Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

εχει βηχα και μπουκωμα πετρουλα μου ..αλλα πολυ καλη διαθεση και τρελο κεφι !!!μολις ξυπνησε το πρωι το ρωταγες που θα πας χρηστακη??βανααααα!!!(η δασκαλα του)

Παιδια για να μην παρεξηγηθω με τα φαρμακα ,δεν συνιστω σε κανενα να δινει φαρμακα στα παιδακια του απλα λεω αυτα που σε περιπτωση αναγκης κατα 90% θα σας πει η γιατρος να παρετε!!

μην νομιζετε οτι βγαζω προμηθεια απο τις φαρμακευτικες χαχαχα

Οσο για αναγωγες ειχαμε μεγαλο προβλημα ,το οποιο ελατωθηκε με το που ξεκινησαμε στερεες , δεν δωσαμε ποτε σιροπι μιας και δεν θελαμε να παρει φαρμακα αλλα το τι τραβηξαμε με το θεμα αναγωγες δεν περιγραφεται ..

Ειχα και την ριτα συμπαραστατη και καναμε test drive στα γαλατα της αγορας ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο ΄μένα.

Πω , πω , πολλές ιώσεις μωρέ κορίτσια και πολλά αρρωστούλικα παιδάκια. 42 πυρετό , τι ήταν και αυτό βρε παιδάκι μου για τον Πανούλη , έχει καταταλαιπωρηθεί το παιδάκι. Μακάρι παναγία μου να είναι περαστικά του γρήγορα του παιδιού και να συνέλθουν οικογενειακώς τα πικουλινάκια.

Ιωαννούλα και εσείς ταλαιπωριέστε , περαστικά και σε εσάς, γιατί δεν πάτε στο γιατρό;

Μαράκι και εμείς σαν και εσάς , ευτυχώς όμως χωρίς καθόλου πυρετό , μία βδομάδα με μπούκωμα.

Πηγαμε χθες στο γιατρό αλλά ευτυχώς δεν έχει ωτίτιδα και δεν μας έδωσε τίποτα παρά μονο ορό να του βάζουμε και θα φύγει. μπορεί να ξανακύλησε λόγω του ότι είμαι και εγώ χάλια και ο ιός δεν λέει να φύγει.

και εγώ πολύ χάλια βρε κορίτσια , τα κόκκαλά μου , η μύτη μου τρέχει , αδιαθέτησα κιόλας και είμαι άστα να πάνε. Υπομονή και σε εσάς Ευάκι , ελπίζω μέρα με την ημέρα να είναι καλύτερα η Ραφαέλα.

Πετρούλα να μη νιώθεις τύψεις , γι'αυτό είμαστε όλες εδώ για να τα μοιραζόμαστε όλα. Μέρα με τη μέρα θα είσαι καλύτερα , θα το δείς.

Giovanna περαστικά και εσένα.

Μαργαριτούλα σε άφησα για το τέλος αλλά και το καλύτερο. Όντως τα μπισκοτάκια και εγώ τα είχα πάρει από το elais και πολύ χαίρομαι που τα έφτιαξες, βέβαια καμία σχέση με εμένα , εσύ μιλάμε είσαι καλλιτεχνική φύση. Τα δοκίμασες ; δεν είναι τέλεια και πολύ αφράτα; εγώ μέσα σε μια μέρα τα τσακίζουμε όποτε τα φτιάχνω.

Σε ευχαριστώ πολύ που ανέφερες και στο μασα ότι τα είχα φτιάξει και εγώ , είσαι πολύ γλυκιά. εύχομαι να τα φτιάξουν όλες και να αρέσουν εξίσου το ίδιο.

Καλημέρα και πάλι και πολλά περαστικά και καλή ανάρρωση σε όλα τα αρρωστούλικα.;)

Πάντως κορίτσια μου εγώ που ρώτησα την παιδίατρο και της έδωσα το αέριους της έκανε καλό!!!!

Πικουλινάκι μου κουράγιο κορίτσι μου, να μου φιλήσεις τα αγγελούδια σου και εύχομαι γρήγορα να γίνουν καλά.

