Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη και αγχωμενη...

Πηγα πηρα κορτιζονη (ειδικη)και ειμαι stand by...

Οχι βατραχακι δεν τον φαγουριζουν ειναι απο το συκωτι το ολο θεμα λιγο ακομα και θα πηγαιναμε για αλλεργικο σοκ.

Αφηστε τα μη σας μαυριζω...

Ωχ μωρε Ριτάκι συγνώμη και εγώ μ'αρέσει που έκανα χιούμορ πρωί πρωί. Λογικό είναι να αισθάνεσαι έτσι, θα περάσει βρε κοπέλα μου , τώρα με την κορτιζόνη θα του περάσει του παιδιού , μη σε ανησυχεί.

Σιδερένιος να είναι και ο Πανούλης.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαργαρίτα μου γλυκειά τουλάχιστον δεν εγινε κατι απότομα που θα μπορουσε να ειναι χειροτερα(θεος να φυλαει).

Τωρα εισαι προετοιμασμενη και ξερεις να το αντιμετωπίσεις τουλαχιστον.

Ουφ στεναχωρεθηκα γμτ και για τον Γρηγοράκη και τον Παναγιωτάκη.

Περαστικα να ειναι και αγυριστα.

Μαργαρίτα μου γλυκειά τουλάχιστον δεν εγινε κατι απότομα που θα μπορουσε να ειναι χειροτερα(θεος να φυλαει).

Τωρα εισαι προετοιμασμενη και ξερεις να το αντιμετωπίσεις τουλαχιστον.

Ουφ στεναχωρεθηκα γμτ και για τον Γρηγοράκη και τον Παναγιωτάκη.

Περαστικα να ειναι και αγυριστα.

αγυριστα αγυριστα.ουστ ουστ απο δω!!!

1654096yn4fep17z7.gif

Κοριτσακια μου σας αφηνω...

Το απόγευμα δεν θα εχει λυθει το πρόβλημα με το internet για να τα πουμε

Θα κατσω να σιδερωσω, μαζευτηκαν τα ασιδερωτα στοιβα-πηρα και τη σιδερωστρα τη stiroplus τρομαρα μου, για ευκολο σιδερωμα...

Αυριο που θα σας διαβασω ευχομαι να εχουμε καλύτερα νεα για τον Γρηγόρη, τον Πανούλη και όλα τα παιδακια μας που ταλαιπωρούνται

Φιλια σε ολα τα μικρουλια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα φιλεναδες. Ειπα να πω ενα γεια και ειδα για τον Γρηγορη και τον Πανουλη.

Ριτακι μου μην στεναχωριεσαι ..το γλυτωσατε το σοκ.θα ξερετε απο εδω και περα..να μου τον φιλησεις και υπομονη.

Πικουλινι μου τι εγινε με τον Πανουλη? Γιατι επειμενει ο πυρετος? Εχουμε κανενα νεο?

Ευχομαι να αναρρωσουν γρηγορα και τα 2 σου παιδακια.

Καλημερα!!!

Να πω περαστικα σε οοοοοολα τα αρρωστουλικα! Ετσι μου' ρχεται να κλειδωσω τον Σωτηρη μεσα στο σπιτι μεχρι τον Απριλιο και να μην τον ξαναβγαλω εξω...:rolleyes: Εχω κι εγω ιστοριες, μου φευγει η κοπελα που κραταει τον μικρο και τρεχω να βρω αλλη το συντομοτερο δυνατο... Δεν το περιμενα με τιποτα, μου ηρθε κεραμμυδα! Αντε τωρα να συνηθισει αλλο ανθρωπο ο Σωτηρης... Ουφ!

Ριτακι αλλεργια στην πενικιλινη εχει και η αδερφη μου! Κι εκεινη ετσι, οταν ηταν μωρο, ειχε τα ιδια συμπτωματα. Μη σκας, τιποτα δεν ειναι! Δεν εχει εκδηλωσει αλλεργια ποτε σε κανενα αλλο φαρμακο, παρα μονο σε αυτο. Το ελεγε η μαμα μου παντου (σχολεια, κατασκηνωσεις) και το ειχε μαθει και η αδερφη μου απο μικρο και το επισημανε και απο μονη της παντα σε γιατρους!:lol::lol::lol: Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι φετος το καλοκαιρι στις διακοπες της, ενα βραδυ δεν αισθανοταν καλα (ειχε πιει κιολας) και ηταν με τις φιλες της σε ενα μπαρ στα Κουφονησια και αισθανοταν οτι θα λιποθυμουσε, μεσα στην παρακρουση της ελεγε "Να πειτε αν λιποθυμησω οτι ειμαι αλλεργικη στην πενικιλινη!!!" Το σουργελο, 25 χρονων γαιδουρι!!!:lol::lol::lol:

Επισης, εχω στεναχωρεθει παρα πολυ με τον Πανουλη μας! Αν δεν κανω λαθος, ειναι 6η μερα το παιδι με τοσο υψηλο πυρετο... Κανω λαθος? Γιατι ρε γμτ?

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

α πα πα πα πα ...λιπαρά που θα φάμε σήμερα...κεφτέδες και πατάτες τηγανιτές και φτιάχνω και μπουγιουρντί τώρα και τρώμε. Ο Αστέρης ψαράκι...το χρειαζόμουν σήμερα χεχε...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...