Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κ από μένα,περιμένω το έπιπλάκι μου κ είμαι πολύ χαρούμενη,επιτέλους το παιδικό θα γίνει παιδικό κ όχι αποθήκη.θα έρθει κ μια φιλη για καφέ.

Περιμένω κ εγώ μαζί σας νέα για τον πανούλη μας.

Περαστικά σε όλα τα μικρακια.

Λαζάρενια δεν νομίζω από χθες που ήρθε το κοριτσάκι να αρρώστησε τόσο γρηγορα η μικρη.μάλλον ήταν στο πρόγραμμα μια ίωσουλα ακόμη,δυστυχώς.αλλά θα περάσει.δύσκολος χειμώνας!

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kορίτσια καλημέρα και απο'μένα. Καλημέρα και στην όμορφη Μυτιλήνη που αν και δεν έχω πάει να το διαπιστώσω και μόνη μου , μου έχουν πει τα καλύτερα.

Μακάρι σήμερα να ξημερώθηκε καλύτερη μέρα για τον Πανούλη και γενικώς να είναι πιο ήρεμα τα πράγματα για τα Πικουλινάκια. Αρμάκι περιμένουμε νέα σου, καλή ανάρρωση και στην μικρούλα σου και σε εσένα βρε κοπελα μου.

Ριτάκι τι κάνει το πουά αγοράκι σου; να δεις που είναι αλλεργικό αυτό το εξάνθημα λόγω αντιβίωσης και όχι απο το εμβόλιο.Τουλάχιστον τώρα ξέρετε και δεν θα ξαναπάρει αυτή την αντιβίωση.

Ιωαννούλα και εσείς ακόμα ταλαιπωρείστε με τον ύπνο ε;

Πετρούλα μου , άστον και να μη φάει δεν παθαίνει τίποτα. έχουν τρομερό ένστικτο τα παιδιά, όταν πραγματικά πεινάσει θα φάει αυτό που θέλει,άσχετο αν πονάει η όχι.

Vatraxaki πότε με το καλό θα πάρετε τα αποτελέσματα;

Σούλα και Σαρδελάκι και εμείς στην ίδια μοίρα είμαστε , ακόμα με τρελό μπούκωμα ο μικρός είναι και ανταλλακτικά οτριζαλίν.

Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια , ο γιατρός ο καινούργιος που πήγαμε (του ταμείου) μας είπε να του ρίχνουμε 3 φορές την ημέρα και σταγόνες otrivin για το μπούκωμα γιατί κατά τ'άλλα δεν έχει τίποτα. Πήρα όμως τηλέφωνο και την πρώην μας γιατρό να τη ρωτήσω για τη μυξούλα και μου είπε να του δώσω κολλύριο dobradex στη μύτη 2 σταγόνες για 4 μέρες που έχει λίγη κορτιζόνη και αντιβίωση για να ηρεμήσει τελείως.Σας έχει ξανατύχει εσάς κάτι τέτοιο γιατί εμένα μου φάνηκε λίγο κουφό το όλο αυτό που μου είπε και κατέληξα μόνο στις σταγόνες otrivin.

Λαζαρένια τα πιτσιρίκια τις αρπάζουν στον αέρα τις ιώσεις. Αφού δε ήρθαν και τόσο κοντά , σίγουρα κόλλησε η μικρούλα. Είναι και σε έξαρση βλέπεις τώρα οι ιώσεις και δεν την γλιτώνουμε με τίποτα, τουλάχιστον να περάσει ήρεμα αυτή την ίωση όσο μπορεί.

Κυρία Φωτεινή , Βίκυ που είσαστε με τις γλυκιές καλημέρες σας;

Giovanna γλεντζού η μικρή , δεν λέει να κοιμηθεί έ;;

Αυτά μέχρι στιγμής, φιλιά και στις δευτερομανούλες που λεει και η Λαζαρένια.

Πάτε να μου πάρετε τον τίτλο Νατάσα και Πετρούλα του σαρωτή αλλά δεν θα το επιτρέψω με τίποτα , θα τρελαθώ έτσι και γίνει αυτό θα πηδηχτώ απο το παράθυρο. Όπως καταλάβατε είδα πάλι Ράδιο Αρβύλα

Καλημέρα κ από μένα,περιμένω το έπιπλάκι μου κ είμαι πολύ χαρούμενη,επιτέλους το παιδικό θα γίνει παιδικό κ όχι αποθήκη.θα έρθει κ μια φιλη για καφέ.

Περιμένω κ εγώ μαζί σας νέα για τον πανούλη μας.

