Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α και εγώ ξεχασα να σας πω.Χθες εκει που παιζαμε με τη μικρή σε καποια στιγμη τραβαει την μπλούζα της και μου λεει (μπαμπουκα μπαμπουκα) ψαχνω και εγω τι μπορει να θελει και παει και μου φερνει ρε κοριτσια μια μπλουζα της που εχει επανω μια μπαμπουσκα(ρωσικη κουκλιτσα) .

Επαθα πλακα .Μια φορα της το ειχα πει και παει καιρος και το θυμοταν!

Μαργαρίτα οι φραουλίτσες τελειες!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Α και εγώ ξεχασα να σας πω.Χθες εκει που παιζαμε με τη μικρή σε καποια στιγμη τραβαει την μπλούζα της και μου λεει (μπαμπουκα μπαμπουκα) ψαχνω και εγω τι μπορει να θελει και παει και μου φερνει ρε κοριτσια μια μπλουζα της που εχει επανω μια μπαμπουσκα(ρωσικη κουκλιτσα) .

Επαθα πλακα .Μια φορα της το ειχα πει και παει καιρος και το θυμοταν!

Μαργαρίτα οι φραουλίτσες τελειες!!!!!

Ωραιες ε?χαχαχα

Ειδες τα ατιμα ετσι και εγω εκπλησσομαι καθε μερα...

Α προχθες μου λεει κουκουτσι χαχα απο το ''μυαλο κουκουτσι''που ακουσε.. σας το ξαναειπα?χμμ μπορει..χαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ειδες?Θυμασαι που σας το ελεγα?κοντα 20 μηνων αρχιζουν και παπαγαλιζουν.

Ο δικος μου ομως ντρεπεται αν τον ρωτησει καποος κατι τα λεει ντροπαλα οταν εινααυθορμητος λεει πολλα.

Καλέ ναι , τρομερή διαφορά και πολλές ντροπές. Τις περισσότερες φορές τριγυρνάει μόνος του σπίτι και τραγουδάει διάφορα και χορεύει και έτσι και τον κοιτάξω ντρέπεται τόσο που με πεθαίνει ο άτιμος. Όταν επίσης έχουμε κόσμο και τον ρωτάνε κάτι εκεί να δεις ντροπές, κοίτα λέω το παλικάρι μου διαφορά μέρα με την ημέρα.

Βατραχάκι πότε έχεις ΠΗΤ;

Όντως Σουλίτσα θυμούνται τα πάντα τα σκατούλικα, τίποτα δεν τους ξεφεύγει.

Είχες δεν είχες βρε Ριτάκι μας κόλλασες μεσημεριάτικα με τις τέλειες φραουλίτσες. με το μπισκότο δε θα είναι κόλαση.

Που θα πατε τελικα?

Παντως και εμεις ακομα εχουμε το Prevenar και το 5πλο και τελος.

εμεις εχουμε το prevenar το mmr και της ανεμοβλογιας.

θα παμε Ναουσα τελικα σ'ενα χωριο που ειναι διπλα στα 3-5 πηγαδια και στο σελι.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

εμεις εχουμε το prevenar το mmr και της ανεμοβλογιας.

θα παμε Ναουσα τελικα σ'ενα χωριο που ειναι διπλα στα 3-5 πηγαδια και στο σελι.

Επειδή σχολάω και φοβαμαι να μην ξεχαστώ.

Είμαστε παρα πολύ κοντα στη Νάουσα περίπου 20-25 λεπτα.

Αντε να κανονισουμε να ερθετε για καφεδακι.

Ποτε θα πατε ?Καλε εγω γιατι δεν το ηξερα?

Αντε θα χαρω πολυ πολυ πολυ.

Επειδή σχολάω και φοβαμαι να μην ξεχαστώ.

Είμαστε παρα πολύ κοντα στη Νάουσα περίπου 20-25 λεπτα.

Αντε να κανονισουμε να ερθετε για καφεδακι.

Ποτε θα πατε ?Καλε εγω γιατι δεν το ηξερα?

Αντε θα χαρω πολυ πολυ πολυ.

τωρα για το τριημερο θα παμε καλε που να το ξερες εχθες το αποφασησαμε σιγουρα χαχαχα!

θα ειναι κι ακομη ενα αλλο ζευγαρι ομως οποτε δεν Σουλιτσα μου δεν το κοβω να περναμε θα σου πω ομως σιγουρα πριν φυγουμε κι εγω θα ηθελα παρα πολυ να σας γνωρισω αλλα καποια στιγμη σιγουρα θα ερθω γιατι εχουμε φιλους στην Αλεξανδρεια και νομιζω εισαστε κοντα ε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Αμα τον δειτε πως ειναι πουα...θα τον λυπηθειτε..το πρωι επαθα σοκ.

Ευτυχως δεν τον ενοχλουν.

ριτάκι μου είδες που δεν πρόλαβα να διαβάσω τίποτε ή μάλλον ας το πω καλύτερα διαφορετικά ...δεν είχα όρεξη να διαβάσω μετά από αυτό που διάβασα για τον Παναγιωτάκη κι έτσι δεν πήρα και χαμπάρι οτι ο Γρηγοράκης έβγαλε εξανθήματα. Το είχαμε συζητήσει θυμάσαι; Και είχα πεί ότι η μικρή της φίλης μου έβγαλε εξανθήματα μετά από 3 βδομάδες;

Στις πόσες έβγαλε ο Γρηγοράκης; Περαστικούλια του...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

συμπεθέρα φοβερή η νύφη μου με την μπαμπούσκα!

