Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Ριτα μου συγνωμη αλλα δε σου ευχηθηκα και εσενα περαστικά για το Γρηγορακη!!!!

Καθε μερα ειμαστε σε γιατρο και σε νοσοκομειο!!! Τωρα γυρισαν απο τη παιδιατρο η οποία ειπε οτι πρεπει τελικά να παρει αντιβιωση, γιατι την εχει παρει πολυ βαρια την ιωση.Ο λεμφαδενας του σημερα ειναι πολυ χειροτερα. Ειναι ιωση που χτυπαει εκει , αλλά συνηθως μετα την τριτη μερα υποχωρει. Δε θελει ομως τον Πανουλη να τον αφησει άλλο, γιατι τον εχει διαλυσει ο πυρετός το παιδακι μου!!

Εννοειται δε με ενοχλει καθολου το θεμα αντιβιωση Εγω ηθελα να του τη δωσω απο εχθες!!! Απλάθεωρησα σωστο να ακουσω τη γιατρο που ελεγε οχι.

Vatraxaki γιατι δεν πας να του βαλουν το σακουλακι εκει που θα του παρουν το αιμα; Εμεις ετσι ειχαμε κανει. Αν το κανεις στο σπιτι απότι θυμαμαι απο την ανηψια μου, το πλενεις κανονικα με το σαπουνι του και μετα το ξεβγαζεις με ορο. Το σκουπιζεις με αποστειρωμενη γαζα. Η ξαδελφη μου το κολουσα με extra ταινια απέξω το σακουλακι για να ειναι πιο σταθερο. Καλα αποτελεσματα!!!

Διαφημίσεις

Καλέ τι γίνεται όλα μας τα παιδάκια είναι άρρωστα?

Πικουλίνα περαστικά και πάλι στον Πανούλη! Πολύ πυρετό βρε παιδί μου!Πάντως η παιδίατρός μας δίνει πολύ-πολυ δύσκολα φάρμακα και ειδικά αντιβιώσεις οπότε για να σου είπε θα είναι απαραίτητη! Εμάς ο Γώγος τέλη Νοέμβρη ή αρχές Δεκέμβρη έκανε 4-5 μέρες τόσο πυρετό που ανεβοκατέβαινε και τότε μας έδωσε τελικά αντιβίωση. Του πέρασε όμως ακιβώς με το που ξεκίνησε την αντιβίωση, είχε κάνει τον κύκλο της η ίωση. Από διάθεση πώς είναι ο μικρός? Τρώει καθόλου? Αλήθεια τη μπουμπούκα καταφέρνετε να την κρατάτε σε απόσταση ασφαλείας για να μην κολλάει? Αυτό μου φαίνεται το πιο δύσκολο!

Ρίτα ο Γρηγοράκης ζορίζεται κι αυτός ε? Ελπίζω από σήμερα να δείτε βελτίωση με την αντιβίωση-αλήθεια σε ποιά μέρα της αντιβίωσης είστε? Διαβάζω αυτά και δε θέλω να κάνουμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς ρε γμτ που είναι σε 10 μέρες γιατί τώρα έχει πάρει λίγο τα πάνω του ο μικρός!

Joa μήπως να ανοίξεις κανένα ιατρείο πρώτων βοηθειών??? Τα έχεις μάθει τέλεια! Εγώ πάντως είμαι φοβιτσιάρα κι αν δε μου πει η παιδίατρος τι να δώσω, μόνο αντιπυρετικό (κι αυτό με φειδώ) και ορό βάζω!

