Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Μαϊος 2008

CoffeeFilter

Recommended Posts

Λοιπόν, δεν εκφράστηκα καλά. Δεν έχουμε πληρώσει το Σταθμό για ένα χρόνο, έχουμε κάνει συμβόλαιο για ένα χρόνο και αν θέλουμε να διακόψουμε πρέπει να το πούμε ένα μήνα πριν. Το θέμα είναι ότι δεν θέλουμε να διακόψουμε γιατί η Αλεξάνδρα περνάει καλά εκεί, έχει φίλους και κάθε μέρα προσπαθεί με τον τρόπο της να μου πει τα νέα τους, μαθαίνει τραγουδάκια, παραμύθια, χορεύει και βγάζει όλη την ενέργειά της κλπ. Επίσης, σας έχω ήδη πει ότι ο συγκεκριμένος Σταθμός, τουλάχιστον για τα κερκυραϊκά δεδομένα, θεωρείται πρότυπο, με συναντήσεις με ψυχολόγους, διατροφολόγους, γυμναστές κλπ και όλα αυτά χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Και το σημαντικότερο από όλα, τα πεθερικά μου δεν είναι και στα πολύ καλά τους για να μεγαλώσουν ένα παιδί, να τη φροντίσουν κάποιες μέρες όταν αρρωσταίνει ναι, αλλά για κάθε μέρα όχι. Δεν μπορώ και να σας πω πολλά.......αυτή την εβδομάδα που θα την κρατήσουμε σπίτι θα λείψει και η μαμά μου δυο μέρες από τη δουλειά της για να την προσέξει αυτή.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

6629

• Stone

4617

• vatraxaki

3614

• joa

3229

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ριτα79

ριτα79 6.629 δημοσιεύσεις

• Stone

Stone 4.617 δημοσιεύσεις

• vatraxaki

vatraxaki 3.614 δημοσιεύσεις

• joa

joa 3.229 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα ναι μας εχεις περιγραψει πόσο καλή δουλειά γινεται στον παιδικόκαι δεν ειναι απλά ενα καταλυμα για φυλαξη προνηπιων. Εφόσον μπορεί η μαμα σου να παίρνει αδεια σε εκτακτη αναγκη, κτ ειναι κι αυτό.

Αχρειαστη να'ναι βεβαια αλλά η προσφορα της ειναι μεγαλη το ίδιο και της αλλης γιαγιας.

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ααα συμβολαιο..οκ ναι το εχω ξανανακουσει.Ξεμπερδευτηκα τωρα χαχα

Ιωαννα μου εσυ ξερεις τι ειναι το καλυτερο για αυτο και ειπα νωριτερα οτι εξαρταται απο τις συνθηκες.

Το μονο που ηθελα να πω σχετικα με το σχολειο ειναι οτι σαφεστατα το παιδι περναει καλα οπως θα περναγε καλα και σε ενα παιδοτοπο και σε παιδικα παρτυ και σε πολλα αλλα μερη που επισης ειναι πιθανο να αρρωστησει.Απλα απο οσα εχω συζητησει με φιλες που εχουν τα παιδακια τους στον παιδικο(και το συζηταω συχνα διοτι και εγω θα τον στειλω σε λιγο καιρο)εχω καταληξει οτι σε αυτες τις ηλικιες η ζυγαρια συνηθως γερνει προς τις ιωσεις σε ολα αυτα τα μερη παρα στο ποσο καλα περναει το παιδι.Σε αυτο το σημειο λοιπον η καθε μανουλα κρινει ποσο το παιδι μπορει να ανταπεξελθει.

Εχω φιλες που ενω πληρωνουν ιδιωτικους σταθμους καποιους μηνες, οπως φεριππην τωρα, κρατουν τα παιδια εκεμμενα στο σπιτι για να γλιτωσουν οτι μπορουν αν και εφοσον μπορουν να το κανουν φυσικα.

Για αυτο σου ειπα αν μπορεις να την κρατησεις μεχρι να αναρρωσει και να περασει η δυσκολη αυτη περιοδος θα ηταν πολυ καλο.

Μια φιλη μου μου εχει πει χαραχτηριστικα ''ο πρωτος χρονος στον παιδικο ειναι πεταμενα λεφτα''ε εχει λιγο δικιο αλλα τι να κανουμε μεσα στο προγραμμα ειναι αυτα για ολους.

Υπομονη και θα ερθει το καλοκαιρι..αμην και ποτε!

Πως ειναι τωρα η κουκλα?