Περαστικά σε όλα τα μικρακια.

Λαζάρενια δεν νομίζω από χθες που ήρθε το κοριτσάκι να αρρώστησε τόσο γρηγορα η μικρη.μάλλον ήταν στο πρόγραμμα μια ίωσουλα ακόμη,δυστυχώς.αλλά θα περάσει.δύσκολος χειμώνας!

Βικάκι πολλά χρόνια θα ζήσεις. όπως θα δεις απο το μήνυμά μου τώρα έλεγα που είσαι και τσουπ μέχρι να δημοσιευθεί το μήνυμά μου είχες προλάβει και είχες γράψει τα νέα σου.

Στην Εδεσσα Σουλα ειχαμε παει πριν 2 χρονια , μενει ο κολλητος του ανδρα μου σε ενα χωριο Αρσενι ..ειχαμε περασει πολυ ωραια..εχετε πολυ ωραιες ταβερνες!!!

Αντε ευκαιρια να πατε να τον ξαναδειτε για να βρεθουμε και εμεις!!!!!!

Καλημερα..

Εγω δε ειμαι και στα καλυτερα μου..ο γρηγορης ξυπνησε ακομα πιο χαλια και μαλλον το παμε για κορτιζονη...τελικα εχει φοβερη αλλεργια.

Θα δωσουμε αταραξ και μεσημερι και βραδυ (3 φορες την ημερα,Ιωαννα το δινουμε σαν αντισαμινικο για την αλλεργια δεν εχει τιποτα αλλο)και αν δεν καλμαρει το εξανθημα παμε για κορτιζονη...

Ελπιζω ο Πανουλης μας να ειναι καλυτερα και ολα τα μωρακια μας.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

μόλις μίλησα με το μαράκι...δυστυχώς ο Πανούλης ανέβασε και πάλι 39,6 πυρετό.

Το Ευάκι είναι λίγο καλύτερα σήμερα μου είπε.

Α πα πα πα πα αυτό το αταράξ μακάρι να μην το χρειαστούμε ποτέ καλέ.

Ριτάκι μου και πάλι περαστικά σας.

Συμπεθέρα Έδεσσα έχω πάει 2 φορές μέχρι τώρα και μου άρεσε πάρα πολύ...λέμε να κανονίσουμε ένα ΣΚ στο Πόζαρ...άντε να δούμε πότε...το λέμε εδώ και 2 χρόνια!

m57Zp2.png

Πωπω ο καημενος ο Γρηγορης μας..Πολύ υπουλες οι αλλεργίες, υπομονη Ρίτα και περαστικα του..Εσυ τι εχεις;;

Κικη οχι καλή μου!!!Δεν τολμουμε να σου παρουμε τον τίτλο..οχι και να πηδηχτεις απο το παραθυρο!!!

Βικυ καλή ξεκουραση σημερα στην αδεια σου και να μας πεις τα νεα απο το επιπλο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Εγω ειμαι πολυ στεναχωρημενη και αγχωμενη...

Πηγα πηρα κορτιζονη (ειδικη)και ειμαι stand by...

Οχι βατραχακι δεν τον φαγουριζουν ειναι απο το συκωτι το ολο θεμα λιγο ακομα και θα πηγαιναμε για αλλεργικο σοκ.

Αφηστε τα μη σας μαυριζω...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

αχ μωρε αυτες οι παλιοιωσεις.

ριτα απο τι ειναι τελικα τα σπυρια?μηπως ειναι εξανθηματα?μηπως το αιφνιδιο εξανθημα?απο κατι που εφαγε??

βικυ κιομως ασε τιλενε οι γιατροι.εγω το χω παρατηρησει με την μικρη μου.κολλαει αμεσως!!!και την περναει ευτυχως ελαφρα .εχει περασει ιωσεις χωριςπυρετους ,το μονο που ειχε ηταν αφαγιες και μετα οταν την εβλεπε η παιδιατρος μου λεγε .ναι ιωση.

σκεφτηκα μηπως ειναι ο κοινοδοντας που εσκασε αλλα δεν θα ειχε μυξουλα διαφανη .και μενα στα δοντια δεν μου κανει πυρετους αλλα μονο γκρινια και αφαγια κλασικα.

1654096yn4fep17z7.gif

ναι ριτα το εχουμε γραμμενο και στο βιβλιαριο κι οταν ειχαμε παει νοσοκομειο πριν τα χριστουγεννα μ'ειχε ρωτησει ο γιατρος και το ειπα!

δηλαδη τι ειναι το αλλεργικο σοκ;

μιλησες με την γιατρο;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...