Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

σαρδελακι eurolife σου καλυπτει τα παντα απο την στιγμη που κανεις εισαγωγη στο νοσοκομειο καθωε και εκτακτα περιστατικα ..πχ (χτυπαμε ξυλο)πυρετος υψηλος , ατυχημα κατι που θα ηθελες να πας δλδ σε εξωτερικα ιατρεια νοσοκομειου .Και σου καλυπτει και τις εξετασεις αμα χρειαστουν.δεν σου καλυπτει προληπτικες εξετασεις οπως εκανε η βατραχινα .πληρωνουμε γυρω στα 300-350 ευρω τον χρονο .

Υπαρχει και πακετο και για προληπτικες εξετασεις και για εξετασεις να δουν το παιδι χωρις να εχει προβλημα αλλα ανεβαινει αρκετα γυρω στα 650 ευρω

εγώ την θέλω περισσότερο για νοσηλεία και όλα αυτα που έγραψες...και όχι για προληπτικές εξετάσεις.

Δηλαδή αν είχα αυτή την ασφάλεια με το περιστατικό που είχαμε θα μπορούσαμε να είχαμε πάει σε ιδιωτική κλινική χωρίς να πληρώσω μία;

m57Zp2.png

Καλημέρα και απο'μένα.

Χαίρομαι που ο Πανούλης είναι λίγο καλύτερα, μέρα με την ημέρα θα αναρρώνει τελείως το πουλάκι μου.

Ριτάκι μην ανησυχείς και εσείς θα καλύτερεύετε κάθε μέρα ολοένα και περισσότερο.

Αρμάκι πολλά φιλιά και στη δική σου κορούλα , να φύγουν και να μην ξανάρθουν αυτές οι ιώσεις.

Περάστικά μαμά και κόρη Λαζαρένια και σε εσάς.

Ιωαννούλα μπράβο που κοιμηθήκατε καλύτερα , βλέπω έχεις πάρει μεταπτυχιακό στα παιδιατρικά φάρμακα , αφού ήξερες το δικό μου που το θεωρούσα απίθανο τότε δεν παίζεσαι.

Βατραχάκι , είδες που όλα είναι μια χαρά , μπράβο ηρέμησε και εσύ τώρα γιατί δεν κάνει να αγχώνεσαι στην κατάστασή σου.

Πετρούλα καλό μαγείρεμα , εγώ πάντως να σας πω την αλήθεια τώρα το χειμώνα τα κρέατα τα βγάζω απο βραδύς να ξεπαγώσουν σιγά σιγά σε θερμοκρασία δωματίου γιατί στη συντήρηση δεν ξεπαγώνουν ιδιαίτερα.

Κυρία Φωτεινή δεν παίζεστε με τις εξορμήσεις που κάνετε, σαν τον άντρα μου και εσείς με τα γλυκά κάθε βράδυ ,έχουμε φαντάσματα στο σπίτι που τρώνε σοκολάτα και ξαναπέφτουν για ύπνο , αυτά τα φαντάσματα όμως δεν βαρυστομαχιάζουν με τίποτα.

Κωνκωνάκι , με το καλό και εσείς να πάτε στο γιατρό , πάντως ρώτησα και έναν γυναικολόγο που έχουμε εδώ στην εταιρεία για την υδρονέφρωση και μου είπε ότι είναι κάτι που μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης έχει διορθωθεί και ελέγχεται συχρόνως. Επομένως μη σε ανησυχεί καθόλου κοπέλα μου.

Βικάκι καλορίζικο το επιπλάκι σου.

Σαρδελάκι δεν μας κέρασες που δεν μας κέρασες κεφτεδάκι , τουλάχιστον απο εκμέκ θα κεράσεις τίποτα ή μπα;

Σουλίτσα δυστυχώς με τον ύπνο δεν ξέρω τι μπορεί να βοηθήσει, μήπως κοιμάται πολύ το μεσημέρι και γι'αυτό δεν υσηχάζει η ζουζούνα το βράδυ;

Εμείς ευτυχώς είμαστε πολύ καλύτερα με το μπούκωμα και το οτριβίν αλλά και εμάς χθες το βράδυ 3 φορές ξύπνησε και δεν έλεγε να ηρεμήσει.

Αυτά απο 'μένα για σήμερα, δεν θα μπορέσω να σας ξαναμιλήσω θα φύγω και νωρίς απο τη δουλειά γιατί θα πάω σε μια κηδεία του μπαμπά μιας φίλης μου και είμαι και εγώ κάπως.

Φιλιά σε όποιο κοριτσάκι ξέχασα

Ναι σαρδελακι αυτο ακριβως καλυπτει ..μονο επειγοντα περιστατικα!!!θα ειχες παει σε ιδιωτικο και δεν θα ειχες πληρωσει ουτε ευρω..

και εμεις για αυτο το κανουμε για το αχρειαστο της υποθεσης..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ναι σαρδελακι αυτο ακριβως καλυπτει ..μονο επειγοντα περιστατικα!!!θα ειχες παει σε ιδιωτικο και δεν θα ειχες πληρωσει ουτε ευρω..

και εμεις για αυτο το κανουμε για το αχρειαστο της υποθεσης..

επιλέγεις και δωμάτιο π.χ.;

m57Zp2.png

Γειά σας κορίτσια τι κάνετε????

Εμείς όχι και τόσο καλά.Η Ραφαέλα συνεχίζει το μπούκωμα , ο βήχας χειροτέρεψε χθες το βράδυ , το πουλάκι μου δεν μπορούσε να κοιμηθεί.Της έδωσε κατά της 2,00 όμως Zirtek και εκεί ηρέμησε και κοιμήθηκε.Σήμερα ο βήχας δεν είναι τόσο έντονος αλλά το μπούκωμα υπάρχει.

Και να σας πω και ένα νέο?? Σήμερα είμαι και εγώ χάλια , έχω φοβερό μπούκωμα δεν μπορώ να αναπνεύσω και πονάει το κεφάλι μου.

Πετρούλα μόνο στο δικό σου μηνυμα έπεσε το μάτι μου.Όχι εγώ δεν έβαλα forthnet , εγώ έχω Tellas.

Πάω να σας διαβάσω μέχρι να φύγω.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια μαλλον γεννησε και η αλλη μου αδερφουλα αλλα κανεις δεν τοσηκωνει το τηλεφωνο!!!!

εχω πολυ αγωνια!!!

Λαζαρένια μου νας σας ζήσει βρε!!!!! ΄Ολα θα είναι μια χαρά θα δεις. Αμα μάθεις νέα να μας πείς!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

σαρδελακι eurolife σου καλυπτει τα παντα απο την στιγμη που κανεις εισαγωγη στο νοσοκομειο καθωε και εκτακτα περιστατικα ..πχ (χτυπαμε ξυλο)πυρετος υψηλος , ατυχημα κατι που θα ηθελες να πας δλδ σε εξωτερικα ιατρεια νοσοκομειου .Και σου καλυπτει και τις εξετασεις αμα χρειαστουν.δεν σου καλυπτει προληπτικες εξετασεις οπως εκανε η βατραχινα .πληρωνουμε γυρω στα 300-350 ευρω τον χρονο .

Υπαρχει και πακετο και για προληπτικες εξετασεις και για εξετασεις να δουν το παιδι χωρις να εχει προβλημα αλλα ανεβαινει αρκετα γυρω στα 650 ευρω

Με ενδιαφερει και εμενα αυτο....

Ειναι "καλη" εταιρεια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...