Deleni και η τοσοδούλα έκανε χτες το βράδυ 2 φορές εμετό και τώρα όταν πάει να ρευτεί βγάζει καμιά γουλίτσα, αλλά από ό,τι μου είπαν και άλλες κοπέλες τα περισσότερα μωρα τα κάνουν αυτά. Εντομεταξύ και για εξετάσεις να τον πάτε δύσκολα θα δείξουν κάτι σε τόσο μικρή ηλικία, γιατί στο Γιώργο 3 μηνών περίπου κάναμε τις εξετάσεις και παρόλο που είχε αλλεργία δεν έδειξε το τεστ. Σε αυτή την ηλικία που είναι όμως τα μικράκια μας δεν έχουν το αίσθημα του κορεσμού και μπορεί να καταπίνουν μεγάλες ποσότητες από το γάλα χωρίς να μπορούν να το χωνέψουν μετά, οπότε για αρχή μήπως να δοκίμαζες να δίνεις λιγότερη ποσότητα και συχνότερα? Να μας πεις τα νέα από το γιατρό!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα και από εμάς κορίτσια. Το μπουμπουκάκι μου σήμερα είναι καλά και έστρωσαν και τα κακάκια της. Μια μέρα ακόμα δίαιτα και μετά ξαναγυρνάμε στα κανονικά μας.

Καλά το περιστατικό που μας είπε η Stone και εμένα με έχει κάνει κουρέλι. Εκατομμύρια σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου και κοιμήθηκα και με την Αλεξάνδρα αγκαλιά.

Πικουλινάκι μην ανησυχείς. Και η Αλεξάνδρα μου πριν από 2 εβδομάδς ήταν 4 συνεχόμενα 24ώρα με 39+ που δεν έπεφτε με τίποτα. Είναι πολυ βαριά ίωση. Αν ξεκινήσει και την αντιβίωση θα συνέλθει ο Πανούλης.

Ρίτα, συγγνώμη κιόλας, αλλά νομίζω ότι λάθος σας έδωσε τα ml για την amoxil. Από ότι έχω καταλάβει αμοξίλ πρέπει να παίρνουν μέσα στη μέρα τόσα μλ όσα και το βάρος τους περίπου. Άρα ο Γρηγόρης θα έπρεπε να πάρει 14 και όχι 10. Η Αλεξάνδρα που είναι 9750 έπαιρνε 3,3 μλ ανά 8ωρο. Δεν ρωτάς και πάλι τη γιατρό; Κρίμα να ταλαιπωρείται........Τώρα να ξαναπώ κάτι; Δεν του βάζεις στα δόντια και λίγη μουντισόλ;

Joa και εγώ έχω κάποια από τα φάρμακα αυτά στο φαραμακείο, αλλά δνε δίνω τίποτα πριν να ρωτήσω το γιατρό.

Επεξεργάστηκαν by GiovannaXA

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γεια σας κι απο εμάς!

Πικουλινάκι μου άντε βρε παιδί μου, τώρα θα πάρει τουλάχιστον την αντιβίωση να ηρεμήσει το πουλάκι μου. Να πω εγώ τα ωραία αφού δεν τα λες εσύ?

Μιλούσαμε το πρωι στο τηλ. και του λέει:

''τι σου πήραν στον νοσοκομείο''? ''αίμα'' λέει ο Πανούλης. Και τι έφαγες χτες ''πόβατο''(έφαγε προβατίνα κοκκινιστή :lol: )και στο νοσοκομείο που πήγαν έλεγε όλα τα χρώματα από κάτι καρέκλες και ένας κύριος που ήταν εκεί δεν πίστευε στα αφτιά του! Έλεγε κι άλλα, γενικά όταν μιλάμε στο τηλέφωνο ό,τι λέει η μαμά του ακούς από πίσω μια φωνούλα να επαναλαμβάνει τα πάντα! Είναι τρελλα ο Πανούλης σας λέω!!!!

Βατραχάκι όταν του βάλεις το σακουλάκι, βάλτον μπροστά σε βρύση που τρέχει αφού πριν θα του έχεις δώσει πολλά υγρά. Επειδή με την Εύα την πρωτη φορά είχα πεδευτεί πολύ και δεν τα έκανε με τίποτα στο σακουλάκι, με το κόλπο με τη βρύση τα έκανε σε 5' την δεύτερη φορά που χρειαστεικε να της πάρω ούρα.