AC0jp3.pngYK2Rp3.png

Υπομονη και θα ερθει το καλοκαιρι..αμην και ποτε!

Πως ειναι τωρα η κουκλα?

Έκανε και πάλι διάρροια γύρω στις 16.00......πρέπει να έχει κάνει 7 - 8 φορές σήμερα (έχασα λογαριασμό) και στις 18.00 είχε 38,1. Της δώσαμε αλγκοφρέν και τώρα δείχνει ορεξάτη και απύρετη. Πάω να της φτιάξω λίγο άνθος ορύζης να φάει. Μίλησες με την Άρμα για το Ευάκι;

Πωπω παλι πολλα αρρωστουλια εχουμε! Περαστικα βρε κοριτσια!!!!!!!!!

Βατραχακι παλι καλα που δεν εχασες τα λεφτα.. Κατι ειναι κι αυτο! Κανονισε αλλο ταξιδακι, ευκαιρια ειναι!

κωνκων ολα καλα θα πανε, τιποτα δεν ειναι, μην ανησυχεις!!!

Εγω σπιτι με το αντρακι μου αγκαλια! Του πηρα και στολη! Ποντικουλης, σαν μικυ μαους! Πολυ γλυκουλης!!!:lol::lol::lol:

t7fQp3.png

Διαφημίσεις

Ιωάννα μου περαστικά σας... ελπίζω αύριο να είστε καλύτερα....

τι να κανω ομως προσπαθω να δω το θετικο οτι ειμαι με το ζουζουνι μου!

μου λειπει ομως πολυ και ο αντρας μου δεν εχω μαθει να μενω μονη και μου λειπει πολυ!

Βατραχάκι και μένα όταν λείπει... μου λείπει πολύ και τον πρήζω στα τηλέφωνα...:lol::lol::lol:

Εμείς πήραμε στολή κουταβάκι και κατακαμάρωνε!!!! Ελπίζω κάποια στιγμή να κατορθώσω να βάλω καμιά φωτό...

Πάω να ντύσω τη μικρούλα, μόλις κάνανε μπάνιο με τον μπαμπά της!;)

UZaZp3.pngHoQqp3.png

Γειά σας φιλενάδες...δεν σας διάβασα κι ελπίζω να είστε όλες καλά όπως και τα νινάκια σας.

Εμάς το μπούκωμα ακόμη κρατάει!

Εγώ αύριο όπως σας είπα έχω τραπέζι...έφτιαξα το γλυκό τιραμισού με μπανάνες και τώρα έκοψα και τις πατάτες και τις έχω βάλει σε μαρινάδα να μείνουν όλη νύχτα. Οπότε αύριο μου μένουν μόνο τα ρολάκια και να ψηθούν οι πατάτες!

m57Zp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!

ακομη κοιμαστε υπναρουδες;:lol:

κι εμεις πριν λιγο ξυπνησαμε μια χαρα δυο μερες το πουλακι μου ουτε κιχ δεν εκανε στον υπνο του!

σε λιγο θα ντυθουμε να παμε για καφεδακι και μετα μας εχουν το τραπεζι τα πεθερικα μου το απογευμα πρωτα ο θεος θα ερθει κι ο μπαμπακας μας!!

εσεις τι θα κανετε;

33fdd32819.png459830qyqjkq81to.gif6dc7cf086f.png

Καλημερα

Εμεις χτες βγηκαμε μια βολτιτσα το βραδυ για φαγητό και τελικα η βραδια τελειωσε με τον χειρότερο και πιο τραγικο τρόπο

