Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Oχι 12ωρο..θα δουμε αυριο παντως τωρα κοιμαται ακουνητος...ισως τον ενοχλει και ο τραπεζιτης και τον χτυπαει εκει και μιας ειναι ακομα ερεθισμενο (αφου δεν εχουμε ολοκληρωσει την αντιβιωση) τον ποναει..

Εσεις τα δικα σας?τι νεα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

αμα τον δεις και ταλαιπωρειται και μες στην μερα ,δως του ντεπον εχει και αναλγητικη δραση εκτος απο αντιπυρετικη

Ναι και εχθες του εδωσα και τον επιασε ελαχιστα ομως.Αν δω και σημερα τα ιδια θα του δωσω εξ αρχης.

Ο Γρηγορης εχει και ενα αλλο οταν ξυπναει επειδη κατι τον ενοχλει νυσταζει και κλαιει επειδη θελει να ξανακοιμηθει .Γενικα ομως ηταν πολυ ανησυχος ποτε δεν το εχει ξανακανει αυτο.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Εμεις Μαργαριτακι καλα !!σχετικα παντα...δεν θυμαμαι αν σας ειπα οτι την Παρασκευη εκανε νεο συγκαμα ,πληγη μιλαμε κανονικη με αιμα, και ειχαμε δραματα αλλα το μελανι το εκανε το θαυμα του και παει πολυ καλα!!

και ενω ο βηχας ειχε υποχωρησει απο χθες ξαναβηχει και ο βηχας ειναι κοφτος που σημαινει οτι ειναι κατι καινουργιο αλλα συνηθισμενα τα βουνα απ'τα χιονια!!

Και στο θεμα παιδικου που λεγατε το ΣΚ .Να πω και εγω την γνωμη μου σαν μαμα που παει το αγορακι μου παιδικο . Κοιτα αν εξαιρεσεις τις ιωσεις -που αν εξαιρεσεις τον Οκτωβρη -εχουμε παει καλα και εχουμε λειψει ελαχιστα απο το σχολειο μονο καλο του προσφερει . Παιζει πολυ καλα με παιδακια , ειναι ομαδικος , χορευει ,τραγουδαει .Φαινεται οτι μαθαινει πραγματα και το προτιμω απο το να ηταν σπιτι με την γιαγια . Βεβαια αν υπηρχε η δυνατοτητα να το μεγαλωσω εγω μεχρι τα 2 θα το προτιμουσα αλλα μεταξυ παιδικου- γιαγιας , προτιμω σαφως παιδικο

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Oχι 12ωρο..θα δουμε αυριο παντως τωρα κοιμαται ακουνητος...ισως τον ενοχλει και ο τραπεζιτης και τον χτυπαει εκει και μιας ειναι ακομα ερεθισμενο (αφου δεν εχουμε ολοκληρωσει την αντιβιωση) τον ποναει..

Εσεις τα δικα σας?τι νεα?

μμμ μηπως επρεπε να σας την δωσει ανα 8ωρο;την αντιβιωση σπανια την δινουν 12ωρη ποσα μλ σου ειπε να δινεις;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Διαφημίσεις

Η παιδιατρος που τον πηγα μου ειπε ανα 8ωρο αλλα οταν πηρα τηλεφωνο την δικια μου ,μου ειπε να το κανω 12ωρο..

Ξερω και εγω?Σκατα τα εκανα αυτη τη φορα επρεπε να τον παω στη δικια μου εξ αρχης..τηλεφωνικως δε γινονται αυτα.Εγω φταιω, δεν το ξανακανω τον πηγα προληπτικα και τωρα εχω μπλεχτει.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Σιγουρα περνανε καλα στον παιδικο και αυτος ειναι και ο μονο λογος που θελω να τον στειλω για να ξεδινει αλλα οσο να ειναι οι ιωσεις ειναι πολλες και ποτε δε ξερεις που θα σε οδηγησουν.Σας εχω ξαναπει της ξαδερφης μου η μικρη εχει περασει ιωσεις και ιιωσεις μια απλη ιωση την βρηκε εξασθενημενη και το παιδι νοσηλευτηκε.

Εγω αυτα φοβαμαι κατα τα αλλα σιγουρα καλοπερνανε.Θα παμε και εμεις και θα τα δουμε τα καθεκαστα..εχω να ριξω γκρινια....χαχαχαχα

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα εδω ειχες αγχος με τον Χρηστακο οταν πηγε παιδικο ..θυμασαι ??καθε λιγο και λιγακι μου ελεγες παρε τηλ να δουμε πως παει το παιδι..φαντασου στον Γρηγορη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...