Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

λαζαρενια περιμενουμε τα ευχαριστα!

Αχ βρε Ευάκι μου...μακάρι να σας περάσει γρήγορα!

Εγώ να δεις πόσο το εύχομαι!!!!Φιλάκια στο Αστεράκι σου!!! Καλέ κούκλα μου πρέπει να σε πληρώσω για την κρεμούλα!!!!Απο εβδομάδα θα το κανονίσουμε έτσι???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Πετρούλα μου αλήθεια γιατί δεν κάνει να ξεπαγώνει το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου???? Δεν το ξέρω αυτό.Και τον κιμά πως τον ξεπαγώνεις γιατί στο ψυγείο θα θέλει πάρα πολύ ώρα ούτε μια νύχτα δεν νομίζω πως φτάνει.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Πετρούλα μου αλήθεια γιατί δεν κάνει να ξεπαγώνει το κρέας σε θερμοκρασία δωματίου???? Δεν το ξέρω αυτό.Και τον κιμά πως τον ξεπαγώνεις γιατί στο ψυγείο θα θέλει πάρα πολύ ώρα ούτε μια νύχτα δεν νομίζω πως φτάνει.

ουτε εγω το ειχα ακουσει αυτο... παντως επειδη ειμαι ξεχασιαρα παντα τα ξεπαγωνω στον φουρνο μικροκυματων

Διαφημίσεις

fast η εταιρεια αυτη ειναι του ομιλου eurobank .περσι ειχαμε ασπις αλλα εκλεισε και μειναμε ξεκρεμαστοι .πιστευω οτι η eurobank δεν διατρεχει κυνδυνο ..

να σου δωσω τα στοιχεια του ασφαλιστη μου αλλα να σε ενημερωσω οτι ειναι στην Αθήνα αν θες ομως να τον ρωτησω αν εχουν καποιο συνεργατη Θεσσαλονικη

cca53e644d.png

eTRlp2.png

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ!!ν αστε καλα!!!

συνεχιζουνε ομως να μην το σηκωνουν και ανυσηχω!

το μονο που εμαθα ειναι οτι χθες βραδυ της σπασανε τα νερα ενω ειχε πητ 21 /2!

eva rafaela περαστικα κ σε εσας.κι εμεις μια απο τα ιδια.μεσα και πουθενα απο οτι βλεπω!!!

θα σας πω νεα μου μολις μαθω.μα θα σκασω τωρα!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Ουφ να ' μαι και εγώ.

Εχει ποση ωρα που προσπαθω να βρω ακρη για τα χρηματα που δικαιουνται οι μητερες που ειναι ασφαλισμενες στο ΙΚΑ συμφωνα με την νεα εγκυκλιο για το 50% των

εισφορων τους.

Lazarenia μου μην ανυσηχεις βρε ολα καλα θα ειναι.Γραψε μας τα νεα σας.

Ευακι μου περαστικα σας.

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου σύμφωνα με μια νεα αποφαση δικαιουνται οι μητερες που γεννησαν μετα τις 30-4-2008 και ειναι στο ΙΚΑ μειωση 50% στις εισφορες του κλδαου κυριας ασφαλισης για τους 12 μηνες που ακολουθουν τον μηνα του τοκετού.

Δηλαδη περνουμε πισω αυτα τα χρηματα απο το ΙΚΑ.

αν τα υπολογισα σωστά εμενα μου βγαινουν γυρω στα 360€ και φυσικα γιατι να τα αφησω?

Εχει θεμα και στο παρεντς που τα λενε και αναλυτικα και εχει και την εγκύκλιο.

Εγω θα παρω αυριο να ρωτησω στι ΙΚΑ της περιοχής μου.

Γεια σας κοριτσια!!!

Δεν προλαβα να διαβασω και πολλα πολλα! Περιμενουμε νεοτερα απο τον Πανουλη μας απ'ο,τι καταλαβα! Αντε να συνελθει το πουλακι μου, πολυ παιδευτηκε... Περαστικα και στα υπολοιπα παιδακια!!!

Λαζαρενια περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!

Σουλα για βαλε το λινκ να ξεστραβωθουμε! Λεφτα απο το πουθενα, η καλυτερη μου!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...