Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο μένα!!!

Πρώτη μέρα στη δουλειά σήμερα και νιώθω όμως το ψάρι έξω απο το νερό...θέλω να πάω σπίτι μου!!!!!:D:D:D:D

Πετρούλα σε καταλαβαίνω απόλυτα... μετά απο κάτι τέτοιο εννοείται ότι και εγώ θα πάθαινα... Κρίμα για το αγγελούδι...ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχούλα του....

Εμείς τελικά μάλλον έχουμε πρόβλημα, τρεις φορές έκανε εμετό το πουλάκι μου χθες (βεβαιως τρώει και πάρα πολύ... 200 μλ γάλα είπιε όταν έκανε την πρώτη φορά....):(:(:( Πήρα τον παιδίατρο και μάλλον θα τον κατεβάσω κάποια στιγμή στο Παπαγεωργίου για εξετάσεις...

Η Αναστασία μας χθες πήγε στη γιαγιά της και δεν έφευγε... την αφήσαμε να μείνει για το μεσημέρι και γύρισε πανευτυχής...:rolleyes:

Περαστικά στα αρρωστούλια... θα τα πούμε μετά, τσακίζομαι να πάω στα παιδάκια μου!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Διαφημίσεις

Βικάκι μου εννοείται πως δεν έχεις άδικο...αντιβίωση δεν παίρνουμε με το παραμικρό και χωρίς συνταγή του γιατρού με τίποτε...

πρόσφατα πέθανε ένα παλικάρι 15 χρόνων από λάθος αντιβίωση (ίσως είχε κάποια αλλεργία, δεν ξέρω) ήταν ένας φίλος του ανιψιού της θείας μας ...μπερδεμένα τα είπα ε;

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

kαλησπερα. Μπηκα να δω τα νεα σας και διαβασα αυτο της στονε...σοκαριστηκα και δεν ειχα ορεξη να διαβασω οτιδηποτε αλλο..χαλαστηκα παρα πολυ.. Πετρουλα μου ευχομαι να ξεπερασεις γρηγορα αυτο το σοκ. Ξερω δεν ειναι ευκολο. Κριμα για το μωρακι και ευχομαι να πανε φυλακη οι εγκληματιες (γιατι για εγκληματιες προκειται!!!!!!!).

Πωωωω πωωωω διαλυθηκα τωρα!!! Θα επανερθω αργοτερα να διαβασω οτι μπορεσω.

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα και απο'μένα σε όλους σας.

Σήμερα λέω να τον πάω στο γιατρό τον μικρό μου γιατί το μπούκωμα συνεχίζεται , εν τωμεταξύ ξύπνησα και εγώ με τρομερό πονοκέφαλο, τα κόκκαλά μου με πεθαίνουν και έχω ρίξει το φτέρνισμα του αιώνα. Μάλλον την άρπαξα απο τον μικρό , δεν εξηγείται αλλιώς.

Πετρούλα μου σε νιώθω όσο μπορώ. είμαι σίγουρη ότι αν και εγώ ήμουν παρούσα σε ένα τέτοιο τραγικό περιστατικό το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν μετά να κρατήσω σφιχτά τον μικρό και να μη τον αφήνω με τίποτα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να συνέλθεις, με το καιρό και με τα καμώματα του Αναστασάκου θα ξεχαστείς.

Giovannoulα μου , πως είναι σήμερα η Αλεξάνδρα, ξέρω πως η γαστρεντερίτιδα είναι η χειρότερη ίωση και εμένα όταν τον είχε πιάσει τον μικρό , πείναγε τρελά ο καημενούλης και δεν μπορούσε να φάει τίποτα δυστυχώς.

Κυρία Φωτεινή με την ερωτιάρα εγγονούλα το ήξερα και εγώ ότι τα μανιτάρια δεν είναι τόσο αθώα αλλά δεν θυμόμουν γι'αυτό και ρώτησα. Δυστυχώς δεν τον πρόλαβα όταν τα έφαγε γιατί ήμουν στη κουζίνα.

Ιωαννούλα μου αν ηρεμεί με αυτό τον τρόπο ο Χρηστάκος τότε να του δίνεις του παιδιού, εσύ ξέρεις καλύτερα απο τον καθένα.

Ελενίτσα , τόσο γρήγορα επέστρεψες, τι δουλειά είναι αυτή που δεν έπαιρνε άλλη αναβολλή. Πρόλαβες να σαραντίσεις ή όχι;

Βατραχάκι , ανθρωπάκια είναι και αυτά, ποιος ξέρει κάτι θα τον νευρίασε.

Ευούλα περαστικά και στη μικρή σου και γενικά σε όλα τα ζουζούνια που ταλαιπωρούνται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...