Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχ σορρυ αλλα ξυπνησαν οι ανδρες.

Καλα ειναι ο Γρηγορακης μια χαρα.

Μολις του εδειξα τη στολη του Μαστορας και εκανε μεγαλη χαρα...για να δουμε θα θελει να τη βαλει?

Αστα βρε Κικο δυσκολη φαση περνανε τωρα,μεσα στην αρνηση ειναι.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε κορίτσια διαβάζω ότι τα παιδάκια σας που είναι αρρωστα, πολύ ταλαιπωρούντε τα καημενα

Άρμα αν έχεις νεοτέρα από το πικουλινακι πες μας.

Κικο η γνώμη μου είναι να μην το δώσεις μανιτάρια ακόμα, όχι ότι θα πάθει τίποτα άλλα η δηλητηρίαση από μανιτάρι είναι ότι χειρότερο. Μπορεί να έχει πολλές βιταμίνες ….και εγώ τα τρώω με το κιλό σε ότι φαί κάνω βάζω μανιτάρια άλλα τώρα που δινω και την φωτεινή δεν τα προσθετο καθόλου και πάντα χρησιμοποιώ φρεσκα όχι κονσερβα

Μπήκα με ανεβασμένη διάθεση και διάβασα τα νέα που έγραψε η Πετρούλα! Δεν έχω λόγια! Με έχει πάρει από κάτω, σήμερα συζητούσαμε το συγκεκριμένο θέμα με τον άντρα μου και μετά από λίγο διαβάζω αυτά! Όσο για τους γονείς δε νομίζω να υπάρχει χειρότερη τιμωρία από αυτό που τους συνέβη.

Διαβάζω και παρακάτω για τα αρρωστούλικα και τι να πω, ας περάσει επιτέλους αυτός ο Χειμώνας! Αρμάκι αν την ενοχλεί ο λαιμός της δικαιολογείται απόλυτα η αφαγία της Ευούλας κι ο Γιώργος τα ίδια κάνει! Κανένα από την Πικουλίνα και τη Γιοβάννα έχουμε?Ας είναι καλυτερα τα παιδάκια τους! Αλήθεια οι λεμφαδένες είναι κάτω από τα αυτιά περίπου?

mGKop3.png60Jvp3.png

Όσο για μας, περάσαμε καλά σήμερα αφού βγήκαμε βολτίτσα με το Γιωργάκη ντυμένο μίκι, ήταν πολύ γλυκούλης! Πήγαμε στο mall και πολύ το ευχαριστήθηκε που είχε κι άλλα παιδάκια! Χτες όμως μας έκανε ένα χουνέρι αφού μετά από άπειρους καυγάδες και φωνές με τον ξάδερφό του κοιμήθηκε μεν κανονικά αλλά από τις 2-4 δεν ξανακοιμήθηκε! Τρελά γλέντια και το παράλογο είναι ότι ήταν το 1ο βράδυ που η μπουμπούκα κοιμήθηκε κατά τη 1 και ξύπνησε 8.30 με ένα 20' διάλειμμα για φαγητό στις 5! Πάλι όμως η μαμά ύπνο γιοκ!!! Έτσι είναι, τα παιδιά έχουν και τα ξενύχτια τους!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα. Μπήκα το πρωί να σας γράψω τα νέα μας, διάβασα όμως τα τραγικά νέα από την Πετρούλα και μετά τίποτα άλλο δεν είχε αξία. Η Αλεξάνδρα σήμερα είναι πολύ καλύτερα. Πυρετό έκανε μέχρι 37,2 και οι κενωσεις έχουν μειωθεί. Από φαγητό όμως και αυτή όχι και πολλά πράγματα. Δεν είναι ότι δεν πεινάει, πεινάει, συνέχεια ζητάει μπισκότο, ψωμί, γλυκάκι, τυρί κλπ, αλλά δεν της αρέσουν αυτά που πρέπει να φάει. Το πρωί έφαγε με το ζόρι 1/2 μπανάνα, το μεσημέρι περίπου 5 κουταλιές φαγητό και την τάισα με κόπο κάτι παράπάνω το απόγευμα. Θα δω πώς θα είναι και τα κακά της αύριο και θα πάρω πάλι τον παιδίατρο.

Την έντυσα και εγώ σήμερα ποντικίνα και την πήγα λίγο στη μαμά μου, για να αλλάξει και η διάθεσή μας.

Κίκο μην τον αφήνεις. Πηγαίνετε στο γιατρό αύριο.

Πώς είναι η Εύα και ο Παναγιώτης; Γυρίσε η Πικουλίνα από το Μητέρα;

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Φιλενάδες καλησπέρα...το τραπέζι ήταν άψογο και άρεσαν τα φαγητά...

