Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πικουλινι περαστικα και στα 2 σου παιδακια και κουραγιο..... Ελπιζω για ολες αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα. Σημερα δεν μπορω να πω οτι ηταν και απο τις καλυτερες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα μανούλες

Συγγνώμη αν σας αναστατωσα κι εσας με το συμβαν και αυτος ήταν και ενας λόγος που χτες δεν επισκεφτηκα το καφε.. Σας διαβασα σημερα το πρωί.Τετοιο θεμα με αναγούλες και αναγωγες δεν αντιμετωπίσαμε, ξερω όμως οτι ειναι πολύ δυσκολο για το βρεφος και ψυχοφθορο για το γονιό.

Να ειναι καλά ολα τα παιδακια μας και τα αρρωστούλικα μας να γινουν συντομα καλά..

Εγω ειμαι κάπως καλύτερα και χτες κοιμηθηκα όλο το βραδυ.

Ο μικρος εχει μεγαλη ανησυχία με τους τραπεζιτες και όλη τη μερα εχει τα χερια και οτι βρει μες το στομα και μετα αναγουλιαζει..

Θα σημειωσω και εγω το προχειρο φαρμακειο που προτείνετε γιατι παρατηρησα μεγαλες ελλείψεις.Αερολιν, αεριους, αταραξ δεν εχουμε χρησιμοποιησει αλλά θα τα πάρω να βρισκονται, αν μου πει ο γιατρος απ'το τηλ, να μην τρεχω να βρω φαρμακειο

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Για το φαρμακείο του σπιτιού καμιά αντισταμινικη κρεμούλα για κουνούπια fenistil και ακόμα για εγκαύματα την fucicort η καμιά φυτική με βάση την λεβάντα και καλεντουλα, της welleda για την άλλαγη πανας ειναι πολυ καλη

Βρήκα μια φυτική για μελανιές και χτυπήματα πολύ καλή arnicare first aid for bruises

Καλημέρα κορίτσια.

Το βράδυ μας ήταν σχετικά ήσυχο, το σιρόπι την βοηθάει στο μπούκωμα, αλλά τώρα το πρωί πάλι ακούγεται πάρα πολύ μπουκωμένη. Μέχρι τις 1 που κοιμήθηκε ανεβοκατέβαζε χωρίς αντιπυρετικό το πυρετό, έφτασε μέχρι 37.8. Δεν νιώθω καθόλου καλά, μπορει να μην ακούγεται τίποτα σπουδαίο όλο αυτό που έχει αλλά κάτι μου λέει πως ούτε σήμερα θα είναι καλα..περιμένω να ξυπνήσει να δω πως θα είναι από διάθεση.

Η μπουμπού της πικουλίνας κατά τις 11 είχε 37.7, δεν έχω ακόμα νέα για το πως ήταν το βράδυ τους.

Πετρούλα μου αν είναι δυνατόν! Μη ζητάς συγνώμη, είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε και τα δύσκολα και τα εύκολα. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα, θα δεις όσο θα περνάνε οι μέρες θα είναι όλα πιο καλά..

όσο για τα φάρμακα η joa εχτές τα ανέλυσε τέλεια, αλλά πριν δώσετε οτιδήποτε να ρωτάτε πρώτα τον γιατρό σας.

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

αχ βρε Μαράκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...το μπουκωματάκι δυστυχώς αν δεν βγάζεις μύξες με το οτρισαλιν δεν ξεπερνιεται εύκολα, αλλά αφού η μικρή δεν κάθεται δεν έχεις άλλη επιλογή.

Φαντάσου ότι έχουμε καταναλώσει πλέον 7 κουτιά με ανταλλακτικά κι ακόμη έχουμε λίγες μύξες!

m57Zp2.png

καλημερα κοριτσια,τι γινετε με τις ιωσεις ρε παιδια?κολλησε και πικουλινιτσα,αντε να φυγου ολες οι παλιοιωσεις και να γινουν ολα τα μικρακια καλα.ξουτ παλιοιωση!!!

