Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτο ομως τωρα ειναι ψευτοανεμοβλογια..και θελει προσοχη διοτι κανει βροχιτιδες μου ειπαν..αυτο το σκατο εμβολιο παντως ειναι το μονο που τον εχει ταραξει ετσι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις παντως την ανοιξη που ειχαμε μια ιωση που μετα απο 3ημερο πυρετο ο Χρηστος γεμισε εξανθηματα παντου ,η γιατρος μας ειπε να μην βαλουμε τιποτα και 2 μερες θα φυγουν και οντως ετσι εγινε..

Ναι και εμεις μετα απο πυρετό τα βγαλαμε, μολις υποχώρησε ο πυρετός εμφανιστηκε το εξανθημα.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

τι κανετε;

εμεις πηγαμε δωσαμε τα ουρα μας και το αιμα μας και ηρθαμε!

ευτυχως εκανε στο πρωτο σακουλακι τσισα και οταν του πηραν αιμα ηταν πολυ καλο βεβαια εκλαψε αλλα οχι πολυ του πηρα και πολυ του καημενου 3 φιαλακια ειναι πολλες οι εξετασεις που μας εβαλε να κανουμε μας εγραψε και για αλλεργιες θα ειναι ετοιμες ολες την πεμπτη!

διαβασα για τον Πανουλη και στεναχωρεθηκα πολυ ας ειναι καλα σημερα!

περαστικα σε ολα τα μικρουλια!

εγω απο εχθες ψαχνω ξενοδοχειο και δεν βρισκω πουθενα :mad:

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Ο Πανούλης μας θα κάνει τελικά εισαγωγή για να πάρει ενδοφλέβια αντιβίωση. Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι παρόλη την ταλαιπωρία του είναι πολύ κεφάτος και κάθισε πολύ ήσυχος για τις εξετάσεις που του έκαναν. Τι να πω, δύσκολες καταστάσεις, είναι και το μωρό στο σπίτι.... Εύχομαι η ταλαιπωρία τους να περάσει πολύ γρήγορα.

Joa μου το αγάπησε για τα καλά το σχολείο ο Χρηστάκος ε? Μπράβο το πουλάκι μου! Πάντως πραγματικά έχεις γίνει εξπέρ!

Ευάκι καλή δύναμη και σε εσας ελπίζω να κοιμηθείτε σήμερα το βράδυ!

Κικο περαστικά και σε εσένα και στον γιόκα σου. Και εγώ αδιαθέτησα σήμερα και είμαι χάλια. όλα τα είχαμε αυτό μας έλειπε τώρα..

Εμείς θα ξαναπάμε το απόγευμα στην παιδίατρο να την δει. Ελπίζω να έχουν γλιτώσει τα αφτιά της και να μην χρειαστεί αντιβίωση γιατί πραγματικά δεν ξέρω πως θα την κάνω να την πιει αν χρειαστεί..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μενα ,

Από το πρωί προσπαθω να γραψω αλλα εχει πεσει πολύ δουλειά.

Καταρχήν να ευχηθω περαστικα στα pikoulinakia.Ευχομαι στον Παναγιωτάκη να γινει πολύ γρηγορα καλα και η μπουμπουκα να το περασει παρα πολυ ελαφρια.

Vatraxaki μου καλά αποτελέσματα στις εξετασεις σας γλυκειά μου.

ΜΑργαριτακι μου άρεσε πολύ που αποκαλεσες τον Γρηγορη μας "πουα μωρο"

Γι' αυτό μωρε το καημενακι ηταν ανυσηχο.

Πανωτς δεν περιμενα ρε γμτ το εμβολιο της ανεμοβλογιας να εχει τετοια παρενεργεια.

Είναι να το κανουμε και εμεις τον αλλο μηνα νομιζω.

ΜΑρακι μου ευχομαι να την γλυτώσει η Ευούλα μας να μην ταλαιπωρηθει και αλλο το κοριτσακι μας.

Περαστικα και στα υπόλοιπα μωρουλινια.

Η Ανδρεάννα συνεχίζει να εχει λίγο μπουκωμα και εναν ελαφρύ βήχα αλλα ουτε πυρετο κανει ουτε φαινεται να την ενοχλει ιδιαιτερα.(φτου φτου)

Το μονο κακό ειναι οτι με τις γιαγιαδες κανει απεργια πεινας ρε κοριτσια .

Οτι και να της κανουν δεν το τρωει .Και πλεον μου αφηνουνε να δω τι της μαγειρεψανε και πως οποτε ειμαι σιγουρη οτι της κανουν κανονικα φαγητα.Αλλα ΔΕΝ τρωει.Το σ/κο που ημουν εγω σπιτι καποια στιγμη σταματησα να την ταιζω γιατι νομιζα οτι θα σκασει απο το φαγητο.Αλλα τι θα γινει θα τρωει δυο μερες και τις υπόλοιπες πεντε νηστεια?????

Α και φυσικα αν και βελτιωθηκε ο υπνος μας παλι ξυπναμε που και που.

Και κατι τελευταιο γιατι δεν θελω να παρω και τα σκηπτρα απο τον τυφωνα κικο, της εμαθα τις νότες .Της λεει ολες καθαρα εκτός του "ρε" που το μπερδευει ακομα!!Κουκουβαου!!!!!!!!!!!!!1

ριτα μου την συσκευη αυτη τη φυσιομερ την ειχα εγω γιατι μια φορα δεν ειχε το φαρμακειο και αναγκαστηκα πηρα αυτη αλλα δεν ειναι το ιδιο καλη οσο η οτριζαλιν το μονο καλο που εχει ειναι οτι το στομιο που μπαινει στη μυτη ειναι λαστιχενιο και δεν ποναει το παιδι.

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Βατραχακι όλα καλά θα είναι και τζαμπα αγχώνεσαι

Να συνελθουν γρήγορα όλα τα παιδακια γιατι τα περισσότερα ειναι αρρωστα..

Σούλα η Ανδρεανα νομιζω μπαίνει σε καλούς ρυθμούς..Σιγα σιγα θα αποκατασταθει και ο υπνος της και το φαγητό της που φαίνεται πως εκει το πρόβλημα δεν το εχει η ίδια.

Πάω να πάρω το παιδακι μου και να κανω περκα στο φουρνο.

θα τα πουμε το μεσημερακι, φιλια

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...