Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μόλις διάβασα ότι ο Πανούλης ταλαιπωρείται ακόμα με πολύ υψηλό πυρετό και πολύ στενοχωρήθηκα, αλήθεια οι εξετάσεις δεν έχουν δείξει κάτι? Ποιός ξέρει τι κάνει και η μπεμποπικουλίνα!

Ο Γρηγοράκης εξακολουθεί ο καυμένος και είναι πουά, κοίταξε να δεις τι μπορείς να πάθεις από τις παλιοαντιβιώσεις (επιβλαβείς αλλά και απολύτως απαραίτητες σε κάποιες περιπτώσεις!)! Νομίζω ότι αν δεν είχε συμπέσει το εμβόλιο με την ωττίτιδα, και είχε πάρει το παιδί τη συγκεκριμένη αντιβίωση τα συμπτώματα δε θα ήταν τόσο έντονα! Ρίτα γρήγορα περαστικά του, ευτυχώς δε δείχνουν να τον ενοχλούν!

Ευούλα, Ιωάννα, Κίκο, Αρμάκι, Λαζαρένια -ξέχασα καμία?-περαστικά και στα δικά σας παιδάκια!

Ο Γωγουλίνος έφαγε ρεβύθια σήμερα, τον έβαλα νωρίς για ύπνο και σε λίγο θα τον ετοιμάσω για το κολυμβητήριο, ελπίζω να μην πουντιάσει με τόσο κρύο! Το ευχαριστιέται όμως απίστευτα ρε κορίτσια και τον Ιανουάριο που δεν πήγε καθόλου έψαχνε το μαγιώ του και όποτε το αναφέραμε έκανε σαν τρελός! Η μπουμπούκα εξακολουθεί και βγάζει γουλίτσες, εγώ παραμένω θεόχοντρη και αποζητώ σαν τρελή σοκολατοειδή που κανονικά δεν πρέπει ούτε να τα μυρίζω για το καλό της τοσοδούλας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

ριτα μου αφου ειναι ορεξατος και στο φαγητο και στη διαθεση μην φοβασαι ολα καλα θα πανε!

κικο μου εμας δυο φορες μας ειχε δωσει κατι που το εφτιαξε ο φαρμακοποιος οτριβιν με κατι σαν αντιβιωση που τα ανακατεψε μαζι για το κολλιριο δεν ξερω πρωτη φορα το ακουω.

ευα μου περαστικα και σ'εσας!

αχ αμαν να περασουν αυτες οι ιωσεις!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να αντισταθώ, να φανταστείτε έχουμε πάρει κάτι σοκολατάκια υγείας και καλά για να μην μπαίνω σε πειρασμό ο άντρας μου τα έχει βάλει πάνώ από τα ντουλάπια της κουζίνας! Ε, κάθε λίγο σκαρφαλώνω σε μια καρέκλα και βουτάω από ένα, όπως τα παιδάκια που τους κρύβει η μαμά τους το γλυκό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα φιλεναδούλες. Πολύ στεναχωρήθηκα με αυτά που διάβασα. Ακόμα πυρετό ο Πανούλης; Ταλαιπωρήθηκε και αυτός πολύ. Μάθαμε αν τουλάχιστον είναι η πικουλινομπέμπα καλύτερα;

Ριτάκι υπομονή και θα περάσει. Αφού δεν τον φαγουρίζουν είναι θετικό. Όταν είχε βγάλει η Αλεξάνδρα, ππου όμως είχε μόνο στην κοιλιά και στην πλάτη, έκλαιγε από το φαγούρισμα. Εγώ πάντως πιστεύω ότι και το εμβόλιο χειροτέρεψε την κατάσταση.

Βατραχάκι βγήκαν τα αποτελέσματα από τις εξετάσεςι του Τίμου;

Lazarenia περαστικά και σε εσάς. Έκανε άλλο πυρετό η μικρή; Πρόσεξε μην κολλήσεις πάλι και εσύ.

Εγώ δεν ξέρω πια τι να της δώσω να φάει. Δεν κάνει πια διάρροιες, αλλά είναι μαλακά, αν και σχηματισμένα τα κακά της, και θα κάνει περίπου 6-7 φορές τη μέρα. Από το Σάββατο τρώει μόνο ρύζι, πατάτα, καρότο, μπανάνες και μήλα. Τα έχω σιχαθεί εγώ, πόσο μάλλον η Αλεξάνδρα. Τι άλλο να της δώσω όμως; Δεν πίνει και το τσάι και το άνθος ορύζης το βαρέθηκε. Ουφ!:-(:-(:-(:-( Πολύ κουραστικός Χειμώνας κορίτσια.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπέρα σε όλες σας περάσαμε ξηστά από την λαρυγγίτιδα και την γλυτώσαμε με σταγόνες στελνοσανιλ μονο ……

Ο μικρός μου έγινε 93 εκατοστά και 13800 στα κιλά

Σοκαρίστηκε η παιδίατρος με το ύψος του 3 φόρες τον μέτρησε δεν το πίστευε και ούτε εγω το πίστευα και τον ξανά μετρέσα όταν κοιμόταν να είμαι σίγουρη …διάβασα πάλι για αρωστουλικα μωρα περαστικά σε όλα

:tongue::tongue:

μαμαλευτερακη ακολουθείται τον Γρηγόρη στο μπόι καλέ...θηρία κι εσείς!