πετρουλα μου ξερω δεν εισαι καλα και σορρυ που σε ρωταω και παλι,αλλα πρεπει να δηλωσω αν θα λειπω αυριο.θα το φερουν αυριο το πρωι?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

αχ βρε Μαράκι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα...το μπουκωματάκι δυστυχώς αν δεν βγάζεις μύξες με το οτρισαλιν δεν ξεπερνιεται εύκολα, αλλά αφού η μικρή δεν κάθεται δεν έχεις άλλη επιλογή.

Φαντάσου ότι έχουμε καταναλώσει πλέον 7 κουτιά με ανταλλακτικά κι ακόμη έχουμε λίγες μύξες!

Αστα σαρδελάκι μου, είναι δράμα, από την άλλη τι να κάνει κι αυτή, είχε να δει ορό και οτρισαλίν από πέρυσι τον χειμώνα, λογικό είναι να μην θέλει..

Και τα δυσάρεστα δυστυχώς συνεχιζονται..ο Πανούλης ανέβασε 42 πυρετο..είναι στο νοσοκομείο, οι γιατροί ευτυχώς καθησυχαστικοι. Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαινει ρε γμτ..θα ακούσουμε τίποτα καλό?

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Καλημερούδια !!!!!!

Εύχομαι να είστε όλες καλά , εμείς συνεχίζουμε με το συνάχι και σαν μου βήχει λίγο σήμερα η Ραφαελίτσα μου , αλλά μπορώ να σας πώ ότι το αέριους μας έκανε πολύ καλό το βράδυ.Περιορίστηκε το μπούκωμα, βέβαια εμείς όμως πάλι ξυπνούσαμε και κλαιγαμε. Τρίτη βραδιά αυπνίας σήμερα....Υπομονή!!!!!

Θα σας διαβάσω και θα επανέλθω.

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Καλημερααααα!!!

Περαστικα σε ολα τα μωρακια μας!!!και εμεις δυσκολη νυχτα χθες ..πολυ βηχα και παρολο που μιλησαμε την γιατρο και του δωσαμε αταραξ δεν μπορουσε να ηρεμησει ..μετα τις 3 ηρεμησε λιγακι ..Ελεγα να μην τον στειλω σχολειο αλλα εχω και την μαμα μου με ασθματικη βροχιτιδα ,ο μικρος φωναζε βανα οποτε τελικα πηγε..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Πωπω τον καημενο τον Πανουλη, ψηθηκε το πουλακι μου, η μπεμπα πως ειναι;;

Περαστικα του γρηγορα και σε εσας Μαρία και Εύα..Τουλάχιστον τα κοριτσακια μας είναι απύρετα

Κι ο Χρηστακης αρρωστος;;;Ιωάννα εχει και πυρετό ή μονο μπουκωμα;;Απο διαθεση πάντως ενταξει ειναι..Μακαρι πάντα να εχει τετοιο μερακι για το σχολείο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα...

Ο Γρηγορης εχθες κοιμηθηκε ακουνητος και μαλιστα σκεπασμενος,κιχ δεν εβγαλε ολο το βραδυ και ξυπνησε τρισευτυχισμενος...

Και τελικα το μυστηριο λυθηκε..ειχα δικιο..σημερα το πρωι γεματος απο την κορυφη μεχρι να νυχια εξανθηματα απο το εμβολιο της ανεμοβλογιας...

Ξεσπασε και ηρεμησε το παιδι.Ειδατε που ελεγα οτι οοοολα αυτα του τελευταιου καιρου εκει τα απεδιδα?

Αντιβιωση για το αυτι μου ειπε να μην δωσω τωρα το πρωι και θα τον δει στις 5 η παιδιατρος.

Αυτααα!

Μιλησα με Αρμα και μου ειπε για τον πανουλη και τρελαθηκα...ας ειναι καλα το μωρακι απο εδω και περα...

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...