Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ριτα αυτη η amoxil κι εμας τα ιδια μας ειχε κανει ατιμη ειναι τελικα!

γιατι ομως δεν σας εδωσε αλλη αντιβιωση;εμας μας ειχε δωσει αλλη αντιβιωση και αεριους για τα εξανθηματα κανονικα δινουν αλλη αντιβιωση και γραφουν πισω στο βιβλιαριο οτι η συγκεκριμενη αντιβιωση του προκαλεσε αλλεργια για να μην του την ξαναδωσουν!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μεχρι να εξαφανιστουν τα εξανθηματα δε θελει να δωσει οτιδηποτε αλλο διοτι ειναι γεματο το παιδι και ολες οι αντιβιωσεις εχουν καποια κοινα συστατικα.

Για αυτο θα ξαναπαμε την παρασκευη και θα δουμε.

Σαρδελακι τις 2 προηγουμενες φορες περισυ ειχαμε δωσει αλλες αντιβιωσεις απλα αυτη τη φορα επειδη δεν ειχε προχωρησει σε ωτιτιδα δωσαμε αμοξιλ ως πιο ελαφρια.

Ενταξει αλλεργια μπορει να τυχει σε οτιδηποτε φαρμακο μου ειπε δε μπορουμε να το ξερουμε απλα απο εδω και στο εξης δεν θα ξαναπαρει ποτε εφ ορου ζωης αμοξιλ ή augmentin που ειναι της ιδιας συστασης.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Να σας πω τελικα τι ντυθηκε ο Γρηγορης για τις αποκριες?

Πασχαλιτσα (απο τα σπυρια)

Χαχα κανω και χιουμορ παναθεμα με...

Κοιταει την κοιλιτσα του ο κακομοιρης και λεει οτι ειναι ''μωβ''

Και την ηπιαμε και δουλεια δεν καναμε τελικα...σκατα(σορυ κιολας)

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Τι έγινε με τα πικουλινόπαιδα;;; Πόλύ στεναχωρέθηκα... έχουμε κανένα νεότερο;:-(

Άρμα η Ευούλα τι λέει;

Γιοβάννα θεά η Αλεξάνδρα!!!!:D:D:D

Ρίτα όντως καλά είναι να το σημειώσετε στο βιβλιάριο υγείας αν είναι αλλεργία... φαντάζομαι τον Γρηγοράκη πουά :lol::lol: αφού δεν έχει φαγούρα πάντως παλι καλά!

Οι δικοί μας διάλογοι αφορούν τον μπέμπη...

Πιάνει τη σαλιάρα/πιπίλα/γάλα του μπέμπη και αρχίζει η συζήτηση:

-Λιαλιάρα/πιπίλα/γάλα μπέμπη είναι...

-Ναι Αναστασία μου του μπέμπη είναι

Γελάει...- Όσι, γιο (εγώ) βάλει...:lol::lol::lol:

Και φυσικά τα πάντα καταλήγουν στο στόμα της! Τσάμπα η αποστείρωση...:rolleyes:

Μόλις τελιώσω το τάισμα του μπέμπη πάει και παίρνει το μπιμπερό να πιει το υπόλοιπο, ενώ όταν έτοιμάζομαι να αντλήσω γάλα έρχεται και βάζει τις χοάνες πάνω της και φωνάζει "γάλα, γιο (εγώ)" :lol::lol::lol:

Όταν θέλει να πάρει αγκαλιά τον μπέμπη (όταν τον κρατάμε εμείς εννοείται την πιάνουν οι αγάπες) λέει: Γκαλά (αγκαλιά) μπέμπη γιο (εγώ) όλο!:lol::lol::lol::lol:

Νομίζω πάντως ότι όλα αυτά είναι ψιλοζηλίτσες...:rolleyes::lol::lol::lol: Τι λέτε;

UZaZp3.pngHoQqp3.png

το πινει το δικο σου το γαλα η μικρη;

Όχι ότι μένει πολύ στο μπιμπερό (ούτε 10 μλ δεν αφήνει ο φαγάνας μου) αλλά εννοείται ότι το πίνει...:lol::lol::lol: Στις αρχές πάντως που είχα πολύ γάλα και της έβγαλα λίγο σε ένα μπιμπερό για να της "φύγει" η περιέργεια δεν το έπινε...οπότε...να ήτανε η ζήλια ψώρα....:lol::lol::lol::lol:

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Ρίτακι με την πλάκα που έκανες για την πασχάλιτσα μου θύμισες την φιλη μου που ντύθηκε ροζ πανθηρας κ μετονομάστηκε σε χοντρόζ πανθηρας λόγω μεγέθους.

Είχα μια ελπίδα να μπω κ να δω ότι είναι καλύτερα τα παιδάκια μας κ δεν βλέπω θετικές εξελίξεις.άντε αύριο να γίνουν όλα καλά κ ο γρηγόρης χωρίς ίχνος σπυριού πάνω του.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

να σας πω κι εμεις τα καινουριο που λεμε:

τιμο τι εισαι οταν καθεσαι στον υπολογιστη;

τιμος:ντιντης (διευθυντης)

χαχαχα απο μικρο του μαθαινω τις υψηλες θεσεις!!!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...