Εμείς ακόμη τους 90 δεν φθάσαμε κι έχουμε και τόσα ντερέκια στην οικογένεια. Καλέ λέτε να έμοιασε εμένα το αγοράκι μου και να μου μείνει στο 1,60;;; χαχαχα...θα με χωρίσει ο άντρας μου!

m57Zp2.png

μαμαλευτερακη ακολουθείται τον Γρηγόρη στο μπόι καλέ...θηρία κι εσείς!

Εμείς ακόμη τους 90 δεν φθάσαμε κι έχουμε και τόσα ντερέκια στην οικογένεια. Καλέ λέτε να έμοιασε εμένα το αγοράκι μου και να μου μείνει στο 1,60;;; χαχαχα...θα με χωρίσει ο άντρας μου!

ποιος είναι ο γρήγορης .?

πιστεύω πως είναι κληρονομικό 1.8 εγώ 187 ο Άντρης μου λογικό το βρίσκω τώρα ελπίζω να μην γίνει σωλήνας σαν τον άντρα μου ιχιχι

μην αγχώνεσαι όλα τα παιδία είναι ψιλά τώρα δεν υπάρχουν κοντά παΐδια τα έχουμε χορτάσι ορμόνες ….!!!!:mad::-x:-x

Διαφημίσεις

ο Γρηγοράκης είναι ο γιος της ρίτας μας...

νομίζω είναι 94 πόντους αν δεν κάνω λάθος!

Μαμαλευτεράκη είστε ψηλοί και οι δυο...

θα σου πω ότι ο άντρας μου είναι 1.96 χαχα....και ο αδερφός του. Και γενικά όλο το σόι του είναι ψηλοί (όχι σαν αυτούς τους δυο)...και το δικό μου σόι ψηλοί...ο μπαμπακούλης μου μόνο ήταν κοντούλης και μια και του έμοιασα σε όλα πήρα κι αυτό...χαλάλι του...έχω κι αυτό να τον θυμάμαι!

m57Zp2.png

ο Γρηγοράκης είναι ο γιος της ρίτας μας...

νομίζω είναι 94 πόντους αν δεν κάνω λάθος!

Μαμαλευτεράκη είστε ψηλοί και οι δυο...

θα σου πω ότι ο άντρας μου είναι 1.96 χαχα....και ο αδερφός του. Και γενικά όλο το σόι του είναι ψηλοί (όχι σαν αυτούς τους δυο)...και το δικό μου σόι ψηλοί...ο μπαμπακούλης μου μόνο ήταν κοντούλης και μια και του έμοιασα σε όλα πήρα κι αυτό...χαλάλι του...έχω κι αυτό να τον θυμάμαι!

Συγγνώμη που δεν θυμάμαι τα όνομα τον παιδιών σας δεν μπαίνω συχνά και καταλαβαίνεις …….

Το ύψος τα κιλά το ποτέ θα μιλήσει είναι το τελευταίο που με απασχολεί και θα μείνω στην φράση τις γιαγιάς μου

ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ

ΑΣΧΕΤΟ

( σήμερα είπε ενώ έβλεπε την διαφήμιση έχει σήμα καμπάνα σηκώνει τα χεριά και όπως χόρευε φωνάζει ΑΜΠΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑ κουκουβαουυυυυ εγώ χιχιχι )

Ηρθα και εγω...

Τον ειχα απο κοντα ολο το μεσημερι πηγαινοερχομουν στο δωματιο του μην μου φουντωσει στον υπνο του και μαλλον τον εκνευρισα διοτι με εστειλε μεσα...χαχα

Ξυπναει και μου λεει ''εκει μαμα κεβατι μπαμπα''χαχαχα

Τεσπα καλυτερα ειναι μονο στο προσωπακι του.Ο κορμος του και τα ακρα σε μαυρο χαλι...

Θα δουμε..

Γιοβαννα και Μαρινα εχετε δικιο και εγω πιστευω οτι επιβαρυνθηκε το ολο θεμα με την αλλεργια απο το εμβολιο..ηταν να μη μας τυχει απο οτι ρωτησα και εμαθα(πηρα και τον δικο μου αλλεργιολογο τηλ.)παρα πολυ ανθρωποι εχουν αλλεργια στην πενικιλινη και μαλλον και ο ανδρας μου..σα να θυμομαστε μια φορα που ειχε παθει αλλεργια απο augmentin...μα πως δεν το αναφεραμε ποτε στη γιατρο?..ειμαι να σκασω..

απο τον Πανουλη κανα νεο?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ριτα79 τι ακριβός έπαθε ο μικρός έχει παντού σπιθουράκια συγγνώμη αν σε ξανα βάζω να μου τα πεις .

πρώτη φόρα ?

ποιο εμβόλιο κάνατε τώρα ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...