Στην επιστροφη μας - απο εναν δρομο κατασκοτεινο και ερημικό- προσπερασαμε καποια στιγμη ενα αυτοκινητο με ξενες πινακιδες που πηγαινε φρεναριστό έχοντας το φωτακι της καμπινας αναμενο. Ειμασταν 4 ατομα στο αμαξι (με την αδερφη μου και το γαμπρο μου) και κοινη διαπιστωση όλων ήταν πως ήταν μαλλον μεθυσμενοι,..Ενα χλμ πιο κατω μας λεει ο αντρας μου πως βλέπει απο τον καθρεφτη ενα αυτοκινητο να ερχεται με πολύ μεγαλη ταχύτητα και σε καποια στιγμη σχεδόν μας κόλλησε απο πίσω, εκεινη την ιδια στιγμή εφυγε απο τον δρομο και εξαφανιστηκε απο την ορατοτητα μας, παγώσαμε... Μεχρι να πάμε λίγο πιο κατω για να βρουμε παρκιδα και να γυρισουμε φτανοντας στο σημειο ειδαμε 3 γυναικες με ενα μωρο στην αγκαλια να ουρλιαζουν, η μια η κακομοιρα με το μωρο ήθελε να μπει μεσα στο αυτοκινητο.Εντωμεταξυ ειχαμε καλέσει τροχαια και ασθενοφόρο, αυτες δεν μπορούσαν να ηρεμησουν με τπτ, τις δωσαμε νερό και μια κουβερτα του Ανασταση για να σκεπασουν το μωρό το οπόιο βρε κοριτσια δεν εκλαιγε ..Δεν σταματουσαν αλλα αυτοκινητα, δεν ξερω φοβοντουσαν εμεις ειμασταν σοκαρισμενοι, το αυτοκινητο ουτε που φαινόταν, ειχε χαθει μες τη νυχτα, μεσα στο χαντακι.. Αυτη φωναζε να παρουμε το παιδι να το παμε στο νοσοκομειο..μα πως να το παιρναμε, ετσι, χωρις να ξερουμε αν ήταν εν ζωή, πόσο τραυματισμενο ήταν...Οταν πια ηρθε το περιπολικό αρχισαν να σταματαν και οι περαστικοί..Ηταν ενας νεραός αστυνομικός που δεν ηθελε να μεταφερει το μωρό για να μην αναλάβει την ευθύνη, αρχίσαμε να του φωναζουμε και να τον παροτρύνουμε (το ασθενοφορο πουθενα) τελικά πήρε τις γυναικες με το μωρό και εφυγαν για το νοσοκομείο..Τα υπόλοιπα αυτοκινητα φωτιζαν την περιοχη για να βρουν το αυτοκινητο.. Οταν το βρηκαν ήταν μεσα ακομη 2 αντρες που ήταν τυφλα μεθυσμενοι -ειπαν οτι ηπιαν-και δεν μπορούσαν να κουνηθούν..

Απο εκει φυγαμε με κατευθυνση το νοσοκομειο όπου πήγαμε να ρωτησουμε για το μωρό..Τραγικα απο εκει τα νεα, το μωρο ειχε καταλήξει την ιδια ωρα του ατυχηματος..Τρεις γυναικες στο πισω καθισμα με το μωρο στην αγκαλια, ούτε ενος ετους ακομη..Απο χτες που γυρισαμε δεν μπορω να ηρεμησω, δεν κοιμηθηκα καθόλου και εχω ταχυπαλμίες, ακουω στα αυτια μου τη μανα να ουρλιαζει..

Το αγγελούδι δεν ειχε κλεισει ακομη χρόνο..

Συγγνωμη αν σας μαυρισα την καρδια αλλά δεν μπορω να αναφερθω σε τπτ άλλο αυτη τη στιγμή..

Κάνω το σταυρο μου και παρακαλάω να ειχε ζησει το μωρακι, νοιωθω μεγαλο πόνο και οι εικονες δεν φευγουν απο το μυαλό μου

Συγγνωμη και πάλι...

Επεξεργάστηκαν by Stone

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Πω-πω βρε Πετρούλα!!! Τι νέα είναι αυτά; :-(:-(:-(:-(:-( Καλά και αυτοί οι αθεόφοβοι που τα έπιναν με ένα μωρό;;;; Να μου πεις βέβαια μπορεί να ήταν και σε κάποι σπίτι. Τι να πω;;; Εύχομαι η Παναγίτσα να νανουρίζει τώρα αυτό το μωράκι............

Καλημέρα.

Πετρούλα σοκαριστικα!

ΚΑλα ρε γμτ μονο το μωρακι σκοτωθηκε.Πω πω φανταζομαι ποσο χαλια θα εισαι.

Τι να πω?

Εμείς φυσικα και παλι ξενυχτήσαμε.

Δεν ξερουμε τι να κανουμε πλεον με τη μικρη.

Ξύπνησε στις 3 και κοιμηθηκε στις 6.

Το μονο που φαινεται να την ενοχλει ειναι ενα ψιλομπουκωμα που εχει και της φερνει λιγο βηχα.Πιεσα τα αυτακια να δω αν ποναι τιποτα.Και φυσικα οταν ξυπναει δεν κλαει απλα να παιξει θελει οποτε σκεφτομαι οτι αν την ενοχλουσε κατι δε θα συνεχιζε το κλαμα? ή ακομα θα ηταν μεσα στην καλη χαρα ολη μερα?

Θα τρελαθω δεν ξερω πια τι φταει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...