Πετρούλα μου κουκλίτσα μου κάθε μέρα και καλύτερα θα είσαι θα δείς , θα το ξεπεράσεις!!!!!

Joa μου πολυ χαίρομαι που ακούω για το αγοράκι μας , μπράβο το πουλάκι μου.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ειχα και την ριτα συμπαραστατη και καναμε test drive στα γαλατα της αγορας ..

Η αληθεια ειναι οτι επαιρνε ενα γαλα η Ιωαννα μου ελεγε ο Χρηστακος παει καλα με αυτο το αγοραζα και εγω απο πισω...πω πω θυμασαι ρε τι τραβουσαμε?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Ευα μου σου λεω οτι το εχω το θεμα με τα φαρμακα χαχαχα

Αρρωσταινει ο Χρηστακης και λεω στον Γιωργο θα μας πει να παρουμε αυτο αυτο και αυτο . παμε στο ιατρικο και η ιατρος ιωαννα επιβεβαιωνεται!!!αχ τζαμπα δεν πηγα παιδιατρικη μου φαινεται!!!

Παντως λογικα ο Χρηστος πρεπει να εχει δοκιμασει ολα τα αντιαναγωγικα γαλατα και δεν υπερβαλλω ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Ναι εσεις ειχατε δοκιμασει περισσοτερα απο εμας χαχαχα

Μετα ειχαμε και το χεσιμο με τα παλιογαλατα θυμασαι?Και 13 φορες τη μερα...ουτε να τα θυμαμαι δε θελω..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

πωπω θυμαμαι με το φρισολακ κομφορτ ειχε τεντωθει το παιδι στο χεσιμο ..πωπω τι ειχαμε περασει ...

ή μετα με το αλμιρον αρ που του εκανε και δεν βρισκαμε πουθενα ??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Κοριτσια να ρωτησω κατι ασχετο...

Εχει βγει συσκεη της physiomer ιδια με την οτριζαλιν μονο σε μπλε χρωμα και δεν αγοραζεις ανταλακτικα παρα μονο σφουγγαρακια και ειναι πολυ πιο οικονομικο.

Μου το χαρισε ο φαρμακοποιος να το δοκιμασω αλλα δεν εχουμε μυξα χαχαχα

Την εχει δοκιμασει καμμια σας?Αν ειναι οντως η ιδια με την οτριζαλιν (εξ οψεως ιδια ειναι)συμφερει!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Λιγο το κεφαλι του ξυνει διοτι εχει παντου...σας λεω παντου ομως!

Ισως μας δωσει αντισταμινικο...θα δουμε διοτι ανησυχω που διακοψαμε την αντιβιωση γμτ.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Δεν την εχω δοκιμασει μαργαριτα μου , το οτρισαλιν ειναι ακριβο αλλα ειναι το ατιμο καλο ..στις πρωτες μυξες (να αργησουν πολυ να ερθουν)περιμενουμε εντυπωσεις!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι ειναι καλό το οτρισαλιν αλλά αν το μπουκωμα κραταει πολύ ειναι ασυμφορο με τοσα ανταλλακτικά..

Αν ειναι ετσι οπως τα λέει η Ρίτα, σιγουρα θα συμφερει καλύτερα

Πάντως το καλοκαιρι που ειχαμε βγαλει και εμεις εξανθημα δεν μας ειχαν δωσει κτ.Καμια καταπραϋντική αλειφούλα δεν θα τον ανακουφιζε Ριτα;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Δε δειχνει να ενοχλειται προς το παρον...θα δουμε το απογευμα.

Παντως παιδια το μωρο εβραζε φαινεται απο μεσα του για αυτο εκανε ετσι το προηγουμενο βραδυ..

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

εμεις παντως την ανοιξη που ειχαμε μια ιωση που μετα απο 3ημερο πυρετο ο Χρηστος γεμισε εξανθηματα παντου ,η γιατρος μας ειπε να μην βαλουμε τιποτα και 2 μερες θα φυγουν και οντως ετσι εγινε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...