Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βικάκι μου, καλορίζικο το επιπλάκι! Η Φωτεινή τι έγινε τελικά? Είναι καλά?

καλα ειναι για την ωρα αλλα με ξερεις πως ειμαι εγω...σ'ευχαριστουμε κουκλιτσα μου.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

joa μου με ενδιαφέρει για ιδιωτική ασφάλεια για το μωρό τουλάχιστον..αχρείαστει να είναι αλλά όταν νοσηλευτήκαμε παρακαλούσα να είμασταν σε ιδιωτική κλινική πραγματικά.

Λαζαρένια σιγα την νοικοκυρά που είμαι καλέ...όταν έχω μεγάλα κέφια φτιάχνω κι εγώ το κατιτις.

Βατραχουλίνα μου καλά αποτελέσματα!

m57Zp2.png

Αχ Σαρδελακι και εμεις για αυτο την καναμε ..μετα απο την ταλαιπωρια με τα ποδια και αφου ειδαμε πως λειτουργουν στο παιδων και πως στο ιδιωτικο καναμε ασφαλεια για να ειμαστε πια καλυμενοι ,εμεις να φανταστεις δεν εχουμε ιδ. ασφαλεια μονο ο Χρηστος ααα και το σπιτι χαχαχα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Το atarax για τί το δίνετε?

vatraxaki μου τί αποτελέσματα περιμένεις?

λαζαρενια μου ελπίζω να σας περάσει και στις 2.

Ριτάκι μου υπομονη! Θα του περάσουν πού θα πάει! Ευτυχώς ο Γρηγοράκης είναι κεφάτος!

Λαζαρένια σιγα την νοικοκυρά που είμαι καλέ...όταν έχω μεγάλα κέφια φτιάχνω κι εγώ το κατιτις.

Συμπεθέρα μου ,

Εχω δει τις δημιουργειες σου στο Massa !!!!!Απαιχτες.

Μια χαρα νοικοκυρα εισαι καλε μην ντρεπεσαι!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια να ρωτησω κτ ασχετο;;

Οταν θελω να ξεπαγωσω κρεας το βγαζω αποβραδις και το βαζω στο ψυγειο-ξερω οτι δεν κανει να αποψυχεται σε θερμοκρασια δωματίου.Ποτε όμως δεν προλαβαινει να ξεπαγώσει καλά και το βαζω λιγακι στο φουρνο μικροκυματων. Τωρα που θελω να επιστρεψω και να ξεπαγωσω κοτοπουλο σε μπουκιτσες αν το ριξω ετσι στην κατσαρόλα υπάρχει πρόβλημα;;

Ντίνα το αταραξ ειναι για τον βηχα, αλλά θελω κι εγω να μαθω λεπτομερειες

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Κωωκων το αταραξ ειναι σαν το αεριους . ο γιατρος μας το δινει στο μικρο οταν δεν μπορει να κοιμηθει το βραδυ απο το βηχα και ηρεμει τα πνευμονια και κοιμαται σαν αγγελος !!

βεβαια εχει τετοια δραση αμα το δωσεις βραδυ και μια φορα την μερα αμα το δωσεις σαν τα κοριτσια 3 φορες την μερα δεν εχει τοσο δραστικα αποτελεσματα

Ρωτα τον γιατρο σου , εμας σε περιοδους εντονου βηχα ειναι το μονο που μας σωζει ..εγω δινω ετσι να παρεις μια γευση 2.2 μλ

να συνοψισω ειναι αντισταμινικο καταλληλο για αλλεργιες ,μπουκωματα ,βηχα κλπ.

Επεξεργάστηκαν by joa

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πετρούλα ,

Μήπως να το έβαζε σε ενα ταπεράκι με νερο ?θα ξεπαγώσει πιο γρήγορα.

Εγω τουλαχιστον ετσια κανω οταν βιαζομαι.

Το atarax απο οσο γνωρίζω ειναι αντιισταμινικο αλλα εχει φερνει υπνηλία οποτε ηρεμει το μωρο και κοιμαται.

Καλημέρα μανούλες….:):)

ελπιζω να ειστε ολες και τα μωρακια καλα

Ξημερώματα 5 το πρωί κάθισα και σας έγραψα ένα κατεβατό…άλλα μέσα στο σκοτάδι πάτησα ένα κουμπί και έσβησαν όλα…..:(

Λοιπόν η Φωτεινή κοιμήθηκε μαζί μου χτες διότι η Βίκυ είχε συμμαζέματα με το έπιπλο …και πραγματικά σαν μωρό κάνει.. το χάρηκε πολύ και πραγματικά είναι πολύ ωραίο.:)

Όπως έλεγα η Φωτεινή ξύπνησε στις 4.00 με κλάμα και λίγο μπούκωμα, την έβαλα όρο και μετά το ρούφηξα και έτσι ανακουφίστικε … άλλα είχαμε γλέντια… με έβγαλε τις βλεφαρίδες μου καθώς έλεγε…ματα. μύτη, τομα…δηλαδή ..μάτι, μύτη, στόμα…..και γελούσε.

