Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμεις καναμε παλι 37,3 το απογευμα.της εδωσα ντεπον λογικα το προλαβα αλλα τωρα αρχισα εγω καταροη.

:lol::lol::lol:ερε γλεντια!!!!

Μην της δίνεις ντεπόν κάτω από 38. Μπορεί να της κάνεις υποθερμίες.

Μαμάλευτεράκι τέλειες οι μετρήσεις σας. Άντρακλας! Πάντως ούτε και εγώ συμφωνώ με τις απόψεις σου για το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς. Και η Αλεξάνδρα μου το έκανε και δνε έπαθε τίποτα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Sardelaki και Stone οι φωτογραφίες του Αστέρη και του Αναστάση στο φατσοβιβλίο με βοήθησαν το απόγευμα να ταϊσω την Αλεξάνδρα. Έλεγε συνέχεια 'Ωωω άλλο μωρό' και εγώ έχωνα τις κουταλιές.:lol::lol::lol::lol:

Sardelaki και Stone οι φωτογραφίες του Αστέρη και του Αναστάση στο φατσοβιβλίο με βοήθησαν το απόγευμα να ταϊσω την Αλεξάνδρα. Έλεγε συνέχεια 'Ωωω άλλο μωρό' και εγώ έχωνα τις κουταλιές.:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol: της άνοιξαν την όρεξη τα παλικάρια μας καλέ :lol::lol:

όσο για το ντεπόν κι εγώ δίνω στο 37.5 Γιοβαννα μου με συμβουλή γιατρού!

m57Zp2.png

όσο για το ντεπόν κι εγώ δίνω στο 37.5 Γιοβαννα μου με συμβουλή γιατρού!

Ναι βρε Σαρδελάκι, αλλά εσείς έχετε περάσει και ένα άσχημο περιστατικό. Εγώ ξέρω ότι πάνω από 38 δεν δίνουμε γιατί πρέπει να δούμε και τη μορφή του πυρετού, πόσο φτάνει, πόσο γρήγορα ανεβαίνει κλπ για να μπορούμε και να τον αξιολογήσουμε. Επίσης δεν δίνουμε ποτέ πριν το 6ωρο και αν ανέβει πολύ στο 4ωρο πονστάν (εμάς βέβαια τώρα μας σύστησε και το αλγκοφρέν). Τώρα και εγώ γιατρός δεν είμαι, αλλά και οι δύο παιδίατροι που έχω αλλάξει το 38 το είχαν ως βάση.

Διαφημίσεις

Καλέ τους θαύμαζε και τους δύο. Της έδειχνα τη φωτογραφία του Αστέρη με το κουτάλι και της έλεγα 'είδες πώς τρώει ο Αστέρης; Φάε και εσύ' και δώστου και άνοιγε το στόμα. Μετά είδε και τον Αναστάση πριγκιπόπουλο και εκεί άρχισε τα 'Ωωω άλλο μωρό'.

κι εγώ πρίν το περιστατικό δεν έδινα ντεπόν πρίν το 38, έτσι μου είχε πεί κι ο γιατρός...

το αλγκοφρεν τί είναι;

Ααααααααααααααααα να μας δείχνεις κάθε μέρα στο κοριτσάκι σου άμα είναι να τρώει

m57Zp2.png

γιοβανα δεν το ξερα αυτο.καλα που μου το πες.

δεν δινω ντεπον ουτε και οταν γκρινιαζει με τα δοντια.γενικα αποφευγω

.πονσταν θα εδινα αν συνεχιζοταν ο πυρετος και δεν επεφτε κατω απο 38 και ανα 4ωρο.αυτα με συμβουλη παιδιατρου αλλιως μονο ντεπον.

εκανα βλακεια δηλ?

ευχαριστω σαρδελινα μου!

1654096yn4fep17z7.gif

μανουλες μπηκα για να σας καληνυχτισω και να πω ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στα παιδακια μας ευχομαι αυριο να ειστε καλύτερα, επισης για την πικουλινα κ πανουλη να εχουμε καλα νεα αυριο

Hello!!

Το αγορακι μου ειναι σαφως καλυτερα αλλα ακομα πουα..ευτυχως τουλαχιστον αρχισε να υποχωρει ελπιζω και το πρωι να ειναι στην ιδια κατασταση.

Παντως τι μυθος ειναι αυτος γυρω απο το αταραξ?Τουρμπο ο Γρηγορης τωρα κοιμηθηκε..επαιζε στο κρεβατι του γελαγε,τραγουδουσε,μιλουσε..μεσα στην τρελη χαρα και αν εχει πιει σημερα αταραξ..ουοου..

Χαλαλι του αφου ηταν χαρουμενος!

Ελπιζω η αυριανη μερα να βρει ολα τα μωρακια μας και ειδικα τον Πανουλη καλυτερα!

Καληνυχτα!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Sardelaki

σοβαρά τα τελευταία 5 χρόνια γίνεται το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς;

Εμένα πάντως στο βιβλιάριό μου γράφει ότι το έχω κάνει μαμαλευτεράκη!

Τα τελευταία 5 χρόνια μπήκε στον υποχρεωτικό εμβολιασμό του ελληνικό συστήματος υγείας ,Το εμβόλιο μπορεί να υπήρχε και οπό πριν αυτό δεν το ξέρω...........!!!!

marina28

Μαμάλευτεράκι το παληκάρι σου δεν είναι που μέχρι πρόσφατα αρνούταν να φάει και βολευόταν μόνο με το γάλα της μαμάς??? Παρόλα αυτά έγινε πανύψηλος και πάρα πολυ καλός στα κιλά του! Φτου, φτου!

