Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Βατραχάκι μου τί έπαθε το παιδί???? Γιατί μήπως χτύπησε πουθενά και δεν το πήρες χαμπάρι????

οχι δεν χτυπησε γιατι τον εβλεπα και μολις εφυγα απο κοντα του αρχησε να κλαιει και να τσιριζει νομιζω οτι νευριασε δεν εκλαιγε απο πονο εχουν κι αυτα τα νευρα του μια σταλια τι να πω!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

ουφ μπερδεύτηκα με τόσα φάρμακα...

το σολντεσαλιν τί είναι τελικά;

Αποφάσισα πως θα πάρω έαν αέριους να έχω σπίτι ακόμη...αερολίν σιρόπι έχω ακόμη ...ή θέλει πέταμα αν ανοιχτεί;

Προχθές πήραμε τηλ. τον γιατρό επειδή μου φαινόταν να έχει ακροαστικά το παιδι για να μου πεί αν είναι να του δώσω αερολιν και με ρώτησε αν είχε βήχα ή πυρετό, αφού του είπα όχι μου είπε να μην του δώσω τίποτε.

Αλλά αέριους θα του έδινα αν είχα τόσες μέρες με τέτοιο μπούκωμα ο καημένος...

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

ειπα να ριξω μια ματια να δω τι γραφετε αλλα δεν μπορω αναλυτικα.ειδα ομως οτι αναφερετε καποια φαρμακα.να σας πω θελω κατι.η φωτεινη οταν γεννηθηκε της βρηκαν πιθανη ελλειψη ενζυμου.οι επομενες εξατασεις εγιναν σε νοσοκομειο και δεν εχω τα αποτελεσματα,οποτε ως τωρα εχω παντα στο μυαλο μου την πιθανη ελλειψη και ρωταω παντα τον γιατρο οταν μου δινει φαρμακο γιατι μεχρι και το αερολιν το σιροπι μου ειπε οτι απαγορευται,ευτυχως που το σκεφτηκα και την ρωτησα πριν το δωσω στη μικρη.αν υπαρχουν τετοιες υποψιες και σε σας καντε μια ερωτηση πριν χρησιμοποιησετε κατι καινουργιο.

α και κατι ακομα.εφερε η πεθερα μου αντιβιωση για τον γιοκα της για να τον περασει το συναχι και τα λαιμα και εννοειτε οτι δεν τον αφησα να την παρει.αντιβιωση χωρις συνταγη του γιατρου?για συναχι ρε παιδια που κρατησε 3 μερες?εγω ειμαι παραλογη?

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Οχι Βικυ μου δεν εισαι παραλογη αλλα οι περισσοτεροι μεγαλοι ανθρωποι εχουν την αντιβιωση για πανακεια ..με την μαμα μου εχουμε αυτον τον καυγα ..βηχει ο χρηστος ???α να παρουμε του παιδιου αντιβιωση ..Μεχρι και αρθρο της εδωσα να διαβασει οτι δεν ειναι σωστο να γινεται αλογιστη χρηση αντιβιωτικων αλλα εκει επιμενει ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...