Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΕΙχαμε κανει εμβολιο ανεμοβλογιας αλλα ταυτοχρονα εμφανισε ωτιτιδα και πηραμε αντιβιωση αμοξιλ.

Γεμισε ολοκληρος σπυρια αμετρητα ομως και νομιζα ηταν απο το εμβολιο αλλα τελικα ειναι αλλεργικη αντιδραση απο την αντιβιωση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπέρα σε όλες σας περάσαμε ξηστά από την λαρυγγίτιδα και την γλυτώσαμε με σταγόνες στελνοσανιλ μονο ……

Ο μικρός μου έγινε 93 εκατοστά και 13800 στα κιλά

Σοκαρίστηκε η παιδίατρος με το ύψος του 3 φόρες τον μέτρησε δεν το πίστευε και ούτε εγω το πίστευα και τον ξανά μετρέσα όταν κοιμόταν να είμαι σίγουρη …διάβασα πάλι για αρωστουλικα μωρα περαστικά σε όλα

Μπράβο στο παλικαράκι σου, μόνο να μην έρθω κοντά του και μετρηθούμε γιατί εγώ είμαι 1.50:):):):)

ΕΙχαμε κανει εμβολιο ανεμοβλογιας αλλα ταυτοχρονα εμφανισε ωτιτιδα και πηραμε αντιβιωση αμοξιλ.

Γεμισε ολοκληρος σπυρια αμετρητα ομως και νομιζα ηταν απο το εμβολιο αλλα τελικα ειναι αλλεργικη αντιδραση απο την αντιβιωση.

Αχχχχχχχχχχχ αχχχχχχχχχχχ

Εγώ δεν το έκανα το ανεμοβλογιάς από πεποίθηση και δεν θα του το κάνω χμμμμμμμμ ας την κόλληση παιδική αρρώστια είναι αυτά ακούω και φοβάμαι

:tongue::tongue:

Ενταξει μαμα λευτερακη δεν ειναι τοσο τραγικο απλα ισως τον επιβαρυνε το εμβολιο.

Ηταν να τυχει...

Εγω θα ξαναπω αν ενα παιδι παθει την ανεμοβλογια σε αυτη την ηλικια (υπαρχουν πολυ κινδυνοι διαβαστε το αντιστοιχο θεμα στο παρεντς)σιγουρα θα ταλαιπωρηθει παρααα πολυ οποτε καλως εγινε το εμβολιο εξαλλου τελικα δεν ειχαμε καμμια εμφανη παρενεργεια οπως και τα περισσοτερα παιδακια εδω στην παρεα που το εκαναν.

Απλα εμας ηταν λαθος οι συγκυριες και επιβαρυνθηκε.

Σας αφηνω παω στο μπουμπουκι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Μπράβο στο παλικαράκι σου, μόνο να μην έρθω κοντά του και μετρηθούμε γιατί εγώ είμαι 1.50:):):):)

Ευχαριστούμε άντε δεν θα σας μετρήσουμε χαααα

Διαφημίσεις

Ενταξει μαμα λευτερακη δεν ειναι τοσο τραγικο απλα ισως τον επιβαρυνε το εμβολιο.

Ηταν να τυχει...

Εγω θα ξαναπω αν ενα παιδι παθει την ανεμοβλογια σε αυτη την ηλικια (υπαρχουν πολυ κινδυνοι διαβαστε το αντιστοιχο θεμα στο παρεντς)σιγουρα θα ταλαιπωρηθει παρααα πολυ οποτε καλως εγινε το εμβολιο εξαλλου τελικα δεν ειχαμε καμμια εμφανη παρενεργεια οπως και τα περισσοτερα παιδακια εδω στην παρεα που το εκαναν.

Το ανεμοβλογιάς τα τελυτεα5 χρόνια το κάνουν …

τι έπαθαν τα παιδάκια που δεν το έκαναν .?