Αυτό είναι το παλικάρι και φυσικά αυτό το βάρος και το ύψος είναι αποτέλεσμα τον μαραθώνιων θηλασμών .

μην νομίζεις ότι τρώει φαγητό η ότι άλλαξε κατι :-(:sad:

ακόμη με το γάλα μου βολεύετε …..!!!

το ξινισμένο γάλα μου που λέει η παιδίατρος χιχιιχι

lazarenia

εμεις καναμε παλι 37,3 το απογευμα.της εδωσα ντεπον λογικα το προλαβα αλλα τωρα αρχισα εγω καταροη.

ερε γλεντια!!!!

Περαστικά κάπελα μου ελπίζω να την γλυτώσετε .

δοκιμασε τα καινούργια παναντολ γκολνετ φλου κάνουν θαύματα :!::!::wink:

ριτα79 τι παιδί έχει και εσύ ? ούτε το αταράξ τον πιάνει:lol::lol:

fotinipap sardelaki GiovannaXA καλό βραδύ σε ολλες:wink:

:tongue::tongue:

καλημερα,ελπιζω να ειναι ολα τα ζουζουνια καλυτερα σημερα.

ηθελα χθες να σας γραψω ποσο ενθουσιασμενη ειμαι με το επιπλακι μου που ηρθε αλλα δισταζα γιατι ολες εχετε τον πονο σας με τα αρρωστουλικα αλλα θα εσκαγα ρε κοριτσια...ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ το εβγαλα φωτογραφια και το εδειξα παντου,χωρεσε ουουου και τι δεν χωρεσε και εχει πολυ χωρο ακομα.τακτοποιησαμε και τον υπολογιστη πηρα και μια καρεκλα συμμαζεμενη απο το ικεα 12,5 ευρωπουλακια γιατι η παλια ειναι με ροδακια και θα επιανε πολυ χωρο και χωθηκα και στο παιδικο και το εφερα παλι τουμπες.αντε να παμε και τα περριτα επιπλα στη χαλκιδικη το σαββατοκυριακο για να τελειωσει και το παιδικο.

ελπιζω να επανελθω.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Καλημερα κοριτσαρες μου!!!

Τι κανετε;;Πως ειναι τα παιδακια μας σημερα;;

Για Γρηγορη και Πανουλη τι νεα εχουμε;;Μου ειπε χτες η Βικυ στο τηλ. για τον Πανο καθως μιλησε με τη Μαρία οτι ο πυρετος ποτε πέφτει και πότε ανεβαίνει.. Τις ευχες μας στην Πικουλίνα και τους ευχομαστε το τριημερο που ερχεται να κανουν κουλουμα στο σπιτακι τους!

Μαρία εσεις τι κανετε;;Μην αισθανεσαι ασχημα βρε κοριτσι μου, με τετοια ψυχολογία τι να περιμενει κανεις, να αρχισεις τα τραγούδια;;

Λαζαρενια μην το σκεφτεσαι τωρα για το ντεπονακι, δεν εγινε και τπτ..Πως ειναι η μικρη σημερα;;

Ιωάννα αν ειναι να τρωει η Αλεξανδρα να βαλουμε κι αλλες φωτο βρε..

Σαρδελάκι πάλι τα παλικαρια μας κονταροχτυπιουνται στην ποδια της Κερκυραίας;;;χαχαχα

Ευα μην στενοχωριεσαι με το σκηνικο που συνεβη..Κοιτα να εισαι εσυ καλά και όλα ξεπερνιώνται.Πως ειναι η Ραφαελλα σημερα;;; εγω εχω χαθει τα τελευταια 2 απογευματα γιατι εχω βαλει forthnet και εβγαλε καποιο προβλημα, ελπίζω σημερα να αποκατασταθει..Κι εσυ forthnet δεν εβαλες τελευταια;;

Μαμαλευτερακη παλικαρακος ο γιοκας σου, να τον χαίρεσαι!!Βαλε βρε κι ενα τικερακι, τι ηλικια εχει;;

Βικυ χαίρομαι πολύ που σου αρεσε το επιπλο!Καλορίζικο!Σαν παιδακι εκανε η Βικουλα χτες απο τη χαρα της...(πες κι άλλα, πες κι άλλα...χαχα)

Εγω χτες σιδερωνα 4 ωρες, τα μαζευα απο τις γιορτες τα ρούχα..Τι περιμενα, δεν ξερω, μαλλον την καλή νεράιδα..που ποτε όμως δεν ηρθε!!χαχα

Όσο για το θεμα του εμβολιασμου ειμαι και εγω υπέρ καθως θεωρω οτι η ωφέλεια που προκύπτει απο τον εμβολιασμό ειναι σαφώς μεγαλύτερη απο τον κίνδυνο της αρρωστιας ή τον ίδιο τον εμβολιασμό.

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

τι να πω...πραγματικα σα μικρο παιδι εκανα.αρεσε παρα πολυ και στον αντρα μου ο οποιος αν θυμαστε δεν ηθελε ουτε να το ακουσει.εχει μονο δικα του βιβλια πανω και τα εβαλε στη σειρα και δεν σηκωθηκε λεπτο απο εκει.

να δουμε πως θα παρει και η φωτεινη την αλλαγη στο δικο της δωματιο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...