με τους ορούς κτλ.

Εγώ να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας για να μη λέτε πως όλα τα μωρά είναι άρρωστα, η Κατιούλα μας μόνο ένα βηχαλάκι είχε την προηγούμενη βδομάδα, το χειρουργείο τον Δεκέμβρη και την ουρολοίμωξη τον Νοέμβρη (που είχε να κάνει με το ανατομικό πρόβλημα) και τίποτα άλλο. Βέβαια οι δέκα μέρες συνολικά που περάσαμε στο νοσοκομείο ήταν εφιαλτικές, αλλά τουλάχιστον ξεχνιούνται σιγά σιγά. καλά για μήνυμα αισιοδοξίας το πήγα και βγήκε αλλιώς :eek:

Όταν διαβάζω για τα κιλά σας γελάω... η μικρή μου είναι 13.5 !! και να φανταστείτε οτι πολύ συχνά οι γιαγιάδες μου λένε οτι δεν έφαγε πολύ το μεσημέρι...

Κορίτσια να λέτε στα παιδάκια σας το τραγουδάκι "στου μανώλη την ταβέρνα" . Η Κάτια έχει τρελαθεί και το τραγουδάει μόνη της..

C5lUp3.pngMWF6p2.png

Μπραβο sun sun γερη και δυνατη η μικρη παντα!

Και εγω παντως δεν εχω παραπονο μια ωτιτιδα ολη και ολη φετος και μας εκατσε η αλλεργια γμτ...

Τεσπα θα περασει που θα παει..

''Στου Μανωλη την ταβερνα'' το τραγουδουσαμε και εμεις απο πολυ νωρις και συμμετειχε στα μπαμ και στα φςςςς πολυ πλακα! τους αρεσει πολυ!!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!

Καφεδάκι?

1223466aoit948e6k.jpg

Ελπίζω ο Πανούλης να είναι καλύτερα σήμερα! Και κουράγιο στο Pikoulinaki μας!

κικο μου ναι έτσι είπε και ο δικός μου ο γιατρός. Περαστικά για το μπουκωμα, όλοι κάτι έχουμε με τέτοιο καιρό.

λαζαρένια μου να σας ζήσει η μπεμπουλα σας! Μόνο κορίτσια κάνετε στην οικογένεια?:lol: Καλοοοοοο;)!

vatraxaki μου μια χαρά οι εξετάσεις του Τιμούλη! Αντε να περάσετε τέλεια στο ταξιδάκι σας! Εμείς δίναμε σίδηρο για 3 μήνες και κάναμε εξετάσεις και πάλι οι αποθήκες σιδήρου ήταν χαμηλές και έτσι συνεχίζουμε για άλλους 3 μήνες. Αυτό που έλεγες για την όρεξη το πρόσεξα τώρα που ξαναξεκινήσαμε τον σίδηρο και όντως η όρεξη του έχει ανοίξει. Τουλάχιστον ελπίζω να μείνει κανα γραμμάριο πάνω του:D!

sardelaki μου τουλάχιστον να υπάρχει δουλειά! Υπομονη κοριτσάκι μου, άντε θα έρθει και η μανούλα σου σε λίγο να σε ξεκουράσει!

sunsun θρεφτάρι η μικρή!:D Δεν το ξέρω αυτό το τραγούδι με την ταβέρνα του Μανώλη:oops:.

Ρίτα μου πώς είναι σήμερα ο Γρηγόρης?

armaki μου η Ευούλα είναι καλύτερα?

Μαρίνα μου περαστικά στη μπεμπούλα σου!

deleni μου ευχομαι να πάνε όλα καλά!

giovanna μου έχω χάσει επεισόδια, sorry, τί έπαθε το κοριτσάκι σου?

καλημερα μανουλες κ μωρακια,,,,, ειστε καλαααα:?::?::?::?:

λαζαρενια τι κανει η μικρη λαζρενια:?::?: μην απελπιζεσε ολα θα περασουν

κωνκων ωραιο το πρωινο που μας ετοιμασες.

κοριτσακια μου μια γρηγορη καλημερα να σας πω.

λαζαρενια να σας ζησει και η νεα σας ανηψουλα γερη και καλοτυχη να ειναι.

α να σας πω να γελασετε ρωταω την μικρη "φωτεινη πως σε λενε?" και απανταει "αννα"!!!!

