Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια σας αφήνω, πάω να παρω φρεσκο κοτοπουλάκι και θα το κανω με πατατουλες τηγανιτες..

Ελπίζω το απόγευμα να μπορεσω να σας διαβασω, αλλιως αυριο θα ραδιασω παλι το μονολογο μου

Καλη αναρρωση σε όλους και αυριο να ειστε περδικια μωρε, ερχεται τριήμερο..

Φιλακια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια πηγε ο αντρας μου και πηρα τα αποτελεσματα!

μου ειπε οτι ολα ειναι καλα μονο λιγο ο αιματοκριτης ειναι στο οριο αλλα οι αποθηκες σιδηρου ειναι καλε και η καλιεργεια ουρων κι αυτη καλη!

ουφ ευτχως ολα καλα θα τα παω και στη γιατρο να τα δειξω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Φιλακια Πετρουλα,

Καλό μαγείρεμα.

Φωτεινή μου φερε την Φωτεινούλα να κανει παρεα με την Ανδρεάννα.Θα έχουμε το τελειο ρεπερτόριο, μια και η δική μου τετοιες ώρες τα θυμαται ολα (χα χα)

κοριτσια πηγε ο αντρας μου και πηρα τα αποτελεσματα!

μου ειπε οτι ολα ειναι καλα μονο λιγο ο αιματοκριτης ειναι στο οριο αλλα οι αποθηκες σιδηρου ειναι καλε και η καλιεργεια ουρων κι αυτη καλη!

ουφ ευτχως ολα καλα θα τα παω και στη γιατρο να τα δειξω!

Αντε είδες ολα καλά είναι με το παληκαρακι μας.

Πολύ χάρηκα.

Διαφημίσεις

stone γιατι δεν κανει σε θερμοκρασια δωματιου?ειδκα τωρα τον χειμωνα?

εγω ποτε δεν το ξεπαγωνω σε φουρνο γιατι δεν ξεπαγωνει ομοιομορφα και το φοβαμαι.

εγω κανω και το αλλο.επειδη τα χωριζω τα κρεατα σε πολυμπανκ τα βαζω σε μια λεκανη με ζεστο νερο και ξεπαγωνει.

αχ κοριτσια εμενα γιατι δεν μου εχουν πει ποτε για το αεριους ???ειδικα οαν ειχε εντονο βηχα?σιροπι ειναι ?

αχ αυτο το σπιτι μου!!!ολο το καθαριζω κιολο βρωμικο ειναι....μηπως πρεπει να αλλαξω???

1654096yn4fep17z7.gif

stone γιατι δεν κανει σε θερμοκρασια δωματιου?ειδκα τωρα τον χειμωνα?

εγω ποτε δεν το ξεπαγωνω σε φουρνο γιατι δεν ξεπαγωνει ομοιομορφα και το φοβαμαι.

εγω κανω και το αλλο.επειδη τα χωριζω τα κρεατα σε πολυμπανκ τα βαζω σε μια λεκανη με ζεστο νερο και ξεπαγωνει.

αχ κοριτσια εμενα γιατι δεν μου εχουν πει ποτε για το αεριους ???ειδικα οαν ειχε εντονο βηχα?σιροπι ειναι ?

αχ αυτο το σπιτι μου!!!ολο το καθαριζω κιολο βρωμικο ειναι....μηπως πρεπει να αλλαξω???

lazarenia μου και εγω ετσι ξεπαγωνω το κρεας συνηθως.

Τώρα στο θεμα του αεριους τι να πεις ο καθε παιδιατρος εχει τα δικα του.

Και οσο για σπιτι ασε μην το συζητας.

Ξεπατωνομαι στις δουλειες και νομιζω οτι εχω να καθαρισω ενα μηνα.

Διαφημίσεις

Ναι λαζαρενια μου σιροπι ειναι με γευση τσιχλοφουσκας ..

Βατραχακι μπραβο ο τιμουλης μας!!!

καλοοο!!!αλλα δεν θυμαμαι κλαθολου τι αντιβιωση ειχαμε παρει οταν μπηκαμε στο νσοσοκομειο.μαλλον σεκλορ..δεν θυμαμι ποτε να μου δωσανε κατι τετοιο εκτος απο μασκα και σιροπια οπως σπιροπεντ ,προσπαν.τι να πω?θα την ρωτησω.

αρχισε βιχαλακι η μικρη!!!αχχχχχχχχχχχχχχχχ

1654096yn4fep17z7.gif

:lol::lol: της άνοιξαν την όρεξη τα παλικάρια μας καλέ :lol::lol:

όσο για το ντεπόν κι εγώ δίνω στο 37.5 Γιοβαννα μου με συμβουλή γιατρού!

Αχ Σαρδελακι και εμεις για αυτο την καναμε ..μετα απο την ταλαιπωρια με τα ποδια και αφου ειδαμε πως λειτουργουν στο παιδων και πως στο ιδιωτικο καναμε ασφαλεια για να ειμαστε πια καλυμενοι ,εμεις να φανταστεις δεν εχουμε ιδ. ασφαλεια μονο ο Χρηστος ααα και το σπιτι χαχαχα

σε ποιά ασφάλεια είστε; Τί συμπεριλαμβάνει; Σου καλύπτει τα πάντα; Πόσο είπες τον χρόνο;

m57Zp2.png

σαρδελακι eurolife σου καλυπτει τα παντα απο την στιγμη που κανεις εισαγωγη στο νοσοκομειο καθωε και εκτακτα περιστατικα ..πχ (χτυπαμε ξυλο)πυρετος υψηλος , ατυχημα κατι που θα ηθελες να πας δλδ σε εξωτερικα ιατρεια νοσοκομειου .Και σου καλυπτει και τις εξετασεις αμα χρειαστουν.δεν σου καλυπτει προληπτικες εξετασεις οπως εκανε η βατραχινα .πληρωνουμε γυρω στα 300-350 ευρω τον χρονο .

Υπαρχει και πακετο και για προληπτικες εξετασεις και για εξετασεις να δουν το παιδι χωρις να εχει προβλημα αλλα ανεβαινει αρκετα γυρω στα 650 ευρω

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...