Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα και απο μένα!

Την τελευταία σελίδα διάβασα μόνο και απ'ότι βλέπω οι περισσότεροι άρρωστοι.

Τί έπαθε ο Παναγιωτάκης? Μου τα είπε και η Σούλα χθες, αλλά τόσο χάλια? Περνάει κάποια ίωση? Είπαν κάτι παραπάνω οι γιατροί? Ευχομαι να του περάσει γρήγορα και να σταματήσουν να τον ταλαιπωρουν οι γιατροί.

Ρίτα μου περαστικά σας κ εμείς έχουμε κάνει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς.

armaki μου τί έχει η Ευούλα? Αρρωστούλα είναι? Εκανε και πυρετό?

λαζαρενια πως είστε σήμερα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον μου κόλλησε πριν η απάντηση και συνεχίζω...

Τα νέα μας, ο Κωνσταντίνος πήγε σήμερα σχολείο αν και έχουμε λίγο βήχα αυτές τις μέρες, κυρίως τα βράδια. Δεν έχει ούτε πυρετό, ούτε διάρροιες, ούτε ανορεξία. Του δίνω μουκοθιόλ και αέριους το βράδυ και βλέπουμε... Για τον βήχα δεν έχω δώσει τίποτα ακόμα. Η μανούλα έφυγε και στεναχωρήθηκα πολύ! Μεγάλη βοήθεια να έχεις κάποιον δίπλα σου. Εγώ και το νινί καλά είμαστε, λίγο πονάει ο λαιμός μου μόνο. Αυριο στο σχολείο θα έχουν πάρτυ και θα τον ντύσω πειρατή, αν και τα καρναβάλια δεν μου αρέσουν καθόλου.

Καλημέρα και από μένα.

ΚΑλημερα Ντινακι.

Εμείς και ΠΑΛΙ ξενυχτήσαμε χθες.Η μικρή κοιμήθηκε στις 2 και 15 .Δεν ειχε τιποτα ηταν μαλιστα και πολύ χαρούμενη.

Σε καποια στιγμη που ειμασταν στο κρεββατι μας πηγε να μου πεσει με το κεφαλι κατω απο την παλαβομαρα της και ετσι οπως πηγα να την πιασω της γρατζουνισα το ποδι της πολυ ομως γιατι εχω και κατι μεγαλα νυχια!!!!Στεναχωρεθηκα γμτ.

Τελως παντων ...Μαρακι εκεινο το atarax που λεγαμε οεο!!!!

Πως είναι σήμερα τα αρρωστούλικα?

Ο Πανούλης μας??Κανενα νεοτερο?

ΜΑργαριτακι πως ειναι το παληκαρακι μας εφυγαν τα σπυρακια?

ΜΑρακι η Ευούλα πως κοιμηθηκε?

μα και σ'αυτο συμφωνουμε συμπεθερα?ουτε και σε μενα αρεσουν τα καρναβαλια.

γιατι χαθηκες?σε ψαχναμε!!!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

μα και σ'αυτο συμφωνουμε συμπεθερα?ουτε και σε μενα αρεσουν τα καρναβαλια.

γιατι χαθηκες?σε ψαχναμε!!!

Α ρε συμπεθέρα είσαι θεά! :lol: Τί να κάνω θα τον ντύσω καρναβάλι αναγκαστικά. Χάθηκα λιγάκι γιατί δουλευα και είχα εδώ και τη μανούλα μου και προσπαθούσα να την χαρώ!

Α δε σας είπα ο Κωνσταντίνος περίμενε την γιαγιά του για να μιλήσει!:D Λέει καθαρά "γιαγια" και "μπαμπα". Εμένα με λέει "μαμ" ή "παμ" και τον παππού "μπου", "κει" εκεί, "αϊο" κ'άλλο. Αντε μπας και ξεκολλήσει η γλώσσα του, πώς τα είπε στη γιαγιά του και δεν τα έλεγε σε μας δεν ξέρω!:D

Εμείς και ΠΑΛΙ ξενυχτήσαμε χθες.Η μικρή κοιμήθηκε στις 2 και 15

:shock::shock::shock: αχ βρε Σουλίτσα μου πως αντέχεις? Και πώς αντέχει και η μικρη!

sardelaki μου σ'ευχαριστώ! Ο καλός σου γύρισε?