Είπε όλα τα τραγουδάκια που της αρέσουν…με δίκια της διάλεκτο…και εγώ ήμουν η ακροάτρια χα χα χα .:):):)

Έλα ντε που όταν επιτέλους κοιμήθηκε με έπιασε μια λιγούρα και έκανα επιδρομή στο αγαπημένο χώρο του σπιτιού μου…στην κουζίνα.:cool::cool:

Έφαγα 2 τυρόπιτες, 2 καριοκες, και 2 mars μικρά…θα με ρωτήσετε τώρα γιατί όλα από 2…..εεεε κρίμα να είναι μόνα τους ας έχουν παρεουλα χα χα χα χα.

Προσπάθησα να κοιμηθώ μετά άλλα που να με πάρει ύπνος από την βαρυστομαχιά.

τωρα μολις τελειωσα παλευοντας με την Φωτεινη για να φαει 5 κουταλακια φρουτοκρεμα ....για να δουμε στο δευτερο μπουκαλι μουρουνελαιο θα δουμε εσθητα την διαφορα... η θα μας μεινει μονο η αγωνια.:confused::confused:

αχ ρε Βικυ σε λιγο θα σε παρακαλαω να παω εγω στην δουλεια σου και εσυ να παλευεις με την μικρη:lol::lol::lol:

Κωωκων το αταραξ ειναι σαν το αεριους . ο γιατρος μας το δινει στο μικρο οταν δεν μπορει να κοιμηθει το βραδυ απο το βηχα και ηρεμει τα πνευμονια και κοιμαται σαν αγγελος !!

βεβαια εχει τετοια δραση αμα το δωσεις βραδυ και μια φορα την μερα αμα το δωσεις σαν τα κοριτσια 3 φορες την μερα δεν εχει τοσο δραστικα αποτελεσματα

Ρωτα τον γιατρο σου , εμας σε περιοδους εντονου βηχα ειναι το μονο που μας σωζει ..εγω δινω ετσι να παρεις μια γευση 2.2 μλ

να συνοψισω ειναι αντισταμινικο καταλληλο για αλλεργιες ,μπουκωματα ,βηχα κλπ.

Α καταλαβα. Εγω χρησιμοποιω το αεριους πριν τον ύπνο. Θα πάρω και το αταραξ να υπάρχει.

Διαφημίσεις

Πετρούλα με το κοτόπουλο εγώ ποτέ δεν πειραματίζομαι ..θα σου έλεγα να αγοράσεις άλλο και αυτό που έχεις να το ξεπαγώσεις μια άλλη φόρα.

τα βάζω ολα μέσα στο ψυγείο να ξεπαγώσουν

Κοριτσια το αταραξ ομως ειναι κυριως αντισταμινικο τελειως αλλη συσταση απο το aerious.

Kαι πρεπει να χρησιμοποιειται με φειδω διοτι το συνηθιζει οοργανισμος.

Επισης για το αταραξ δεν ισχυει ηη ποσοτητα 2,5 ml δλδ ενα κουταλακι του γλυκου για ολα τα παιδακια οπως στο aerius.To atarax το χορηγει μονο ο παιδιατρος στη σωστη δοση.

Αντιστοιχης ομως συστασης και φιλοσοφιας με το aerius ειναι το clarityne που χρησιμοποιειται επισης για μπουκωματα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Φωτεινή ξαγρυπνησε η μικρη, ε;;

Χαρα στο κουραγιο σου, μετα απο το τραγούδι της κατεβασες κι εσυ μπολικο πράγμα..Ενταξει κι εγω νομιζα σημερα πως εκανα υπερβαση με τα γλυκα, εσυ εισαι χειρότερη!!!χαχαχα

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

και το αεριους μαργαριτα αντισταμινικο ειναι αλλα πιο "ελαφρυ" απο το αταραξ ..εμεις το δινουμε ΜΟΝΟ σε περιπτωση που δεν μπορει να κοιμηθει απο τον βηχα για να ηρεμησουν τα πνευμονια και επ' ουδενι χρηση πανω απο 3 μερες . το αεριους αντιθετα υπαρχουν γιατροι που το δινουν και προληπτικα για μεγαλο διαστημα ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...