Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

τελικα πηγες ο αντρας μου κι απο την παιδιατρο και ειδε τις εξετασεις μας ολα καλα λεει ειναι και δεν χρειαζεται να παρουμε κατι ο σιδηρος μας ειναι στο οριο αλλα οι αποθηκες σιδηρου ειναι καλες οποτε δεν περνουμε σιδηρο και μας ειπε οτι αφου ολα ειναι καλα θα μεγαλωσει ετσι αδυνατουλης ;)

τελικα θα παμε και το ταξιδακι μονοι μας αλλα οχι Ναουσα λιγο εξω απο Βεροια κοντα στο Σελι βρηκα δωματιο γιατι το αλλο το ειχαμε ακυρωσει αλλο αυτο που βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο ειναι πιο καλο ειναι ξενωνας με τζακι και τζακουζι και δικο του κουζινακι για τον μικρο!

ευχομαι να μην μας τυχει καμια στραβη κι ολα να πανε καλα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ευτυχως που πρόλαβα να το βαλω πριν να σχολασω (χι χι)

Τελος παντων ψαξτε το κοριτσια γιατι μας ρουφαν το αιμα.Εγώ και 50€ να ειναι να παρω πισω θα την κανω την αιτηση.

Μαργαριτα δεν ξαναμπηκες να μας πεις για το μικρουλη .Ελπιζω να βελτιωθηκε.

Αχ ελπιζω να ειναι καλυτερα και ο Πανούλης μας.

Διαφημίσεις

τελικα πηγες ο αντρας μου κι απο την παιδιατρο και ειδε τις εξετασεις μας ολα καλα λεει ειναι και δεν χρειαζεται να παρουμε κατι ο σιδηρος μας ειναι στο οριο αλλα οι αποθηκες σιδηρου ειναι καλες οποτε δεν περνουμε σιδηρο και μας ειπε οτι αφου ολα ειναι καλα θα μεγαλωσει ετσι αδυνατουλης ;)

τελικα θα παμε και το ταξιδακι μονοι μας αλλα οχι Ναουσα λιγο εξω απο Βεροια κοντα στο Σελι βρηκα δωματιο γιατι το αλλο το ειχαμε ακυρωσει αλλο αυτο που βρηκα μετα απο πολυ ψαξιμο ειναι πιο καλο ειναι ξενωνας με τζακι και τζακουζι και δικο του κουζινακι για τον μικρο!

ευχομαι να μην μας τυχει καμια στραβη κι ολα να πανε καλα!

Τελεια νεα γλυκεια μου.

Και να τα ξαναπω .ΚΑΙ από τη Βέροια είμαστε μισή ώρα.

Αν μπορέσουμε να το παλεψουμε για εκεινο το καφεδακι!!!!

1479603ou32ggymb3.gif

ναι ναι ηρθε ο πελαργοςςς!!!!

1503898xgfhjfsido.gif

παρτε και ενα γλυκακι κοριτσακια μου για την νεα μας μπουμπου που ηρθε στην οικογενεια.ενα θρεφταρι 3,810 ετοιμο για το πασχα:lol::lol::lol:

η γεννα ηταν φυσιολογικη ,πολυωρη βεβαια αλλα ολα πηγαν καλα.

στο τσακ προλαβανε τηνκαισαρικη.(οταν σου λενε για καισαρικη κατι παθαινεις και τα δινεις ολα μου φαινεται.ετσι επαθα κι εγω)

σπασανε τα νερα της χθες το απογευμα στις 7 και γεννησε σημερα στις 12 το μεσημερι.βεβαια οι πονοι οι δυνατοι ξεκινησανε στις 8 το πρωι αφου την βαλανε ορο.της το τραβηξανε στο τελος με βεντουζα γιατι εκτος απο μεγαλο ηταν και ψηλα το μωρο.ουφφφφ παει κι αυτο ...

επισκληριδιο δεν εκανε τελικα αλλα ουτε και τα βλαστοκυτταρα που λεγαμε με την βατραχινα.

τωρα ξεκουραζεται.

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια μου.

ευχομαι και στις εγκυμονουσες μας τωρα καλη λευτερια με εναν πονο!!!

σουλιτσα εγω γεννησα στις 19\4.παλι απ εξω θα μεινω???:-(:sad:

1654096yn4fep17z7.gif

Γεια σας κορτισια..

Νομιζω εχουμε βελτιωση αλλα δεν το λεω και με σιγουρια διοτι που και που φουντωνει και μετα απο λιγο ηρεμει.

Ειναι και στη διαιτα το μικρο μου τωρα που του ανοιξε η ορεξη και τον λυπαμαι.

Βγηκαμε μια μικρη βολτιτσα εδω στη γειτονια να παρει λιγο αερα σημερα που ειχε λιακαδα και γυρισαμε.

Αυριο εχουμε παιδιατρο..ας εχει περασει το αυτι τουλαχιστον διοτι με τα σπυρια δε βλεπω φως θα τραβηξει μακιρα η βαλιτσα.

Αυτααα

Φιλια σε ολες

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

να σας ζήσει λαζαρένια...

και μιά και ανέφερε η κωνκων σήμερα τον σύζυγο αν ξαναγύρισε από Καβάλα...εκεί δεν πήγε, ακυρώθηκε αυτό . Κι όπως φαίνεται από Τρίτη θα φύγει για Σκόπια, θα δουλέψει εκεί, δεν ξέρουμε ακόμη πόσο καιρό θα είναι εκεί!

m57Zp2.png

Λαζαρενια να σας ζησει!!!!

Καλε κανετε μεγαλα μωρα εσεις στο σοι σας!Φτου φτου!

Σκοπια σαρδελακι ε?Πω πω ψιλοπακετο..για ποσο καιρο?

πακέτο φιλενάδα :-(

το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι θα έρθουν οι γονείς μου τέλη Φεβρουαρίου και θα τους έχω αυτούς 2 εβδομάδες!

Δεν ξέρω ακόμη πόσο καιρό θα καθίσει...θα τον ενημερώσουν μετά!

m57Zp2.png

Lazarenia μου να σας ζησει!!!!

Σουλα μου θα σου στειλω αυριο πμ μακαρι να βολεψει να σας δουμε!

ριτα μου αφου πηρε και τον αερα του ο μικρος μια χαρα περδικι θα γινει!

το αυτι του τι λεει οτι του ποναει ακομη;

σαρδελινα μου ακυρη η καβαλα ε;παντως απο τα σκοπια ηταν καλυτερα να ερθει εδω ευτυχως θα εχεις παρεουλα τους δικους σου!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...