Ρίτα σκότωσέ με...από το τρέξιμο ξέχασα να σου τα βγάλω φώτο τα ρολάκια γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ...έχω κάπου μιά φώτο από παλιότερα, αν την βρω θα σου την βάλω.

m57Zp2.png

giovanna μου μπράβο που η Αλεξάνδρα είναι καλύτερα σήμερα! Τουλάχιστον δεν κρατησε πολύ!

Ο Πανουλης καλά τελικά, είναι αναμενόμενο της ίωσης να εχει πρησμένους λεμφαδένες,στο νοδσοκομείο της είπαν για αντιβίωση αλλά η παιδίατρός τους τους είπε να μην πάρουν. Το καλό είναι ότι παρόλο τον πυρετό του είναι πολύ κεφάτο το αγοράκι μας!

συνεχίζουν κι αυτοί με τα αντιπυρετικά..

Εμείς τα ίδια, δέκατα, αφαγία, τώρα το απόγευμα ήταν κάπως κεφάτη. Το καλό είναι ότι της έδωσα λίγο αμίτα και την ήπιε και έτσι της έβαλα κι άλλο μέσα μαζί με αέριους οπότε ήπιε και λίγο σιρόπι μπας και ξεβουλώσει λίγο..

Μαρίνα μου ναι, οι λεμφαδένες ειναι πίσω από τα αφτιά και προς τα κάτω υπάρχουν όμως.

Ελπίζω αύριο όλοι μας να είμαστε καλύτερα..καλό και ηρεμο βράδυ να έχουμε

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Arma ναι δεν κράτησε πολύ και τελικά μπορεί να ήταν και δόντι......έσκασε ένας κυνόδοντας. Πάντως θα την κρατήσω αυτή την εβδομάδα σπίτι. Είναι και απεργία την Τετάρτη, δύο μέρες η πεθερά μου και δύο η μαμά μου θα περάσει η εβδομάδα. Εύχομαι να είναι και το Ευάκι μας και ο Πανούλης καλύτερα αύριο και γενικά όλα τα παιδάκια της παρέας. Καλό βράδυ κορίτσια και καλή εβδομάδα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλησπερα!

Μπηκα κι εγω λιγο το πρωι να πω μια καλημερα, ειδα αυτα που εγραψε η Πετρουλα και παγωσα... Μα την Παναγια με κατι τετοια θυμωνω παρα πολυ... Οχι με τους γονεις (ουδεις αλανθαστος, ολοι κατα καιρους κανουμε βλακειες ή σε καποια στιγμη απροσεξιας υπαρχει πιθανοτητα να θεσουμε εν δυναμει τα παιδια μας σε κινδυνο....)! Σ'εμενα τουλαχιστον εχει τυχει να βαλουμε το παιδι στο αυτοκινητο χωρις καθισματακι... Λειπαμε κι εγω και ο αντρας μου και δεν ειχαμε αφησει αυτοκινητο με καθισματακι... Το παιδι ηταν αρρωστο, επρεπε να παει να κανει μια εξεταση, ε το πηρανε οι γονεις μου ετσι και το πηγανε... Θυμωνω ομως παρα πολυ με την αδικια... Γιατι να γλιτωσουν αυτοι που ηταν μεθυσμενοι, ανεγκεφαλοι και δολοφονοι και να την πληρωσει ενα αγγελουδι που δεν εφταιξε ποτε και σε τιποτα... Γιατι αυτοι οι γονεις να υποφερουν σε ολη τους τη ζωη που εχασαν το αγγελουδι τους??? Γινομαι εξαλλη, ειλικρινα....

Κατα τ'αλλα, εμεις περασαμε μια ησυχη μερα.. Ολομοναχη ολη μερα με τον Σωτηρη (πεθανε ενας συγγενης του μπαμπα μου στον Βολο και εφυγαν πρωι πρωι εκτακτως οι γονεις μου για την κηδεια)...

Περαστικα σε ολα τα παιδακια!!! Αντε να δουμε ποτε θα καταφερουμε να ειμαστε ολοι καλα...

Παντως και ο Σωτηρης τη στολη ουτε να τη δει... Εκανα μια προσπαθεια αλλα θυμωσε παρα πολυ... Την τραβαγε σαν τρελος να την βγαλει.. Κριμα...

