Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι φυσικα μου το ειχε πει μου ειχε πει συγκεκριμενα 11η εως 21η μερα.

Εμεις ιωσεις εχουμε γλιτωσει μεχρι στιγμης αν και το αυτακι μας εχει φτιαξει θα ειμαστε κομπλε !Ολα καλα ολα ανθηρα!χαχα

Αχ ο Πανουλης τι να κανει?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενταξει παρολη την ταλαιπωρια των ημερων αυτων απο το εμβολιο δεν το μετανιωνω διοτι φανταστειτε να περνουσε την ανεμοβλογια αυτη καθεαυτη...

Κικο δε ρωτας αφου ειναι να το κανετε μηπως του το κανει πριν την Ανοιξη που ειναι σε εξαρση η ασθενεια?

Να σου πω την αλήθεια θα το ρωτήσω αλλά δεν είναι πιο επικύνδυνο όταν έχει κάνει το εμβόλιο και περνάει συγχρόνως και την ασθένεια; για οποιοδήποτε εμβόλιο ρωτάω.

Άσχετο αλλά τώρα με τα εξανθήματα μπορεί να φάει απ'όλα ο μικρός ή όχι;

Τα μπισκοτάκια σου άρεσαν , δεν μου είπες;

Εγω προσπαθω ρε γμτ να κανω την τεταρτη δοση του πενταπλου αλλα δεν τα εχω καταφερει ακομη ..

Ιωαννα καλυτερα να καθυστερησετε μεχρι να ειναι εντελως καλα το παιδι διοτι νομιζω αυτο ηταν που σας εκανε πυρετουλι?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ναι φυσικα μου το ειχε πει μου ειχε πει συγκεκριμενα 11η εως 21η μερα.

Εμεις ιωσεις εχουμε γλιτωσει μεχρι στιγμης αν και το αυτακι μας εχει φτιαξει θα ειμαστε κομπλε !Ολα καλα ολα ανθηρα!χαχα

Αχ ο Πανουλης τι να κανει?

Και εγω αυτο σκεφτομαι ..τον Πανουλη μας...το μυαλο μου συνεχεια εκει ειναι ..αντε τωρα να κρατησεις ενα παιδι 1 1/2 ετους στο κρεβατι με ορο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ιωαννα καλυτερα να καθυστερησετε μεχρι να ειναι εντελως καλα το παιδι διοτι νομιζω αυτο ηταν που σας εκανε πυρετουλι?

Ναι θα το του κανω μονο αν ειναι τελειως καλα..ουτε μυξουλες ,ουτε βηχαλακι..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου τότε θα κανουμε υπομονή δυο μηνες ακομα και εχεις δικιο τουλαχιστον να περνανε στο ποδι.

Αχ οσο για τα εμβόλια πικρη ιστορια.

Εχουμε ακομα τρια και το κακο ειναι οτι τα μπερδεψαμε και λιγο απο δικο μου λαθος βεβαια.

Τελως παντων θα γινουν και αυτα.

Οντως τι να κανει ο Παναγιωτάκης ?Ελπίζω τουλαχιστον να του επεσε ο πυρετος και να ειναι καλυτερα ο γλυκος μου.

Να σου πω την αλήθεια θα το ρωτήσω αλλά δεν είναι πιο επικύνδυνο όταν έχει κάνει το εμβόλιο και περνάει συγχρόνως και την ασθένεια; για οποιοδήποτε εμβόλιο ρωτάω.

Άσχετο αλλά τώρα με τα εξανθήματα μπορεί να φάει απ'όλα ο μικρός ή όχι;

Τα μπισκοτάκια σου άρεσαν , δεν μου είπες;

Και γιατι να την περασει την ασθενεια?Καλε εννοουσα να το κανετε πριν την εξαρση της ανεμοβλογιας που συνηθως ειναι την Ανοιξη.Για ρωτα...

Μου ειπε μονο να μην του δωσω κανενα φαρμακαο μεχρι να τον δει.Εγω παντως δεν του δινω σημερα αυγο,πορτοκαλι ,σοκολατα και ψαρι.Μην φουντωσει..

Με τα μπισκοτα τρελαθηκε...

Α να σας πω..

Του λεω τι εφτιαξε η μαμα?

Μπικοτο..

και χωρις να του εχω πει τιποτα παει στην κουζινα και φωναζει ''φουρνοοοοοοο''

πεντακαθαρα!Εμεινα! Μαλλον επειδη τα ειδε να ψηνονται!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Όντως , δεν είχα καταλάβει καλά , θα ρωτήσω να σου πω την αλήθεια αλλά όπως λέει και η Ιωάννα ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε και εμείς την 4η δόση του πενταπλού , σίγά μην μας αφήσουν οι ιώσεις να κάνουμε εμβόλιο πέραν της χρονικής περιόδου που μας έχει ορίσει ο γιατρός.

εμένα λέει καθαρά όταν του δίνω κριτσίνια και τον ρωτάς "τι τρως Αναστάση" - κιτσίνα , γανιά "η φρυγανιά" κα. Πάντως σχετικά με την ομιλία έχει βελτιωθεί πολύ , έχει πάρει φόρα η γλώσσα του και παρατηρώ πως κάθε μέρα ότι του λέω το επαναλαμβάνει κατά το ήμιση και ο ίδιος .Έχει πολύ γέλιο και ειδικά όταν τονίζει το Σσσσσσσ. Λέει συνέχεια Τάτσηςςςςς, μπαμπάςςςςςςςςςςςς , παππούςςςς .

Διαφημίσεις

ηρθα κι εγω!!!

εμεις θα το κανουμε μαζι με τον Τιμο και το mmr και της ανεμοβλογιας λετε να γινω κι εγω πουα;αχ πλακα θα εχει θα το κανω αν ειναι οταν θα ειμαι λεχονα να μην εχω να παω πουθενα.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ειδες?Θυμασαι που σας το ελεγα?κοντα 20 μηνων αρχιζουν και παπαγαλιζουν.

Ο δικος μου ομως ντρεπεται αν τον ρωτησει καποος κατι τα λεει ντροπαλα οταν εινααυθορμητος λεει πολλα.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Α ρε βατραχακι λες?χαχαχα

Εσυ γιατι να το κανεις?αφου θα ειναι εμβολιασμενα τα παιδια δε νομιζω να ερθει η ασθενεια σπιτι σας.

για την περιπτωση του τριτου που λεγαμε;:lol::lol::lol:

για να μην εχω παλι τον φοβο που ειχα τωρα που δεν ειχα αντισωματα!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...