όσο για αυτά που το έπαθαν κάτι καθώς την πέρασαν θα μπορούσε να συμβεί και αν έκαναν το εμβόλιο

Μαρίνα καταπολέμησε την επιθυμία σου για γλυκά με ξερά φρούτα δλδ δαμασκηνα, σύκα, σταφίδες και βερίκοκα, εγώ έχω πάρει και κονσερβοποιημένο ανανά δίχως ζάχαρη είναι Del Monte η μάρκα

Κοιταξε εγω δεν ειμαι σε θεση να απαντησω τι μπορει να παθει ενα παιδι αλλα και μονο την ταλαιπωρια που θα περνουσε αυτο μου φτανει.

Διαβασα καποια πραγματα σχετικα ,μιλησα και με την γιατρο,θυμαμαι και πως ημουν εγω οταν περασα την ανεμοβλογια και αποφασισα.

Τωρα οτι εγινε-εγινε θα μπορουσε αυτο να τυχει σε οποιοδηποτε εμβλιο αν παλι ειχε ωτιτιδα και επαιρνε τη συγκεκριμενη αντιβιωση.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κοιταξε εγω δεν ειμαι σε θεση να απαντησω τι μπορει να παθει ενα παιδι αλλα και μονο την ταλαιπωρια που θα περνουσε αυτο μου φτανει.

Διαβασα καποια πραγματα σχετικα ,μιλησα και με την γιατρο,θυμαμαι και πως ημουν εγω οταν περασα την ανεμοβλογια και αποφασισα.

Τωρα οτι εγινε-εγινε θα μπορουσε αυτο να τυχει σε οποιοδηποτε εμβλιο αν παλι ειχε ωτιτιδα και επαιρνε τη συγκεκριμενη αντιβιωση.

Προς θεού δεν μίλα για το δικό σου θέμα γενικά αναφερόμουν για το εμβόλιο ανεμοβλογιάς και τους φόβους μου μην παρεξηγηθώ κιόλας ....:(:(

απλά εμένα κάθε φορά που του κάνω εμβόλιο κάνει λαρυγγίτιδα και πολύ υψηλό πυρετό και αν και η παιδίατρος επίμενε στον εμβόλιμα του εγώ πλέων έχω αποφασίσει να μην του κάνω άλλα εμβόλιο όπως δεν του έκανα και το απλό αντιγριπικό

Καλησπέρα κορίτσια, δεν άδειασα να σας γράψω τελικά το πρωί, μετά ζαλιζόμουν πολύ απο την αιμορραγία που έχω και δεν είχα κουράγιο...επιπλέον δεν σας κρύβω ότι είμαι πάρα πολύ πεσμένη ψυχολογικά με τον Πανούλη και γενικά με όλο αυτό που τραβάει το πικουλινάκι μας.

Σας ζητώ συγνώμη που μπαίνω μόνο για να σας λέω τα νέα μας, αλλά πραγματικά είμαι πολύ πεσμένη..

Λοιπόν ο Πανούλης συνεχίζει με πυρετό, ευτυχώς δεν έφτασε πάλι 39+ αλλά 38.5 και του πέφτει πιο γρήγορα. Περνάει μια πολύ βαριά ίωση. Έχει πάθει και φοβία με τους γιατρούς γιατί τον ταλαιπώρησαν πολύ να του βρουν φλέβα, αλλά και σήμερα πάλι τα ίδια γιατί έσπασε η φλέβα του και έπρεπε να του βρουν άλλη. Η μπεμπούλα ευτυχώς είναι καλύτερα. Το πικουλινάκι μας δεν έχει φυγει καθόλου από το νοσοκομείο, γιατί ο Πανούλης είναι πολύ φοβισμένος και την θέλει συνέχεια κοντά του. Φοβάμαι και για εκείνη μην πέσει κάτω. Ας τους δώσει δύναμη ο Θεός...Σας ευχαριστεί πολύ όλες για το ενδιαφέρον σας, της μετέφερα τις ευχές από όλες σας.

Ευχαριστώ κι εγώ όσες με πήρατε τηλέφωνο,και όσες ρωτάτε για το Ευάκι.. εμείς είμαστε καλύτερα..

