Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Πω πω βρε Πετρουλα...

Ειχα ζησει κατι αναλογο παλιοτερα αλλα χωρις θυμα μωρο και εκανα πολυ καιρο να το ξεπερασω...σε καταλαβαινω..

Αυτοι οι γονεις ειναι εγκληματιες παντως...σορρυ παιδια αλλα ταραχτηκα

Ο Θεος ας αναπαυσει την ψυχουλα του.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Διαφημίσεις

Είναι μεγαλος εφιαλτης, μολις πάω να ξεχαστώ και να ασχοληθώ λίγο με το παιδί, θυμαμαι τις εικόνες και με παίρνουν τα ζουμια..

Μονο το μωρό σκοτώθηκε γιατι μαλλον όπως το κρατούσαν πρεπει να τους εφυγε και να χτυπησε στα μερη του αυτοκινητου, μαλλον στον αυχένα..

Μετα πάλι σκεφτομαι αν δεν ειχε φυγει μονος του δεξια, μήπως όπως πήγε να μας προσπερασει επαιρνε και εμας παραμαζωμα...

Ας το αγκαλιασουν οι αγγελοι να το ζεστανουν και να το αγαπήσουν..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πετρουλα μου ανατριχιαστική και άσχημη εμπειρία που ζήσατε, και η κατάληξη του μωρού τραγωδία σκέτη, το διάβασα και στο ζουγλα gr.

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος, κρίμα τα λάθη τον μεγάλων να πληρώνουν τα ανυπεράσπιστα μωράκια.

Δεν έχω λογία να πω, καταλαβαίνω το σοκ που έχετε υποστεί.

Μην κάνεις τίποτα σήμερα κοίταξε να ηρεμίσεις, αυτή που είναι να πληρώσουν θα πληρώσουν ότι ήταν δυνατόν και πέρασε από τα χέρια σας κάτω από αυτές τις συνθήκες το κάνατε με το παραπάνω.

Να αναπαυτεί η ψυχούλα του, η μοίρα είχε άλλα σχεδία για το μωράκι αυτό δυστυχώς:-(:-(

stone μου τι τραγικα νεα ειναι αυτα!!!

πω πολυ στεναχωρεθηκα δεν εχω λογια τι να πω!

γι'αυτο παντα φωναζω το παιδι στο καθισματακι ποτε χωρις δεν εχει ελα μωρε εδω διπλα θα παμε κριμα και παλι κριμα :-(:-(:-(

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Γειά σας κορίτσια και απο'μένα.

Πριν καλά καλά ξεκινήσω να γράφω τα νέα μας , να πω ότι διάβασα το χθεσινό συμβάν που έζησε η Πετρούλα και έχω σοκαριστεί στην κυριολεξία.

Δεν ξέρω αν πρέπει να κρίνω τη στάση αυτής της οικογένειας μιας και το κακό πλέον έγινε και μια ζωούλα χάθηκε έτσι άδικα. Ας αναπαύσει ο θεούλης τη ψυχούλα αυτού του βρέφους και εύχομαι απο εδώ και στο εξής να σταματήσουν πια τα τροχαία δυστυχήματα. Πολλές ψυχές χάνονται κάθε χρόνο από αμέλεια , απροσεξία και ανευθυνότητα , μακάρι απο εδώ και στο εξής να μη ξανασυμβούν τέτοια τραγικά περιστατικά.

Εν συντομία να πω περαστικά σε όλα τα ζουζούνια που είναι άρρωστα. Εμάς ακόμα (απο τη Δευτέρα) δεν λέει να ξεβουλώσει πια αυτή η μύτη του και απο χθές είμαι και εγώ στην ίδια μοιρα , με πονοκέφαλο και τρομερή καταρροή.

Βατραχάκι , κάθε εμπόδιο για καλό , καλύτερα που δεν ταξίδεψες με αυτή την κακοκαιρία. Εμάς βρε κορίτσια απο εχθές το μεσημέρι δεν λέει να σταματήσει να βρέχει , είπαμε να ρίξει να ποτίσει η γή αλλά εδώ ξεκ@#@#@

Καλησπέρα κορίτσια. Είμαι πολύ χάλια γενικά, διάβασα τώρα κι αυτό με την Πετρούλα και απέγινα..:-(. Πετρούλα τι να πω? Φαντάζομαι το σοκ σου..ο Θεός ας αναπαύσει αυτό το αγγελούδι..

Η Εύα μπορεί να μην έκανε πολύ πυρετό, αλλά είναι χάλια. Το βράδυ ξενυχτήσαμε από το μπούκωμα, το πρωί 8-10 έκλαιγε και δεν μπορούσαμε να την κάνουμε καλα, και όλη μέρα σήμερα είναι με 2 κουταλάκια φρούτα, 2 κουταλάκια φαγητό και 60γρ γάλα. Δεν μπορώ να την βλέπω έτσι, είναι πολύ καταβεβλημένη και ανησυχώ πολύ. Η παιδίατρος που την είδε είπε ίωση, έχει κόκκινο λαιμό. Ελπίζω να αρχίζει να συνέρχεται σιγά σιγά. Έχουμε και το θέμα με τον ορό και τα φάρμακα και με πιάνει απελπισία..

giovanna πραγματικα στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που διάβασα ότι η Αναστασία είναι πάλι άρρωστη...:-(. Πως είναι σήμερα? Περαστικά βρε κορίτσι μου κι ας είναι το τελευταίο...

