Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!

τι κανετε;

ευχομαι αυτη η εβδομαδα να ειναι καλητερη για ολους ολα τα αρρωστουλικα να αναρρωσουν!

εμενα ηρθε εχθες ο αντρουλης μου και ειμαι πολυ χαρουμενη κι ο μικρος μολις τον ειδε ξετρελαθηκε!

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Λοιπον σαρδελακι σου γραφω τι θεωρω για εμας απαραιτητα

- ντεπον

-πονσταν

-σολντεσανιλ

-αεριους

-αταραξ

-ορους

-οτρισαλιν

-fucidin (για τυχον εξανθηματα)

-aerolin

Kαλως τον δεχτηκες τον καλο σου βατραχακι !!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα! Αντε να παιρνουν σιγα σιγα το καλυτερο!!!!!!!!!!

Καταρχην να σας πω οτι παρανοησα κατι στο θεμα του δυστυχηματος... Επειδη το δαιβασα στα γρηγορα, ειχα την εντυπωση οτι το αυτοκινητο με τους μεθυσμενους επεσε πανω στο αυτοκινητο που ηταν το μωρο... Δεν καταλαβα οτι το μωρο ηταν μεσα σε αυτο το αυτοκινητο... Οποτε αυτο αλλαζει ολα αυτα που εγραψα, συμφωνα απολυτα μαζι σας... Πετρουλα, αυτο που ειδες, ο,τι και να σου πουμε εμεις ειναι πολυ δυσκολο να το βγαλεις απο το μυαλο σου.. Κανε μια προσπαθεια, αλλα αμα δεις και χειροτερευει, καλο θα ηταν να ρωτησεις κι εναν ειδικο...

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ξεχασα να σας πω ..

εμεις εχουμε μια ενδοεπικοινωνια της fisher price της οποιας μας χαλασε ο φορτιστης . Πηραν λοιπον στην εταιρεια να μου πουν που μπορω να βρω εναν αλλο φορτιστη , και η εταιρεια μου τον εστειλε την επομενη κιολας μερα με κουριερ χωρις χρεωση στο σπιτι μου!!!τον ανοιγω και διαπιστωνω οτι ειναι λαθος και τους παιρνω τηλ και θα μου στειλουν τον σωστο αυριο ,χωρις χρεωση παλι ,και με χιλια συγνωμη ..

Μπραβο στην fisher price!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ξεχασα να σας πω ..

εμεις εχουμε μια ενδοεπικοινωνια της fisher price της οποιας μας χαλασε ο φορτιστης . Πηραν λοιπον στην εταιρεια να μου πουν που μπορω να βρω εναν αλλο φορτιστη , και η εταιρεια μου τον εστειλε την επομενη κιολας μερα με κουριερ χωρις χρεωση στο σπιτι μου!!!τον ανοιγω και διαπιστωνω οτι ειναι λαθος και τους παιρνω τηλ και θα μου στειλουν τον σωστο αυριο ,χωρις χρεωση παλι ,και με χιλια συγνωμη ..

Μπραβο στην fisher price!!

Μπράβο δεν θα περίμενα τέτοια εξυπηρέτηση!!!!!

PdBSp3.png ck1Cp3.png

Ευακι αμα το μωρο εχει πολυ μπουκωμα εγω δινω πριν τον υπνο 2,5 μλ αεριους .Αμα οταν κοιμαται βηχει συνεχεια και δεν μπορει να κοιμηθει του δινω πριν τον υπνο 2 μλ αταραξ

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...