Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βατραχάκι μου καλά αποτελέσματα.Να δεις όλα θα είναι καλά.

Και μεις θυμάμαι είχαμε βγάλει κάτι εξανθήματα όχι έντονα όμως αλλά η γιατρός δεν μας έδωσε τίποτα, έφυγαν από μόνα τους.

Ριτάκι περαστικά στο ¨πουά¨ αγοράκι μας!!!!!:P:p:p:p Μ΄άρεσε όπως το αποκάλεσες!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Διάβασα πως μπήκε ο Πανούλης στο νοσοκομείο και στεναχωρήθηκα πολύ .Εύχομαι να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία του παιδιού μωρέ Πικουλινάκι , αλλά είναι παρήγορο το γεγονός ότι είναι καλοδιάθετος. Ο οικογενειακός μας γιατρός έλεγε πάντα στη μαμά μου ότι είναι βασικό σε κάθε ίωση αν τα παιδιά είναι ζωηρά και να ανησυχούμε μόνο όταν δεν έχουν καθόλου όρεξη τα παιδιά.

Βατραχάκι , με το καλό και εσείς να πάρετε τα αποτελέσματα και να ξεμπερδέψετε σύντομα.

Ριτάκι όντως μωρέ το παιδί είχε δίκιο , όλη αυτή η ανησυχία ήταν απο το εμβόλιο .

Εμάς το Varivax μας το έχει γράψει να του το κάνουμε 2 χρονών, δεν είναι πολύ αργά;

Σουλίτσα , όντως πρόβλημα να μην τρώει το παιδί τόσες μέρες , μήπως να δοκίμαζες να κάνεις δικό σου φαγητό και να σε βλέπει η μικρή που το μαγειρεύεις και να το δώσεις στις γιαγιάδες να την ταϊσουν, μήπως και φάει;

Αrmaki μακάρι να μην έχουν τίποτα τα αυτάκια της μικρούλας και να μη χρειαστεί να πάρετε και εσείς αντιβίωση.

διάβασα μόνο για τον παναγιωτάκη και στενοχωρήθηκα τόσο πολυ που μου λείπει η όρεξη να διαβάσω άλλα...

μαράκι έχεις νεότερα; Να μεταβιβάσεις τα περαστικούλια μου και πολλά φιλιά!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια,,,,, όταν ακούω νοσοκομείο για παιδάκια με πιάνει στενοχώρια και φυσικά αναφέρομαι στον Παναγιωτακη μας.:-( :-( Εύχομαι ολόψυχα να μην χρειαστεί να μείνει πολύ και γρήγορα να επιστρέψει σπίτι γερός και δυνατός, κουράγιο στην πικουλίνα καταλαβαίνω την αγωνία που έχει, όλα μαζί της έτυχαν και τα δυο μικρούλια αρρωστά.

Και στα υπόλοιπα παιδάκια περαστικά και βατραχάκι καλά αποτελέσματα.

Που θα πάει δεν θα έρθει η άνοιξη – καλοκαίρι?

Διαφημίσεις

Mπράβο βρε Ριτάκι, αφού ηρέμησε το παιδί μια χαρά τότε , αύριο μεθαύριο θα του φύγουν και τα εξανθήματα και θα επανέλθει δριμύτερος.

Εμείς το καλοκαίρι είναι να το κάνουμε αυτό το εμβόλιο.

Ενταξει παρολη την ταλαιπωρια των ημερων αυτων απο το εμβολιο δεν το μετανιωνω διοτι φανταστειτε να περνουσε την ανεμοβλογια αυτη καθεαυτη...

Κικο δε ρωτας αφου ειναι να το κανετε μηπως του το κανει πριν την Ανοιξη που ειναι σε εξαρση η ασθενεια?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Κορίτσια μου ,

Προσεξατε οτι εδω και λιγες μερες ολο για αρρωστειες μιλάμε?

Ολα μα ολα τα παιδακια εχουν κατι ?

Αμαν πια εχω ψυχοπλακωθει, μπαινω και φοβαμαι τι θα διαβασω.

Αντε να ερθει το καλοκαιρι να φυγουν οι παλιοιωσεις ρε γμτ.

Α Μαργαρίτα στο ειχε πει ο γιατρος για την πιθανοτητα να βγαλει εξανθηματα?

γιατι εγω θυμαμαι για το mmr παρολο που η μικρή εβγαλε καποια εξανθηματα ο παιδιατρος δεν παραδεχοταν οτι ηταν απο αυτο.

Και Σουλιτσα μου ειπε η κοπελα στον παιδικο οι χειροτεροι μηνες για ιωσεις ειναι Φλεβαρης -Μαρτης μετα αρχιζουν και στρωνουν τα πραγματα..

Εγω αυτο που λεω ειναι αφου τις ιωσεις δεν τις γλυτωνουμε τουλαχιστον να τις περναμε στο ποδι ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...