Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα μανούλες, έχω στεναχωρηθεί με όλα τα παιδάκια που είναι αρρωστα που διαβάζω, τι γίνετε βρε κορίτσια :?::?::-(:sad::-(

και ο Γρηγορακης με την αλλεργία …αμάν πια :-(:sad:

Ο Πανουλης τι κανει μαθατε τιποτα :?::?::?:

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εν τω μεταξυ εγω παντα θεωρουσα την αμοξιλ την πιο αθωα αντιβιωση ..εκανα λαθος .

ριτακι μην ανησυχεις για την κορτιζονη ..εμενα ο Χρηστακος εχει παρει 4 φορες!!!(με τοσες λαρυγγιτιδες που εχει κανει)ενταξει καλο ειναι να μην παιρνουν τα παιδακια αλλα αν δεν γινεται αλλιως ..

Τον Πανουλη και εγω τον εχω εννοια ολη μερα..το μωρακι εχει λιωσει 6 μερες πυρετο γμτ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Α ξέχασα .

Και εμείς όταν επαθε τη βροχιτιδα η μικρή amoxil πήραμε αλλα ευτυχως δεν την πείραξε.

Και όντως ρε παιδια ειναι από τις πιο κοινες αντιβιώσεις και εγω Ιωάννα μου την θεωρούσα αθώα.

Αλλα πάλι τι να πεις?

Αχ μακαρι να ειχαμε κανενα νεο απο τον Παναγιωτάκη ρε γμτ.

Ελπίζω να μπει και η ΜΑργαρίτα να μας πει πως ειναι ο γρηγοράκης μας.

τα ιδια ειναι..ευτυχως οχι χειροτερα αλλα ουτε και καλυτερα..

Η κορτιζονη που αγορασα καμμια σχεση με soldesanil...αυτο ειναι πταισμα..

Αυτη που πηρα εγω ειναι τουρμπο κανει 100 ευρω να φανταστειτε...

Τεσπα αχρειαστη να ειναι.

Απο κεφια αλλο τιποτα...εφαγε κιολας μια χαρα...αντε να αρχισουν να σβηνουν να ξεαγχωθω.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Βρε Μαργαριτακι ελπιζω σήμερα να αρχισουν να υποχωρουν ..να μην ειναι πουα μπομπ μπαστορας της αποκριες ..ευτυχως τουλαχιστον που δεν τον τσουζουν..

Εγω λεω να τον παω μια βολτα απο το ιατρικο το απογευμα για τον βηχα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο μιας και Παρασκευη βραδυ αναχωρουμε για Λαμια να μην εχω τιποτα επειδεινωσεις του βηχα και εκει και τρεχω ..βεβαια θα παρω και ολο τον εξοπλισμο μαζι !!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

συμπεθέρα εμείς πέρυσι με την βρογχίτιδα δεν θυμάμαι τι αντιβίωση πήραμε...πάντως όχι αμοξιλ!

Επιπλέον κάναμε και μάσκα με τα γνωστά: αερολιν και κάτι άλλο που μου διαφεύγει τώρα!

m57Zp2.png

συμπεθέρα εμείς πέρυσι με την βρογχίτιδα δεν θυμάμαι τι αντιβίωση πήραμε...πάντως όχι αμοξιλ!

Επιπλέον κάναμε και μάσκα με τα γνωστά: αερολιν και κάτι άλλο που μου διαφεύγει τώρα!

Εμείς πήραμε αερολίν σιρόπι .Μασκα δεν καναμε.

Ευχαριστούμε βρε και για την πρόσκληση αλλα μας πεφτεις λιγο μακρυα!!!

Α και αντε προγραματίστε καμμια βολτίτσα προς τα μέρη μας.

Πρεπει να γνωριστουν και τα παιδακια μας απο κοντα να δούνε το ταιρι τους!!!!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια !!!!!

Και μεις συνεχίζουμε να είμαστε αρρωστούλες !!!! Το συνάχι χειροτέρεψε , μας έπιασε βήχας και σήμερα το πρωί κάναμε και εμετό.Δεν τρώμε σχεδόν καθόλου μόνο υγρά πίνουμε.Πήρα την γιατρό και που είπε να προσέχω μην αρχίζει να χουρχουρίζει το στηθάκι της, γιατί μέχρι τώρα δεν το κάνει για να μην τη γυρίσει σε καμιά βρογχίτιδα.Τότε θα πρέπει να την πάω, τώρα μου είπε πολλά υγρά και πολλούς ορούς στην μυτούλα της.

ψυχολογικά είμαι χάλια και από την μικρή και από ένα γεγονός που έγινε χθες στο γραφείο και δεν μπορώ να ηρεμήσω, όλη νύχτα δεν κοιμήθηκα.Πρώτον από την Ραφαέλα και δεύτερον όταν κοιμήθηκε το πουλάκι μου τα μάτια μου γαρίδα και την έβγαλα ως το πρωί στο σαλόνι.

Δεν πρόλαβα σήμερα να σας διαβάσω , είχα πολύ δουλειά.Εύχομαι τα αρρωστούλικα να είναι καλύτερα!!!!

Σας φιλώ όλες!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευακι μου περαστικά στην μικρούλα σου .

Οσο για το θεμα στο γραφείο μην το αφήνεις βρε γλυκεια μου να σε παρει από κατω.

Σκέψου ποσο μικρα και ασήμαντα ειναι ολα μπροστα στην αγκαλίτσα και το χαμογελο της Ραφελίτσας καθώς και τα σκιρτήματα από το εμβρυάκι στην κοιλίτσα σου.

Σε φιλώ γλυκα

Να πω ότι και εμείς είχαμε πάρει Augmentin αντιβίωση όταν είχε πάθει άμυγδαλίτιδα ο μικρός και σιροπάκι aerolin για τη βρογχίτιδα.

Ευούλα μακάρι να μη της το γυρίσει σε βρογχίτιδα της μικρούλας και να είναι μέχρι εκεί το κρύωμα. και εσύ προσπάθησε το σκηνικό του γραφείου να μην αφήνεις να σε επηρεάζει και στο σπίτι όπως σου λένε και τα κορίτσια. Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ τα της δουλειάς μόλις φεύγω απο'δώ να τα κλειδώνω στο γραφείο, όσο μπορώ δηλαδή.

Σαρδελάκι εμείς κεφτεδάκι δεν μπορούμε να φάμε ; που έχουμε και μια αδυναμία στα κεφτεδάκια.

Άσχετο αλλά τώρα που το σκέφτομαι απο τότε που γέννησα δεν έχω φτιάξει κεφτέδες....

Ιωάννα , να πας και μακάρι να μην είναι τίποτα και σε εσάς.

Μαργαρίτα αφού είναι κεφάτος αυτό είναι πολύ καλό, θα περάσει σύντομα τώρα με την κορτιζόνη.

Τελικά δεν μου είπατε για το dobradex κολλύριο που μου είπε η γιατρός να ρίχνω στη μύτη του μικρού για το μπούκωμα , εσάς σας έχουν πει κάτι τέτοιο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...