Κι εγώ συζήτησα με την παιδίατρο εχτές για τους σταθμούς γιατί σκεφτόμαστε μήπως τον Σεπτέμβρη την βάλουμε και μας είπε ότι καλύτερα είναι στα 3, όχι ότι δεν θα περάσουμε ιώσεις απανωτές αλλά είναι καλύτερα γενικά..τι να πω? Να δούμε κι εμείς τι θα κάνουμε..

Το πικουλινόπαιδο ανέβασε πολύ πυρετό. Το είδε η παιδίατρος ίωση είπε αλλά σήμερα που την πήρα μίλησα με τον άντρα της και μου είπε ότι εκείνη την ώρα έφευγε από το μητέρα γιατί του πρήστηκαν του Πανούλη οι λεμφαδένες και τον πήγε για εξετάσεις. Δεν με έχει πάρει ακόμα να μου πει..

Ας είναι περαστικά ολα για όλα τα παιδάκια.

Πετρούλα εύχομαι να το ξεπεράσεις γρήγορα αυτό το μεγάλο σοκ..

an1cCua0g410010MTA5bGR8NDc3ODg4ZGF8aSBleWEgbWFzIGVpbmFp.gif

an1cJNb0g410010MjJkfDUwMjMyNjQ3dmF8dG8gYW50cmFraSBtYXMgZWluYWk.gif

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια τώρα με αυτά και με αυτά που διαβάζω , μήπως πρέπει να πάω και εγώ τον δικό μου στον γιατρό, γιατί δεν λέει να του φύγει το μπούκωμα. Βέβαια δεν έχει κάτι άλλο που να τον ενοχλεί , ούτε το αυτί του που τον ρωτάω και τον πιέζω και συν του ότι τρώει κανονικά. Μόνο που δεν λέει να περάσει αυτή η μύξα. Δεν έχει πλέον καταρροή παρα μόνο πηχτή μύξα που δεν του έχει φύγει ακόμα τελείως.

Κικο...ξερω εχω γινει γραφικη αλλα πηγαινε τον..

Η πηχτη μυξα επηρεαζει πολυ τα αυτια.

Μπορει να μην εχει και τιποτα αλλα μπορει να ειναι κοκκινα και να εξελιχθει σε ωτιτιδα.

Σορρυ που επιμενω αλλα μου εχει πει η παιδιατρος να φοβαμαι τις πισω μυξες τις πηχτες και οχι αυτες που τρεχουν.

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

ευχαριστώ βρε Ριτάκι , θα τον πάω καλύτερα αύριο πρώτα ο θεός. Και εγώ ετοιμαζόμουνα να βγω από το φόρουμ γιατί λέω μόνη μου είμαι.

Να ρωτήσω τώρα κάτι άλλο, κάνει να φάνε τα παιδιά μανιτάρια , ρωτάω γιατί χθες είχα φτιάξει πίτσα με μανιτάρια (κονσέρβας) και ο μικρός τα τάραξε , ή μήπως είναι μικρος ακόμα και δεν κάνει; μπορεί να είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν είχε τύχει να ξαναφάει και δεν ήξερα αν πρέπει η όχι.

Όχι ότι έπαθε τίποτα μετά που έφαγε, αλλά καθαρά ενημερωτικά ήθελα να ξέρω αν δίνετε και εσείς στα παιδιά.

Ο Γρηγοράκης τι κάνει; εμένα έπεσε για ύπνο με τον πατέρα του. Έχει γίνει πολύ ζωηρός ρε γ@#@# μου . Δεν ξέρω πως να του συμπεριφερθώ. του μιλάω ήρεμα τζίφος , του φωνάζω τζίφος , αν θέλει να κάνει κάτι θα το κάνει. Τώρα είμαστε στη φάση που πετάμε πράγματα κάτω αλλά και στον άλλον και καταλαβαίνεις ότι κυκλοφορούμε με γυαλιά στο σπίτι για να προφυλασσόμεθα. Εχθές είχαν έρθει κάτι φίλοι μας και ότι παιχνίδια έβρισκε τους τα πέταγε, εγώ δε είχα κατακοκκινήσει από την ντροπή μου , δεν ήξερα τι να πω.. Του πήρα και στολή robin hood :P αλλά ο άτιμος δεν δέχεται τίποτα περίεργο πάνω του, το πιστεύετε; μόλις του την έβαλα και χθες και σήμερα χτυπιότανε, δεν μπορεί τα μανίκια , το καπέλο το βγάζει , δεν δέχεται τίποτα , μωρέ καλά είπα εγώ να αυτοσχεδιάσω και να τον ντύσω το φυσικό του δηλαδή με ένα απλό σεντόνι και κουτάλες στο χέρι σαν ταλιμπάν εν ώρα μαγειρικής.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...