Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Arma σταματα κοκινιζουμε!!! Καλα δε θα σου ξαναπουμε τιποτα!!!

Μαρινα η μπεμπα ειναι στο σπιτι μας με τη μαμα μου,τον αντρα μου και τη πεθερα μου ενναλαξ και εγω με τον Παναγιωτη διπλα στο σπιτι της μαμας μου. Ο Παναγιωτης ειναι μακρυα απο την μπεμπα ,την οποια ζηταει διαρκως. Ολο μπεμπα μας (ρωταει) ;;; Βρε προσεχε λιγο με την αλλεργια!!! Εμενα παντως η γιατρος μου ειχε πει να κανω διαιτα κατα τη διαρκει απου θηλαζα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Την ξαναρώτησα Πικουλίνα και μου είπε όταν δω σημάδια να αρχίσω να προσέχω! Μάλλον ξεκίνησαν τα σημάδια! Θα αρχίσω να προσέχω!

Πικουλίνα ευτυχώς είναι κοντά η μαμά σου και μπορείτε να έχετε σε μια απόσταση τα παιδιά! Πάντως ο μικρός σου είναι πανέξυπνος και πολύ γλυκός!

Ρίτα επειδή και εμάς μας λέγανε αρχικά για παλλινδρόμηση είχαμε επισκεφτεί και γνωστή παιδογαστρεντερολόγο και μας είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε υπέρηχο αφού σε τόσο μικρά μωρά σχεδόν πάντα φαίνεται ότι υπάρχει αλλά εκτός αυτού ακόμα και τότε όπως είπες δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε! Εκτός του ότι στο 50% των περιπτώσεων παλλινδρλιμησης συνυπάρχει και αλλεργία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πικουλινάκι μου περαστικά σας, τι ταλαιπωρία είναι αυτή κάθε λίγο στο γιατρό... ελπίζω η ίωση σύντομα να κάνει τον κύκλο της...

Ρίτα, Γιοβάννα και Άρμα ελπίζω και εσείς να είστε καλύτερα...\

Σε αυτή την ηλικία που είναι όμως τα μικράκια μας δεν έχουν το αίσθημα του κορεσμού και μπορεί να καταπίνουν μεγάλες ποσότητες από το γάλα χωρίς να μπορούν να το χωνέψουν μετά, οπότε για αρχή μήπως να δοκίμαζες να δίνεις λιγότερη ποσότητα και συχνότερα? Να μας πεις τα νέα από το γιατρό!

Μαρίνα μου προσπαθώ αλλά και πόσο να του δώσω; Του δίνω περίπου 100-120 μλ κάθε τρεις ώρες αλλά και πάλι, κυρίως τις βραδυνές ώρες, ζορίζεται...

Περισσότερο θέλω να πάω για να σιγουρευτώ, είτε έχει είτε δεν έχει κάτι...Ξέρω ότι δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα αλλά τουλάχιστον να μην εφησυχαστώ και χειροτερέψει η κατάσταση με οισοφαγίτιδες κτλ...:roll::roll::roll:

Τη μπουμπουκα μου τη μάτιασα και το τελευταίο μισάωρο κάνει συνέχεια εμετούς! Πόσο μετανιώνω για την παλιοψαρόσουπα και τις χαζοσοκολάτες που κατέβασα! Αυτά είναι τα δύσκολα με το θηλασμό! Δε βλέπω να τη γλιτώνουμε πάλι την αλλεργία, κι αν είναι έτσι...κλάψτε με, δε νομίζω ότι έχω την ίδια υπομονή με το 1ο παιδί. ουφφφφ!

Έγω έχω ήδη κόψει τα γαλακτοκομικά... Μην απογοητεύεσαι Μαρίνα μου, μπορεί να μην είναι αλλεργία...

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Σωστο Μαρινα και εμεις ειχαμε παει σε γνωστη χαχαχα

Απλα το θεμα ειναι ο βαθμος της παλλινδρομης και αν ειναι κρυφη ή οχι.Διοτι στο ολο θεμα η οισοφαγιτιδα που δημιουργειται κυριως απο τη κρυφη παλλινδρομηση ειναι το προβλημα (απο οτι καταλαβα τελικα).

Οποτε καλο ειναι καποιος να το ξερει ειδικα αν προκειται να φτασει σε φαρμακευτικη αγωγη.