Εμείς κάπως καλύτερα, ψιλοέφαγε και το μεσημέρι αλλα την ώρα που κοιμόταν έκανε σαν τρένο από το μπούκωμα. Ρε γμτ..μόνο ορό μπορώ να της βάζω, για το οτριζαλίν ούτε λόγος και η παιδίατρος μου είπε ότι είναι μεγάλη πλέον καιι ότι εφόσον δεν κάθεται είναι επικύνδινο να της το κάνω για να μην την τραυματίσω.

Επιστρέφω

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Από χτες ψάχνω ένα παιχνίδι της Αλεξάνδρας και δεν το βρίσκω πουθενά. Έχω ψάξει όλα τα πιθανά και τα απίθανα σημεία. Μέχρι και το πιγκάλ έψαξα. Που το έχει βάλει η άτιμη;

Μαρίνα τι αποφάσισες να κάνεις εσύ με τη δουλειά; Θα γυρίσεις το Μάϊο;

pikoulini μου περαστικα σας. Ειναι πολυ δυσκολο οταν ψηνεται το μωρο τοσες μερες..

Μηπως να κανετε και καμια ούρων για καλο και για κακό? (Με εχει πιασει φοβια ....)

Ριτακι και εσεις περαστικα. Ελπιζω να αναρρωσετε επιτελους απο το αυτακι.

Διαφημίσεις

Επιτέλους και κάτι ευχαριστο! Η Ευούλα και η Αλεξάνδρα είναι πολύ καλύτερα! Μπράβο στα κορίτσια μας!

Καλέ ο Πανούλης είναι ΑΣΤΕΡΙ λέμε!

Τη μπουμπουκα μου τη μάτιασα και το τελευταίο μισάωρο κάνει συνέχεια εμετούς! Πόσο μετανιώνω για την παλιοψαρόσουπα και τις χαζοσοκολάτες που κατέβασα! Αυτά είναι τα δύσκολα με το θηλασμό! Δε βλέπω να τη γλιτώνουμε πάλι την αλλεργία, κι αν είναι έτσι...κλάψτε με, δε νομίζω ότι έχω την ίδια υπομονή με το 1ο παιδί. ουφφφφ!

Όσο για τη δουλειά Γιοβάννα μου μάλλον δε θα πάω τελικά! Λυπάμαι να αφήσω την τοσοδούλα τόσο μικρή!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τωρα ξυπνησε μεσα στην τρελη χαρα!

Τι να πω ελπιζω να εχει περασει!

Γιοβαννα μου δε νομιζω να εχει γινει λαθος διοτι και οι 2 παιδιατροι χωρις να πω τιποτα στην καθεμια την ιδια ποσοτητα εδωσαν.

Και η Ιωαννα αυτο μου ειπε πριν για τον Χρηστακο που ειμαστε τα ιδια κιλα.

Τωρα τι να πω?Δεν ειμαστε και γιατροι ισως πραττουν αναλογα την περιπτωση διοτι κανουν υπολογισμο .

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Mαρινακι μου την ενοχλησε λες η ψαροσουπα και οι σοκολατες? Καλα θα κανεις να μεινεις λιγο με την μικρουλα σου να την χαρεις και ολας αλλα και να μπει πρωτα σε μια σειρα και μετα να επιστρεψεις.

Πετρουλα εδω ειμαστε για σενα να ξερεις.... μην περνας μονη σου την στεναχωρια....

Τωρα τι να πω?Δεν ειμαστε και γιατροι ισως πραττουν αναλογα την περιπτωση διοτι κανουν υπολογισμο .

Το ξέρω ότι κάνουν υπολογισμό. Πάντως για καλό και για κακό ξαναπήγαινέ τον στη γιατρό.

Μαρίνα καλά θα κάνεις. Έτσι και αλλιώς με τα νέα μέτρα έχουμε καιρό για εξέλιξη στη δουλειά........εδώ θα φτάσουμε να πηγαίνουμε στη δουλειά με το Π.

Φυσικα αυριο θα τον δει διοτι σημερα ειχε εφημερια το εχουμε ηδη κανονισει.

Μαρινα η παλλινδρομηση μπορει να διαγνστει εξ αρχης με υπερηχο.Βεβαια δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα...απλα υπομονη.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...