θα ξαναρθω μολις τελειωσω την μισθοδοσια.(καθε 5 και 16 του μηνα την εχουμε,...τα νευρα μου)

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Μπραβο sun sun γερη και δυνατη η μικρη παντα!

Και εγω παντως δεν εχω παραπονο μια ωτιτιδα ολη και ολη φετος και μας εκατσε η αλλεργια γμτ...

Τεσπα θα περασει που θα παει..

''Στου Μανωλη την ταβερνα'' το τραγουδουσαμε και εμεις απο πολυ νωρις και συμμετειχε στα μπαμ και στα φςςςς πολυ πλακα! τους αρεσει πολυ!!

ακριβώς έτσι κι εμείς με του μανώλη την ταβέρνα :tongue: συμμετέχει από μικρός στο μπαμ και στο φςςςςς :lol:

και σηκώνεται και στις μύτες, σηκώνει τα χέρια ψηλά, γυρνάει γύρω γύρω και λέει "μαμά ωπαλάκια" :lol:

καλημέρα σε όλες...τί κάνουν τα αρρωστούλικα;

m57Zp2.png

Καλημερα!

Ηρθε η κοπελα που καθαριζει σημερα και ετσι ειμαι πρωινη..

Καλε βατραχακι βγηκαν οι εξετασεις?Τωρα το πηρα χαμπαρι!!Μπρααααααβο!!Μια χαρα ο Τιμουλης!!!

Κων κων μου οντως ισχυει για το σιδηρο το εγραφα και εγω καποια στιγμη αν θυμασαι μου το ειχε πει η ξαδερφη μου που βοηθαει με αυτο τον τροπο στην ορεξη και των δυο κοριτσιων της!

Εμεις κοριτσια μαλλον καλυτερα...τωρα περιμενω να ξυπνησει να τον δω...

Και μιας και εχω χρονο θα σας περιγραψω το Γρηγορη εχθες να πεσετε κατω...

Λοιπον στις 10 το βραδυ κανουμε μπανιο,δινω το φαρμακο του και βαζουμε σταγονες σε αυτια και μυτη...

Τον βαζουμε στην κουνια μετα το γαλα και φυσικα ντουρασελ...επαιζε ,επαιζε ανελεητα...

Με φωναξε για κακα,μετα απο μια ωρα με φωναξε για τσισα..πηγαινοερχομασταν στο γιο γιο εντωμεταξυ ηθελε στο μικρο μου μπανιο και φωναζε ''μαμα κακα, νινι- μπανιο'' χαχα τρελα κεφια ειχε ...

Τεσπα καποια στιγμη γυρω στις 12 πια δεν τον ακουγα λεω θα κοιμηθηκε παω μεσα σιγα σιγα και τι να δω...

Ο Γρηγορης ολογυμνος στην κουνια του..ολογυμνος..ουτε καλτσες,ουτε φανελα ουτε μπιτζαμα τιποτα...τα ειχε πεταξει ολα εξω απ οτην κουνια και την πανα του και ειχε παρει ενα καλαθι που εχω διπλα του στην αλλαξιερα για να βαζω καλλυντικα κτλ(τωρα εχει γινει αποθηκη παιχνιδιων)και καθοταν μεσα σα γιογιο...χαχαχαχαχαχα

Φευγω παω στον ανδρα μου του λεω τραβα να δεις το γιο σου και μαλωσε τον εσυ εγω δε μπορω..ειχα σκασει στα γελια...

Παει μεσα ο ανδρας μου και μενει αφωνος..να προσπαθει να τον μαλωσει και να σκαμε στα γελια..Ο δε Γρηγορης να απλωνει κατω την πανα στην κουνια και να πηγαινει να καθεται απο πανω προσπαθωντας να τη φορεσει...χαχαχαχα

Λεω τωρα θα δω και κανα σκατουλι μεσα στο καλαθι,αλλα ευτυχως δεν ειχε κανει τποτα χαχαχαχα

Μιλαμε το τι γελιο καναμε..(εχει αρχισει τις τελευταιες μερες και τα βγαζει ολα ,τις δε μπλουζες με μεγαλη δειξιοτεχνια ,με μια κινηση τις βγαζει οπως οι ανδρες τις τραβαει απο πισω...).

Αχ θα το βρω παγωμενο καμμια ωρα και ολογυμνο χαχα

Και που ειμαστε ακομα να λετε...

Τελικα 12μιση κοιμηθηκε...το αταραξ τον κανει τουρμπο τελικα!

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...