Δε ξερω εμενα αυτο το ''ολα τα μωρακια βγαζουν και εχουν παλλινδρομηση και οταν το βαρος ειναι καλο δε μας ανησυχει και κοψε το θηλασμο,παρε ενα αντιαναγωγικο και το πολυ πολυ δινουμε σιροπακι ''εμενα με ξενιζαν πολυ οταν το ακουγα, ειδικα απο γιατρους.

Δε βγαζουν ολα τα μωρακια το ιδιο και σαφεστατα δεν ειναι μονο το θεμα του βαρους διοτι το παιδι ταλαιπωρειται πολυ με τις αναγωγες ασε που ειναι παρα πολυ ψυχοφθορο για τους γονεις.

Τον Γρηγορη εγω τον χαρηκα μετα τον 7ο μηνα εως τοτε ημουν με το αγχος μην τον παρακουνησουμε,μην κανει εμετο περα απο τις ρουκετες,μην του ανεβουν στον υπνο,μη γυρισει και πνιγει κτλ κτλ .

Οταν επεμενα και τους ειπα αν φτασουμε στο σημειο να το ραψει και να μην τρωει τι θα γινει?τοτε μου μιλησαν για την οισοφαγιτιδα..

Αστα βραστα μεγαλη ιστορια πολυλογησα παλι....

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Άσε Ρίτα μου, κάθομαι και τον παρατηρώ τον καημένο μετά το φαγητό λες και δεν υπάρχει αύριο... Η Αναστασία πάντα μετά το φαγητό είχε γουλιές αλλά ποτέ δεν ανυσήχησα γιατί δεν ζοριζόταν... εντωμεταξύ με στεναχωρεί γιατί ο καημενούλης είναι πολύ ήσυχος κατά τα άλλα...

Φευγω, πάω σπίτι στα μικρούλια... αν δεν τα πούμε το βράδυ θα τα πούμε αύριο...Φιλια σε όλες!

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Φιλάκια Deleni εγώ σήμερα δεν τολμάω να κάνω τίποτα η μικρή δε βολευεται πουθενά και ζορίζεται διαρκώς!Από το πρωί ούτε ένα δύωρο δεν έχει κοιμηθεί!

Ρίτα σου είχαν πει να κόψεις το θηλασμό??? Εμένα και η παιδίατρος και η παιδογαστρεντερολόγος μου είπαν να περιορίσω πολύ τη διατροφή μου αλλά να συνεχίσω όσο αντέξω αφού αυτό είναι το καλύτερο φάρμακο! Πάντως ακριβώς τα ίδια περάσαμε και ίσως λίγο χειρότερα εμείς αφού από τους απίστευτους εμετούς δεν έπαιρνε και πολύ βάρος! Άλλο άγχος κι αυτό! Πάντως κι εμείς αφού ξεπεράσαμε το πρόβλημα αρχίσαμε να απολαμβάνουμε το μωράκι μας!Ας μη συμβεί πάλι το ίδιο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Εμεσως πλην σαφως Μαρινα αυτο μου ελεγαν...

Για την ακριβεια μου ειχαν πει ή σταματας το θηλασμο και δινεις αντιαναγωγικο μιας και καλα το μητρικο ηταν πιο αραιο και για αυτο εβγαζε περισσοτερο..(ενω με το αντιαναγωγικο που δοκιμασα ολα τα γαλατα της αγορας βρηκα την υγεια μου...μπουρδες)ή συνεχιζεις και δινουμε και σιροπακι επ απειρον.

Εγω σιροπι απο 40 ημερων εως 6-7 μηνων δεν ηθελα να δωσω και ετσι αποφασισα να διακοψω..ημουν πολυ φορτισμενη τοτε και ηθελα μονο να σταματησουν οι αναγωγες και την πατησα...δε ξερω να σου πω την αληθεια για ποσο θα συνεχιζα το θηλασμο αλλα τουλαχιστον δεν θα το αποφασιζα μεσω ψυχολογικης φορτισης.