t7fQp3.png

ΣOPPY ΓIA TA KEΦAΛAIA AΛΛA ΓPAΦΩ TO MHN ΣTHN ΔHMIOYPΓIA MHNYMATΩN TOY KIN ΩΣTE NA TO KANΩ ANTIΓPAΦH K EΠIKOΛΛHΣH ΓPHΓOPA ΣTO ΠAPENTΣ ΓIATI AN ΠAΩ NA ΓPAΨΩ OTI ΣKEΦTOMAI ENΩ EIMAI ΣTO INTEPNET ΘA KOΠEI H ΣYNΔEΣH ΓIATI EINAI ΠOΛΛA. ΠETPOYΛA MOY TI HTAN AYTO BPE AΓAΠH MOY.ΣOK EΠAΘA.ΔEN YΠAPXOYN ΛOΓIA NA ΠEIΣ.ΣKEΦTOMAI TO MΩPAKI ΠOY ΘA EINAI TΩPA EINAI ΣTHN AΓKAΛIA THΣ ΠANAΓITΣAΣ.ΣIΓOYPA OΛOI EINAI ΣTHN XEIPOTEPH KATAΣTAΣH ΠOY MΠOPEI NA BPEΘEI KAΠOIOΣ AΛΛA AN O OΔHΓOΣ ΔEN HTAN O ΠATEPAΣ TOY ΠAIΔIOY TI TYΨEIΣ NOIΩΘEI TΩPA;EΛΠIZΩ NA KATAΛABAINETE TI ENNOΩ K NA MH ME ΠAPEΞHΓHΣETE.EINAI AYTO ΠOY ΛENE ΠOΛΛOI''AΛΛH EYΘYNH EXEI O ΓONIOΣ''

NA EYXHΘΩ ΠEPAΣTIKA ΣTA APPΩΣTOYΛIKA.

ΣHMEPA ΠHΓAME ΣE 2 BAΦTIΣEIΣ K H ΦΩTEINH EPΩTEYTHKE!ΔEN ΞEKOΛOYΣE AΠO TON ANIΨIO THΣ KOΛΛHTHΣ MOY.TO TPEΛANE TO AΓOPAKI ΣTA ΦIΛIA.ΔEN MΠOPOYΣA NA THN ΣYMMAZEΨΩ.ΛYΣAPA MAΣ BΓHKE.K XOPEYE OTAN EΨEΛNAN.

OΣO ΓIA THN ΣAΛTΣA ΠOY ΛEΓAME XΘEΣ THN EKANA ME ΦIΛAΔEΛΦEIA PITAKI K TA TΣAKIΣE TA MAKAPONIA.NOMIZΩ OTI TO ΠOΛYBITAMINOYXO ΠOY TH ΔINOYMEKANEI ΔOYΛEΙΑ

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

MOΛIΣ TEΛEIΩΣA TO ΣIΔEPO,2 ΠΛYNTHPIA THΣ MIKPHΣ 9 ΠOYKAMIΣA 7 ΠANTEΛONIA 5 MΠΛOYZEΣ K OYTE ΞEPΩ ΠOΣA ΦANEΛAKIA,

TEΛIKA ONTΩΣ ΠOΛΛA EΓPAΨA.

KAΛHNYXTA KOPITΣAKIA MOY.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

line_flow3_beg_minie_time_1212811200_text_c720eaeff5eaebdff4f3e120eceff520e5e9ede1e9.gif

Ηρθα και εγω να πω μια γρηγορη καληνυχτα!

Ο Γρηγορης παιδια ξυπναει καθε τοσο και μου λεει οτι ποναει το αυτι του..

Μηπως δεν τον εχει πιασει η αντιβιωση ή μηπως κανα δοντι τον χτυπαει εκει?

Δε ξερω..ολη μερα ηταν μεσα στην καλη χαρα και υγιεστατος...τι να πω?ουφ..

Οσο για το θεμα με το αγγελουδι..εγω παιδια θυμωνω παραα πολυ με τους γονεις.Προς Θεου δεν εννοω οτι οι ανθρωποι ηξεραν τι θα επακολουθησει ουτε οτι δεν πονανε..αβασταχτος θα ειναι ο πονος τους,δε νομιζω να υπαρχει και μεγαλυτερος.

Αλλα ηταν απαραδεκτοι.Φερθηκαν εξαιρετικα απερισκεπτα.Οχι μονο ειχαν μεσα στη νυχτα (αργα ηταν Πετρουλα?)ενα μωρο κατω του ετους μεσα στο αυτοκινητο χωρις καθισμα αλλα ηταν και ο οδηγος μεθυσμενος και απο πανω ετρεχε..Ειτε ηταν ο οδηγος ο πατερας, ειτε οχι αυτο ειναι απαραδεκτο...μωρο ειχαν μαζι τους ας μην επιναν ή ας μην εμπαιναν σε αυτοκινητο μεθυσμενου.Το ποτο κοριτσια δεν το δικαιολογω ειδικα οταν εχει να κανει με οδηγηση και ποσο μαλλον οταν υπαρχει μεσα παιδι..

Σορρυ για το παραληρημα αλλα πολυ εχω στεναχωρηθει σημερα δεν το εχω βγαλει απο το νου μου...

Αυτααα Καληνυχτα να εχουμε ολοι!

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...