Ελπίζω σύντομα να ακούμε μόνο ευχάριστα και να μην μπαίνω μόνο για να σας ψιχοπλακώνω..:-(

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

σοβαρά τα τελευταία 5 χρόνια γίνεται το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς;

Εμένα πάντως στο βιβλιάριό μου γράφει ότι το έχω κάνει μαμαλευτεράκη!

Μαράκι μου ελπίζω να συνέρθει γρήγορα ο Πανούλης...να δώσεις πολλά φιλιά και πάλι περαστικά. Πραγματικά στενοχωρήθηκα πολύ...

Ο γιόκας μου από την ώρα που ξύπνησε κλαίει με το παραμικρό...αυτοί οι άτιμοι οι τραπεζίτες τον τσάκισαν!

m57Zp2.png

Καλησπέρα και από εμάς.

Μαράκι μου δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ακούω για τον πανούλη , που ταλαιπωρείται το καημενούλη.Ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο γιατί ξέρω πόσο δύσκολο είναι να είσαι στο νοσοκομείο με ο παιδάκι σου , ειδικά τόσο μικρό, και να έχεις και ένα βρέφος σπίτι.Κουράγιο στο Πικουλινάκι μας.

Κορίτσια ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια όσο περνάει η ώρα αισθάνομαι και καλύτερα.Η Ραφαελίτσα συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς απλά η γκρίνια της έιναι ώρες ώρες ανυπόφορη, κλαίει με το παραμικρό.Να φανταστείτε τώρα την πήρε ο ύπνος.

Φιλάκια σε όλα τα παιδάκια!!!!!!

Πετρούλα που χάθηκες καλέ???

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ουφφφφ! Τι τραβάει το καυμένο το παιδάκι! Σε ποιό νοσοκομείο είναι? Όπως τα λες Αρμάκι, ο Θεός να δίνει δύναμη στην Πικουλίνα να ανταπεξέλθει!

Μαμάλευτεράκι το παληκάρι σου δεν είναι που μέχρι πρόσφατα αρνούταν να φάει και βολευόταν μόνο με το γάλα της μαμάς??? Παρόλα αυτά έγινε πανύψηλος και πάρα πολυ καλός στα κιλά του! Φτου, φτου!

Όσο για τις ανησυχίες σου για το εμβόλιο, το σκέφτομαι κι εγώ αλλά τελικά διστάζω να παρακούσω την παιδίατρο και γενικά να παρεκλίνω από αυτό που κάνουν όλοι! Δε νομίζω ότι έχω όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να πάρω άπόφαση να μην κάνω εμβόλια που το ελληνικό τουλάχιστον σύστημα υγείας συστήνει να γίνουν! Προς Θεού, σε καμία περίπτωση δεν κατακρίνω εσένα που αποφάσισες διαφορετικά, μακάρι να είχα κι εγώ τα κοτσια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ηταν να τυχει...

κι εγω συμφωνω σε αυτο που λες ριτα γιατι κι εμεις το καναμε και δεν παθαμε τιποτα ενω με το ιλαρας γεμισαμε σπυρια.

οποτε αν ο γρηγορακης δεν παθαινε ωτιτιδα και δεν επερνε αντιβιωση δεν θα παθαινε αλλεργικο σοκ.

ετσι πιστευω κι εγω οτι ετυχε.

το θεμα ειναι να ειναι περαστικο και να μην ειναι κατι σοβαρο.

παντως το χω ξανακουσει γιατην αντιβιωση augmentin.

η μικρη την πηρε αυτην τα χριστουγεννα που περασε βροχιτιδα και χωρις πυρετο παρακαλω.

πες μας πως ειναι.

ο πανουλης ταλαιπωριεται ακομη?αντε να τελειωνει ο καημενος ταλαιπωρηθηκε.

εμεις καναμε παλι 37,3 το απογευμα.της εδωσα ντεπον λογικα το προλαβα αλλα τωρα αρχισα εγω καταροη.

:lol::lol::lol:ερε γλεντια!!!!

μαμα λευτερακη τελειες οι μετρησεις!τι παληκαρος ειναι αυτος!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...