Εχω γραψει το story στοθεμα ''παλλινδρομηση λαθη και υπερβολες'' της Αγλαιας στο parents για να μη σας κουραζω.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=28814&highlight=%F0%E1%EB%EB%E9%ED%E4%F1%EF%EC%E7%F3%E7&page=2

Επεξεργάστηκαν by ριτα79

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Τώρα που το λες νομίζω είχα διαβάσει την ιστορία σας αφού τα περνούσαμε σχεδόν ταυτόχρονα! Εγώ έδωσα σιρόπι για 2 μήνες αν δεν κάνω λάθος. Είναι μπέρδεμα πάντως!

mGKop3.png60Jvp3.png

Πω πω βρε κορίτσια τι μπέρδεμα κι αυτό με την παλλινδρόμηση..κι εμένα η Εύα ζοριζόταν πάρα πολύ και 2 μηνών που έφτασε στο σημείο μολις την ακουμπούσε το γάλα μου να ουρλιάζει και να πηγαίνει προς τα πίσω. Δεν το άντεχα καθόλου αυτό και αφού δοκίμασα διάφορες συμβουλες των κοριτσιών απο τον θηλασμό, χωρίς αποτέλεσμα διέκοψα. Μετά με το ξένο πάλι το ίδιο και τελικά μόλις της έδωσα αντιαναγωγικό ηρέμησα. Ακόμα δεν ξέρω αν έκανα καλά ή όχι αλλά λόγω και της περιπέτειας που είχαμε περάσει δεν μπορούσα να την ζορίζω να πιει το δικό μου γαλά..:-(

Τα δικά μας, ξαναέκανε 37.5 το μπούκωμα χάλια μίλησα ξανά και με την παιδίατρο και μου είπε να δώσω και σήμερα αέριους και βλέπουμε πως θα είναι και αύριο..αυτό που φοβάται είναι επειδή η μύξα δεν τρέχει μη μου σηκώσει απότομα πυρετό. Ουφ! Απογοητεύτηκα...

Και σαν να μην έφτανε τώρα αυτό, μόλις με πήρε το πικουλίνι και η μπουμπού ανέβασε κι αυτή 38.8 :-( :-( :-(. Είμαι να σκάσω..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Αρμάκι, εγώ νομίζω ότι από αύριο θα είναι μια χαρά η Ευούλα αφού σήμερα είναι η3η μέρα, πολύ στενοχωρήθηκα για τη μικρή της Πικουλίνας και ότι το συζητούσαμε πριν. Μακάρι να της περάσει πολύ γρήγορα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Αχ βρε κορίτσια περαστικά σε όλους. Και εγώ μη νομίζετε ότι είμαι στα καλύτερά μου. Μάλλον με ξαναέπιασε η ιγμορίτιδα. Έχω φοβερό μπούκωμα, βράχνιασμα και όταν φυσάω τη μύτη μου πονάω. Αν αύριο δεν είμαι καλύτερα θα πάω στο γιατρό.

Άρμα η Ευούλα αύριο θα είναι καλύτερα. 37,5 είναι δέκατα. Λογικά αύριο θα είναι απύρετη.

Πικουλινάκι περαστικά στην μπουμπού σου. Είναι τουλάχιστον καλύτερα ο Πανούλης;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Πω πω πολύ στεναχωρέθηκα με το Πικουλινάκι.... μακάρι τουλάχιστον η μπουμπύ να την περάσει ελαφρότερα...

Γιοβάννα να πας να μην ταλαιπωρήσε και εσύ...

Κορίτσια μου κουτουλάω απο τη νύστα... τα λέμε αύριο, φιλιά

UZaZp3.pngHoQqp3.png

οσον αφορα τις αναγωγες και εγω που ουτε σιροπι εδωσα ουτε κοψαμε το θηλασμο (ειχα διαβασει και εγω ολα αυτα που ειχε γραψει η Αγλαια και επεμενα) για 9 μηνες μουρλαθηκαμε στις ρουκετες... Με τη στερεα τροφη γλυτωσαμε αν και στην αρχη εβγαζε και τις κρεμες και οταν χρονισε σιγα σιγα σταματησαν οι αναγωγες. Ειναι μια δυσκολη περιοδος και αν μου ειχε τυχει στο πρωτο παιδι ισως ειχα δωσει και εγω αντιαναγωγικο αμεσως. Με εσωσε το οτι ειχα λιγοτερο αγχος. Παρολα αυτα επιμενω οτι ειναι πολυ δυσκολες οι αναγωγες. Δεν εβγαζε απλα γουλιτσες,,,,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...