Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

βατραχουλίνα μου όπου και να πήγαινε ούτως ή άλλως ΣΚ θα έρχεται μόνο...οπότε το ίδιο κάνει!

Διαβάζω λίγο στο ίντερνετ για το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας αλλά απ΄ό,τι βλέπω δεν έχει τρελλές παρενέργειες και χαλάρωσα λιγάκι!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις το καναμε τον προηγουμενο μηνα και δεν μας εκανε τιποτα η γιατρος μου ειπε οτι θα εχει ανυσηχια για 24ωρες αλλα ολα καλα τιποτα δεν ειχαμε ευτυχως!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

κι εγώ διαβάζοντας στο ίντερνετ είδα ότι ίσως τα παιδιά έχουν κάποια ανησυχία στον ύπνο κι ότι μπορεί να εμφανίσει ήπιο πυρετό...

ας μην κάνει τίποτε...γιατι θα είμαι και μοναχούλα!

m57Zp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες και από εμένα.

Λαζαρένια να σου ζήσει η ανιψούλα........ένας κορίτσαρος σωστός γενίτσαρος!!!!! Σχετικά με αυτό που σου είπα χτες, για το ντεπόν και το 38, εντάξει δεν έγινε και κάτι που έδωσες με το 37,3, έτσι και αλλιώς είναι ότι πιο ήπιο κυκλοφορεί και το δίνουμε και στα δόντια. Το 38 το έχουμε ως βάση για να δούμε πώς εξελίσσεται ο πυρετός. Το αλγκοφρέν είναι επίσης, αντιπυρετικό - αναλγητικό - αντιφλεγμονώδες και εγώ το βρήκα καλύτερο από το πονστάν. Έχει και γεύση φράουλα.

Ρίτα καλύτερα θα πάει ο Γρηγόρης σου. Μην ανησυχείς. Λογικά το ΣΚ θα είστε πολύ καλύτερα.

Άρμα πού είσαι; Συνήλθε η Εύα; Είχατε κανένα νέο από τον Πανούλη;

Εύα περαστικούλια σας. Και εγώ έχω ένα μπούκωμα εδώ και 10 μέρες, καλή ώρα όπως η Σούλα, και δεν λέω να συνέλθω. Έχω βαρεθεί να αγοράζω αποσυμφορητικά........μου φαίνεται τα συνήθισα και δεν κάνουν τίποτα. Από χτες βράχνιασα κιόλας.

Βρε Σούλα, όταν λες ότι την Ανδριάννα την προσέχουν οι γιαγιάδες εννοείς ότι την έχουν όλη μέρα σπίτι; Βόλτα πάει πουθενά να παίξει και να βγάλει την ενέργειά της; Αν όχι, πώς θα κουραστεί για να κοιμηθεί το βράδυ;

Βατραχάκι χάρηκα που βγήκαν καλές οι αναλύσεις σας. Μια χαρά είναι ο Τιμούλης σου. Καλά να περάσετε και στο ταξιδάκι σας.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

σ'ευχαριστω γιοβαννα μου!

εσεις ακομη στη διαιτα εισαστε;

Πήρα τηλέφωνο χτες το γιατρό και μου είπε να ξεκινήσω να της δίνω λίγο κρέας, να προσθέσω το αχλάδι, αλλά να μην της δώσω ακόμα λαχανικά, χυμούς, πορτοκάλι και όλα τα φαγητά να είναι άσπρα.

Πήρα τηλέφωνο χτες το γιατρό και μου είπε να ξεκινήσω να της δίνω λίγο κρέας, να προσθέσω το αχλάδι, αλλά να μην της δώσω ακόμα λαχανικά, χυμούς, πορτοκάλι και όλα τα φαγητά να είναι άσπρα.

αχ μωρε η καημενη τι να κανεις ευτυχως την περασε ελαφρια εχασε και βαρος;

Διαφημίσεις

Σουλιτσα ευχαριστουμε πολυ! Το κοιταξα λιγο, τα λεφτα απ'ο,τι καταλαβα δεν ειναι κατι συγκλονιστικο, αλλα θα το ψαξω και περαιτερω... Θα σου πω, θα μιλησω και με το αντιστοιχο τμημα στη δουλεια μου.

Λαζαρενια!!!!!!!!!!!!!! Να σας ζησει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλε τι μπουμπου ειναι αυτη??? Κοριτσαρος!!!!!!!!!!!

Βατραχακι ολα τελεια! Ησυχασες κι εσυ!!! Μπραβο στον Τιμουλη μας!!!!

t7fQp3.png

αχ μωρε η καημενη τι να κανεις ευτυχως την περασε ελαφρια εχασε και βαρος;

Σίγουρα θα έχει χάσει βάρος. Εγώ δεν έχω ζυγαριά ακριβείας για να τη ζυγίσω όμως. 25/2 έχουμε να πάμε στο γιατρό για ζύγισμα και μέτρημα......θα αρχίσω σιγά - σιγά το μπούκωμα μήπως και πάρει κανένα γραμμάριο, διαφορετικά δεν βλέπω να ξεπερνάμε το 9750.

Μια γρήγορη καλησπέρα και απο μένα...

Απο το πρωί διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω τπτ!!!!:lol::lol:

Λαζαρένια μου να σας ζήσει ο κορίτσαρος!!!!!

Βατραχάκι μου ελπίζω να πάτε τελικά αυτή την πολυπόθητη εκδρομή!!!;)

Σαρδελίνα τα Σκόπια δεν είναι τόσο μακρυά...

Κανένα νέο για τον Πανούλη έχουμε;

Εμείς τελικά την Τρίτη θα πάμε σε παιδογαστρεντερολόγο και θα δούμε αν έχει κάτι ο μικρούλης...

Σας αφήνω και ελπίζω να τα πούμε αργότερα...φιλιά σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

γιοβαννα μου μην στεναχωριεσαι θα τα παρει γρηγορα αυτα που εχασε ;)

deleni μου ευχομαι να πανε ολα καλα και να παμε να ξεσκασουμε γιατι το επομενο 3ημερο θα ειναι στην κλινικη ;)

κανενα νεο απο το πικουλινακι εχουμε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...