Καλημεραααααααα

Εμεις ειμαστε πολυ καλυτερα επιτελους !!!με ελαχιστες μυξουλες και λιγο βηχα ..υποχωρει σιγα σιγα ..

Ελπιζω να εχουμε νεα αργοτερα οτι και ο Πανουλης ειναι καλυτερα οπως και τα υπολοιπα μωρακια μας που ειναι αρρωστουλικα!!!

Εμεις αυριο στο σχολειο εχουμε αποκριατικο παρτυ!!!αν και αμφιβαλω αμα θα βαλει τη στολη του ο Χρηστος ...πηρε το παιδι απο την μαμα του..μισω τις αποκριες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

:shock::shock::shock: αχ βρε Σουλίτσα μου πως αντέχεις? Και πώς αντέχει και η μικρη!

Αχ Ντινα μου πονεμενη ιστορια.Τις τελευταιες μερες ειχε στρωσει λίγο , ευχομαι να ηταν τυχαιο το χθεσινο και να μην ξαναρχισουμε τα ιδια.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!

Εχτές ούτε την Εύα την έπιασε το αταράξ, 12 παρά κοιμήθηκε..παρολαυτά κοιμήθηκε όμως όλο το βράδυ. Το μπούκωμα όμως υπάρχει ακόμα.

Σουλίτσα ακυρο το αταράξ, πρέπει να βρεις κάτι πιο δραστικό! :lol: :lol: :lol: Το μπούκωμα της Ανδριάννας πως είναι?

Κωνκωνακι μου χαίρομαι που είστε καλά, η Εύα έκανε 4 μέρες πυρετό αλλά όχι υψηλό δέκατα και 2-3 φορές μέχρι 38.

Ρίτα τι γίνεται με τον Γρηγόρη?

Πετρούλα μου σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αλλά όπως και να το κάνεις δεν αισθάνομαι και ωραία να σας ''φορτίζω'' συνέχεια..

Βικάκι μου, καλορίζικο το επιπλάκι! Η Φωτεινή τι έγινε τελικά? Είναι καλά?

Σαρδελάκι μου ο Αστέρης πως είναι?

Λαζαρένια μου περαστικά και σε εσάς!

Ο Πανούλης μας από τις 8 το βράδυ ανέβασε ξανά 38 στις 4 το πρωί, δείχνει να αρχίζει να

είναι σε ύφεση και ελπίζω ότι ώρα με την ώρα θα είναι καλύτερα...

Μαρίνα στο Μητέρα νοσηλεύεται.

Βατραχάκι, joa, deleni, Νατάσα, Κικο, Εύα, Giovanna, μαμαλευτερακη τα φιλιά μου σε όλες!

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Μαράκι μου ,

Και εγώ δεν το βλεπω για atarax, που να μας πιασει εμας!!!!!!

Το μπουκωμα συνεχίζεται οπως ηταν ουτε καλυτερα ουτε χειροτερα.

Ευτυχως που η Ευούλα κοιμηθηκε ολη νύχτα.αντε μωρε θα αρχισει σιγα σιγα να συνερχεται.

Παντως αν ειναι ιωση αυτο που περνανε τα μικρα και εγω μαζι ! εχω να πω οτι εγω εχω μπουκωμα και εναν ελαφρυ βηχα εδω και 10 μερες.Πολύ κραταει γμτ.

Μαρία εσεις ειστε καλύτερα ετσι;; Κι ο Πανουλης απ'ότι λες αρχιζει και συνερχεται..Να περασει κι αυτό και να ηρεμησει το παιδί.

Ιωάννα μια χαρα και ο Χρήστακης μας...

Σούλα η Ανδρεανα παλι τα ιδια..Εσυ παίρνεις κτ;;

Κωνκων περασατε καλά με τη μαμα σου..Τωρα κανε κουραγιο μεχρι να ξαναβρεθειτε.Περαστικά και στον Κων/νο.Εσυ ποτε πηγαινεις στο γιατρό;;

Καλέ Σαρδελακι που θα το πας το κανταϊφι;;Σε σπίτι θα πάτε;;

Μιλαμε οτι υπάρχει σε γλυκο εδω γυρω το εχω τσακισει..Τι επαθα σημερα;;Στειλε μου βρε λίγο κανταιφι...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...