Ακούστε συζήτηση με τον Αστέρη

Εγώ: Αστέρη πόσα παιδάκια έχει η μαμά;

Α: ένααααααααααααααα και δείχνει και ένα δαχτυλάκι.

Εγώ: Να κάνουμε κι άλλο παιδάκι;

Α: Ναί, άλλο παιδάκι.

Εγώ: τί να κάνουμε; Ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι;

Α: μπουμπούκα

:mrgreen:

m57Zp2.png

Κορίτσια το πικουλινάκι μας σας ευχαριστεί πολύ για τις ευχές σας. Ο Πανούλης ξανανέβασε το μεσημέρι 39.2, και ταλαιπωρήθηκαν γενικά πολύ να του βρουν φλέβα. Η μπουμπούκα από την άλλη ανεβοκατεβάζει πυρετό αλλά όχι πολύ υψηλό. Τώρα είναι καλύτερα ο Πανούλης, από μέσα τον άκουγα να γελάει το πουλάκι μου..του έβαλαν και την πεταλούδα και ξεκίνησε η θεραπεία. Εχω στενοχωρηθεί τόσο πολύ, έχουν ταλαιπωηθεί πάρα πολύ όλοι τους. Να φύγουν αυτοί οι μήνες να ηρεμήσουμε..

Ρίτα θα σε πάρω τηλ. να μου πεις τι εγινε.

Κι εμεις σε λίγο πάμε στην παιδίατρο.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Κοριτσια μου σας εχα χασει τελειως αυτες τις μερες, αλλα η δουλεια ειναι ανευ προηγουμενου... γυρισε και ο μπαμπας μας χθες, εφερε στον Σωτηρη μια τσαντα ρουχα ο υπερβολικος!:lol::lol::lol:

Περαστικα στα πικουλινακια!!! Μεσα απο την καρδια μου! Μα να φτασει ο πυρετος 42??? Να τρελαινεσαι ειναι...

Περαστικα και σε ολα τα αρρωστουλικα και στον πουα Γρηγορακη! Εμας το μονο εμβολιο που μας εχει κανει πυρετο ειναι το prevenar. To priorix δεν ξερω γιατι συνεπεσε εκεινες τις μερες και με ιωση που ειχε ο Σωτηρης...

Ο Σωτηρακης μου ακομα δεν εχει ξεκινησει ουτε τις ντροπες, ουτε την παπαγαλια... Κινουμαστε με ρυθμους χελωνας!:lol::lol::lol: Μια πολυ μικρη βελτιωση βλεπω μονο... Χθες μιλουσε η μαμα μου στο τηλ. και ρωτησε τη φιλη της "τι κανεις?" και πεταχτηκε ο Σωτηρης και ειπε "καλα!"! Επισης αμα του πω "γεια Σωτηρη" λεει "γεια μαμα!"... Αυτα ειναι τα καινουρια μας επιτευγματα... Ειμαστε λιγο πισω ακομα!:lol::lol::lol:

Ρε κοριτσια κανω λαθος, ή η Λαζαρενια εχει πολυ καιρο να μπει???

t7fQp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.......διάβασα για τον Πανούλη και στεναχωρήθηκα πολύ.:-(:-(:-(:-( Μεγάλη ταλαιπωρία και γι' αυτόν και για τους γονείς.....είναι και η μπουμπούκα άρρωστη. Περαστικά σε όλους εύχομαι.

Ρίτα και Άρμα να μας πειτε τα νέα από τους γιατρούς. Ελπίχω όλα να είναι καλά και για το Γρηγόρη και για την Εύα. Εμείς το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς το κάναμε 16 μηνών μαζί με το μμρ. Έβγαλε μετά εξάνθημα αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά από ποιο εμβόλιο ήταν παρενέργεια. Πάντως για τη φαγούρα μας είχε δώσει σιρόπι φενιστίλ.

Χθεσινός διάλογος με την Αλεξάνδρα μόλις επέστρεψε ο καλός μου από τη δουλειά.

Αλεξάνδρα: Ααα μπαμπά! Τι κάνει;

Συζ.: Καλά μωρό μου, εσύ;

Αλεξάνδρα: Καλά μωρό μου. :lol::lol::lol::lol::lol:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Λοιπον ηρθαμε...

Πρωτα απο ολα τα εξανθηματα πιθανον ειναι απο το εμβολιο αλλα υπαρχει και πιθανοτατα να ειναι απο την αντιβιωση αλλεργια διοτι η οψη τους λεει θυμιζει φαρμακευτικη αλλεργια...:-(

Αν μεταλλαχθουν και κανουν φουσκαλιτσα θα ειναι απο το εμβολιο αν οχι θα ξερουμε οτι ειναι αλλεργια.

Οποτε δεν μπορει να παρει κανενα φαρμακο δια στοματος μεχρι να φυγουν τα σπυρια (τα οποια ειναι παντου) εκτος απο αταραξ που θα πιει 3 μερες σαν αντισταμινικο.

Το κακο ειναι οτι το αυτι ειναι μεν λιγοτερο κοκκινο αλλα δεν εχει γιανει μιας και δεν ολοκληρωσαμε την αντιβιωση και επειδη δεν μπορουμε να συνεχισουμε αντιβιωση θα το παλεψουμε με σταγονες και θα τον ξαναδει την Παρασκευη.

Κατα τα αλλα δεν εχει τιποτα αλλο παρα ελαχιστο ρουθουνισμα που θεωρει οτι ειναι απο τα δοντια τα οποια επισης ειναι σε αθλια κατασταση και μου εδωσε ενα σπρει για τη μυτη μηπως και βοηθησει τα αυτια.

Αυταααα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...